- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Internet je čudo 
Boateng je čudo! Nije loše za jednog stopera.... više sam s njim golova zabio nogom nego s nekim napadačima..
Pa čuj, ima Fifa tih svojih mušica, ali da dobro pogađaju karakteristike igrača ne možeš poreći. Naravno, nije sad da će Boateng u stvarnosti zabijati svaku tekmu, ali za jednog stopera ima zavidnu tehniku/pregled igre/pass igru. Idealan za Bayern.
Skilledžija taj isti Bday cup osvojiš 7 puta (jednom si osvojio kada dobiš 4 tekme za redom i tada dobiš dres) i svaki put dobiš onu nagradu pod rednim brojem na slici koju si stavio.
Jel igrao tko ovaj kup?
Ja sam prekjučer igrao kup, ali za 4 pobjede samo dres se dobivao.
Jučer navečer sam pod kupovima vidio jedan, ali glavna nagrada je samo 7k coinsa.
Ovaj mi se čini zanimljiv zbog packova, a i zgodan je zbog dresa ako ga se usitinu dobije za jednu pobjedu.
Ja sam ga osvojio vec 3 puta. Prvi put dobis dres, drugi put dobis 7k coina, treci put rare gold pack(tu dobio Dani Alvesa i Llorisa). Sad idem 4. put osvojit za 8.500 coina.
Jucer gledo finale FIWCa(Fifa Interactive World Cup gdje se sastaju najboljih 32 igraca ove igre na Svijetu). Kakav preokret u finalu jbt. Liku treba 3-3 za osvajanje turnira, a u 88. min gubi 3-1. Do kraja zabija 2 gola za 3-3.
Evo link, nije lose za pogledat kako igraju najbolji. Mozes pokupit neke korisne stvari.
Ja se ponadao da za svaku pobjedu dobiješ nešto :(
Jbga, makar sam taj dres osvojio ako ništa.
To mi se omaklo, da ne kažem da me posralo :)
Probat ću opet kad već imam ekipu, ali ne polažem prevelike nade u prolaz dalje... osim ako ne bude sreće pa na par čiteta naletim :)
Sad protiv nekog lika vodim 3-0 negde 70' nadigrao ga u svim segmentima, imao posle jos jedno dve 100% i ja se poigravao nisam hteo da dam gol i lik iz sl napada smanji na 3-1, necete verovati sta je posle sledilo... Pobedio me lik sa 3-4 hahahaha znaci nisam verovao 

Jucer gledo finale FIWCa(Fifa Interactive World Cup gdje se sastaju najboljih 32 igraca ove igre na Svijetu). Kakav preokret u finalu jbt. Liku treba 3-3 za osvajanje turnira, a u 88. min gubi 3-1. Do kraja zabija 2 gola za 3-3.
Evo link, nije lose za pogledat kako igraju najbolji. Mozes pokupit neke korisne stvari.
http://www.fifa.com/interactiveworldcup/news/y=2016/m=3/news=matchday-1-to-be-streamed-live-today-2770360.html?platform=hootsuite
Da li bi netko sa foruma moga da se ravnopravno nosi sa recimo prva 4 igraca na World Cupu?
http://www.fifa.com/interactiveworldcup/news/y=2016/m=3/news=matchday-1-to-be-streamed-live-today-2770360.html?platform=hootsuite
Da li bi netko sa foruma moga da se ravnopravno nosi sa recimo prva 4 igraca na World Cupu?
Mogo bi ravnopravno dobit 10 komada. Ovi decki zive na fifi.
Ovaj decko sa francuskom se iskrumpirao da je to strasno, decko s brazilom je u obje tekme bio bolji
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Prije par dana uzeo Griezmanna u FUT-u i nevjerojatno kako mi pase igrat s njim. Puno mi je bolji od Benzeme. Mogu si mislit kakav je tek ovaj IF Griezmann. Samo kad bi ga upeco nekako.
Mogo bi ravnopravno dobit 10 komada. Ovi decki zive na fifi.
Koliko sam vidio laicki nema puno driblinga ,malo fake shot,najvise roll ball ?
Body feint, scoop turn, drag back. Nema tu bas previse prostora za one fensy finte jer svi znaju igrat obranu.
Body feint, scoop turn, drag back. Nema tu bas previse prostora za one fensy finte jer svi znaju igrat obranu.
Jbg igraju posteno ,nema autobusa i sl .
evo sad 30 tekmi zaredom, brojao sam, niti jednu nisam dovrsia.
90 posto toga protivnik izadje nakon 3:0, ostalo je do servera, i to obicno u finalu kupa nekog.
pa ovo je vec bezobrazno.
Zato ja s Fifom 17 uzimam PS4. Dosta sam trpio ovaj odvratni PC community, jos od Fife 12 sam na PC-u. Jedini problem ce mi bit odrec se Xbox 360 kontrolera za PC i naviknut se na PS4 kontroler.
90 posto toga protivnik izadje nakon 3:0, ostalo je do servera, i to obicno u finalu kupa nekog.
Sto je cudno ako netko izadje na 3:0 ? :)
Sto je cudno ako netko izadje na 3:0 ? :)
cudno je sto uopce igra. ako misli samo pobjedjivati nek kaze odmah pa da izadjemo oboje prije nego pocne utakmica.
inace, nije mi jasna jedna stvar. zasto prije utakmice nema nekakav score za protivnika? recimo, da vidis zadnjih deset utakmica? plus, zasto se protivnik ne moze ocijeniti nakon tekme? recimo, nesto ko na faceook? das neki komentar na protivnika nakon tekme koji bi se prije spajanja i pocetka utakmice vidio? tako bi imao neki feedback o protivniku pa bi odmah mogo odlucit igrati prtiv njega ili ne.
na taj nacin brzo bi se izdvojile ove seljacine sto sa centra idu na gol, i odmah bi mogao odluciti da igras s takvim ili trazis dalje. da preduhitrim ove koji kazu da bi se to zlorabilo... bi, ali nekih 10 posto negativnih komentara/ocjhena se moze zanemariti, ako imas vise od toga onda vejrojatno za to postoji razlog.
Zato ja s Fifom 17 uzimam PS4. Dosta sam trpio ovaj odvratni PC community, jos od Fife 12 sam na PC-u. Jedini problem ce mi bit odrec se Xbox 360 kontrolera za PC i naviknut se na PS4 kontroler.
Isto tako odlazim s pc-a. Bas i mene muci to s controllerom, xbox-ov mi savrseno pase u ruci. Tako da se jos premisljam izmedu xbonea i ps4, mada ce ps4 bit vrlo vjerojstno. Bar malo manje zivciranja ce bit.
http://trakt.tv/user/MjezZza
nije cudno. nego je jadno. ako si usao u igricu s namjeromda igras.
onda dovrsi utakmicu do kraja.
masu putai ja gubim ka svi mi.
pa nikadn e izadjem. pa se cesto dogodi da okrenem utakmicu.
to se jednostavno ne radi.
pogotovo ne rage quit.
jer cesto se dogodi da mi dodje poruka nakon toga ea server ..... itd.i onda nema nipobjede.
de ostavi nick na origin da izadjem odmah ako te spoji samnom.
Svakakvih nas ima...
Pa onda baci igru u smeće. Nisi neki igrač, svatko bolji te pobijedi, što da igraš, strvarno ne znam zašto kupuješ fifu? Svaki dan gledam takve šupke. Kad vode dva razlike gleda se svaka ponovljena šansa iz svih kuteva a kad gube dva razlike izlaze iz igre. Koji je smisao toga? Neki dan mi lik dao 6 komada s ekipom od 10k coinsa a ja sam imao ronalda i ibru. I kaj sad? Zabio sam do kraja 4 gola i sve super. Ja sam se zabavio on sretan kaj je pobijedio takvu momčad. Nikada ne izlazim iz igre bez obzira na rezultat. Pokrenio sam igru da bi igrao... ako mi se ne igra šetam onu stvar po ruci i opet super.. nego, koliko ti acc imaš na ovom forumu? Dugo te nije bilo...
Možda iz poštovanja prema protivniku koji je bolji od tebe? I kad PSG šamara Troyes, ovi odlaze sa terena?
a genius jesi to ti?pa vidim ja nema te a i slabo pratim temu vidim neka nova imena.Šta ima jesi naučio igrat?
Jesi čuo za novi čit sto je izasao?
Nakom mjesec-dva opet zaigrah fifu... Prvu tekmu dobijem 1:0, nije bilo nikakvih kontroverzi osim sto se zadnjih 10min sve odbijalo protivniku ali ok... druga tekma jedina sumnjiva situacija je prvi protivnikov napad - penal! lik puca po golu, ja blokiram i on naknadno padne preko mene.. ugl. pogodio je precku
dobio sam tekmu 4:0 i moram istaknut da sam prvi puta probao Carolla... inace ga ne mogu smislit, ali mi je trebao jedan sidras pa ajde... lik je zabio tri gola, uzimao lopte kao od sale (imao je 7/10 tackle), svi su se odbijali od njega, nije krivo dodao, o igri glavom da ne pricam, prilazio po loptu itd.. ugl. bio je kao ibrahimovic u stvarnosti, ali bez skill trikova hahaha... dat cu mu jos koju priliku pa cemo vidjet...