- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, rekao si... odeš popušiti koju ili prošetati cucka... sve znamo, ne moraš se ponavljati...
Pamti pa vrati.
Uspio osvojiti i sedmi put Birthday Cup i ugodno se iznenadio kada sam otvarao paketic.
Ja probao igrati nesto pise da mi tim ne valja?Trazi kao 18 nacija u timu .Da li je to ?
a genius jesi to ti?pa vidim ja nema te a i slabo pratim temu vidim neka nova imena.Šta ima jesi naučio igrat?
Jesi čuo za novi čit sto je izasao?
Ne koristim cit i nisam genius.
Uostalom,svi ste sretni kad naletite na citera jer dobijete .nezasluzeno,3 boda . :)
Evo ja osvojio 5. put taj tournament ali ti packovi sta dobijes su nidje veze jer su untradable. Ne mozes ih prodat, znaci ne mozes nista. Jedino da me posere pa mi da nekog rare igraca iz primere. Ovako da dobim IF Higuaina npr. nebi sigurno prodavo cijelu momcad spanjolske like da gradim momcad oko njega, mogo bi ga samo quick sellat za nista.
jesam :)
nisam toliko cesto vise na ovom forumu pa nisam vidio,a sto se tice untradable Higuaina,pa covjek je fantastican igrac,svako malo mijenjam momcad,necu cijelu godinu imati istu momcad,a sada zauvijek imam napadaca za Seriu A.
Ja sam od besplatnih paketa ulovio Turana LM i Pjanića - ovo ostalo je kara.
A što se momentuma tiče - nabijem FIFU na kitu.
Pao sam u jebenu 6. diviziju nakon što sam se mjesecima vrtio 2-3-4.
U subotu padnem u 5. diviziju i osvojim je odmah glatko.
I umjesto da se vratim u 3. ja opet padnem u 5. još glađe nego sam je dan prije osvojio.
I jučer navečer me izubijaju i sad sam u 6. diviziji.
Noćas sam igrao na silu od nervoze i u 6. jebenoj diviziji imam 2 pobjede i 4 poraza - lako moguće da danas padnem u 7. u kojoj nisam bio od početka igranja - strašno.
Ne znam što se događa???
Ja igram isto, ali ne mogu zabiti gol nikako.
Jučer mi je baš jedna ostala u sjećanju - triput liku pucam finesse s penala otprilike - to mi je prije ulazilo bez problema, a njegov Hart mi skine svaku.
Čini mi se da što sam bliže golmanu, oni bolje brane jer tom istom Hartu sam zabio gol s 20m - nije se ni pomaknuo.
Al što mi vrijedi kad sam ispromašivao sve 100% situacije, a panjevima svaka što opale na gol uđe pa izgubim.
I još nešto - ja sam non-stop pod jebenim faulom, a sudac ne trza u 90% situacija.
Točno znam kad mi na polovici terena uzme loptu sa faulom da je u toj akciji gol.
Svaki put kad je sumnjiva situacija protivnik dobije momentum i njegovi igrači postanu Supermeni.
Mene lome, krše, vuku, čupaju - NIŠTA!!!
Svaki put kad njegov igrač naleti na mog, moj ostane ležat na podu.
O penalima bolje da ne pričam - super mi je kad sam ispred golmana sam i opalim, ali se kao malo zapletem i lopta ode u pičku materinu, a to me ovaj odiza ili vukao ili saplitao, ali nema veze - ja nisam pao i jebi se.
A meni svira penale bez da diram igrače.
Znači lik ulazi s desne strane u 16m sa Lewom i ja s obrambenim idem na njega blokirat, ali u tom trenu njegov Aubameyang trči k'o muha bez glave i zabije se u mog obrambenog - onog istog koji je išao blokirat Lewandowskog i ja dobijem penal i žuti jebeni karton.
Niti sam stisnuo bilo koju tipku da napravim prekršaj, niti sam išao na tog igrača već se on zabio u mene - a najbolje od svega je da taj igrač uopće nije imao loptu u posjedu - ne kužim koji kurac se događa?????
Baš me jebe i jebe i ja ne znam koliko će to još trajati jer su mi žvici na rubu i kontroleru je sudbina upitna.
Jučer se baš ulovim u razmišljanju da ga zveknem o pod i da prestanem više igrat to sranje, ali budala ne - idem ja do 3 ujutro igrat na silu i gubit od debila.
Što je najzanimljivije mene uopće ne dobivaju bolji igrači.
Pola ih je tu negdje kao ja, a ostalo je ispod prosjeka - jedino što ja ni takve više ne mogu pobijediti zato jer meni treba 5 šansi da zabijem gol, a njima 1.
Ne znam što se događa???
Ja igram isto, ali ne mogu zabiti gol nikako.
I još nešto - ja sam non-stop pod jebenim faulom, a sudac ne trza u 90% situacija.
Točno znam kad mi na polovici terena uzme loptu sa faulom da je u toj akciji gol.
Mene lome, krše, vuku, čupaju - NIŠTA!!!
Svaki put kad njegov igrač naleti na mog, moj ostane ležat na podu.
O penalima bolje da ne pričam
Pola ih je tu negdje kao ja, a ostalo je ispod prosjeka - jedino što ja ni takve više ne mogu pobijediti zato jer meni treba 5 šansi da zabijem gol, a njima 1.
Evo izvukao sam sve ono što mi se događa u ova dva blagdanska dana. Umjesto da sam sretan i opušten ja prostačim i sasvim sigurno sam si rezervirao kartu za jebeni pakao zbog ovog smeća od igre. Dakle, sve isto. U ova dva dana sam odigrao dvadesetak tekmi, dvije dobio, jednu neriješeno odigrao i sve ostalo porazi. Nevjerojatno. Lik mi kao metak ukliže s leđa u svojih 16m da me baci van i ozlijedi na 5 tekmi a ja ne dobijem penal? Pa ja to nemogu vjerovati. Svi samo uletavaju kao kamikaze. Jednu tekmu sam išao 5/6 puta sam na golmana i nisam zabio. Stativa, prečka, pored gola, golman brani... sve kombinacije osim one lopta u mreži. S druge strane iz prvog prelaska na moju polovicu pada gol. Od bilo kuda, samo je bitno da lik pukne. Sad mi neueru zabije iz mrtvog kuta i to nabije kao kreten a ovaj sjedne na guzicu da ga lopta slučajno ne bi pogodila.. Svi golovi uglavnom padaju kada hoću dodati prvom do sebe a igra doda prvom njegovom koji se samo sjuri??? Zašto k vragu?
Druga situacija je kada imam slobodnjak i pozovem svog igrača da mu dodam na metar i kad se promjeni kadar moj igrač opet doda njegovov koji se sam sjuri na moj gol??? Kako? Hoću dodati igraču koji je metar od mene a kada se kadar promijeni lopta ide u sasvim drugom smjeru? I treća situacija koju si sam opisao. Imam loptu, lik se samo zabije u mene, pregazi me bez prekršaja i sjuri se na gol i gol. No ima jedna dobra stvar je u ovoj cijeloj priči. Kada me uhvati aritmija srca, odigram koju tekmu, poludim, srce skače na 200 i kroz neko vrijeme se samo vrati u ritam. Provjeren lijek... aj, bar nešto..
Update teama
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=fbRCDnbbnMdH1:FFA16PCC
Provjeren lijek... aj, bar nešto..
Ja sam uspio spojit par pobjeda i vratio se u 5. diviziju, ali tamo opet po starom.
Znači, prvo poluvrijeme triput s Neymarom izlazim 1 na 1 i kako god pucao ovaj brani - finesse, lijevo, desno.
Drugo poluvrijeme u manje od 10 minuta, znači u tri napada zabijem 3 komada - jednog je dao i taj isti Neymar.
Ne mogu ovo nikako objasniti do jebenog momentuma, odnosno jebene igre koja odlučuje o ishodu partije.
Sljedeća tekma... igram protiv nekog našeg, Balkan_nešto - uglavnom nema pojma dečko i ja ga nabrzaka napunim 3-0.
On jednostavno ne može ništa, nije prišao golu.
Ali nakon trećeg gola on postaje Supermen - tu kreću pizdarije, trči pravocrtno, a moji mu ne mogu uzeti loptu, moji se sudaraju jedan o drugoga i on takav nikakav mi zabije 2 komada iz bezveznih situacija.
I onda stane, opet ja preuzimam inicijativu i na kraju ga razbijem 5-2.
Taj period dok je on dao 2 gola smo bili li-la, on je počeo dodavati pravilno, trčati, oduzimati loptu, a prije toga je sve radio krivo???
Dodavanje koje spominješ... već sam nekoliko puta uhvati igru da dodaje krivom igraču.
Ja držim gljivu lijevo, a on gura naprijed ili desno.
I to obično kad iznosim loptu iz šesnaesterca - tada su takve greške izraženije.
A dodavanje prvom do sebe, a lopta kao da sam šutnuo ide napadaču, koji je naravno u ofsajdu.
Ili kad guram loptu u prostor - to gotovo nikad ne ide onome kojem je upućena, ako su dvojica u igri.
Jedanput ja gurnem desnom igraču u prostor, a igra doda lijevom i sva sreća ovaj još bolje bio postavljen pa sam zabio gol, ali to je, koliko se sjećam, jedan jedini put da mi je igra "dala" - svaki put mi oduzima.
BTW
Ovaj me navodno pobijedio 49-1 :)
https://www.easports.com/fifa/game-data/match-history/Sanna1935/fifa16-pc/futSeasons
Dakle, oni imaju sve te podatke i nikom ništa??!?!?!
Ja sam uspio spojit par pobjeda i vratio se u 5. diviziju, ali tamo opet po starom.
.
BTW
Ovaj me navodno pobijedio 49-1 :)
https://www.easports.com/fifa/game-data/match-history/Sanna1935/fifa16-pc/futSeasons
Dakle, oni imaju sve te podatke i nikom ništa??!?!?!
Ne znam je li to ima veze ali sada sam malo igrao PC verziju i lik mi zabije dva gola a da se moj golman ne pomakne. Samo stoji. Još je bilo par udaraca i lik niti ruke ne diže? S druge strane njegov golman kao da ima ocjenu 200. Kaj mi je sve lik branio, strašno.. konačno spojim par pobjeda i svaku tekmu protivnik izađe pred kraj tekme iz igre. Fakat je taj PC u banani...
BTW
Ovaj me razguzio ko picu 49-1 :)
Pa kaj si ti lud? Kaj ak neko skuži da se poznajemo? Mojne vedric, daj se nauči igrat!
Sta se radi ? :)
Pa kaj si ti lud? Kaj ak neko skuži da se poznajemo? Mojne vedric, daj se nauči igrat!
Pa zabio sam jedan gol.
To je za mene više nego dobar učinak :)
hahahahah fakat!
Odigram danas 2 tekme nakon par mjeseci neigranja, prva tekma da lik gol i izađe izgubim tekmu, druga tekma povedem 2 0 i lik izađe,,, opetproban za par mjeseci
nakon 11 pobjeda zaredom koje sam neki dan ostvario, malo sam krenuo aktivnije igrati i naravno moralo se to kad tad vratiti, ostvario sam 7 poraza zaredom... opet cu sad malo na pauzu. kako je bilo na fifi 15 u fut-u? jel isto smeće ko i ova?
Koliko se sjećam FIFA 15 nije toliko utjecala na ishode partija kao 16-ica.
Tamo je bilo drugih problema, ali s igračima.
Ovdje su problemi prvenstveno s igrom koja čas daje, a čas uzima.
Tj, famozni momentum.
Ako je protiv tebe, možeš se jebat.
Ako je za tebe, dat ćeš gol kako god opališ.
Ja baš popodne igrao s likom koji je kao ja.
Malo šansi s jedne i druge strane, borba na sredini terena.
Ja imao jednu 1 na 1 i golman branio, tako i on.
U 70 minuti se mislim, ovo će završit 0-0 jer smo baš isti i ne možemo probit jedna drugoga.
I onda se umiješa momentum, ali ovaj put na moju stranu.
Znači bezveze opalim s Iniestom, iz nekakvog poluokreta s poda prema golu - iz očaja.
Njegov golman odbije u desnu stranu gdje je jedan jedini igrač i to Neymar koji igra za mene i on hladno pospremi.
Bilo mi je neugodno što sam dao takav gol, al kakva je situacija moraš biti sretan i s takvima jer u sljedećoj će mi sigurno naplatiti taj poklon, ako ne i s kamatama.
Gledaj to s vedrije strane, ima i većih luzera od tebe. 70 min, tvrda tekma bez nekih šansi. Presjećem na nekih 16/17m po sredini gola loptu i jedino logično je vratiti je golmanu što sam i napravio stisnuvši X. No igra je odlučila da ta lopta ne ide po travi kako bi trebalo već visoko pod prečku. I pogodi tako lopta mog golmana u glavu koji se napreže da dođe do nje. Golman padne kao da ga je netko čekičem udario u glavu a ne jeben lopta koja se odbije naravno jedinom njegovom napadaču koji mi pak zabije na prazan gol. 1-0. Ja ne znam ima li ovdje neko tko je dobio više bizarnih golova od mene.
Inače, ovaj lik je rekorder. Ovo još nisam vidio. Kako taj igra i kako se njegovi igrači kreću? Ne bi me čudilo da me takav dobije bez problema...
Izgleda da se bez saltanja igraca sa RS ne moze dici igra na visi nivo?Da li sam u pravu ?
Isto tako bez bar nekih skill movies nema nista od nekog napretka .
Cini mi se ovako laicki da se mora " rucno " popravljati pozicija pojedinih igraca
a ne da komp sam upravlja svo vrijeme onim kojim ne upravljam licno u tom momentu !
Ja ne znam skill poteze pa svejedno osjetim napredak iz dana u dan.
BTW
IF Brozović je OP za udarce izvan 16m.
Jučer ponovo složio Hrvatsku i njega stavio umjesto Badelja.
Olića sam također ubacio umjesto Mandže.
Prvog Ola zabio iz kontre, a onda šou Brozovića.
Prvi zabio sa nekih 18m s lijeve strane, a drugi s iste udaljenosti, ali s desne strane.
Lik nakon tog gola quitao.
Baš mi je bilo žao jer sam se nadao hat-tricku Brozovićevih projektila :)
IF Brozović ima 86 long shots i 86 shot power tako da nije ni čudo da je tako dobar.