FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 609.824
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 16
Del_Boy97 kaže...

meni to i dalje dosta plastično izgleda, slicno je fifi 16 jako na prvi pogled samo je još malo ušminkanije zbog frostbite enginea

Stalno slušam o toj plastičnosti. Nikada ili bar ne tako skoro igrač i igra neće izgledati 100% realno. Slušao sam hvalospjeve o NBA2K16. Skinuo sam igru prošli tjedan jer je besplatna za PSN+ korisnike i ostao razočaran. Prvo, to grafički ništa bolje ne izgleda od fife ili pesa, dapače lošije. Dresovi igrača se pigaju 2x lošije nego na fifi ili pesu. Gaće igrača izgledaju kao da imaju štirku u sebi, ako znate što je štirka, a ako ne znate pitajte mame. Rubovi gaća ulaze u noge igrača. Sami igrači kada markiraju protivnika više klize po parketu nego što hodaju. Kao da klizaljke imaju. Često se igrači sudaraju, češće nego na fifi. Stvarno sam ostao razočaran. Ne ulazim u sam gameplay niti dublje u samu igru jer sam odigrao samo par tekmi. Doduše, niti košarka me više ne privlači. Otkako je otišao Dražen, izgubio sam interes za ovim sportom. Sve u svemu, koliko neki ljubitelj košarke nađe mana u fifi ja ću ih isto toliko naći u nba2k16.

Iz ovih klipova teško je nešto pametno reći. Ja ne vidim ništa što bi mi sugeriralo kakva će igra biti. Vidim povratak one čuvene golmanske intervencije kada poludebilno ispruži nogu kako bi lopta lakše ušla u gol. To nije golmanska intervencija i ne znam zašto ju vraćaju nazad. Grafički, koliko se to da vidjeti igra izgleda viši nivo. Ovaj kratki gameplay ne mogu reći da me podsjeća na fifu 16 ali to je fifa. Pa ne može izgledati par dodavanja nešto drukčije nego što to izgleda u fifi16.

Samo da poprave da lopta prije od protivnika dođe do mog drugog igrača ili kad bacim loptu rukom da ona ipak prije dođe do mog igrača nego što to dođe protivnik jer je to nerealno. Baš kao i kada lik s jednim igračem trči cijelo vrijeme od jednog do drugog mog igrača, gotovo brzinom kao i lopta...

Uz bolju grafiku i popravak tih nekih stvari koje bi trebale biti normalne, te povratak nogometu a ne ragbiju i hrvanju, mogli bi dobiti solidnu igru.. no tko zna..

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2016 16:23 (movie).
10 godina
protjeran
FIFA 16

Evo moje pobjede u 5 div. I sta se vidi? Ja sam imao 8 suteva ,on 16 ali sve bez veze iz daljine . 3:1 za mene .

To sto gruvate bez veze izvan 16 m ne znaci nista . :)

Mojih 7 suteva islo u metu od 8 ! :)

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2016 17:30 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Evo moje pobjede u 5 div. I sta se vidi? Ja sam imao 8 suteva ,on 16 ali sve bez veze iz daljine . 3:1 za mene .

Prvo, nije mi jasno zašto želiš s nama dijeliti svoje uspjehe a skrivaš ime kluba? Čega se sramiš?

Drugo, nitko nije mutav da puca s 40 m pa poslije plače kako je imao 15 udaraca po golu a izgubio.

Što se praviš grbav kada znaš da neki put uđeš u tekmu i pukneš 20 puta a protivnik niti jednom i izgubiš.

Pri tome pogodiš nekoliko stativa a golman mu  najbolji igrač. To je fifa. Sinoc sam u skoku s Lucasom razvalio Chiellinia i zabio gol glavom.

Pogledaj visinu, snagu i skok igru oba igrača pa reci je li to normalno? To je bilo odmah drugu tekmu nakon što mi je Lloris zabio onaj autogol. FIFA pazi da ti odmah vrati nakon što ti uzme..

Uostalom, koja je razlika između tvog udarca po sredini gola i nekog s 30m koji ode preko gola? Oba su neopasna...

Netko je rekao, statistika je kao bikini. Puno pokazuje ali ništa ne otkriva...

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2016 17:53 (movie).
10 godina
Del_Boy97 kaže...

evo malo fifa 17 gameplaya

Meni ovo iskreno izgleda fantasticno, pogledajte kretanja igraca, sporiji gameplay, dosta realnije izgleda nego sto to imamo slucaj na 16. 

Ako ne bude promena u sta sumnjam, igra ce biti odlicna, jeste da je malo ovo gejmpleja ali mzd je i dovoljno.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Prvo, nije mi jasno zašto želiš s nama dijeliti svoje uspjehe a skrivaš ime kluba? Čega se sramiš?

Drugo, nitko nije mutav da puca s 40 m pa poslije plače kako je imao 15 udaraca po golu a izgubio.

Što se praviš grbav kada znaš da neki put uđeš u tekmu i pukneš 20 puta a protivnik niti jednom i izgubiš.

Pri tome pogodiš nekoliko stativa a golman mu  najbolji igrač. To je fifa. Sinoc sam u skoku s Lucasom razvalio Chiellinia i zabio gol glavom.

Pogledaj visinu, snagu i skok igru oba igrača pa reci je li to normalno? To je bilo odmah drugu tekmu nakon što mi je Lloris zabio onaj autogol. FIFA pazi da ti odmah vrati nakon što ti uzme..

Uostalom, koja je razlika između tvog udarca po sredini gola i nekog s 30m koji ode preko gola? Oba su neopasna...

Ovo mi je tajni acc . onaj main ne krijem . :)

Realizacija me ebe trenutno  inace bi bilo svih 8 suteva u mrezi .

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Tajni acc? Daj me nemoj.... za kaj tajni? Za farmanje coinsa i pikanje s torrentima? Što pošten igram ima skrivati u ovoj igri? Super, svih osam u mreži. posve normalno i realno. Ne sumnjam da ćeš u tome uspjeti ako malo pojačaš trening...

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Tajni acc? Daj me nemoj.... za kaj tajni? Za farmanje coinsa i pikanje s torrentima? Što pošten igram ima skrivati u ovoj igri? Super, svih osam u mreži. posve normalno i realno. Ne sumnjam da ćeš u tome uspjeti ako malo pojačaš trening...

Ma jok ,sin ne zna za njega ,zato je tajni . :)

Igram ja sad solidno ,ne trebaju mi torrenti to ostavljam ostalima . :)

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Macko kakve veze ima vidi li netko taj tajni naziv? Osim ako nisi jedan od onih muckih provokatora koji varaju na sve moguce nacine... Ja sam svoj acc prodao i idem ispocetka... Zao mi samo spanjolaca :(

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Shivi kaže...

Macko kakve veze ima vidi li netko taj tajni naziv? Osim ako nisi jedan od onih muckih provokatora koji varaju na sve moguce nacine... Ja sam svoj acc prodao i idem ispocetka... Zao mi samo spanjolaca :(

Na ovom igram samo ja a na main ,svi,sin i tako to .Postoje sin usao u5 div . na main onda ne smijem tamo da ne

ispadnem!Zato sam kupio jos jednu  fifu pa od 0 krenuo i dosao do 5 div. :)

Meni stalno pale torrente svaka druga steka ali nema veze !

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2016 19:07 (mackocicko2004).
13 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

zbog toga i mrzim online igranje fife...jer 90% udaraca su gol...a 95% udaraca zavrse u okvir..i to nema veze s time kako tko zna igrat fifu,nego je to ono sto fifa dopusta i to je njen gameplay...

i da... jer 99% igraca igra sa automatic kontroloma!

10 godina
protjeran
Ja igram air ball,sa l1 saltam,sa rs nisam poceo jos,ostalo po defaultu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Kakve veze ima ko kako igra, svako namesta i kombinuje komande kako njemu najvise odgovara.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Mortiis kaže...

zbog toga i mrzim online igranje fife...jer 90% udaraca su gol...a 95% udaraca zavrse u okvir..i to nema veze s time kako tko zna igrat fifu,nego je to ono sto fifa dopusta i to je njen gameplay...

Kako su u online uveli obvezatan tactical defending, ne bi bilo loše da i manual controls bude obvezatan pa da vidimo tko je bolji ili jednostavno odvojiti igrače koji igraju na manual, no bojim se da ih ne bi bilo previše. Ljudi vole pucati i zabijati. Što jednostavnije to bolje... frustrirajuće je u ovoj fifi koliko golova pada iz velike udaljenosti i to uvijek na isti način bez obzira kojeg igrača koristio..

Sumnjam da će se po tom pitanju išta promijeniti.. meni je uvijek veći gušt igrati utakmicu koja završi 1-0 nego neka koja završi 4-3..

13 godina
neaktivan
ruya kaže...
Kakve veze ima ko kako igra, svako namesta i kombinuje komande kako njemu najvise odgovara.

naravno da ima veze...automatic je flipper sranja za djecu,a ne simulacija nogometa...

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Mortiis kaže...

Kako su u online uveli obvezatan tactical defending, ne bi bilo loše da i manual controls bude obvezatan pa da vidimo tko je bolji ili jednostavno odvojiti igrače koji igraju na manual, no bojim se da ih ne bi bilo previše. Ljudi vole pucati i zabijati. Što jednostavnije to bolje... frustrirajuće je u ovoj fifi koliko golova pada iz velike udaljenosti i to uvijek na isti način bez obzira kojeg igrača koristio..

Sumnjam da će se po tom pitanju išta promijeniti.. meni je uvijek veći gušt igrati utakmicu koja završi 1-0 nego neka koja završi 4-3..

potpis od a do ž...i također...vaterpolo rezultimatima nije mjesto u simulaciji nogometa

10 godina
protjeran
movie kaže...
Mortiis kaže...

Ovo jeste besmisleno ,cim se namjesti opali i gol.Ja volim da dodjem na 5 m. ili bar u 16 pa da pucam . :)

Da mi je da igram lijepo i dopadljivo da stvaram sanse ,rezultat mi nije toliko bitan .

Sad neke sitne driblinge bih trebao da uodim polako ,rolanje ili face up dribling ,doduse ovaj zadni i koristim vec pomalo.

Mada se moze igrati i na cistu kombinatoriku pa traziti rupu . Cak sam danas igrao skoro bes sprinta u napadu ,samo cisto dodavanje polako . moze se malo L1

da uleti igrac i ide to.. :)

13 godina
Mortiis kaže...
movie kaže...
Mortiis kaže...

potpis od a do ž...i također...vaterpolo rezultimatima nije mjesto u simulaciji nogometa

Zalite se na rezultate u fifi, jeste probali pes, ili gledali nekog tko zna igrat? Ili zavrsi teniskim setom, ako samo jedan zna igrat, ako obadvoje znaju igrat, onda se to pretvara u rukomenti rezultat maltene, ili pak ako se izvrsno znaju branit obadvoje, onda kao da gledate odbojku di nikako da padne lopta.

Origin ID: ReaLazio
17 godina
TheDarkSide kaže...

Zalite se na rezultate u fifi, jeste probali pes, ili gledali nekog tko zna igrat? Ili zavrsi teniskim setom, ako samo jedan zna igrat, ako obadvoje znaju igrat, onda se to pretvara u rukomenti rezultat maltene, ili pak ako se izvrsno znaju branit obadvoje, onda kao da gledate odbojku di nikako da padne lopta.

Od pesa sam odustao 2010 god. Probao sam par puta ali ne ide. Toliko glupo i nazadno da stvarno ne znam tko to još kupuje? FIFA je smeće ali pes je ogromna hrpa smeća, ogromna...

13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
Mortiis kaže...
movie kaže...
Mortiis kaže...

pes igram svakodnevno i to online...ali onaj najbolji kojeg vecina i dere online...pes6...

10 godina
Po tebi najbolje da ukinu sve komande, ja igram isto na air ali kakve veze ima ako nekom kompjuter sam menja igrace, ne igra mu on odbranu, gluposti, sve vam smeta kad gubite :-D igrajte i zabavite se ili ne igrajte, toliko je prosto.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

Ta promjena igraca u fifi 16 i meni smeta, nevezano za rezultat, jednostavno na Auto menja na krive igrace i kasni, na air kasni posebno na lopte kad se mora branit centaršut, ili kad su lopte pola/pola..dok na manual trebam 50 puta stisnut za promjenu igraca i gljivom pokazivat di ocu da fifa konacno prebaci na igraca kojeg zelim, a dotad prodje baba sa kolacima i dobijem gol iz kontre tako rec. Isto tako mislim da sam skuzio da fifa ima odredjeni sistem di prije prebacuje na igraca vece ocjene, znaci ako usporedno trci vam dva igraca, ista udaljenost i sve, fifa ce iz nekog razloga prebacit uvijek na boljeg igraca.

Origin ID: ReaLazio
10 godina
protjeran
Gdje moze da se nabavi pes 6 a da radi online?
16 godina
FIFA 16

Sklopio naše nekak, fali jos modrić mandzukić, ostalih nema za kupit, šife, vide, pjaca(nema tih klubova :( ) itd

battletag:MasnaKrvavic#2275
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2016 23:07 (dado16).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
TheDarkSide kaže...

Ta promjena igraca u fifi 16 i meni smeta, nevezano za rezultat, jednostavno na Auto menja na krive igrace i kasni, na air kasni posebno na lopte kad se mora branit centaršut, ili kad su lopte pola/pola..dok na manual trebam 50 puta stisnut za promjenu igraca i gljivom pokazivat di ocu da fifa konacno prebaci na igraca kojeg zelim, a dotad prodje baba sa kolacima i dobijem gol iz kontre tako rec. Isto tako mislim da sam skuzio da fifa ima odredjeni sistem di prije prebacuje na igraca vece ocjene, znaci ako usporedno trci vam dva igraca, ista udaljenost i sve, fifa ce iz nekog razloga prebacit uvijek na boljeg igraca.

Rucno saltanje je po meni neophodno zato sto mozes sa CM,CDM da ganjas igraca sa ledja ,da ne diras zadnji red .

Meni najbolje ide kad stavim defanzivu ,bolje se branim a imam i napad.Cak i autobus ima smisla pa cekati kontru .

Ko hoce pobjede onda mora tako ako hoces zabavu onda moze kako hoces . :)

10 godina
Vi pravite od fife nuklearnu fiziku 😂
Moj PC  
2 1 hvala 0
10 godina
protjeran
ruya kaže...
Vi pravite od fife nuklearnu fiziku 😂

Pa ako hoces da se branis kako treba logicno je da vuces igraca iz srednjeg reda nazad a ne da izleces

sa CB napred ! :)

Zato mora air ball ! :)

10 godina
Maaaa ne mora mackoooo.
10 godina
protjeran
ruya kaže...
Maaaa ne mora mackoooo.

Ne znam ,sad sa se vracam na automatiku ,kasno mi je ! hahahahah

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Kakve veze ima tko kako mijenja igrace? Jel varanje ako mi komp promijeni? Nije mi jasno kako se netko moze na to zalit, ako ti ne pase, mijenjaj ih sam kako hoces... Jasno mi je kad ti se prebaci na krivog igraca da si isfrustriran (svi smo, jos pogotovo kad gljivom promijenis), ali bunit se jer netko ne igra full manual je van svake pameti... To mi je u rangu onog, e ajmo svi igrat 4-4-2 sa istim igracima pa cemo vidjet tko je najbolji...

Ako hocete realnost, igrat u 3d, sa najboljom kamerom iz prvog lica, bez laganja, bez krsenja zakona fizike, grafikom i gameplayom da ti pamet stane, skupite ekipu i odite na igraliste, stvarno opusta, jos kad pivica poslije sjedne, milina

1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Shivi kaže...

Kakve veze ima tko kako mijenja igrace? Jel varanje ako mi komp promijeni? Nije mi jasno kako se netko moze na to zalit, ako ti ne pase, mijenjaj ih sam kako hoces... Jasno mi je kad ti se prebaci na krivog igraca da si isfrustriran (svi smo, jos pogotovo kad gljivom promijenis), ali bunit se jer netko ne igra full manual je van svake pameti... To mi je u rangu onog, e ajmo svi igrat 4-4-2 sa istim igracima pa cemo vidjet tko je najbolji...

Ako hocete realnost, igrat u 3d, sa najboljom kamerom iz prvog lica, bez laganja, bez krsenja zakona fizike, grafikom i gameplayom da ti pamet stane, skupite ekipu i odite na igraliste, stvarno opusta, jos kad pivica poslije sjedne, milina

Ja samo drzim air ball ostalo sve def. :)

Tako sam navikao ,naravno da nemam nista protiv da nekom mijenja igraca auto.

Svako igra kako mu pase.

Mislim da i ovi proff. igraci igraju na asistent .

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2016 8:36 (mackocicko2004).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice