FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 609.990
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 16
vedator kaže...

movie jebo te balotelli , jos je gori od IF mandze...kako si sam rekao stvar je osobnog ukusa

Pa gle, sve je stvar osobnog ukusa i stila igre. Ono kaj i kako ja igram a vidio si po onih par filmića meni je Balotelli zakon. To je jedini napadač u ovogodišnjoj fifi koji mi zabija više od gola po tekmi.Recimo lew mi je zabijao svaku četvrtu, costa svaku treću a aguero svaku drugu tekmu. SIF kane mi zabija svaku tekmu a Balotelli mi zabija 1.5 golova po tekmi. I kaj da ti sada kažem? Ja igram s puno dodavanja i na posjed lopte te pokušavam pronaći rupu u obrani. Balotelli mi sjajno otvara i ulazi u taj prostor te s lakoćom zabija. Vidio si ona 4 gola koja sam postao. Svi njegovi golovi su mi takvi i meni je to sjajno za moj stil igre. Ako misliš nekoga s njim pretrčavati i trčati od centra na gol onda on nije taj igrač a ako mu doneseš loptu na protivničkih 16m i pravodobno mu je gurneš u prazan porostor onda je on taj igrač. Meni savršeno odgovara. I IF Perišić mi je odličan na ST a još bolji na CF poziciji..

10 godina
protjeran
miikaa77 kaže...

Vi od obicne igre pravite nuklearnu fiziku.

Sa fizikom nisam imao problema sa fifom imam velikih .

NEKA SKRIPT,MOMENTUM,BUDE NA VASOJ STRANI .
9 godina
neaktivan

ne :D 

9 godina
neaktivan

Prihvatio sam :D

13 godina
neaktivan
FIFA 16

Tko ima ekipu Hajduk Split? 

rage quito mi je u 40 min :)

[19xx]C3c1l
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
C3c1l kaže...

Tko ima ekipu Hajduk Split? 

rage quito mi je u 40 min :)

U 40 minuti utakmice nakon ulaska dijela torcide na teren koji su iskazivali nezadovoljstvo rezultatom glavni sudac sukladno pravilima nogometne igre prekinio je utakmicu koju je stegovni sudac Vlajčević  registrirao postignutim rezultaom 3-1 za gostujuću momčad...

Domaćin će još jednom ove sezone biti oštro kažnjen zbog loše organizacije utakmice... uskoro više informacije ....

11 godina
neaktivan
Moze li mi neko objasniti zasto igram samo doma utakmice,znaci u nekih stotinjak tekmi mozda sam 5 odigrao away.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kovac91 kaže...
Moze li mi neko objasniti zasto igram samo doma utakmice,znaci u nekih stotinjak tekmi mozda sam 5 odigrao away.

salji mail kanađanima

[19xx]C3c1l
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Ti igras doma na svom ekranu a protivnik igra doma na svom to je ea politika :D
Danas sam napravio custom turnir 64 tima knockout i sa svim klubovima od od 0-5 zvijezda.Nasumičnim odabirom uzmem gillingam(poznat po legendarnoj playoff utakmici iz 1999) i prvo kolo dodje benfika.Ja sastavim momčad taktiku da se branim,u prvoj utakmici bio bolji od benfike i na kotrama sam ih unistavao ali nemogu gola zabiti iamo sam cak 12 udaraca a benfika 5.U drugoj utakmici opet ista scena samo sam imao još više udaraca.Nije mi jasno u te dvije utakmice imao sam preko 7 šansi oko 12 metara i svaki udarac je išao u golmana a jednom sam opalio sa metar ipo preko gola,u toj drami svidja mi se sto sam takticki nadigrao benficu ali dzaba ona prodje dalje

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 21:10 (hanteed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
JohnnyBlaze kaže...
vedator kaže...

movie jebo te balotelli , jos je gori od IF mandze...kako si sam rekao stvar je osobnog ukusa

Pereyra najbolji napadac u serie a

Spomenuo sam ga u par postova, lik ubija :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 21:13 (Shivi).
12 godina
neaktivan

ja sam hajduk split. al mi je origin ORIM0099. a ne ovaj neki grexon. tako da trazi dalje.

9 godina
neaktivan
FIFA 16

Koliko ce odprilike trebati pekova za TOTY? imam trenutno 28 iz Drafta

0 0 hvala 0
14 godina
Vukovic69 kaže...

Koliko ce odprilike trebati pekova za TOTY? imam trenutno 28 iz Drafta

Prva fifa koju igras, 2.1. = My packs 7,    7.1. = My packs 28

Hejteri ce rec da si cheater :P

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
9 godina
neaktivan

Prva fifa koju sam kupio * S tim da imam u tom vremenskom periodu 40 sati igre, i pola tih pekova je iz 2-3 pobjede u draftu ,neki i od prve izgubljene, znaci obicni gold pekovi :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 22:23 (Vukovic69).
11 godina
neaktivan

napadacki vezni da...odlican je

11 godina
neaktivan

ne mislim ja sa njim pretrčavati od centra na gol , igram formaciju 4-1-2-1-2(2) i više se baziram na igru u sredini , znači puno kratkih dodavanja i tako stvaram prostor i priliku za gol. Tako kako si rekao za balotelia  u mom slucaju Tevez mi je odlican a uz njega jos i IF mandzo koji mi se također svidio sada nakon duljeg igranja šnjim. I btw. potrošio sam 80k na pekove po 7.5k i dva od 15k i dobio sam pure šit.Jednostavno ne znam kaj da velim...ja dobijem je**ne non-rare gold igrače ej pa zamisli koji su to idioti...onaj stipe balkan dobije je benog Ronalda a ja dobijem celavog guzana ma marš

9 godina
neaktivan

Vedator Hajmo vise odigrat tu tekmu :P 

11 godina
neaktivan

kad god hoces

9 godina
neaktivan

inv sam te 

15 godina
FIFA 16

Zna li netko mozda dali  packovi koje stackam zadnjih tjedan dana od drafta omogucuju da kad TOTY izade nesto bude u njima od tih igraca. Di god sam citao nigdje ne pise da su igraci u packovi odredeni onda kad dobijes pack nego koliko vidim ovisi kad otvoris paketic. Mislim da bi mogo oko 30 komada nastackat do 11-og.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ja sam skupio 28 za TOTY :D valjda ce bit dovoljno

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Pocelo me vec malo vise iritirat ne samo to sta njegov najsporiji igrac sa loptom pretrci mog najbrzeg i pobjegne mu, nego to da se njegovi igraci koji nemaju loptu zaletavaju ko blesavi u igraca kojeg kontroliram??? ono zabije se ko u hokeju i naravno moj se rastepe makar je duplo veci i jaci, a od faula nista -.- ajde da se to desi jednom dvaput, ali u par utakmica zaredom i to cijelu jebenu tekmu... sto vise igram to sam vise odlucan da prestanem, da se ponovno odem malo izivljavat na pesu :D vise nije gust ni pobjedit jer se toliko iznervas...

0 0 hvala 0
15 godina
Vukovic69 kaže...

Ja sam skupio 28 za TOTY :D valjda ce bit dovoljno

haha onda super. A sve je prokleta sreca a sa fifom i EA-om srece nikad nema previse pa cemo vidjet da iz tih 30 packova izvucem jednog toty bilo bi super ;)

9 godina
neaktivan

A jbg, valjda ce bit i ja se nadam :D 

14 godina
Vukovic69 kaže...

Prva fifa koju sam kupio * S tim da imam u tom vremenskom periodu 40 sati igre, i pola tih pekova je iz 2-3 pobjede u draftu ,neki i od prve izgubljene, znaci obicni gold pekovi :)

Ja mislio da su svi ko na onoj prvoj slici :p. U tom slučaju sretno s packovima,  ja u 3 godine nisam dobio totya,  Al frend iz razreda dobio toty ronalda nakon mjesec dana igranja  hahaha.  Da nije dobio ronalda morao bi klub brisat jer je

zadnje igrače prodao za zadnjih 7500 coinsa

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2016 13:12 (KiCo77).
15 godina
FIFA 16

Ja obicno isto 3/4 tekme u draftu dobijem skoro uvijek a cesto i sve 4 s tim da uvijek ali bas uvijek makar 2 runde prodem jer netko zabije autogol iz dc-a se tako da ono meni super. Imam neku listu ljudi koji to rade i samo nekad trazim samo d ame matcha sa njima jer je to instant win uvijel i besplatni paketici tako sam povuko 2 aguera,balea,ronlada,par if-a i masu contracta/fitnessa

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2016 13:34 (toninho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Ja mislio da su svi ko na onoj prvoj slici :p. U tom slučaju sretno s packovima,  ja u 3 godine nisam dobio totya,  Al frend iz razreda dobio toty ronalda nakon mjesec dana igranja  hahaha.  Da nije dobio ronalda morao bi klub brisat jer je

zadnje igrače prodao za zadnjih 7500 coinsa

Da, sve je stvar sreće... realno je da iz tih tridesetak packova ne dobiješ vrijednijeg igrača a opet možda te strese u prvom packu. Samo za ilustraciju nadobudnima, ja sam u prošloj fifi u vrijeme totya otvorio packova za 2.5 milijuna coinsa i nisam dobio niti jednog, pa ti sad vidi kakve su šanse dobiti ga u 20 packova... no opet kažem, sreća...

9 godina
neaktivan
FIFA 16

Ako bude bude, ako ne jbg 

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16

Aj me podsjetite kad otprilike stižu upgradeane verzije igrača. Nadam se da će Broz i Kalinić dobit poneki boost.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Aj me podsjetite kad otprilike stižu upgradeane verzije igrača. Nadam se da će Broz i Kalinić dobit poneki boost.

Negdje krajem prvog mjeseca...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice