FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 642.822
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Hexfire kaže...

Nisam imao volje jučer isprobavati, ali dosta kontradiktornih mišljenja u ovoj temi zasad. Srećom moći ću preko Origin Accessa isprobati full igru na 10h što bi trebalo biti dosta za neki konkretniji zaključak. Demo prečesto zavara zadnjih godina da bi se na njega oslonio.

A PES koliko vidim po recenzijama i dalje ide u dobrom smjeru. Samo što ove godine imaju još manje licenci, a moguće da su i zeznuli podršku za modove do neke granice. Lako moguće da i ove godine preskočim ozbiljnije igranje virtualnog nogometa i pričekam 2018. 

To i ja cekam, isprobat 10h pune igre jer je ovaj demo korak dva unazad. Nepogresivi su u dodavanjima, a ako imam problema probit obranu tu se opet ukaze l1+trokut i rijeseno, a da ne pricam kako igraci lete po terenu te kako je jos lakse solirat nego u 16.

Ako ce puna igra slicit na demo onda moje novce nece vidjet, kad ce me uhvatit volja za nogometom bit ce tu 16. ili dobri stari football manager...

I am over 9000!!!
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Kad ce se moci isprobati tih 10 sati ?Treba li Vault ili sta vec ?

Nista nisu trebali dirati ,samo prekopirati fifu 16 sa transverima !

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2016 9:11 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
goust78 kaže...

Treba. Od 22.09. će se moći isprobati.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
goust78 kaže...

Treba. Od 22.09. će se moći isprobati.

Pa super ,taman ima vremena za preorder ,mislim ko nije vec . :)

Meni se ne svidja fifa iskreno ,doduse sinoc sam igrao dosta fifu 16 i onda probao demo !

Nekako bez veze !

I jos nesto nekad ide na 24 fps pa onda digne na 80-90 fps ,da li je do drivera za graficu ili do optimizacije igre ne znam !

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2016 9:18 (goust78).
13 godina
goust78 kaže...

I jos nesto nekad ide na 24 fps pa onda digne na 80-90 fps ,da li je do drivera za graficu ili do optimizacije igre ne znam !

Slaba ti je grafička tako da se nemoj čuditi dropovima.

Meni igra klizi bez trzanja ili ikakvih problema.

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
goust78 kaže...

Slaba ti je grafička tako da se nemoj čuditi dropovima.

Meni igra klizi bez trzanja ili ikakvih problema.

Fifu 16 gura na 140-150 fps bez problema ?!

Mislim da ce fifa 17 ici na 80-90 dok se malo slegne stvar !

Uostalom ,mogu lock na 60 !

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2016 9:22 (goust78).
13 godina
goust78 kaže...

Stari engine je u pitanju u FIFI 16, a Frostbite je poznat kao crpitelj resursa.

Ne moram ti ni pisati da ovi što žele igrati Battlefield bez problema i prvi se spawnati u tenk moraju imati 3 SSD-a.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
goust78 kaže...

Stari engine je u pitanju u FIFI 16, a Frostbite je poznat kao crpitelj resursa.

Ne moram ti ni pisati da ovi što žele igrati Battlefield bez problema i prvi se spawnati u tenk moraju imati 3 SSD-a.

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
14 godina
FIFA 17

Sva sreća da ih već imam 3. Možda će i za FIFU koristiti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Shivi kaže...

To i ja cekam, isprobat 10h pune igre jer je ovaj demo korak dva unazad. Nepogresivi su u dodavanjima, a ako imam problema probit obranu tu se opet ukaze l1+trokut i rijeseno, a da ne pricam kako igraci lete po terenu te kako je jos lakse solirat nego u 16.

Ako ce puna igra slicit na demo onda moje novce nece vidjet, kad ce me uhvatit volja za nogometom bit ce tu 16. ili dobri stari football manager...

Jedno je sigurno, mogu dati gol kad god pozelim. Jebes takvu igru. 

U jednoj tekmi komp je 5 puta centrirao i 3 gola sam dobio, bit ce velikih problema sa tim nabacivanjem, ja kao stoper imam problem u skoku i ne mogu izbaciti loptu iz 16 metara. 

Golman je propuh jer mlatara rukama dok mu lopta prolazi kroz glavu nekim polulobom sa 10tak metara. Prešlampav je i totalno nesiguran u svakoj obrani. 

To sve pricam za legendary postavke.

Mozda FUT bude totalno drukcija prica, makar sumnjam, prosle godine sam odmah u startu napisao da je igra govno, puno vas se nije slozilo samnom a svi znamo kojeg misljenja ste bili nakon par mjeseci frustriranja, eto, nadam se da grijesim ali mislim da je i ovaj nastavak jako slican proslogodisnjoj parodiji od nogometa.

[19xx]C3c1l
13 godina
neaktivan
FIFA 17

je li uspio netko riješiti onaj micro-stutter kad je igra lockana na 60fps? isti problem mi je i sa in-game settingsima i sa unlimited + nvidia control panel

ako stavim na unlimited ga nema i imam cca 150-200fps, ali mi se ne da držati grafu na 100% ako baš ne moram

gtx980 i7 4790k 16GB RAM, nije do PC-a 

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17

Igrao fife 17, utisci hmm definitivno drugacija neke stvari mi se svidaju neke ne medutim meni je igriva,ono sto je meni problem a i bojao sam se toga iskreno da mi je pc slab za nju da mi stopa ne do toliko da se ne moze igrati ali stopa.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
goust78 kaže...

Ma mislim da ce fifa 17 da radi ok sad dok se " slegne " !

Radeon  7850 je na kraju ,tu si u pravu !Zadnji Tomb Rider je bio neigriv cak i kad sve stavim na low !

13 godina
goust78 kaže...

Radeon  7850 je na kraju ,tu si u pravu !Zadnji Tomb Rider je bio neigriv cak i kad sve stavim na low !

Ja sam imao 7950 pa me FIFA 16 zajebavala ponekad.

Ako misliš igrat FIFU 17 ne gine ti nova grafička ili PS4 - biraj :P

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
goust78 kaže...

Ja sam imao 7950 pa me FIFA 16 zajebavala ponekad.

Ako misliš igrat FIFU 17 ne gine ti nova grafička ili PS4 - biraj :P

Da mjerkam R9 380 4GB ddr5 oko 200 e !E sad mozda je bolje za te pare uzeti ps4 !

Samo mi zao radeon, tih ne grije se ,oko 95 w R9 znatno vise vuce !Znaci napajanje novo i jbg nigdje kraja !

Sto se tice fife ne vjerujem da cu vise igrati intenzivno ,pogotovo ne fut !Tu i tamo ponesku sezonu i dosta .

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2016 10:39 (goust78).
17 godina
FIFA 17
Grafički igra izgleda prekrasno, i to je to. Ljubitelji silovanja doći će na svoje, bilo oni koji vole silovati s jednim igračem bilo oni koji vole grubosti po terenu. Ovo definitivno nije fifa koja meni odgovara. Ne mogu se izgurati za loptu s AI-em a kako ću s nekim majstorom koji to ima u malom prstu? Opet će carovati soliranje i cirkuske atrakcije. Uz sve to golman je možda i najgori u zadnjih 5/6 godina. Prva tekma i odmah šok. Oduzmem protivniku loptu u svojih 16m i putanja mi je bila da sam morao ući u svoj peterac. Moj golman ukliže u mene, slomi me i odbije loptu par metara ispred na na koju natrčava protivnik i zabija mi gol. Znači, mogu oni mijenjati enigine koliko hoće puta ali AI je za komarce i tu pomoći nema. Čemu golman uklizuje na mene ako imam loptu u nogama i ako nema protivnika u blizini? Pucam visoku loptu po golu, golman se baca po podu? Kako je netko rekao, imaš osjećaj da možeš zabiti kada hoćeš.

Prošle godine smo plakali kakao su dodavanja za popisditi a ove godine druga krajnost. Jednostavno ne možeš krivo dodati ili ako dodaš to je jako rijetko. Zar stvarno nema netko u toj firmi tko može napraviti neki realan balans u ovoj igri? Netko je rekao da igra sve više sliči na PES. Istina, pogotovo se to vidi po zadnjem pasu koji je savršen a prolazi kroz nekoliko igrača. Vidim da je netko time oduševljen. Kako se mogu veseliti takvom pasu kada znam da je za to zaslužno sranje od igre? Slobodnjaci i korneri te koliko vidim i penali su novi. Penal još nisam probao ali ovi prekidi s tim točkicama po terenu su mi idiotski. Kaj je falilo kornerima i prekidima do sada? Čemu crtanja po travi? Je li penal kazna ili prigoda da zabijem nakon što me netko faulirao? Sve u svemu za mene je ovo jako razočaravajuće.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...
Shivi kaže...

U jednoj tekmi komp je 5 puta centrirao i 3 gola sam dobio, bit ce velikih problema sa tim nabacivanjem, ja kao stoper imam problem u skoku i ne mogu izbaciti loptu iz 16 metara. 

Golman je propuh jer mlatara rukama dok mu lopta prolazi kroz glavu nekim polulobom sa 10tak metara. Prešlampav je i totalno nesiguran u svakoj obrani. 

To sve pricam za legendary postavke.

Mozda FUT bude totalno drukcija prica, makar sumnjam, prosle godine sam odmah u startu napisao da je igra govno, puno vas se nije slozilo samnom a svi znamo kojeg misljenja ste bili nakon par mjeseci frustriranja, eto, nadam se da grijesim ali mislim da je i ovaj nastavak jako slican proslogodisnjoj parodiji od nogometa.

Doci ces protiv igraca pa ces plakat kako ti igra nije dala da dobijes tekmu. 

Sve regularno ! 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Sve regularno ! 

može

[19xx]C3c1l
17 godina
SimeKZ kaže...
C3c1l kaže...

Sve regularno ! 

Problem je kaj golman kasni u reakciji bar sekundu u bilo kojoj situaciji. On je u paradi kada je lopta već iza njega ili se baca debelo ispod lopte. Niti jedna reakcija nije realna i normalna. U takvoj situaciji golovi će padati samo tako. Naravno, moraš se izboriti za poziciju da možeš opisditi po golu. Nakon toga sve je lakše. Ključno će biti markirati protivnika da ne dođe u poziciju za udarcem jer si svjestan da golman ne brani gotovo ništa.

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Sinoc sam probao na wordl class, nema sanse ,gradi se kao lud.

Slicno ce biti i online jos ako prolazi l1+y i korneri i nabacaji  ,zdravo fifa 17!

Fifa 16 rule,plakat cete vi za njom !

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2016 11:11 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Traženo je samo malo da poboljšaju gameplay i grafiku od njih i na kraju gameplay još gori (jako liči na PES, dodavanje u for je katastrofa), pace i lb+for OP, izvodjenje penala, kornera pa i slobodnjaka je katastrofa, totalno su zakomplicirali tamo gdje nisu trebali dirati ništa... GJ EA

Siky1234
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Siky1234 kaže...

Traženo je samo malo da poboljšaju gameplay i grafiku od njih i na kraju gameplay još gori (jako liči na PES, dodavanje u for je katastrofa), pace i lb+for OP, izvodjenje penala, kornera pa i slobodnjaka je katastrofa, totalno su zakomplicirali tamo gdje nisu trebali dirati ništa... GJ EA

Dana cu da probam sa komsijom koji samo igra l1+y, ima da me razbije ! hahahahah

10 godina
neaktivan
FIFA 17

Ako vam ne pase nemojte kupit. Zasto kupovat proizvod koji mi se ne svida? Ja znam da necu... Jos mi nadu drzi 10h trial pune igre, makar sad nemam nikakva ocekivanja...

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Shivi kaže...

Ako vam ne pase nemojte kupit. Zasto kupovat proizvod koji mi se ne svida? Ja znam da necu... Jos mi nadu drzi 10h trial pune igre, makar sad nemam nikakva ocekivanja...

Mozda utegnu malo te OP propuste ,polako ,bice paceva !

16 godina
FIFA 17

Koje su komande za povecati vrijeme i težinu u demu? Jel još uvije radi onaj cl.ini?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Koje su komande za povecati vrijeme i težinu u demu? Jel još uvije radi onaj cl.ini?

http://www.pcinvasion.com/how-to-extend-half-lengths-in-fifa-16-pc-demo

za fifu 16

11 godina
FIFA 17

Kod mene nista nije OP,ovih par utakmica sto sam odigrao sa bratom nisam primjetio da je nesto OP mogu prec igraca ili dva ali da ih sve izvozam i prijedjem to nisam uspio niti je mene brat izvozao najvise smo po dva igraca presli jedan drugom,L1+trokut nekad prodje nekad ne,u dodavanjima mi znaju igraci pogrijesit dok je guzva a dok ima slobodnog prostora onda doda tocno sto mi se cini realno,pozitivno mi je to sto su uveli pucanja po podu dok mi je negativno to sto jos ti udarci izgledaju ne realno koda su udarili balon a ne loptu.Super mi je to sto pace ne igra neku veliku ulogu sada,jako je tesko pretrcat nekoga i to sto physical postao važan a ne da neki strkljavac uspije izgurat nekog jaceg igraca.Ovo sto ste vi nabrojali da je OP ja nisam primjetio jer sam uspio sve zaustavit

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2016 12:53 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The_K kaže...

Ovo sto ste vi nabrojali da je OP ja nisam primjetio jer sam uspio sve zaustavit

Meni je na istoj utakmici dvaput prošlo L+Y - to ti je onaj lob u prostor što je bio popularan u FIFI 15.

U FIFI 16 taj potez nije prolazio baš lako - gotovo nikako i ljudi ga nisu koristili.

E sad, jel to OP ili nije?

Ako gledamo da sam tu utakmkcu igrao s Realom i da su loptu nabacivali Modrić i Kroos, a primao u prostor Benzema, onda nije OP - donekle.

Ali ako se to bude moglo raditi sa svakim igračem - pogotovo slabijima od navedenih, onda bi mogli reći da je OP.

Trebalo bi probati odigrat koju tekmu s onim slabijim ekipama što su u demou.

Ja sam igrao sa Realom i Mančesterom jučer pa sam bio OP :)

BTW

Sve tekme sam igrao na professional.

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2016 13:07 (Skilledžija).
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Kakva god da je Fifa 17 prvi patch će je sjebat..., kao i Fifu 16.

Daj mi samo recite jer moram ponovno ućit igrat Fifu ili je sve više manje slično!!

ps. Danas ću je skinut.

Ona fora s građenjem mi je već sad bezveze jer vidim da će se to masovno koristit.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Sve tekme sam igrao na professional.

Kako si prolazio na proff? Da li si probao na WC ?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice