FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 707.364
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Hexfire kaže...

Ma Šime glumata. Naravno da se isplati ako želiš wireless iskustvo. Ovaj biser "kabla ima" onda možeš primijeniti na svaku glupost koja ima wired i wireless opciju. Sigurno mi se za ušparat 200 kuna da je*ati sa 3-4m USB kabla koji mi non stop smeta kad igram s fotelje. 

Nema se za gamepad,al se za skriptu ima 😉

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
15 godina
FIFA 17
ruya kaže...
I ja zelim spiriji gameplay, nzm zasto ga uopste ubrzavaju, valjda je realniji fudbal ako je sporiji a ne svi igraci da su kao na steroidima

Pa da ove godine nisu ubrzali gameplay onda glavni selling point FIFE 18 ne bi mogao biti "znatno usporeniji gameplay prema željama communitya". 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2016 7:06 (Hexfire).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
movie kaže...

Macko bude milijarder u fifi17...

Pita  sipac trebu : " Hoces sa vazeljin ili bez vazeljin ?

Ona  kaze : " Sa vazaeljin " .

Vazeljin,hodi ovamo .

Juce mi opet banuju Novi vault acc ,igrao sa samo dan ! Hocu da igram

brate 6-7 div ,I onda sam morao da ispadam iz 3 na drugom acc sve do 6 .

Pocne tekma ja izadjem ili igram malo .Kako ljudi igraju u 3 ,.div to mi nikad nece biti jasno sta rade?

Svaka odbijena lopta se njim zabija u noge ,na ledjim mi vise non stop,svi njihovi igraci napred .

Cit neki garant ali onaj za 99 atribute .Sad cu lijepo kao covjek da igram u 6-7 . div . za svoju dusu .

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2016 7:25 (mackocicko2004).
10 godina
FIFA 17

U fifi svako svakog moze da pobedi bez obzira koliko dobro ili lose igrate 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

ne znam kako bilo kome uopce moze biti zanimljivo kad igraci lete po terenu...

btw jos jedna stvar..jel i u ovoj fifi teren po velicini manji nego sto bi trebao biti u odnosu na velicinu igraca...i takodjer i golovi?

do sad je fifa uvijek imala taj problem

1 0 hvala 0
10 godina
Mortiis kaže...

ne znam kako bilo kome uopce moze biti zanimljivo kad igraci lete po terenu...

btw jos jedna stvar..jel i u ovoj fifi teren po velicini manji nego sto bi trebao biti u odnosu na velicinu igraca...i takodjer i golovi?

do sad je fifa uvijek imala taj problem

Meni isto nije jasno zbog cega se ubrzava gameplay, ja ne znam nikog da mu se svidja brza igra, sto ti kazes lete, trce svi kao bolt 

13 godina
drakula789 kaže...
Hexfire kaže...

Ma Šime glumata. Naravno da se isplati ako želiš wireless iskustvo. Ovaj biser "kabla ima" onda možeš primijeniti na svaku glupost koja ima wired i wireless opciju. Sigurno mi se za ušparat 200 kuna da je*ati sa 3-4m USB kabla koji mi non stop smeta kad igram s fotelje. 

Nema se za gamepad,al se za skriptu ima 😉

Skripta je bila koristena protiv drugih skriptera cisto da ne gubim coinse. 

Uostalom, osim nimirZvon i jos jednog decka ovdje nitko nije mogo prismrdit mom golu. 

Po cemu ja to glumatam ? Koja je razlika izmedu wireless gamepada prosle generacija ili eto zicanog. Boli me briga kako tko trosi novce, al 850kn za joy jednostavno nema smisla.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
protjeran

Ja tebe jos nisam pobjedio!

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2016 13:13 (mackocicko2004).
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Juce mi opet banuju Novi vault acc ,igrao sa samo dan !

Dp izlaska igre popušit ćeš ban na svim acc...

13 godina
mackocicko2004 kaže...
Ja tebe jos nisam pobijedio!

Nisi ni igro sa mnom kad sam Fifu16 igro samo kad posudim od frenda PS4 posto na mom ushranom laptopu nece radit kako treba.

15 godina
SimeKZ kaže...

Po cemu ja to glumatam ? Koja je razlika izmedu wireless gamepada prosle generacija ili eto zicanog. Boli me briga kako tko trosi novce, al 850kn za joy jednostavno nema smisla.

Pitaš koja je razlika između bežičnog i žičnog gamepada...? Jbt ak ja kužim što ti sad pokušavaš reći.

Krenuo si od soma kuna, pa si sad došao na 850, možda se uskoro i približiš cifri koju to stvarno i košta, umjesto da sipaš brojeve kak ti puhne.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Juce mi opet banuju Novi vault acc ,igrao sa samo dan !

Dp izlaska igre popušit ćeš ban na svim acc...

Moguce...

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2016 13:49 (mackocicko2004).
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Cijena je 600 kuna bez play and charge kita,ne znam sta brlja ovaj Sime..

uostalom,nebi rekao da ti niko nije mogao prismrdit 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
drakula789 kaže...

Cijena je 600 kuna bez play and charge kita,ne znam sta brlja ovaj Sime..

uostalom,nebi rekao da ti niko nije mogao prismrdit 

Mozda je co'ek profi za fifu 

10 godina
FIFA 17

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ruya kaže...

pa jesu oni jebeno normalni???

pa svaki igrac kao da je usain bolt i allen iverson u jednom

15 godina
ruya kaže...

Kao što sam i očekivao, igra iz godine u godinu izgleda sve lošije i kreće u sve lošijem smjeru. Ovo ne liči na nogomet, igrači lete po terenu. Ali ko da ih je briga kad Ultimate Team prodaje igru i nikoga nije briga za gampelay.

Ja sam već davno rekao, oni mogu prodati doslovno istu igru sa novim FUT karticama i ljudi i bi dalje kupovali.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
10 godina
antimadridista kaže...
ruya kaže...

Kao što sam i očekivao, igra iz godine u godinu izgleda sve lošije i kreće u sve lošijem smjeru. Ovo ne liči na nogomet, igrači lete po terenu. Ali ko da ih je briga kad Ultimate Team prodaje igru i nikoga nije briga za gampelay.

Ja sam već davno rekao, oni mogu prodati doslovno istu igru sa novim FUT karticama i ljudi i bi dalje kupovali.

Ni meni se puno stvari ne svidja na fifi ali sta mogu, osudjeni smo na fifu jer bolje simulacije ovog sporta nema.

10 godina
FIFA 17

Da li ste imali kad slican rezultat hahah 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...

Ovo već postaje iritantno kako golman uvijek odbija loptu na noge jedinom napadaču između nekoliko obrambenih. Smeće ali teško smeće od igre..

Gledam i nisam uspio odgledati do kraja. Ovo je nogomet bez duše...

12 godina
neaktivan
movie kaže...
ruya kaže...

Ovo već postaje iritantno kako golman uvijek odbija loptu na noge jedinom napadaču između nekoliko obrambenih. Smeće ali teško smeće od igre..

Gledam i nisam uspio odgledati do kraja. Ovo je nogomet bez duše...

Nisi gledo Dinamo protiv Splita? Jos je i ofsajd bio hihihi

10 godina
Ljudi, zanima me kako igrate tactical defending, da li sve potpuno rucno pratite + l2, drzite li brzo trcanje, ili A taster, ili X ili udvajanje r1, ili sve pomalo haha, ja taman pomislim da sam naucio dobro da igram odbranu kad ono krenu protivnici da stvaraju sansu za sansom, menjao sam stil u odbrani par puta i ni jedan mi nije bas ucinkovit, srecom sto mi u napadu ide od ruke pa vecinom dam vise golova nego sto dobijem :-D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 17

Jel se i ove god preko vpn-a na originu moze uzet fifa za jeftinije? Mislio sam cekat black friday i vpn-om je uzet za bagatelu jer prosle god je bila 20$ sto i nije toliko strasno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
toninho kaže...

Jel se i ove god preko vpn-a na originu moze uzet fifa za jeftinije? Mislio sam cekat black friday i vpn-om je uzet za bagatelu jer prosle god je bila 20$ sto i nije toliko strasno.

I mene ovo isto zanima jer sam jos uvijek u nedoumici da li uzeti novu FIFU jer ne znam da li ce mi se svidjeti a 20 dolara je svakako manje od 40 ili 60 koliko je na originu i ostalim cdkey shopovima. 

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Imas na Koreji

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

U Pesu lopta klizi po terenu ovdje igraci klize. Cak mi se Pes cini bolji, al moracu odigrat obadva dema pa vidit sta uzet.

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
Praetorian1 kaže...

U Pesu lopta klizi po terenu ovdje igraci klize. Cak mi se Pes cini bolji, al moracu odigrat obadva dema pa vidit sta uzet.

U PESu igrac anpravi pola metra u levitirajucem polozaju kad stopa loptu. 

15 godina
drakula789 kaže...

Imas na Koreji

Nisam gkedao pa zato pitam thx, prosle god sam se zaj i preorderao . Da se razumijemo naigrao sam se ja dosta( 1500 tekmi), ali kad je izasla bila mi je super onda su patchirali jer su se ljudi zalili da je tesko da je ovo da je ono i od tad ti svaki balavac jednim sutom za 40m dobije tekmu i samo se brani i napucava. Zato ove god cekam sigurno do nekog velikog snizenja i prva stvar da na pcu maknu taj trainer jer je sramotna da u 2016 god cheat preko glupog cheatengina radi online. Mislim jasno je da njih boli ona stvar za pc platformu ali ipak za te pare...

13 godina
FIFA 17

Koliko dođe u Koreji?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 17

Hmm koliko sam skuzio dode 52800 KRW a to dode 41.79 eur za standard verziju. Ajde ustedis 20 eura sto je solidno znaci da bi mogla bit na black friday 25 eur max brijem

Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice