FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 609.504
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 16
KiCo77 kaže...

Nije to sve,  ima on i odlične (do sad neviđene)  squad buildere

https://youtube.com/watch?v=pa8j_0TpsJ4

Tragedija! Tako mlad a tako nepismen. Niti čitanje mu nije jača strana. O fifi nećemo, to je manja tragedija u cijeloj ovoj priči..

15 godina
FIFA 16

A jbg makar se trudi  

bilo bi tragikomicno da za par god ga gledas na twitchu na fifi 2020 kao jednog od poznatijih...

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
hanteed kaže...
KiCo77 kaže...

Mislim da je ovo vrhunac balkanskih fifa youtubera 4:42 

Klinac otvara packove na netu i šapće dok netko hrce u pozadini hahaha 

pa nemoze glasnije ubit će ga ćaća,a endermanov bućkuriš aahahahahaha

miikaa77 kaže...

Nemam nikakvu viziju oko omjera sta je dobro, sta solidno.. Inace omjer mi je 242-56-176

kod vas?

ne hvali se omjerom

Pa dobro nije bas za hvalit se nesto. Nista posebno nego cisto da vidim kakav je u ostali pa da mogu uporedit

13 godina
vedator kaže...

hahha stavite na 6:04 , ja sam "FC Hrvatska"

vidim i ti igras ko pizda, s centra izvedes i lijevo-desno hahah bitno da svi serete u temi po takvim igracima, a svi igrate tako

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
15 godina
FIFA 16

nisam igrao preko tjedan dana, odem sad malo draft odigrat i pobijedim 3 tekme i naravno govno u packu, sve quick sello...

evo jedan zanimljiv gol koji sam postigao

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ja igram formaciju 4-1-2-1-2(2) , znači bez LM/RM ili RW/LW , baziram se na sredinu tako da ne kenjaj

17 godina
FIFA 16
Ovo mi već na živce ide. Svaki dan bar dva puta zblesira se web app i onda se pojavi ovo..

https://gyazo.com/6cd646d2cbdf1bccfc10da86bc30eb55
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Kakav je Tevez? Nisam jos igro s njim al izgleda brutalno. Samo mi nije jasno 88 dribling a 3 star slill moves..

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16
imas 60 pobjeda razlike i nije za pohvaliti :D
imam sada 46w ne znam koliko neriješenih i 44l tako mi je vazda samo imam nekoliko pobjeda više nego poraza
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

cijeli dan se nemogu spojit na server...ima li netko slicnih problema?

Team32Ipe77
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...

cijeli dan se nemogu spojit na server...ima li netko slicnih problema?

Da

13 godina
neaktivan

ok hvala već sam mislio da sam nešto pokvario heh 

Team32Ipe77
15 godina
FIFA 16

Upravo sam odigrao najcudniju tekmu u fifi ikad od ovih 1000 sta sam do sad igrao. Znaci tip igra cazorla-firmihno-goncales vezu i sterling sturrige i jso netko naprijed. 

Prvo mi je cazorla iz kornera zabio sa nekih 14m iskosa gol glavom u skoku nadvisivsi pogbu, onda sam pobro gol sto me sterling prespritno do svij 20m do mog gola takvom brzinom da sam svakim korakom bio barem jedan iza njega i onda sam pobro gol sa 35m iskosa od goncalesa. Sve to u prvih 30min tekme. No ono sto je jos cudnije bilo njegovi igraci ko da su na nekim brutalnim drogama, obrambeni stize mog aguera u svakoj prilici, gubim zracne duele sa de bruyneom i pogbom protiv cazorle i firmina, u naguravanjima mozda sam jedno dobio protiv njegove veze a imam i yaya tourea, naingolanga pogbu, de bruynea koji su svi fizicki mocniji a nisam mogo prdnut pored njih, Nakraju sam 3-2 izgubio u tako cudnoj tekmi , nikad nisam vidio vecu nadmoc nekog igraca kao sad, ni u draftu se toty ronaldo ne ponasa tako. 

Svaka lopta mu se isprve prima, radi rolice sa stoperima istom brzinom ko ja sa napadacima...

Pitanje je sad sto mislit o ovome, znam da postoji  hebeni chit za all 99 rated playere. Mozda se tako  tjesim ili tip stvarno ima neke magicne igrace jer em sta je imao ispdod 70% dodavanja i ispod 50% posjeda ali svaki duel i mrtva lopta je bila njegova. 

Prvi put da me netko ubio u pojam i da sam bio totalno nemocan jer sam imao osjecaj da nemogu nista kontrolirat na terenu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Koji je qrac s Aubom. 20k sad na ps4, koliko znam bio je 8-9k

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Prešao sam sa PS3 na PS4, igram na istom accountu, sad me zanima dali imam kakve koristi od FUT-a sto sam igrao na PS3? Imao sam skoro najjaču ekipu iz Bundeslige sto se mogla složiti, da li mogu sad npr. prebaciti si igrače, coinse sto su ostali ili bilo što na PS4, ndm se da nije glupo pitanje..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kolak17 kaže...

Prešao sam sa PS3 na PS4, igram na istom accountu, sad me zanima dali imam kakve koristi od FUT-a sto sam igrao na PS3? Imao sam skoro najjaču ekipu iz Bundeslige sto se mogla složiti, da li mogu sad npr. prebaciti si igrače, coinse sto su ostali ili bilo što na PS4, ndm se da nije glupo pitanje..

Pa ako si prešao valjda te prvi put pitalo želiš li sve prebaciti s PS3 na PS4? Kada sam prelazio s PS3 na PS4 pri prvom laufanju igre i ulaska u fut igra me pitala želim li prebaciti pointse a sve ostalo mi je bilo dostupno na oba acc tako da sam i dalje mogao igrati i na PS3 i na PS4. Jedino nisi mogao nastavljati diviziju s jednog acc na drugi već si morao započinjati i završavati diviziju na jednom acc.

11 godina
neaktivan
movie kaže...
kolak17 kaže...

Pa ako si prešao valjda te prvi put pitalo želiš li sve prebaciti s PS3 na PS4? Kada sam prelazio s PS3 na PS4 pri prvom laufanju igre i ulaska u fut igra me pitala želim li prebaciti pointse a sve ostalo mi je bilo dostupno na oba acc tako da sam i dalje mogao igrati i na PS3 i na PS4. Jedino nisi mogao nastavljati diviziju s jednog acc na drugi već si morao započinjati i završavati diviziju na jednom acc.

Da, ponudilo je, ali samo da prebaci one experiance, level, favorit club i tako nešto, ali ne i coinse i igrace, to je funkcioniralo na fifi 15, međutim izgleda da su na 16 izbacili tu mogucnost, pa sam ovdje pitao da li netko mozda zna

11 godina
neaktivan
FIFA 16

Jedan jucerasnji, svidio mi se i sejvo sam ga jer nije ko ostali klasicni long shotovi. Inace Gustavo je zvijer

1 0 hvala 0
15 godina
^konačno neka varijacija udarca...
One ring to bring them all and in the darkness bind them
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Bzvz odem draft odigrat, izgubim u 3 utkm, i dobijem lose pekove, kad ono u njima IF Benzema 89 AA :D 

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2016 11:14 (Vukovic69).

2 0 hvala 1
12 godina
Vukovic69 kaže...

Bzvz odem draft odigrat, izgubim u 3 utkm, i dobijem lose pekove, kad ono u njima IF Benzema 89 AA :D 

Kazes da si dobio lose pekove a dobio si pack od 50k?

9 godina
neaktivan

taj i od 7.5k, svi su pekovi losi sem onog od 100k

11 godina
neaktivan

A ti od 100 ko dobri? Otvorio 2 najbolji Matic, kad sam quick sello 2 peka vratio 15k od 200

12 godina
neaktivan
Koliko mogu dobiti kn za ovo govno od igre? Igra je na Cd za ps4? Necu vise lomiti joisticke i zivce
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DONZI kaže...
Koliko mogu dobiti kn za ovo govno od igre? Igra je na Cd za ps4? Necu vise lomiti joisticke i zivce

Teško da bi stala na CD? Pogledaj na njuškalu koliko traže pa stavi koju kunu jeftinije i uz malo sreće hodat ćeš ponovno nasmijan..

13 godina
neaktivan

nudim ti 150 kn, ionako cu razbit sve nakon par tekmi

[19xx]C3c1l
11 godina
neaktivan
FIFA 16

đabe mu takav tim kad ne zna igrat

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
vedator kaže...

đabe mu takav tim kad ne zna igrat

đabe ti što znaš igrati kad nemaš takav tim

13 godina
FIFA 16

Golmani s pol metra brane čuda, bombe hvataju rukama, parade rade k'o cirkusanti, al kad igra odluči da moraš dobiti gol, onda postanu jako glupi i nespretni.

I love this game!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Golmani s pol metra brane čuda, bombe hvataju rukama, parade rade k'o cirkusanti, al kad igra odluči da moraš dobiti gol, onda postanu jako glupi i nespretni.

I love this game!

Pogledaj ovo do kraja. Klasična fifa tekma koju sam odigrao bezbroj puta i bio na obje strane...

... a i ovo nije za baciti..

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2016 11:02 (movie).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice