movie jebo te balotelli , jos je gori od IF mandze...kako si sam rekao stvar je osobnog ukusa
Pa gle, sve je stvar osobnog ukusa i stila igre. Ono kaj i kako ja igram a vidio si po onih par filmića meni je Balotelli zakon. To je jedini napadač u ovogodišnjoj fifi koji mi zabija više od gola po tekmi.Recimo lew mi je zabijao svaku četvrtu, costa svaku treću a aguero svaku drugu tekmu. SIF kane mi zabija svaku tekmu a Balotelli mi zabija 1.5 golova po tekmi. I kaj da ti sada kažem? Ja igram s puno dodavanja i na posjed lopte te pokušavam pronaći rupu u obrani. Balotelli mi sjajno otvara i ulazi u taj prostor te s lakoćom zabija. Vidio si ona 4 gola koja sam postao. Svi njegovi golovi su mi takvi i meni je to sjajno za moj stil igre. Ako misliš nekoga s njim pretrčavati i trčati od centra na gol onda on nije taj igrač a ako mu doneseš loptu na protivničkih 16m i pravodobno mu je gurneš u prazan porostor onda je on taj igrač. Meni savršeno odgovara. I IF Perišić mi je odličan na ST a još bolji na CF poziciji..