FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 606.870
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
Ipe77 kaže...
akantic kaže...
Ipe77 kaže...
The Unforgiven kaže...
conctact a game advisor...

tu i jest problem nigdje nemogu pronaći neki live suport ili email suport ili tako nešto...tu mogu prijavit problem ali na samom kraju tiketa me traži broj telefona ovisno iz koje zemlje se javljam ali nigdje nisam shvatio da postoji hrvatska...tj. postoji samo 'call me' opcija

https://help.ea.com/en/contact-us/new/?product=fifa-2016

da a je si probao do kraja ispunit tiket ili barem do zadnjeg koraka?....jer na zadnjem koraku kad dođeš do njega imaš samo opciju 'call me' koja naravno nema podršku za hrvatsku koliko ja znam....pa me zanima kako fino stupit s njima u kontakt ljudi.....znači onako putem maila ili nekog live chata....(nemojte mi sad linkat ovaj chat jer sam proba i ne radi https://help.ea.com/en/chat/initialize/)

Pretpostavljam da odabireš "Report a Bug" opciju. Moraš stavit "Technical (nešto)" da bi dobio opciju za Live Chat sa Advisorom.

EUNE: RayzCRO _-_-_ PSN: RayzCRO
13 godina
neaktivan
FIFA 16

uspio sam rješit hvala svima na kakvoj takvoj pomoci...

Team32Ipe77
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
akantic kaže...

Odlična momčad movie. Ja sam mislio vrlo sličnu složit stavio sam sliku dolje. 

Nego, reci mi kako igra Di Maria? On mi je najveća zagonetka. Ima gotovo savršene rejtinge u svemu pa čak i finishing koji mi je vrlo bitan u 433-5. Pastore mi je super isto njega sam probao, čovjek ko lud zabija jedino nekad ostane na jednoj nozi jer je visok relativno to me malo živcira al zato je Cazorla tu da popravi dan :) 

Evo u mom budžetu ovako to izgleda

U ovogodišnjoj fifi krila mi nemaju važnost kao u prošlim fifama. Više manje su aut cijelu tekmu a sve se događa na sredini terena. krila odu previsoko pa uopće ne sudjeluju u igri tako da mi je svejedno igrao SIF Di Maria ili NIF Lucas. Jedina razlika je, bar meni u cijeni. Tu i tamo zablista Di Maria ali to ne vrijedi tog novca. No gušti su gušti pa ne razbijam glavu s tim. S obzirom da sam ga uzeo relativno povoljno nadam se solidnoj prodaji kada prođe toty. S Ibrom je ista stvar, valjda će s vremenom donijeti neku zaradu.. Inače, Pastore mi je pravo otkriće a gotovo besplatna kartica. Ista stvar je s Fabregasom. U ovoj momčadi mi se pokazao kao puno bolji izbor od Tourea ili Matića. S obzirom da mi ovogodišnja fifa nikako ne odgovara i nisam neko mjerilo vrednovanja igrača..

9 godina
neaktivan
Pozdrav napokon da se i ja ukljucim u temu .. (inace sam na PC-u ,isti nadimak kao na forumu) .. dakle ovako treba mi prijedlog za Left wingera do 40k coinsa liga nije vazna .. bitno mi je dodavanje (najbitnije) i dobar positioning (da ne stoji kao konoplyanka) , osrednja brzina i solidan finishing .. formacija 433 (4) uz Tif Slimanija i Carrilla

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Vidio sam video na fejsu kako sudac u 85./86. minuti sudi kraj u seasonsu 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
16 godina
IvBican182 kaže...
Pozdrav napokon da se i ja ukljucim u temu .. (inace sam na PC-u ,isti nadimak kao na forumu) .. dakle ovako treba mi prijedlog za Left wingera do 40k coinsa liga nije vazna .. bitno mi je dodavanje (najbitnije) i dobar positioning (da ne stoji kao konoplyanka) , osrednja brzina i solidan finishing .. formacija 433 (4) uz Tif Slimanija i Carrilla

http://www.futhead.com/16/players/16720/nicolas-gaitan/

IF Gaitan možda? Kažu ljudi da su zadovoljni u igri s njim.

12 godina
FIFA 16

imam problema u fifi sa nekakvim stutteringom poslije windows updatea, znaci igra je lockana u 60fps i tako igram normalno i nakon par sekundi pdne na 54-56 i onako se baš osjeti da zatrza i to mi jako smeta u igri, ako netko ima rješenje bio bih mu jako zahvalan

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Odigro 2 tekme s Ibrahimovicem. Za mene najgori napadac trenutno, a vjerovatno zato sto ne znam igrat s njim. U paru s Lacazzeteom ga koristio. Spor, trom, ko bager se okrece, nisam pametan, hocu da vec ove francuze rasprodam..

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Bash kaže...

Vidio sam video na fejsu kako sudac u 85./86. minuti sudi kraj u seasonsu 

vidio sam e to ti je isto skripta...

sad sam izgubio 3-1 ja watfrod protiv milana

dva puta sam pucao u petercu na prazan gol i lopta je otisla pored gola,dva puta sam imao 1na1 i golman je obranio i dva puta sam pucao u 11ak metara i golman je obranio e to je skripta

kad je lik vidio da je skriptirana utakmica od 75 minute se sprdao izlijece sa obranom i opet nemozes zabiti gol...

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
11 godina
neaktivan
IvBican182 kaže...

Ovak to ti je vjerojatno zbog M/M workratesa. Apsolutno mi ne odgovaraju ove godine na krilima, stvarno se ne kreću nikako, ni gore ni dolje. Probaj bilo kojeg sa H/M a za eksperimentiranje uzmi Sancheza s High/High. Meni je super i sad je prejeftin (taman 40k~). Često se zna vratit i pokupit loptu a ja igram sporo a ne na kontre pa mi to paše. Ne znam kako će ti odgovarat ako igraš na kontre jer puno trči i nazad pa probaj... TIF Slimani znači da igraš dosta na ubačaje? Probaj onda Riberya on ima bolji Crossing, 4* Weak foot (lijevica za ubačaje) i 5* skillove ako ti šta znači. Probao sam obojicu i igraju kako im i statovi kažu. Ribery bolji dribler i playmaker dok Sanchez trpa nemilice desnicom :)  

EDIT: miikaa77, Ibra je čisti Target Man i nikako ga ne možeš usporedit s Lacazetteom. Ibra nije namijenjen za hvatanje through ballova (naravno, jedino ako je ispala obrana, onda mora). Ja ga igram sad kao lažnu devetku, sve više mi se sviđa, baš je mrcina i još zna odigrat savšen pas. I na njemu ne štedi power bar, ako je napuniš pošteno nebu otišlo preko gola :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 16:38 (akantic).
10 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

Odigro 2 tekme s Ibrahimovicem. Za mene najgori napadac trenutno, a vjerovatno zato sto ne znam igrat s njim. U paru s Lacazzeteom ga koristio. Spor, trom, ko bager se okrece, nisam pametan, hocu da vec ove francuze rasprodam..

stavi mu stay central i target man za takve napadace stavljam takve instrukcije,ako to ne pomogne prodaj ga...

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
11 godina
neaktivan
hanteed kaže...
miikaa77 kaže...

stavi mu stay central i target man za takve napadace stavljam takve instrukcije,ako to ne pomogne prodaj ga...

Budem, jos cu ga probat u 4-3-3 stavit

11 godina
neaktivan
FIFA 16

golijada u finalu kupa

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Idem na rizik veceras, rasprodo sam citavu ekipu i sve cu na packove potrosit, u koliko izlaze veceras?

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

to sam i ja napravio pa sam se zajebo i to pošteno jer nisam dobio nista od pekova , radije si napravi neki jeftin tim prije nego kaj sve spiskaš na pekove iako ces u pekovima nadobivat raznorazne pedere od kojih mozes sastavit finu momcad kao sto sam i ja napravio i tako se izvuko iz bankrota

11 godina
neaktivan

Ebat ga, onda me puko Hazard. U kojim su TOTY? U ovim od 100?

14 godina
FIFA 16

U svima, al najvjerovatnije ni u jednom :P

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
miikaa77 kaže...

Rekao sam ti da ga niti ja ne znam koristiti kako treba jer nisam skiller ali Ibro najbolje funkcionira kao solo napadač. Iz moje perspektive najbolji udarac u igri, jako dobra glava a ove mane o kojima govoriš dobri igrači koji se služe skillom bez problema nadoknade istim. Ja koristim 2/3 fore koje pomažu a mogu misliti kako to izgleda kad ga netko primi i koristi sve što Ibro može. S Aguerom bi izgubio manje tekmi nego s Ibrom ali gušti su gušti..

Samo bih dodao da mi je Ibro u 15 tekmi pogodio stativa i prečki kao što sam ih ja do sada pogodio sa svim napadačima zajedno u zadnja tri mjeseca...

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 19:31 (movie).
11 godina
neaktivan
Igrajuci danas dobar dio dana fifu shvatio sam da je onaj majmun Naingollan ili kako vec definitivno najbolji igrac na svijetu. Znaci igro sam tri puta protiv momcadi u kojima je to smece od igraca,covjek nije fulao gol,stovise zabio mi je takve golcine da bi definitivno mogli konkurirat za najbolje ikad,niti jedan moj igrac nema sanse da ga izgura i uzme loptu,ne moze ga nitko u skoku dobit,covjek dodaje nevjerojatno tocne lopte i onaj moj David Silva sa passingom 90 izgleda smjesno nasprem njega.Tuga i jad!

0 0 hvala 0
17 godina
kovac91 kaže...
Igrajuci danas dobar dio dana fifu shvatio sam da je onaj majmun Naingollan ili kako vec definitivno najbolji igrac na svijetu. Znaci igro sam tri puta protiv momcadi u kojima je to smece od igraca,covjek nije fulao gol,stovise zabio mi je takve golcine da bi definitivno mogli konkurirat za najbolje ikad,niti jedan moj igrac nema sanse da ga izgura i uzme loptu,ne moze ga nitko u skoku dobit,covjek dodaje nevjerojatno tocne lopte i onaj moj David Silva sa passingom 90 izgleda smjesno nasprem njega.Tuga i jad!

Ma ne, tuga i jad je kada ga kupiš i skužiš da kod tebe ne igra niti 30% kao kada igra protiv tebe....

13 godina
neaktivan
FIFA 16

ja skupio jedva 15k pa rekao idem odigrati draft

i na kraju mi redom davao OVO

DRAMA 

[19xx]C3c1l
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

kaj ti vredi kad ces dobit kitu u pekovima

13 godina
neaktivan
vedator kaže...

kaj ti vredi kad ces dobit kitu u pekovima

evo odmah u prvoj izgubio,

2-1 vodio,

onda je vjerojatno upalio torrent ili neku picku materinu sve je pocelo trzat,naravno dao mi gol u 90+,

otisli u produzetke i onda sa 40 metara pogodio za 3-2. kraj price. 

zbog jedne stvari mi je jedino drago, probao sam ove plave.

najvise me se dojmio Modrić, strasna kartica. dok je Neymar panj.

[19xx]C3c1l
12 godina
FIFA 16

odigrao jednu tekmu i odma ti je panj, joj što mrzim takve likove

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

imao sam 40k coinsa pa reko ajde jedan draft da odigram , sastavim ovaj tim i spušim u prvoj tekmi 7-4 aj reko dobro , i pošto sam ja idiot potrošim ostale coinse na dva peka u kojim sam dobil...pogađajte......niš!

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 21:29 (vedator).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

sjebo sam oko 400 coinsa na draftove, za ove pekove, i sad sam sjebo 400k za ova 4 peka od 100k i nista nisam dobio -.-"

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ma smece,veceras igra 6-7 utakmica jednu dobia. Ma neda mi se kukati ni pisati ali igra je obicna kurcina ,jebote najednom nemores gola pogoditi,igraci se odbijaju od lopte,napadac trci u sprintu(100% sansa) i odjedanput bloka i stigne ga obrambeni igrac i ovi se vrate itd da ne nabrajam,znate i sami.
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Jednostavno moj dojam je da su ti igraci iz Serie A prenapucani,kad vidim da igram protiv njih znam da ce to bit divlje natrcavanje po terenu bez smisla,vuse od pola utakmice potrosi covjek samo da ih polovi po terenu.Kad vidim Cuadrada,Gervinha,Dybalu i ostale smuci mi se
11 godina
neaktivan
FIFA 16

ovaj ea je takvo smeće , kaj da ja sad velim na ovo? Pa ti onda budi normalan

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice