FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 642.957
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: FIFA 17
Ljudi ja imam problem, kad pokrenem demo bude mi Reus onako na zaslonu i idu one tri tockice (loading) i onda mi samo izade van iz igre. Ima li jos netko takvih problema?

0 0 hvala 0
10 godina
iDelete kaže...
Ljudi ja imam problem, kad pokrenem demo bude mi Reus onako na zaslonu i idu one tri tockice (loading) i onda mi samo izade van iz igre. Ima li jos netko takvih problema?

Možeš li navesti komponente koje imaš u kompu?

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Jedno pitanje, da li je ovaj demo jednako zahtjevan kao i normalna verzija igre ?

0 0 hvala 0
10 godina
Intel i7-2600K 3.40gHz
8GB rama
64bit win 10 (orginal)
AMD Radeon HD 6900

0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Ne bih znao, ne bi trebalo biti problema na tvojoj konfiguraciji, probaj reinstalirat

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
duYe kaže...

Jedno pitanje, da li je ovaj demo jednako zahtjevan kao i normalna verzija igre ?

Jeste, da

10 godina
neaktivan
Mene i nije odusevio demo, ima malo suteringa kad lopta visoka ide ka centru ali samo ponekad, nekako vi kazete da je sporiji gameplay, meni deluje suprotno, igraci su bas okretni i brzi, pasovi idu dosta ok i precizno, prazan prostor prolazi i onda kad se cini da nece, odbrana mi deluje uzasno, nekad imam osecaj da igraci klize po terenu.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Pes ove godine po gameplayu jede fifu. Samo da konami kupi vec jednom te jebene licence

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
FIFA 17

jel postoji sansa za fifu 17 kao sto je bilo za 16 generic gamepad preko xbox360ce da se napravi? jel neko probao

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ja vise nego zadovoljan, graficki prelijepo a gameplay dosta sporiji, ostane li ovako bit ce odlicno.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
slazem se ihraci imaju tezinu,uooce igra nije brza ,bas naptotiv,,,isss animacije ahaaaj,prelijepo svukupno...btw ja igram igru u 4k na 144hz monitoru...cudoooo
12 godina
FIFA 17

Naravno da vam sad izgleda sporo kad igrate protiv CPU-a. I fifa 16 kad igras protiv CPU-a djeluje sporo jer te CPU ne siluje toliko koliko te siluju igraci online. Odigro jednu tekmu na legendary i djeluje mi lakse nego Fifa 16. Dobio s Unitedom Chelsea bez da su ovi pukli prema golu a kamoli u okvir gola. I naravno klasicni EA, one dobre stvari sta su bile upacene u Fifi 16 sad su makli. Opet mozes iz okreta poslat super kvalitetan pass kao i kad si okrenut licem prema igracu kojem upucujes loptu. L1+trokut je opet tu. Nisam bas impresioniran nakon prve tekme.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
FIFA 17

Ja sam igrao protiv buraza i gameplay mi se cini sporiji,penali su skroz sjebani pogodis sa golmanom stranu u kojoj ces se bacit ali ipak ne obrani,na kornere i slobodne udarce se treba jos priviknut jer su mi drugaciji od prijasnjih fifa

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Ja neznam da li sam jedini, ali ova fifa tj. ovaj demo me neodoljivo podsjeca na PES po svom gameplayu sto mi je frustrirajuce i nerealno.

Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Mene ovo podsjeca nekako na stare pes-ove, igra lijepo izgleda ali brate mili igraci lete po terenu, ni Bolt im nije ravan koliko je igra brza... Dodavanja pre precizna, ama bas sve prolazi makar se odigrava petom, glavom, proigravanja medu pet igraca na 30m, onda kad je guzva samo deri po X i dobijes ping pong u kojem ne mozes pogrijesit, kad pucam po golu lopta leti ko luda i jos su udarci dosta precizni s obzirom pod kojim sam uvijetima pucao. Golmani se tu i tamo zblesiraju ali nista prestrasno. Izvodenje kornera, ok ideja, ali bar da ima mogucnost vracanja na stari nacin (ili ga nisam otkrio). I da igraci su okretni ko macke, jedan Mandzukic je tako agilan da to ne mogu opisat, Jackie Chan je nula za njega...

Ako ce ovakva bit gotova igra, onda je to korak unazad, tj. priblizili su fifu onome sta je davno bio pes, valjda da zadovolje klince koji se vole izdrkavat soliranjem i udarcima iz daljine jer vec vidim da ce to bit jeben OP... Sta se tice danasnjeg dojma, nema sanse da kupim igru, zabavit cu se sa 16. dok 17. ne dode u vault, a to ce bit negdje peti mjesec...

Edit: ovo nema veze sa simulacijom nogometa nego su zasluzeno potvrdili neslavni naziv "arkada"

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2016 23:52 (Shivi).

3 1 hvala 0
16 godina
FIFA 17

Također, igra mi jako vuće na PES i to mi se ne sviđa. Udarci, dodavanja, sve je tromije, baš podsjeća na PES...

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

neznam sto mi igra izbacuje, bude crno zvuk ostane kak treba, igra se vrti a crn ekran, onda izbaci na desktop i opet sve normalno, jel možda do drajvera?? a komp mi je  r9270x,  fx8350, 8giga rama.  neznam sta se desava

miki12345

0 0 hvala 0
10 godina
Nemoj me držat za riječ ali tako je i meni bilo i rješenje je bilo nova grafička, daj Bože da u tvom slučaju nije nova grafička al eto ja nisam imao sreće
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Defregmentiraj disk.
10 godina
neaktivan
FIFA 17

pa to mi se pojavilo sad kad sam igrao fifu 17 demo na drugima je ok, na ssd-u mi je na c.

miki12345

0 0 hvala 0
10 godina
Pa i meni se pojavilo u FIFI 15 dok su druge normalno radile, kupio malo jacu i sve pet... Samo ti kazem, ako ne pomognu drugi savjeti ovo ti je krajnja solucija, lp
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Stvarno pomalo vuče na PES, sida i dalje prisutna, izvodio sam slobodne lb+shoot, sad zbog ovog novog izvodenja mi to nije ni radilo... grafika odlična

Siky1234
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Meni isto malo sporije izgleda od 16, ali pošto nisam 16 dugo igrao možda griješim?

Kad sam sa Realom igrao, umjesto ovog novog pasa u prostor sam se malo zbunio pa iz FIFE 15 onu foru stisnuo L+Y i perfektna lopta na penal gdje se probio Benzema i poentirao s lakoćom.

Kasnije sam opet probao istu foru, namjerno ovaj put, i ista stvar - Benzema opet pospremio.

Dakle, moglo bi s time ponovo biti problema?!

Probao sam malo taj novi pas, ali mi nije polazilo za rukom ono što sam zamislio - treba uzeti u obzir da nisam uber igrač, a i nisam dugo kontroler imao u rukama :)

Dobio sam jedan gol krivicom golmana.

Korner i Fellaini štopa loptu na prsa i da će je opalit, a DeGea ga saplete s leđa i tu popijem gol.

Dao sam i gol tako da je golman odbio prvi šut direktno na mog igrača - klasika.

Ne znam jel do mene ili je to novi feature... često su mi igrači visoke lopte štopali na prsa umjesto da igraju glavom.

I vrlo često to nije ispadalo dobro po mene.

Stiskao sam X za dodavanje suigraču - možda se sad treba stisnuti nešto drugo?

Ako ne, onda mi se taj feature ne sviđa.

Po boku i oko šesnaesterca kad mi neki jači igrač uđe, nema šanse da ga izguram ili fauliram.

Igrao sam protiv Intera i Perišića nisam mogao izgurat, nema šanse.

Izgleda da će to biti nova fora - to su i jutuberi spominjali - trebat će igrat s jakim igračima pošto snaga očito ima veliki značaj sada.

Korner mi se čini fora.

Nisam bio uspješan s kornerima, ali to treba vježbati pa će valjda biti bolje?

Šta ja znam... ovako na prvu se čini OK.

Na ove gore pizdarije sam se više-manje naučio pa mi valjda neće pretjerano smetati ponovo to sve prolaziti :)

Ovaj novi mod Journey sam probao i čini se zanimljiv.

Pogotovo ako ste navijač Mančestera kao ja :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
playjob kaže...
Pa i meni se pojavilo u FIFI 15 dok su druge normalno radile, kupio malo jacu i sve pet... Samo ti kazem, ako ne pomognu drugi savjeti ovo ti je krajnja solucija, lp

ma nemože bit slaba graficka, pise u sistem requirments da je r9270 preporucena a ja imam r9270x moram provjerit sve

miki12345
14 godina

Meni se ova fifa u demu nimalo ne svida. Sve je nekako preukoceno i kao da ima onaj delay na pasevima kao u pesu. Sve mi vuce previse na pes i fifa 16 mi je puno bolja od ovog. Planirao sam kupit, ali sada nisam bas tako siguran. Ako budem u mogucnosti isprobat full verziju prije kupnje mozda i uzmem, a ovako vjerovatno ne.

15 godina
neaktivan
FIFA 17

nakon par odigranih utakmica, spadam u tabor onih kojima se igra sviđa na prvu loptu. ( •_•)>⌐■-■ / (⌐■_■)

prvu utakmicu razvalio s onim novim threaded passom, činilo mi se da je OP pa sam zato sljedecu utakmicu pokušavao silovati isti, i na moje iznanađenje to baš i nije prolazilo, pa sam zasad zadovoljan time.

ribery po boku lagano ostavio nekog stopera koji ga je morao preuzeti malo iza centra, pa mi se i to dopalo, za razliku od prošle godine kad bi pepe redovito disao za vratom messiju ili nekom još i bržem igraču.

zadnja pozitivna stvar koju moram izdvojiti je da u tih par utakmica, svaki put je dodavanje islo igracu kojem sam ja to namijenio, a ne da dodam igraču koji je sam, a fifa iz čistog mira proba gurnuti loptu igraču pokraj kraj kojeg su bar dvojica obrambenih.

od negativnih strana, u obrani mi je jako teško oduzeti loptu kompu, jednostavno se prelako zagrade i drže loptu pod kontrolom. Uz to, kod mijenjanja igrača u obrani opet mi često tek iz 2. ili 3. pokušaja prebaci na igrača koji je u najboljoj poziciji za igrati obranu.

Sve u svemu za razliku od 16, napokon ponovno imam osjećaj da mogu poslati zadnji pas bez da me igra namjerno pokuša sjebati iz čista mira.

Za sad sam jako blizu preordera, samo da odigram koju protiv frenda sutra ili prekosutra.

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Sva sreca pa demo do sad nikad nije otkrivao kakva ce ful verzija igre biti, prosle godine vecinom svi smo bili prezadovoljni fifom 16 dok konacna verzija je razocarala, postoji tracak nade da ce se to sad obrnuto desiti, sem sto malo lepse izgleda ne vidim pomak napred nego nazad, hajde mozda treba da se naviknemo jos na gameplay, ali ovo je predaleko od fife 15. Probacu pes sad kad izadje pa cu videti, ko zna mozda se vratim starom fudbalu.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Daj ispitajte to dobro ako bude opet OP ,korneri,ubacaji,pace i l1+y da otkazem preorder !

Koji ce mi kurac nerviranje !

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 17

Nisam imao volje jučer isprobavati, ali dosta kontradiktornih mišljenja u ovoj temi zasad. Srećom moći ću preko Origin Accessa isprobati full igru na 10h što bi trebalo biti dosta za neki konkretniji zaključak. Demo prečesto zavara zadnjih godina da bi se na njega oslonio.

A PES koliko vidim po recenzijama i dalje ide u dobrom smjeru. Samo što ove godine imaju još manje licenci, a moguće da su i zeznuli podršku za modove do neke granice. Lako moguće da i ove godine preskočim ozbiljnije igranje virtualnog nogometa i pričekam 2018. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Sta se tice finesova i golmana, jel igras na legendary ili protiv semi-pro golmana?

Mislim da sam stavio na legendary, provjerit cu popodne.

Cudno mi je sve, posto me uopce ne privlaci kao proslih godina, mozda sam nakon svih ovih godina postao ravnodusan prema EA-u, njihovom neznanju i unistavanju nogometa.

Sacekat cu da prvo kod prijatelja probam FUT, ako bude kao i prosle godine od mene nece dobiti 50 eura.   

[19xx]C3c1l
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2016 7:46 (C3c1l).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice