meni to i dalje dosta plastično izgleda, slicno je fifi 16 jako na prvi pogled samo je još malo ušminkanije zbog frostbite enginea
Stalno slušam o toj plastičnosti. Nikada ili bar ne tako skoro igrač i igra neće izgledati 100% realno. Slušao sam hvalospjeve o NBA2K16. Skinuo sam igru prošli tjedan jer je besplatna za PSN+ korisnike i ostao razočaran. Prvo, to grafički ništa bolje ne izgleda od fife ili pesa, dapače lošije. Dresovi igrača se pigaju 2x lošije nego na fifi ili pesu. Gaće igrača izgledaju kao da imaju štirku u sebi, ako znate što je štirka, a ako ne znate pitajte mame. Rubovi gaća ulaze u noge igrača. Sami igrači kada markiraju protivnika više klize po parketu nego što hodaju. Kao da klizaljke imaju. Često se igrači sudaraju, češće nego na fifi. Stvarno sam ostao razočaran. Ne ulazim u sam gameplay niti dublje u samu igru jer sam odigrao samo par tekmi. Doduše, niti košarka me više ne privlači. Otkako je otišao Dražen, izgubio sam interes za ovim sportom. Sve u svemu, koliko neki ljubitelj košarke nađe mana u fifi ja ću ih isto toliko naći u nba2k16.
Iz ovih klipova teško je nešto pametno reći. Ja ne vidim ništa što bi mi sugeriralo kakva će igra biti. Vidim povratak one čuvene golmanske intervencije kada poludebilno ispruži nogu kako bi lopta lakše ušla u gol. To nije golmanska intervencija i ne znam zašto ju vraćaju nazad. Grafički, koliko se to da vidjeti igra izgleda viši nivo. Ovaj kratki gameplay ne mogu reći da me podsjeća na fifu 16 ali to je fifa. Pa ne može izgledati par dodavanja nešto drukčije nego što to izgleda u fifi16.
Samo da poprave da lopta prije od protivnika dođe do mog drugog igrača ili kad bacim loptu rukom da ona ipak prije dođe do mog igrača nego što to dođe protivnik jer je to nerealno. Baš kao i kada lik s jednim igračem trči cijelo vrijeme od jednog do drugog mog igrača, gotovo brzinom kao i lopta...
Uz bolju grafiku i popravak tih nekih stvari koje bi trebale biti normalne, te povratak nogometu a ne ragbiju i hrvanju, mogli bi dobiti solidnu igru.. no tko zna..