FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 607.022
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Zaboravite na ovog mog rekao je da nema dovoljno jak pc za fifu 16,on je mislio na isti engine idu 13ka i 16ka...
Ništa ljudovi igrajte seasons ili ako neko hoce sa mnom coop seasons.Movie kakav je to posao gdje malo igraš na ps4 i malo radiš :D

Nego odigrao sam nekoliko utakmica sa qpr i mogu reci austin prava živina svaku utakmicu zabije gol.Zabio sam sa njim hat trick lijevom nogom a njemu lijeva 2 weak foot.Valjalo bi na futu sloziti neku ekipicu sa njim u vrhu

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2016 9:51 (hanteed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 16
hanteed kaže...

Movie kakav je to posao gdje malo igraš na ps4 i malo radiš :D

Ništa posebno, kao i svaki propali posao...

10 godina
protjeran
movie kaže...
hanteed kaže...

Ako ne ide posao bar znas igrati fifu ! :)

NEKA SKRIPT,MOMENTUM,BUDE NA VASOJ STRANI .
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Pa nisam baš siguran niti u tu tvrdnju. Ova fifa mi nikako ne leži. Imaš lijepu priliku konačno upisati pobjedu...

10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
hanteed kaže...

a sta tebi ide posao a neznas igrati fifu?bi li volio da ti je obrnuto? :D  

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Pa nisam baš siguran niti u tu tvrdnju. Ova fifa mi nikako ne leži. Imaš lijepu priliku konačno upisati pobjedu...

Ma ja sam blizi svom cilju ,poceo sam da tucem komp na legendary u kick off-u,ne svaku tekmu ali pobijedim cesto  !U FUT-u jos ne mogu ali polako napredujem,slijeze mi se znanje

Nisam igrao par dana i onda sam poceo da progledavam kao mace ! :)

17 godina
FIFA 16
Jučer potrošio sve coinse. Nije mi se više čekalo jer vidim da cijene onog što me interesira samo rastu. Ako sam i popljugao nešto zbog brzine, ebe mi se... bar mi je po guštu iako me i u tom guštu ea radi magarcem..
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16
kako ti igraju cityijevci u timu movie?kakav je yaya sa obzirom dau su mu smanjili staminu
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Savjet za sve vas nezadovoljne FUT-om. Napravite klub i derite pro clubs.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Cofinho kaže...

Savjet za sve vas nezadovoljne FUT-om. Napravite klub i derite pro clubs.

jes k...,valja izgubiti od poznatog lika ! hahahahah

Ovako online boli te uvo ... hahahah

11 godina
neaktivan
FIFA 16

Jedino šta valja u ovoj fifi je market. Čovječe pa mogu priuštit čak i Suareza, a trejdam duplo manje nego lani. Ibra 90k i nešto sitno, Hazard 100k. Hjao pa više slažem momčad nego igram :D Napomena: Nisam nikad kupio fifa pointe niti namjeravam im davat još novaca. Napisao sam ovo jer sad doslovno svako može uz malo igre kupit igrača oko kojeg će složit momčad a čak i 2. Naravno, zadovoljan sam time :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2016 17:41 (akantic).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

hahahah , prodam je za 5kn da imam barem  za marendu

10 godina
protjeran
FIFA 16

Kupicu ja nalog za fifom 16 sa dobrim timom i ako je moguce u 1. div . hhahahah

Ne pitam za cijenu ,placam u eurima preko paypala !Jel posteno ?! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
vedator kaže...

hahahah , prodam je za 5kn da imam barem  za marendu

otkad je marenda 5kn? :)

11 godina
neaktivan

kupim si slance  

14 godina
FIFA 16

Kak mogu pristupit svom acc na webappu ako je FIFA za ps4, svugdje me trazi origin id?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Otvorim fraps da snimim gol, i fifa mi kresuje, i sad kad hocu otvorit fifu a da je fraps ukljucen , kresuje fifa :3 ? kako popravit to?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Crofarmer kaže...

Kak mogu pristupit svom acc na webappu ako je FIFA za ps4, svugdje me trazi origin id?

linkas origin sa psnom?

15 godina
FIFA 16

Ako netko traži igrače za pro-clubs nek me kontaktira, isto tako ako bi neko igrao pa da napravimo neki zajendički klub. 

Što se tiče iskustva u coop igranju, nemam ga baš puno, mogu igrat šta treba, samo da je opuštena atmosfera uz zayebanciju i povremeno yebavanje svega po spisku .

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

E ovako..kupio sam fifu 16 original i instalirao sam na kompjuter i sve ali kad kliknem na igru da udjem nece,ne izbacuje mi nista.. zanima me sta je,ako neko zna neka pomogne..hvala unaprijed :D

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Probaj malo jače kliknut

4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Moraš dat neki info. Jel ti se pali launcher,  imaš li Orgin, jesi li logiran tamo, restartaj komp, probaj reinstall, upali task manager pa vidi jel se pali proces pa ga ne vidis ili baš ništa.. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

moze li mi netko pomoc kako da otkljucam ultimate team...promaseno je sigurnosno pitanje više puta i sad neznam kako da to resetiram a valjda postoji način za to učinit...ako neko može nekako pomoći bilo bi super.....(da i samo ova šugava EA games ima zaštite unutar igre i ništa se nemože normalno resetirat putem e-maila).......

Team32Ipe77
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
conctact a game advisor...
One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
smrdo kaže...

E ovako..kupio sam fifu 16 original i instalirao sam na kompjuter i sve ali kad kliknem na igru da udjem nece,ne izbacuje mi nista.. zanima me sta je,ako neko zna neka pomogne..hvala unaprijed :D

Prvo bi pomoglo kada bi naveo svoju konfu računala. Imaš li adekvatnu grafičku karticu pošto ista mora biti dx11, potom imaš li instaliran origin, dovoljno memorije i tako... svašta može biti i ovako na slijepo svi možemo samo lupetati bez neke konkretne pomoći..

13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

tu i jest problem nigdje nemogu pronaći neki live suport ili email suport ili tako nešto...tu mogu prijavit problem ali na samom kraju tiketa me traži broj telefona ovisno iz koje zemlje se javljam ali nigdje nisam shvatio da postoji hrvatska...tj. postoji samo 'call me' opcija

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2016 18:29 (Ipe77).
11 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...
The Unforgiven kaže...

tu i jest problem nigdje nemogu pronaći neki live suport ili email suport ili tako nešto...tu mogu prijavit problem ali na samom kraju tiketa me traži broj telefona ovisno iz koje zemlje se javljam ali nigdje nisam shvatio da postoji hrvatska...tj. postoji samo 'call me' opcija

https://help.ea.com/en/contact-us/new/?product=fifa-2016

11 godina
neaktivan
movie kaže...
Jučer potrošio sve coinse. Nije mi se više čekalo jer vidim da cijene onog što me interesira samo rastu. Ako sam i popljugao nešto zbog brzine, ebe mi se... bar mi je po guštu iako me i u tom guštu ea radi magarcem..

Odlična momčad movie. Ja sam mislio vrlo sličnu složit stavio sam sliku dolje. 

Nego, reci mi kako igra Di Maria? On mi je najveća zagonetka. Ima gotovo savršene rejtinge u svemu pa čak i finishing koji mi je vrlo bitan u 433-5. Pastore mi je super isto njega sam probao, čovjek ko lud zabija jedino nekad ostane na jednoj nozi jer je visok relativno to me malo živcira al zato je Cazorla tu da popravi dan :) 

Evo u mom budžetu ovako to izgleda

13 godina
neaktivan
akantic kaže...
Ipe77 kaže...
The Unforgiven kaže...

https://help.ea.com/en/contact-us/new/?product=fifa-2016

da a je si probao do kraja ispunit tiket ili barem do zadnjeg koraka?....jer na zadnjem koraku kad dođeš do njega imaš samo opciju 'call me' koja naravno nema podršku za hrvatsku koliko ja znam....pa me zanima kako fino stupit s njima u kontakt ljudi.....znači onako putem maila ili nekog live chata....(nemojte mi sad linkat ovaj chat jer sam proba i ne radi https://help.ea.com/en/chat/initialize/)

Team32Ipe77
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Meni se to isto desilo, ali kad udjem preko origina u fifu, i u UT, izbaci mi to, i dole je koliko se sjecam bila opcija da izmjenim ono sigurnosno pitanje, i kada ga izmjenim udje u FUT

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice