FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 707.364
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 17
jovial kaže...

Nisi gledo Dinamo protiv Splita? Jos je i ofsajd bio hihihi

Dinamu se to dogodi jednom u deset tekmi a u fifi se to dogodi tri puta u svakoj tekmi i to je problem. Ili još gore kao meni jučer, svaki put moj golman odbija njegovom napadaču na nogu a kada sam ja u takvoj situaciji onda njegov golman to odbija u korner. Neka onda izbalansiraju da se sranja događaju podjednako a ne na štetu jednog igrača kroz cijelu tekmu..

10 godina
ruya kaže...
Ljudi, zanima me kako igrate tactical defending, da li sve potpuno rucno pratite + l2, drzite li brzo trcanje, ili A taster, ili X ili udvajanje r1, ili sve pomalo haha, ja taman pomislim da sam naucio dobro da igram odbranu kad ono krenu protivnici da stvaraju sansu za sansom, menjao sam stil u odbrani par puta i ni jedan mi nije bas ucinkovit, srecom sto mi u napadu ide od ruke pa vecinom dam vise golova nego sto dobijem :-D

rucno pratim cijelo vrijeme, tu i tamo koristim l2 kada protivnik pocne izvodit kerefeke...

10 godina
Shivi kaže...
ruya kaže...
Ljudi, zanima me kako igrate tactical defending, da li sve potpuno rucno pratite + l2, drzite li brzo trcanje, ili A taster, ili X ili udvajanje r1, ili sve pomalo haha, ja taman pomislim da sam naucio dobro da igram odbranu kad ono krenu protivnici da stvaraju sansu za sansom, menjao sam stil u odbrani par puta i ni jedan mi nije bas ucinkovit, srecom sto mi u napadu ide od ruke pa vecinom dam vise golova nego sto dobijem :-D

rucno pratim cijelo vrijeme, tu i tamo koristim l2 kada protivnik pocne izvodit kerefeke...

Ja od juce svasta sam pokusao i ajde napokon mislim da mi dobro ide u odbrani, zadnjih 16 tekmi imam 11 pobeda i 5 remija, znaci bez poraza, osvojena divizija 2 sa 23 boda i jednom tekmom viska, ipak sve komande koristim sto sam naveo u odbrani...

Neko me je pitao u vezi ovih baterija VENOM koliko drze, otprilike ceo dan sa jednim punjenjem, stim da sam igrao juce mzd nekih 5 sati ukupno i navece se pune celu noc, nego desilo mi se par puta da mi gamepad izgubi vezu sa wiraless adapterom, pocne da svetluca i moram da izvadim pa da vratim stick u usb port, verovatno je nesto do gamepada. Baterijama sam zadovoljan, preporucujem.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
13 godina
neaktivan
FIFA 17

I meni se to jednom desilo,skontao sam da kuciste mora bit vani..

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ruya kaže...

Neko me je pitao u vezi ovih baterija VENOM koliko drze, otprilike ceo dan sa jednim punjenjem, stim da sam igrao juce mzd nekih 5 sati ukupno i navece se pune celu noc, nego desilo mi se par puta da mi gamepad izgubi vezu sa wiraless adapterom, pocne da svetluca i moram da izvadim pa da vratim stick u usb port, verovatno je nesto do gamepada. Baterijama sam zadovoljan, preporucujem.

Znači original stvarno drže duže, ali imaš dvije pa dođe na isto. Btw, se mogu puniti i kad su van gamepada?

Nemam nikakvih problema sa signalom u ovih par tjedana od kupnje. Isprobaj drugi USB port. Ti je reciever sakriven iza kompa ili imaš line of sight od controlera do recievera? Eventualno ako mu smeta neki uređaj u blizini.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Decki provajte punit s punjacem za mobitel ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Hexfire kaže...
ruya kaže...

Znači original stvarno drže duže, ali imaš dvije pa dođe na isto. Btw, se mogu puniti i kad su van gamepada?

Nemam nikakvih problema sa signalom u ovih par tjedana od kupnje. Isprobaj drugi USB port. Ti je reciever sakriven iza kompa ili imaš line of sight od controlera do recievera? Eventualno ako mu smeta neki uređaj u blizini.

E ali nije se ispraznila nakon otprilike 5 sati igranja, kazem samo nisam duze igrao (moja krivica, nisam to naznacio u postu) i onda je gamepad isao na punjac, imam onaj mali produzni kabl od wiraless adaptera, tako da mi je adapter na stolu pored monitora, nema nikakvih smetnji, jedino sto kazes mzd da promenim port, samo ako promenim port nzm da li ce mi u igri biti ovo kao prvi gamepad zbog podesavanja, dok mi nije bio prvi uvek kad ulazim u igru morao sam namestati cam i komande?

Da mogu da se pune i van gamepada, punjac ima dva kabla sa mikro usb-om, tako da mogu obe od jednom da punim.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2016 16:48 (ruya).
17 godina
FIFA 17

Interesantno i zabrinjavajuće? Najbolja igra na gamescomu po prvi puta nije niti fifa niti pes već steep.

Najbolja simulacija je NBA2k17.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2016 21:20 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina

Ma ja mislim da ce fifa biti manje vise slicna kao i predhodne, uz neka mala poboljsanja i uz malo bolju grafiku zbog novog engine-a, tako da ocekujem da to bude fifa 16,5 :-) nista revolucionarno

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2016 13:29 (ruya).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
movie kaže...

Interesantno i zabrinjavajuće? Najbolja igra na gamescomu po prvi puta nije niti fifa niti pes već step.

Pa ja ne znam što je tu iznenađujuće, nba je daleko najbolja simulacija zadnjih par godina.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
16 godina
movie kaže...

Interesantno i zabrinjavajuće? Najbolja igra na gamescomu po prvi puta nije niti fifa niti pes već step.

Iskreno, ja sam nabrijaniji na Steep nego na bilo koju drugu igru.

Ovo mi je prva FIFA na PS4(.5?) pa me jako zanima broj igrača na manual i nadam se da će me to razveseliti. Ako ne, Steep rješava sve probleme :)

šumski put je bio ravan.
17 godina
Tommy_123 kaže...

Pa ja ne znam što je tu iznenađujuće, nba je daleko najbolja simulacija zadnjih par godina.

Prvo, ne čitaš s razumijevanjem. Rekao sam da je interesantno i zabrinjavajuće da za najbolju sportsku igru nije proglašen niti pes a niti fifa, a mogu sada dodati niti nba2k17. Nisam komentirao igru koja je proglašena za najbolju simulaciju, samo sam dao podatak. Moj post je bio fokusiran i komentar usmjeren prema najboljoj sportskoj igri. S obzirom da posjetitelji sajma glasuju za igre u svim kategorijama zabrinjavajuće je da su svoj glas za najbolju sportsku igru dali steepu. Što opet znači da fifa i pes nisu nikoga dojmili. Što opet znači da je to loš znak pred izlazak ovih igri na tržište s obzirom da već tradicionalno na sajmu nagradu pobire ili pes ili fifa.

Nije ohrabrujuće pred izlazak igri na tržište. PES demo izlazi već sljedeći tjedan pa ćemo vidjeti iz prve ruke na što to slići, a za fifa demo ćemo se još morati strpiti neka 3 tjedna..

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2016 21:40 (movie).
15 godina
FIFA 17

Ne mogu reći da je neko ogromno iznenađenje, jer Ubisoft dosta promovira taj Steep, a i ista izgleda jako zabavno. Doduše, čak ju i ne bih okarakterizirao kao sportskom igrom, ali ajd.

Nije da je dosad bilo baš neke konkurencije u toj kategoriji.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Ne mogu reći da je neko ogromno iznenađenje, jer Ubisoft dosta promovira taj Steep, a i ista izgleda jako zabavno. Doduše, čak ju i ne bih okarakterizirao kao sportskom igrom, ali ajd.

Nije da je dosad bilo baš neke konkurencije u toj kategoriji.

Baš zato, svake godine nagradu su između sebe dijelili konami i ea sports.. ne znam, malo sam gledao ali taj steep me uopće ne interesira... mislim, staviti u istu kategoriju nogomet, košarku i ovo je bezveze...

10 godina
protjeran
Da li jeko probao vpn na mexico ili koreju za preorder?
A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Skinio fifu 16 demo i pogledam kakvo je sranje igra,smorio sam se odma,obrisao..fifa 14 najbolja ikad za mene..

Moj PC  
0 6 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Ako ljudi odabiru naj sportsku igru, za steep su glasali jer su se vjerojatno vec umorili od pustih obecanja konamia i easportsa o savrsenoj simulaciji nogometa, o revolucionarnim promjenama u igri itd. dok nas svake godine posluze istim govnima, samo zamotanim u ljepsi celofan... Steep je nesto cega do sada nije bilo, nesto novo sta izgleda dobro. 2k vjerojatno ima dosta manju bazu igraca pa je "ignoriran" od naroda...

Sto se vise blizi izlazak fife to me manje privlaci... Ak sam mogao 2 godine bez nje, ne znam zasto nebih mogao ni ovu... Ulozit pare u FM i udri, a ovak za gust sa nekim odigrat 16...

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2016 8:26 (Shivi).

1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 17

Vjv je taj steep dobio toliko glasova jer je nesto drugacije, inovativno koliko sam skuzio open world je i ljudima se svida koncept. E sad su si sami krivi iz ea-a. Ono sto sam vidio match bvb-bayern cak mi se dosta i svidio jer mi se cini da je pass igra poboljsana i napokon ta dodavanja slice na nesto. E   sad oce pace imat opet veliku ulogu vidjet cemo. Ono sto mene nervira u fif sto ti mozes 90 min naganjat high pressure i trcat gore dole sa igracem a imam osjecaj da se on uopce ne trosi jer ko normalan nakon 5 sprinteva od 50m mozes napravit 5 driblinga i zavuc loptu sa 20 u raslje, ok ima i toga ali ne tako cesto. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
toninho kaže...

Vjv je taj steep dobio toliko glasova jer je nesto drugacije, inovativno koliko sam skuzio open world je i ljudima se svida koncept. E sad su si sami krivi iz ea-a. Ono sto sam vidio match bvb-bayern cak mi se dosta i svidio jer mi se cini da je pass igra poboljsana i napokon ta dodavanja slice na nesto. E   sad oce pace imat opet veliku ulogu vidjet cemo. Ono sto mene nervira u fif sto ti mozes 90 min naganjat high pressure i trcat gore dole sa igracem a imam osjecaj da se on uopce ne trosi jer ko normalan nakon 5 sprinteva od 50m mozes napravit 5 driblinga i zavuc loptu sa 20 u raslje, ok ima i toga ali ne tako cesto. 

Pass igra je toliko poboljšana da su sada otišli u drugu krajnost. Cijeli napad možeš odigrati s nekoliko dodavanja petom i bez greške doći u gol šansu, bar tako izgleda iz priloženih snimki s gamescoma. Nikada nisu imali osjećaj za balans igre. Što se pacea tiče, jebi ga... brži igrač je brži igrač i tu se ne može ništa. To se samo u igrama još više potencira jer je ai igrača na zavidno lošem nivou baš kao i pozicioniranje tako da brz igrač može sve sam riješiti. Ne možeš napraviti igru u kojoj aubameyang ne može pobjeći hummelsu jer to nije realno. No možeš napraviti igru koja će biti osjetno sporija i u kojoj će se igrači konačno pozicionirati po nekakvoj nogometnoj logici a ne da mi na kontra strani terena ostane bočni igrač koji nikoga ne čuva te sam stoji dva metra iza svojih stopera kako bi poništio zaleđe, a po sredini gola stoji sam aubameyang jer su stoperi napravilo korak naprijed i ostalo je stvar tehnike. Laganini istrčiš, više te stoperi ne mogu stići i gol. Čista frustracija iz godine u godinu zbog ovakvih debilana.

Ključ dobrog gameplaya po meni je u sporijem nogometu, boljem pozicioniranju, realnijim sudačkim odlukama ( ne može mi lik uklizati u jednoj tekmi 28 puta a da ne dobije žuti karton a pola tih uklizavanja je bilo s leđa i za crveni karton), realnijim udarcima po golu, realnijem presingu kojim će se igrači umarati a ne da s jednim igračem dok se ja sa svojim igračima dodajem ti konstantno vršiš presing trčeći od jednog do drugog prevaljujući pola terena kao i lopta što je krajnje nerealno,  realnijim odbijancima a ne da se svaki puta lopta odbije između mojih pet igrača jedinom napadaču u mojih 16m. OK ponekad ali svaki put je čisti idiotizam. Sve ono što je meni u ovoj igri nerealno zapravo je poguranac koji je svjesno napravljen kako bi svatko mogao zabiti i kako bi golovi padali kao na tekućoj vrpci. Sve ono što smatram realnim i prirodnim izgleda da nećemo nikada dobiti jer se automatski poništava ono prvo a igra mora svima udovoljiti i svi moraju zabijati i dobijati bez obzira na vještine kako bi igra i dalje bila najprodavanija i najigranija..

17 godina
FIFA 17

FIFA 17 demo 13.09.2016.

Teams

– Bayern Munich (Germany)
– Chelsea (England)
– Manchester City (England)
– Manchester United (England)
– Real Madrid (Spain)
– PSG (France)
– O.Lyon (France)
– Juventus (Italy)
– Inter Milan (Italy)
– UNAL Tigres (Mexico)
– Gamba Osaka (Japan)
– Seattle Sounders (USA)

Stadiums

– Stamford Bridge
– Suita City Stadium
– Centurylink Field

Play time

– 4-minute halves

Season

– Autumn: Day/Night

Difficulties

– Beginner, Amateur, Semi-Pro, World Class, Legendary

Game Modes

– Kick-Off

– Journey Mode

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2016 16:34 (movie).
Moj PC  
5 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Vidjet ceno uskoro sta ce demo pokazati kakva je igra i dali ima kakve razlike od prijasnjih godina

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Upravo to je sveprisutan problem, neki ljudi žele 99% realnu igru ali igra prvenstveno mora biti igriva tek onda sve drugo jer datum izlaska čekaju i djeca predškolske dobi i odrasli ljudi.. 

U Hrvatskoj je ne može kupiti pa neće ići na ništa. Netko mu je mora donijeti iz neke razvijene zemlje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja nigdje ne vidim da je to easports objavio, nema niti na twitteru niti facebooku tako da sumnjam da je to stvarno.
17 godina
Tommy_123 kaže...
Ja nigdje ne vidim da je to easports objavio, nema niti na twitteru niti facebooku tako da sumnjam da je to stvarno.

S obzirom da igra izlazi 29 a demo dva tjedna ranije, to ti je to. Demo koji je bio pokazan na gamescomu sadržavao je sve navedeno. Obično ono što pokažu na gamescomu puste kao službeni demo. Uostalom, nije tako daleko pa ćemo vidjeti tko u što sumnja i je li to opravdano ili ne...

15 godina
neaktivan
Mislim da je prosle godine i prije izasao ako se ovo potvrdi da je tocno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 17

Ma sve je to jasno ko dan, mene najvise smeta to silovanje pressinga bez ikakvih posljedica pa ti sa igracem istricis u sprintu 15km svaku tekma on ko nov.Druga stvar su mi driblinzi koji su napravljeni tako da se mozes u prazno okrenut 20 puta zaredom i igrac to radi savrseno a obramna se zablesira ko komad drva. Suteve necu spominjat jer to je zalosno u fifi16 tako da ono... Ove god u svakom slucaju cekam jedno mjesec dana mozda i svise da vidim sta ljudi kazu

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Svake godine se nadamo necemu novom, boljem a dobijemo istu stvar sa novim prelaznim rokovima, ja ne znam sta vi ocekujete od fife 17,sem da ce malo lepse da izgleda, sve ce ostati manje VISE isto.
Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
protjeran
ruya kaže...
Svake godine se nadamo necemu novom, boljem a dobijemo istu stvar sa novim prelaznim rokovima, ja ne znam sta vi ocekujete od fife 17,sem da ce malo lepse da izgleda, sve ce ostati manje VISE isto.

Ako ostane ovako ja cu biti zadovoljan samo da ne vrate glavomet i l1+trokut !

Fifu 16 sam se zajebao sto sa pola god igrao samo sa kompom ,sad kad treba da odigram protiv " struje "

hoce nesto da mi bude .Ljudi jesu pokvareni ali brate bar im mozes loptu uzeti ,AI na vecim tezinama ni da prismrdim .

Drzacu  se samo sredine tabele i polako ... Nismo svi za 1. div .

Igram neki dan u 5 .div pobjedim jednog 6:1 ,druge mene odere par razlike !Daj jebi ga spajaj me sa slicnim !

Ima dobra stara latinska izreka: " slican se slicnom raduje " !! hahahahhahaha

Krivo mi samo sto ne smijete da se prebrojimo po div. hahahahhaha

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2016 13:41 (mackocicko2004).
10 godina
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...

Ako ostane ovako ja cu biti zadovoljan samo da ne vrate glavomet i l1+trokut !

Fifu 16 sam se zajebao sto sa pola god igrao samo sa kompom ,sad kad treba da odigram protiv " struje "

hoce nesto da mi bude .Ljudi jesu pokvareni ali brate bar im mozes loptu uzeti ,AI na vecim tezinama ni da prismrdim .

Drzacu  se samo sredine tabele i polako ... Nismo svi za 1. div .

Igram neki dan u 5 .div pobjedim jednog 6:1 ,druge mene odere par razlike !Daj jebi ga spajaj me sa slicnim !

Ima dobra stara latinska izreka: " slican se slicnom raduje " !! hahahahhahaha

Krivo mi samo sto ne smijete da se prebrojimo po div. hahahahhaha

Po mom misljenju fut u 16-ci je ravan katastrofi, znaci gameplay uzasan, ako si podjednak snekim pobedices samo ako imas puno srece, ja sad izgubim od lika 5-2, nisam uspeo dati jos koji gol ikao sam imao jedno 10 sansi 1 na 1, nece pa nece, on svaki sut gol i sta da kazem, jos mi trebala ta pobeda da udjem u 5 diviziju, inace ustosio sam se opet sto se tice igre ali nekad nece.

Ja bih voleo nek bude gameplay kao u fifi 15 samo bez L1+prazan prostor, bolji fudbal je bila fifa 15.

11 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice