FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 610.546
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FIFA 16
orim0909 kaže...

jeli moze pomoc: u cemu je problem? znaci igram skroz normalno sezonu online. vodim 3:1 i odjednom me izbaci i kaze da sam izbacen iz sezonej er ne upravljam svojim igracem? wtf?

Onako logički, EA je zaključio da si bot i izbacio te.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan

ok. a kako je to moguce? znaci igram utakmicu sve normalno. i odjednom to? i jos jednom se ista stvar dogodila u fifi 15. i hvala na odgovoru hexfire :D

11 godina
neaktivan
FIFA 16

U 350+ utakmica u FUT-u me izbacilo mozda 3 put, ako je i toliko.

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
orim0909 kaže...

ok. a kako je to moguce? znaci igram utakmicu sve normalno. i odjednom to? i jos jednom se ista stvar dogodila u fifi 15. i hvala na odgovoru hexfire :D

pa jesi li bot ili nisi? :D

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
14 godina
orim0909 kaže...

Pa kod EA-a je sve moguće.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan

procitaj poruku malo boljepa ce ti se pitanje tvoje samo odgovorit. ponavljam, znaci igram aktivan sam, taman sam oduzeo loptu i krenuo u kontru i odjednom se to desilo. taj prvi put proslw godine kad je se to isto desilo ja sam pricao na telefon i nisam dirao igrace ni upravljao i nakon razgovora sam vidio tu poruku. a ovaj put sam normalno igrao. wtf.

10 godina
neaktivan
FIFA 16
zezam se ja,i meni je to bilo nekoliko puta ali to je ea-ovo maslo oni upišu poraz ti se malo nasekiraš i to je to :) nigga we gon be alright
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

@Matekws

Prije sat vremena smo započeli tekmu i veza je pukla nakon 2 dodavanja.

Sad gledam i vidim na webappu da je tebi računalo pobjedu 3-0, a meni veza nije pukla?!??!?!

U igri kao da nismo igrali.

BTW

Nisam zbog toga išao na webapp nego zbog jednog kretena koji je u prvom poluvremenu dobio 3 komada i odmah na početku drugog, kad sam mu zabio četvrti je quitao.

Bolila bi me kita za to, ali mi je računalo poraz tu utakmicu - u igri.

Na webappu piše 4-0 za mene??!!!

Nije mi jasno kako u igri računa poraz, a na webu je točan rezultat??

Zašto im (EA-u) to dvoje nije usklađeno??

Mislim da bi tako bilo manje ovih papaka što quitaju i farmaju coinse.

I glupo je kad neko quita ili pukne veza da ovome što je puklo računa poraz, a ovaj drugi dobije kitu - samo mu uzme ugovor.

Taj drugi bi, po meni trebao dobiti pobjedu.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Meni gameplay nije toliki problem i ne desava mi se ni 1% to sto vi pricate koliko mi je fascinantno da ni jednu tekmu ne promjene da npr pada kisa, snijeg..

0 0 hvala 0
14 godina

Mene u zadnje vrijeme fascinira sto mi je postotak suta ispod 30%. Sve sto je prije ulazilo sad ide pokraj gola ili u stativu/precku.

10 godina
neaktivan
FIFA 16
Napravim neki dan turnir po sistemu europskog prvenstva i 10 klubova od 3.5 zvijezda i 6 od 4 sve nasumicnim odabirom.Meni dodje montpeiler i osvojim turnir :) mustafa yatabare 6 golova i riyad boudebouz mi najbolji igrač stvarno su odlicni za 3.5 zvijezde
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
Pa ne mogu shvatiti da ne mogu posložiti neke jednostavne stvari. Igram protiv protivnika koji ima crveni dres a i moj golman ima crveni dres? Znači ne može golman imati boju dresa protivničke momčadi. To je pravilo. U gužvi uopće ne kužim gdje je moj golman, pogotovo kod centaršuta. Stvarno bezveze a sumnjam da je neka nauka to posložiti. Svima bi nam bilo lakše pratiti svog igrača kada ne bi imao istu boju dresa kao protivnik...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...
Pa ne mogu shvatiti da ne mogu posložiti neke jednostavne stvari. Igram protiv protivnika koji ima crveni dres a i moj golman ima crveni dres? Znači ne može golman imati boju dresa protivničke momčadi. To je pravilo. U gužvi uopće ne kužim gdje je moj golman, pogotovo kod centaršuta. Stvarno bezveze a sumnjam da je neka nauka to posložiti. Svima bi nam bilo lakše pratiti svog igrača kada ne bi imao istu boju dresa kao protivnik...

Mogao si promijeniti golmana

13 godina
Hexfire kaže...

Mogao si promijeniti golmana

Meni je to nedavno lik napravio.

Uvaljam mu dva komada relativno brzo, a on popizdi, izbaci Buffona i stavi Handanoviča.

Jebote, ovaj k'o hobotnica... sve mi je skinuo do kraja utakmice.

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan

odigrao sam vec cca 1000 utakmica i ni na jednoj nije bilo ili da pada snijeg ili kisa ili da je magla nekakva ....samo sunce sijalo , toliko o tome. Ma ne vrijedi pričat više o toj fifi , jednu tekmu sam odlican drugu tekmu ne mogu pasa spojit . Baš me zanima kaj ce napravit u fifi 17 iako vec vidim da ce i to bit govnara i prčija ko i sad ovo..

15 godina
FIFA 16

A gdje je nestalo ono sta je bilo u demo verziji.. Kad je slobodni da sudac povuce liniju koja nestaje nakon min-dvije? I da, koja je fora s kisom, sta su je izbacili iz igre? 

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

To sa tim bijelim sprejem mi se nekad zna desit i fora je a sto se tiče kiše i snijega izgleda da su izbacili kad mi u 1000 tekmi samo sunce sija , toliko o njihovom "dynamic weather" ...

EDIT: Ako je netko mislio kupit IF Mandzukica neka prije razmisle jer se po meni ne isplati ga uzimat , kupio sam ga i u 10 tekmi mi je zabio 3 gola. Mozda ja ne znam igrat s njim ali meni ne paše , a to kaj mu za heading piše 90 to si mogu nabit u prčak , nadskoči ga giovinco koji ima metar i žilet

13 godina
vedator kaže...

EDIT: Ako je netko mislio kupit IF Mandzukica neka prije razmisle jer se po meni ne isplati ga uzimat , kupio sam ga i u 10 tekmi mi je zabio 3 gola. Mozda ja ne znam igrat s njim ali meni ne paše , a to kaj mu za heading piše 90 to si mogu nabit u prčak , nadskoči ga giovinco koji ima metar i žilet

Ja sam ga držao ravno tri utakmice.

Zabio je jedan gol s kojim me iznenadio odmah u prvoj pa sam mislio da će biti nešto od njega.

Kasnije ništa.

Zadnju tekmu mi je promašio 3 mrtvaca i odmah sam ga na bubanj stavio.

BTW

IF Perišić mi se također čini slabiji od obične kartice.

Ovaj obični mi se razleti po cijelom terenu, uvijek je na pravom mjestu i zabijao je vrlo često.

IF kao da ga nema na terenu, zabio je par puta i to je sve.

Zato sam i njega jučer na bubanj stavio i vraćam se na običnu karticu.

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
Postavke za origin account

Kako da promijenim account postavke na originu jer sam instalirao FIFU 16 kasno navečer pa sam upisao krivi datum rođenja pa sad ne mogu igrati FUT (FIFA Ultimate Team)?

I je li moguće da deinstaliram FIFU 16 sa ovog accounta i premjestim ju na drugi?

Molim odgovorite ako znate i hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Re: Postavke za origin account
ELEMENTALHERO29 kaže...

Kako da promijenim account postavke na originu jer sam instalirao FIFU 16 kasno navečer pa sam upisao krivi datum rođenja pa sad ne mogu igrati FUT (FIFA Ultimate Team)?

I je li moguće da deinstaliram FIFU 16 sa ovog accounta i premjestim ju na drugi?

Molim odgovorite ako znate i hvala unaprijed!

Pod 1. moze vjerovatno da se promjeni datum rodjenja(mada ne vidim kakve veze ima datum sa igrom) a pod 2. mislim da ne moze !

NEKA SKRIPT,MOMENTUM,BUDE NA VASOJ STRANI .
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2015 14:44 (mackocicko2004).
13 godina
FIFA 16

WTF broj ownera, a niti jednu utakmicu nema u nogama?!?!??!?!

LOL

Sad gledam i ima još jedan sa 91 ownera - isto bez odigrane tekme!??!?!

I to su dva najjeftinija na marketu.

To je neko petljanje s coinsima gadno?!

IF+Srna IF+Srna
[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2015 17:42 (Skilledžija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Hvala mackocicko2004 ali mi nije pomoglo jer sam pregledao sve opcije i ima ti veze s igrom pošto ju lansiram preko origina, ona uzme podatke profila , a zbog godine koju sam upisao mi kaže da sam premlad da bi mi dozvolili multiplayer

9 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

WTF broj ownera, a niti jednu utakmicu nema u nogama?!?!??!?!

LOL

Sad gledam i ima još jedan sa 91 ownera - isto bez odigrane tekme!??!?!

I to su dva najjeftinija na marketu.

To je neko petljanje s coinsima gadno?!

To je sasvim normalno,vidjet ćeš još takvih igrača.Ljudi ih kupuju i preprodaju za 50-100 coinsa više.

14 godina
FIFA 16

Igram karijeru i ako može neki prijedlog za neke golmane i zadnje vezne, a da nisu preskupi. Igram sa Evertonom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
ELEMENTALHERO29 kaže...

Hvala mackocicko2004 ali mi nije pomoglo jer sam pregledao sve opcije i ima ti veze s igrom pošto ju lansiram preko origina, ona uzme podatke profila , a zbog godine koju sam upisao mi kaže da sam premlad da bi mi dozvolili multiplayer

Odes na origin app ,u desnom gornjem uglu kliknes na svoj profil ,pa na Edit my profil,pa na Basic information!

I tu promjenis datum ( poslace ti Security Code  na mail ) .

Mozda se moze i email promjeniti ,vidi ?!

NEKA SKRIPT,MOMENTUM,BUDE NA VASOJ STRANI .
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2015 19:32 (mackocicko2004).
11 godina
FIFA 16

igram fifu 15 i bas razmisljam volio bih probati draft mod i onda ovdje citam komentare da je sranje hh,sta je stvarno tako losa fifa 16?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toma20 kaže...

igram fifu 15 i bas razmisljam volio bih probati draft mod i onda ovdje citam komentare da je sranje hh,sta je stvarno tako losa fifa 16?

Toliko da je i svi dalje igramo...

9 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
ELEMENTALHERO29 kaže...

Odes na origin app ,u desnom gornjem uglu kliknes na svoj profil ,pa na Edit my profil,pa na Basic information!

I tu promjenis datum ( poslace ti Security Code  na mail ) .

Mozda se moze i email promjeniti ,vidi ?!

Ali neda mi da se prijavim na website,a kad otvorim Origin na desktopu nemam ništa što mogu kliknut!

15 godina
neaktivan
FIFA 16

Poštovanje kolege forumaši,

priča ide ovako, odjednom su mi prestali funkcionirati fifa 15 i 16. Origin se uredno otvori, pojavi mi se prozor (launcher) na kojem trebam stisnut tipku play i ništa se dalje ne događa. Fifa se vrti u task manageru ali ne mogu ući nikako u igru. Ni origin, a ni igre se nisu updejtale u zadnjih 72 sata.

Windowsi su updejtani skroz, s njima i sve ostale komponente kao directx, dotnet, vc, grafička kartica isto tako, napravio sam repair obje igre i ništa, nema rezultata.

Reinstall igre ne pomaže.

Stavljam ovaj post jer me zanima da li se netko od vas susreo sa ovakvim problemom, pa ako je, svaki savjet je dobrodošao.

Čačkao sam po ea forumu, ali ekipa tamo nema baš rješenja, kažu da im sve druge igre u originu rade osim fife... Eto kak je kod vas?

Unaprijed hvala na odgovoru.

LP

ASUS ROG G750JX // Samsung Galaxy S6 32gb GoldPlatinum
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2015 8:18 (BOGDO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Jel ko probo IF Arnautovica ?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice