Nije to sve, ima on i odlične (do sad neviđene) squad buildere
https://youtube.com/watch?v=pa8j_0TpsJ4
Tragedija! Tako mlad a tako nepismen. Niti čitanje mu nije jača strana. O fifi nećemo, to je manja tragedija u cijeloj ovoj priči..
Nije to sve, ima on i odlične (do sad neviđene) squad buildere
https://youtube.com/watch?v=pa8j_0TpsJ4
Tragedija! Tako mlad a tako nepismen. Niti čitanje mu nije jača strana. O fifi nećemo, to je manja tragedija u cijeloj ovoj priči..
A jbg makar se trudi
bilo bi tragikomicno da za par god ga gledas na twitchu na fifi 2020 kao jednog od poznatijih...
pa nemoze glasnije ubit će ga ćaća,a endermanov bućkuriš aahahahahaha
Nemam nikakvu viziju oko omjera sta je dobro, sta solidno.. Inace omjer mi je 242-56-176
kod vas?
ne hvali se omjerom
Pa dobro nije bas za hvalit se nesto. Nista posebno nego cisto da vidim kakav je u ostali pa da mogu uporedit
ja igram formaciju 4-1-2-1-2(2) , znači bez LM/RM ili RW/LW , baziram se na sredinu tako da ne kenjaj
Kakav je Tevez? Nisam jos igro s njim al izgleda brutalno. Samo mi nije jasno 88 dribling a 3 star slill moves..
cijeli dan se nemogu spojit na server...ima li netko slicnih problema?
cijeli dan se nemogu spojit na server...ima li netko slicnih problema?
Da
ok hvala već sam mislio da sam nešto pokvario heh
Upravo sam odigrao najcudniju tekmu u fifi ikad od ovih 1000 sta sam do sad igrao. Znaci tip igra cazorla-firmihno-goncales vezu i sterling sturrige i jso netko naprijed.
Prvo mi je cazorla iz kornera zabio sa nekih 14m iskosa gol glavom u skoku nadvisivsi pogbu, onda sam pobro gol sto me sterling prespritno do svij 20m do mog gola takvom brzinom da sam svakim korakom bio barem jedan iza njega i onda sam pobro gol sa 35m iskosa od goncalesa. Sve to u prvih 30min tekme. No ono sto je jos cudnije bilo njegovi igraci ko da su na nekim brutalnim drogama, obrambeni stize mog aguera u svakoj prilici, gubim zracne duele sa de bruyneom i pogbom protiv cazorle i firmina, u naguravanjima mozda sam jedno dobio protiv njegove veze a imam i yaya tourea, naingolanga pogbu, de bruynea koji su svi fizicki mocniji a nisam mogo prdnut pored njih, Nakraju sam 3-2 izgubio u tako cudnoj tekmi , nikad nisam vidio vecu nadmoc nekog igraca kao sad, ni u draftu se toty ronaldo ne ponasa tako.
Svaka lopta mu se isprve prima, radi rolice sa stoperima istom brzinom ko ja sa napadacima...
Pitanje je sad sto mislit o ovome, znam da postoji hebeni chit za all 99 rated playere. Mozda se tako tjesim ili tip stvarno ima neke magicne igrace jer em sta je imao ispdod 70% dodavanja i ispod 50% posjeda ali svaki duel i mrtva lopta je bila njegova.
Prvi put da me netko ubio u pojam i da sam bio totalno nemocan jer sam imao osjecaj da nemogu nista kontrolirat na terenu.
Koji je qrac s Aubom. 20k sad na ps4, koliko znam bio je 8-9k
Prešao sam sa PS3 na PS4, igram na istom accountu, sad me zanima dali imam kakve koristi od FUT-a sto sam igrao na PS3? Imao sam skoro najjaču ekipu iz Bundeslige sto se mogla složiti, da li mogu sad npr. prebaciti si igrače, coinse sto su ostali ili bilo što na PS4, ndm se da nije glupo pitanje..
Prešao sam sa PS3 na PS4, igram na istom accountu, sad me zanima dali imam kakve koristi od FUT-a sto sam igrao na PS3? Imao sam skoro najjaču ekipu iz Bundeslige sto se mogla složiti, da li mogu sad npr. prebaciti si igrače, coinse sto su ostali ili bilo što na PS4, ndm se da nije glupo pitanje..
Pa ako si prešao valjda te prvi put pitalo želiš li sve prebaciti s PS3 na PS4? Kada sam prelazio s PS3 na PS4 pri prvom laufanju igre i ulaska u fut igra me pitala želim li prebaciti pointse a sve ostalo mi je bilo dostupno na oba acc tako da sam i dalje mogao igrati i na PS3 i na PS4. Jedino nisi mogao nastavljati diviziju s jednog acc na drugi već si morao započinjati i završavati diviziju na jednom acc.
Pa ako si prešao valjda te prvi put pitalo želiš li sve prebaciti s PS3 na PS4? Kada sam prelazio s PS3 na PS4 pri prvom laufanju igre i ulaska u fut igra me pitala želim li prebaciti pointse a sve ostalo mi je bilo dostupno na oba acc tako da sam i dalje mogao igrati i na PS3 i na PS4. Jedino nisi mogao nastavljati diviziju s jednog acc na drugi već si morao započinjati i završavati diviziju na jednom acc.
Da, ponudilo je, ali samo da prebaci one experiance, level, favorit club i tako nešto, ali ne i coinse i igrace, to je funkcioniralo na fifi 15, međutim izgleda da su na 16 izbacili tu mogucnost, pa sam ovdje pitao da li netko mozda zna
Bzvz odem draft odigrat, izgubim u 3 utkm, i dobijem lose pekove, kad ono u njima IF Benzema 89 AA :D
Kazes da si dobio lose pekove a dobio si pack od 50k?
taj i od 7.5k, svi su pekovi losi sem onog od 100k
A ti od 100 ko dobri? Otvorio 2 najbolji Matic, kad sam quick sello 2 peka vratio 15k od 200
Teško da bi stala na CD? Pogledaj na njuškalu koliko traže pa stavi koju kunu jeftinije i uz malo sreće hodat ćeš ponovno nasmijan..
nudim ti 150 kn, ionako cu razbit sve nakon par tekmi
đabe mu takav tim kad ne zna igrat
đabe ti što znaš igrati kad nemaš takav tim
Pogledaj ovo do kraja. Klasična fifa tekma koju sam odigrao bezbroj puta i bio na obje strane...
... a i ovo nije za baciti..