FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 707.150
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: FIFA 17
Shivi imas tih gamepad-a jeftinih po oglasima, ovde kod nas na kupujem prodajem moze se naci za 20 do 30 eura cak i ovaj od xbox one, ja mislim da sam moj platio 25 eura
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
movie kaže...
Mortiis kaže...

mislim da si ti jedini i na ovom forumu i sire koji nevidi koliko je gameplay 2k-a ispred fife...

Prvo mislim da je glupo uspoređivati dva različita sporta. Drugo, slušam o toj superiornoj grafici kojoj nađem mana koliko hoćeš. I u gameplayu također. Recimo, zašto se u tom boljem gameplayu igrači sudaraju češće nego u fifi? Zašto obrambeni igrač klizi po parketu a ne hoda po parketu. Zamisli da u fifi igrač klizi po travi a ne hoda ili trči? Paljbe bi bilo i to rafalne. Možda je taj gameplay dobar nakon nekog vremena ali ja sam igru probao igrati gledajući što je to toliko superiorno o čemu svi pričaju? Igrao sam tražeći mane a ne da bih uživao u igri jer me košarka zadnjih 15 godina ne interesira. Kada tražiš mane obično ih i nađeš pogotovo u igri u kojoj ih ima podosta..

Kada sve zbrojim, meni ta igra nije nikakav spektakl. Solidan proizvod samo zato kaj nema boljeg. Nešto slično kao i fifa...

Da odgovorim i kolegi iznad. Piganje dresova nije mana gameplaya već ogranićenje grafičkog prikaza. Bilo je par igrača koji su prošle godine pokrenuli tu temu na fifi kao dresovi se nerealno pigaju pa pogledajte kako to rade majstori iz 2k na košarici. Pogledao sam i ostao razočaran jer je to dvije generacije iza fife. U današnje doba kada top grafička kartica košta oko 6000 kn, naravno da očekujem osim gameplaya i odličan grafički prikaz. Ja ne bih mogao igrati pikseliziranu igru dobrog gameplaya a loše grafike. To vrijeme je iza nas. Danas svaki igrač očekuje izvrsan grafički prikaz te realan gameplay.

Istina, ne može se uspoređivati, nba je liga za sebe, ja sam ju igrao i stvarno je impresivna, što tehnički što po pitanju grafike a i gameplaya, koalizije igrača i modeli igrača su dovedeni do savršenstva, jednostavno kada igraš kao da gledaš prijenos uživo, samo može bolje. No, svaka igra ima mana i tako će uvijek biti, ništa neće biti savršeno inače šta bi izdavali svake godine .

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
ruya kaže...
Shivi imas tih gamepad-a jeftinih po oglasima, ovde kod nas na kupujem prodajem moze se naci za 20 do 30 eura cak i ovaj od xbox one, ja mislim da sam moj platio 25 eura

To su kineski lažnjaci. Po toj cijeni ne možeš dobiti originalni microsoftov gamepad. Vidio sam te lažnjake i da ih staviš jedan pored drugog fizički ih ne bi razlikovao. E sad, koliko su kvalitetom isti to je upitno.. iskopirali su ih do u detalja, čak je i kutija gotovo ista..

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Ak nekog zanima..Tia mobiteli

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

previse je to love

[19xx]C3c1l
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Pa mozes i za 400 uzet brate mili bez play and charge kita,al si na zici onda jbg

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
C3c1l kaže...
drakula789 kaže...

previse je to love

Je, ali wireless je zakon. Pogotovo ako se igraš na TV-u kao ja.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2016 8:12 (Hexfire).
13 godina
neaktivan
FIFA 17

ja sam davno uzeo xbox 360 gamepad zajedno sa reciverom, puno bolje mi je lezi u ruci nego taj nov, 400 kn je bio cijeli komplet u sophos labu.. i dosta je izdrzljiviji sto se tice bacanja u pod :)

[19xx]C3c1l
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2016 8:27 (C3c1l).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Ja se moram jos navici,al kad se naviknem ko tam da nema nazad...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
ruya kaže...
A sve je bitno u igrama, 3 glavne stavke su, gameplay, prica i grafika, kako za sportske simulacije prica nije bitna, znaci bitne su ove dve navedene, ja takodje volim da vidim sto lepsu graficku igru, zbog toga i unapredjujemo hardver zar ne? Najveci problem kod fife po mom misljenju je jer je skriptovana, danas sam to bas osetio kad sam ispao iz prve divizije a trebala mi jedna pobeda da opstanem, tri zadnje tekme budem bolji, pregrst sansi 1 na 1 i ni gol nmg da pogodim, video sam odmah o cemu se radi, to bi ipak trebali promeniti, cesto u fifi ne pobedi bolji a po mom misljenju to je mana, smatram da ako me neko nadigra neku utakmicu da zasluzuje i da pobedi i obrnuto, ali kad izgubis a vidis da si bolji za najmanje klasu, ili popi*dis ili iskuliras i shvatis da je to fifa i da tako mora

Sportska priča nije bitna pa ju je baš zato 2k stavio u 16-ticu te ea u fifu 17 sad. Pokušali su igrače vratiti na igranje karijere, na 2k im je i to neka vrsta zarade koju su uz mypark i te stvari dobro napravili. Puno ljudi će potrošiti pare na vc da čim prije unaprijede svoje igrače. Just saying. :)

10 godina
movie kaže...
ruya kaže...

To su kineski lažnjaci. Po toj cijeni ne možeš dobiti originalni microsoftov gamepad. Vidio sam te lažnjake i da ih staviš jedan pored drugog fizički ih ne bi razlikovao. E sad, koliko su kvalitetom isti to je upitno.. iskopirali su ih do u detalja, čak je i kutija gotovo ista..

Pa ne znam da li su laznjaci, jer sam ja uzeo polovan odtud i ta cena(mada je u izvarednom stanju, kao nov), imao sam pre njega originale od svog xbox-a 360 i ne vidim da je ovaj ista losijeg kvaliteta, mada ja mislim da je mnogo 30 eura za polovan laznjak.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2016 9:22 (ruya).
10 godina
FIFA 17

Bas sam sad gledao, mislim da je original, ukucao podatke sa gamepad-a(model 1537) na google i odmah mi izbacio xbox one gamepad taj model.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
C3c1l kaže...

ja sam davno uzeo xbox 360 gamepad zajedno sa reciverom, puno bolje mi je lezi u ruci nego taj nov, 400 kn je bio cijeli komplet u sophos labu.. i dosta je izdrzljiviji sto se tice bacanja u pod :)

Kod 360 me smeta što ima grbu iza gdje ide baterija. Meni pak novi puno bolje leži u ruci i kvalitetniji je u svakom pogledu. Od D-Pada preko triggera do gljiva.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
C3c1l kaže...

Kod 360 me smeta što ima grbu iza gdje ide baterija. Meni pak novi puno bolje leži u ruci i kvalitetniji je u svakom pogledu. Od D-Pada preko triggera do gljiva.

ja se nisam mogao naviknuti na xbox one gamepad i plus sto je kod mene obrnuta situacija, dojma sam da je taj novi gamepad puno losije kvalitete nego stari.

dosta prijatelja koji su ga uzeli su bili istog misljenja, kod njih dvoje su desni triggeri otisli u par mjeseci, a oboje se jako brinu i paze da se ne ogrebu a kamoli da se bace, totalna suprotnost od mene :)

[19xx]C3c1l
15 godina
C3c1l kaže...

ja se nisam mogao naviknuti na xbox one gamepad i plus sto je kod mene obrnuta situacija, dojma sam da je taj novi gamepad puno losije kvalitete nego stari.

dosta prijatelja koji su ga uzeli su bili istog misljenja, kod njih dvoje su desni triggeri otisli u par mjeseci, a oboje se jako brinu i paze da se ne ogrebu a kamoli da se bace, totalna suprotnost od mene :)

Koristim ga sad preko godinu dana i nemam dojam da je išta lošiji nego prvog dana. A praktički sve šta igram na PC-u igram s gamepadom. Ali čak i ako se dogodi da ode u vječna lovišta prije starog (koristio se intenzivno 3 god.), meni toliko bolje leži u ruci da bih iste sekunde uzeo opet takav.

Nije baš da ga pazim kao oko u glavi, ali nije ni da se baca uokolo po sobi. Doduše sad kad je wireless bi mogao fino letjeti 

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
C3c1l kaže...

Koristim ga sad preko godinu dana i nemam dojam da je išta lošiji nego prvog dana. A praktički sve šta igram na PC-u igram s gamepadom. Ali čak i ako se dogodi da ode u vječna lovišta prije starog (koristio se intenzivno 3 god.), meni toliko bolje leži u ruci da bih iste sekunde uzeo opet takav.

Nije baš da ga pazim kao oko u glavi, ali nije ni da se baca uokolo po sobi. Doduše sad kad je wireless bi mogao fino letjeti 

nasao sam na ebayu novi xbox one gamepad sa usb reciverom za 69 eura, ako netko zeli stavim link.

[19xx]C3c1l
13 godina
neaktivan
Mortiis kaže...
Hexfire kaže...

Jbt kako ovo loše (isto) izgleda. Đabe novi engine kad ne doprinese gameplayu.

Izgleda da mi je jedina nada da manual stvarno je puno popularniji na PS4. Iako tupsani nikako da ubace manual filtere i u FUT. Ali lako moguće da i preskočim prvu generaciju na Frostbiteu.

to je steta sto nema jer zbog toga ni neigram online...neda mi se igrat flipper...

nemoze se ni friendly match sa FUT ekipom na full manual?

movie 

mislim da si ti jedini i na ovom forumu i sire koji nevidi koliko je gameplay 2k-a ispred fife...

Realno covek je zaljubljen u fifu i to je to....nba 2k16 je ispred fife 17 i to bas mnogo....sa burazerom cepam 2k16 i svaka tekma je za sebe...dok u fifi 16 ps4 golovi su sve na isttu foru i sve iste boljke u samom gameplay-u....i posle dve partije bude dosadan... a za FUT i da ne pricam on zauzima posebno mesto za pljuvanje al me mrzi da pisem....kad mislim na FUT mislim na gameplay-a...

13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Ja sam se najzad kompletirao, imao sam problem sa wiraless adapterom, morao sam skidati drajver sa neta ali sad je ok, radi savrseno  

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ruya kaže...

Ja sam se najzad kompletirao, imao sam problem sa wiraless adapterom, morao sam skidati drajver sa neta ali sad je ok, radi savrseno  

Ma da?

Meni bilo sve oke,javi kakve su baterije :)

10 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Realno covek je zaljubljen u fifu i to je to....nba 2k16 je ispred fife 17 i to bas mnogo....sa burazerom cepam 2k16 i svaka tekma je za sebe...dok u fifi 16 ps4 golovi su sve na isttu foru i sve iste boljke u samom gameplay-u....i posle dve partije bude dosadan... a za FUT i da ne pricam on zauzima posebno mesto za pljuvanje al me mrzi da pisem....kad mislim na FUT mislim na gameplay-a...

Mogu napraviti svemirsku košarku, ali nogomet je nogomet, ma kakav god bio i koliko god mana imao... Imam par frendova sa kojim igram FIFU i to FUT mod i tekme su toliko za*ebane, da svaki gol ima svoju težinu, pa makar se lopta jedva dokotrljala u gol, ali poslije takvih tekmi, meni zavisi ostatak dana i raspoloženje na poslu...

FIFU sam već naručio i boli me ona stvar za tim, koja će sada fora prolaziti, jer na kraju se uvjek ispostavi da ima nekog divljeg lijeka, jer da nema, ne bi moga sa ekipom muku mučiti skoro svaku tekmu i tražiti vanserijsko rješenje kako bi odnio pobjedu...

Ili jesi ili nisi...izvoli se prilagoditi, jer od kukanja nema ništa, jer kada bi sve bilo super onda bi svi bili savršeni igrači.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2016 14:37 (TactXmaster).
10 godina
drakula789 kaže...
ruya kaže...

Ma da?

Meni bilo sve oke,javi kakve su baterije :)

Morao sam skinuti neku verziju drajvera 20.24.34.491 i onda je proradio, ja sam iskljucio windows update, mzd mi je zato pravilo probleme, evo igram vec par sati sa jednom baterijom dok se druga puni , bolji je i osecaj u ruci jer je sad tezi gamepad, a kapiram da ce drzati dovoljno dugo, javim ugl

13 godina
FIFA 17

Soma kuna za joy i punjac + igra ide i preko. Nikako se ne isplati. Bolje uzet stariju generaciju koja takoder vrhunski sjedi u ruci a kabla hvala bogu ima.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Kabel je sranje tesko na x360..patio se 2-3 godine s njim i sad poceo analog zajebavat,popizdim i uzmem novi..

Edit:nešto mu danas dugo treba da se spoji,kontam da je najbolje drzat od naprijed,al meni usko zbog slusalica..

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2016 15:43 (drakula789).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Ja sam sve ovo sa slike sto sam postavio u nekom predhodnom postu platio nekih 70 eura

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 17

Ma Šime glumata. Naravno da se isplati ako želiš wireless iskustvo. Ovaj biser "kabla ima" onda možeš primijeniti na svaku glupost koja ima wired i wireless opciju. Sigurno mi se za ušparat 200 kuna da je*ati sa 3-4m USB kabla koji mi non stop smeta kad igram s fotelje. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...

Bas sam sad gledao, mislim da je original, ukucao podatke sa gamepad-a(model 1537) na google i odmah mi izbacio xbox one gamepad taj model.

Ma dobro, kupio si polovan pa je cijena razumljivo niža. Mislio sam da si uzeo novi a nema šanse kupit ga za te novce a da je original. Netko je spomenuo jednu firmu u Zgb na ovim stranicama gdje je kupio gamepad. U njenim dućanima sam vidio te lažnjake. Cijena im je osjetno niža a izgledaju kao originali, kakvi su kvalitetom ne znam. Nije me interesiralo. Doduše, bilo je to prije par godina..

17 godina
FIFA 17

Macko bude milijarder u fifi17...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Po gameplayu, vam se ne cini da su igraci opet previse ubrzani? Znatno brzi od 16ke? Nadam se da nece tako ostat..nego da ce to usporit...jer gledam sam utakmice sa reusom, costom i tako tim igracima, i imam osjecaj da je opet kao fifa 15 po brzini...a to nezelim.

Origin ID: ReaLazio
10 godina
I ja zelim spiriji gameplay, nzm zasto ga uopste ubrzavaju, valjda je realniji fudbal ako je sporiji a ne svi igraci da su kao na steroidima
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice