FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 610.909
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: FIFA 16
Da li si skinuo sa origin sajta onu aokikaciju za direktan pristup acc.?!
NEKA SKRIPT,MOMENTUM,BUDE NA VASOJ STRANI .
17 godina
Re: Postavke za origin account
ELEMENTALHERO29 kaže...

Ali neda mi da se prijavim na website,a kad otvorim Origin na desktopu nemam ništa što mogu kliknut!

Ne kužim? Evo išao sam i otvorio origin te kliknuo u gornjem desnom uglu na svoj avatar. Nakon što se otvorio sljedeći ekran ispod fotke kliknem edit my profile. Otvori se novi ekran pa stisnem edit basic information. Upišem potreban kod i mijenjam datum kako hoću. Za promjenu koda na mob sam instalirao program authenticator na koji sam unio podatke za fifu na pc. Generira mi broj kojeg upišem i to je to..

9 godina
neaktivan
Ma neda mi da se prijavim na Origi,stalno piše da je e-mail ili lozinka nepostojeća. Uredno kod prijave ako stisnem da sam zaboravio lozinku,on mi pošalje mail na tatin e-mail i ja ju promjenim.Kad se oću registrirati na stranicu piše nepostojeća lozinka ili mail
9 godina
neaktivan
Tako da nemogu doći do svog acunta da bi išta mjenjo.Hvala na trudu

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...

Nisam, i od sveg ovog ludila više ništa nemogu pronać

15 godina
ELEMENTALHERO29 kaže...
mackocicko2004 kaže...

Nisam, i od sveg ovog ludila više ništa nemogu pronać

Da ti nisu hakirali Origin

Who bolan cares
17 godina
FIFA 16
Imam na drugom acc na PS4 neke talijane, onako za zafrkanciju. Sada sam piknuo IF Perišića. U dilemi sam kamo s njim? Na CAM ili ST. Na ST mi je balotelli i mogu reći uz sve kaj sam probao ove godine meni najbolji ST. Budem par dana igrao na CAM pa na ST pa ću vidjeti. No balotelli je čudo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Tevez je čudo!

13 godina
neaktivan
FIFA 16

Insigne faker 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

može li mi neko reci kako da snimim gol koji sam postigao na fifi 16?

0 0 hvala 0
17 godina
vedator kaže...

Tevez je čudo!

I 25 puta skuplji a nije ništa bolji. Nikad mi nije odgovarao. S njim sam u deset tekmi zabio jedan gol a s balotelliem 13 uz 6 asistencija.

To ti je ono, sto ljudi sto ćudi... no bitno je da svi nađemo ono kaj nam odgovara..

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2015 17:48 (movie).
10 godina
protjeran
FIFA 16

Pozz ,ima li ko ovaj gamepad?HAMA gamepad uRage Vendetta je u pitanju ,sad sam ga drzao u rukama ,nekako mi ne pase

polozaj LS ! Da li se moze lako navici na to ili da ga zaobidjem ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mackocicko2004 kaže...

Pozz ,ima li ko ovaj gamepad?HAMA gamepad uRage Vendetta je u pitanju ,sad sam ga drzao u rukama ,nekako mi ne pase

Ne možeš fulat sa standard Logitech F310,510 ili xbox gamepad za komp..
Nikad me nisu razočarali, svaki odlično leži. 

Ovog sam isprobao kod frenda jednom i također mi nije odgovarao od početka.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2015 18:46 (matekws).
10 godina
protjeran
matekws kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ne možeš fulat sa standard Logitech F310,510 ili xbox gamepad za komp..
Nikad me nisu razočarali, svaki odlično leži. 

Ovog sam isprobao kod frenda jednom i također mi nije odgovarao od početka.

Imam F310,nikako mi ne lezi ,jbg ,ima pretvrde trigere,tako da L2 nikako ne koristim.

11 godina
neaktivan

tako je majstore!

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Imam F310,nikako mi ne lezi ,jbg ,ima pretvrde trigere,tako da L2 nikako ne koristim.

Mislio sam da ovo nikada neću morati reći ali eto... dakle, za Pc najbolji izbor na današnji dan je microsoftov gamepad. Tko ima PS4 može koristiti i njega i sve radi bez beda. Kombiniram ta dva gamepada a sve ostalo je druga, treća ili neka peta liga... toliko..

11 godina
neaktivan
FIFA 16

bilo bi pametno da uvedu opciju spremanja golova tako da si mozemo spremit neki dobar pogodak , inače čime snimate golove? Probao sam fraps ali mi steka video ne znam zasto...isto tako i sa action

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Mislio sam da ovo nikada neću morati reći ali eto... dakle, za Pc najbolji izbor na današnji dan je microsoftov gamepad. Tko ima PS4 može koristiti i njega i sve radi bez beda. Kombiniram ta dva gamepada a sve ostalo je druga, treća ili neka peta liga... toliko..

Kako moze od PS4 gamepad da se prikljuci na PC ?Sta treba ?Driveri ili sta vec?

11 godina
neaktivan
FIFA 16

https://youtu.be/3CCWq9XiWtU 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

đabe ti :)

17 godina
vedator kaže...

bilo bi pametno da uvedu opciju spremanja golova tako da si mozemo spremit neki dobar pogodak , inače čime snimate golove? Probao sam fraps ali mi steka video ne znam zasto...isto tako i sa action

Za to postoji PS4. Sve spremaš na konzolu i u isto vrijeme šalješ na youtube ili neki drugi servis po želji pa se možeš svojim golovima diviti i u godinama što dolaze..

mackocicko2004 kaže...

Ja ga spojim USB kablom i imaš genijalan program Input Mapper koji gamepadu daje potpunu funkcionalnost. Sve radi kao i na PS4...

10 godina
protjeran
movie kaže...

Ja ga spojim USB kablom i imaš genijalan program Input Mapper koji gamepadu daje potpunu funkcionalnost. Sve radi kao i na PS4...

Cekaj ,zar nije bezicni ?!Ili ga prikljucis kablom za punjenje ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2015 7:19 (mackocicko2004).
14 godina
FIFA 16

Ako nekome ne ide u FUT-u najbolje neka proba formaciju 4-3-1-2 bez wingera, ja sam se preporodio kad sam prešao jučer sa 4-3-3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
DEEMon kaže...

Ako nekome ne ide u FUT-u najbolje neka proba formaciju 4-3-1-2 bez wingera, ja sam se preporodio kad sam prešao jučer sa 4-3-3.

Ja igram uglavnom 41212(2) ,slicna toj tvojoj.Ebes igru kad samo trcis po krilu!  :)

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Predajem se! Ne znam što bih ti odgovorio na ovo?

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Predajem se! Ne znam što bih ti odgovorio na ovo?

Koliko znam na PS4 je wireless gamepad ,je li tako ?Znaci mora kablom da se poveze na USB na racunaru !Ili ima USB bezicni prijemnik koji ide u PC !

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2015 10:18 (mackocicko2004).
10 godina
neaktivan
FIFA 16
imaš kupiti bežični kabal nije to skupo 10 kuna po metru,bio je u konzumu na ovo božićnom popustu vidio sam
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
protjeran
hanteed kaže...
imaš kupiti bežični kabal nije to skupo 10 kuna po metru,bio je u konzumu na ovo božićnom popustu vidio sam

ma daj.....

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2015 11:13 (mackocicko2004).
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Fifa je humor. Nakon skorog pada u div 7, evo me u div 3. hahahah. Šta da kažem - samo redanje pobjeda za pobjedom. Valjda sam ja naučio odjedamput brutalno igrat hahaha. Svjestan sam da će i to kratko trajat - to tako u Fifi ide.

E da smiješno mi je kada čujem ekipu kako komentira. Lom hahah. Čuje se od plakanja djece do pričanja sa ženom, babom šta ja znam koga već.

Šta imaju slušalice na glavi i mikrofon??? Koja je to fora s komentiranjem u Fifi??

1 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Koliko znam na PS4 je wireless gamepad ,je li tako ?Znaci mora kablom da se poveze na USB na racunaru !Ili ima USB bezicni prijemnik koji ide u PC !

Pitao si kako sam ga spojio? S obzirom da na matičnoj nemam bluetooth, ne mogu tako spojiti gamepad pa sam ti napisao da sam ga ja spojio pomoću USB kabela. Ako ti matična ima bluetooth najnormalnije pomoću njega spojiš bežično gamepad.

Drugo pitanje je bilo kako sam ga instalirao? Rekao sam ti da postoji genijalan program koji se zove Input Mapper koji daje potpunu funkcionalnost PS4 gamepadu za PC. Sve identično radi kao i na PS4. Ne znam što da ti još kažem a da ti nemaš neko novo pitanje?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice