FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 612.871
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FIFA 16
Ovako nešto pokvareno nisam dugo vidio. Igram kup i dvije tekme za redom svira protiv mene penal u 120 min. Lik se zabije u mene. Ja stojim i čekam da dođe do mene. Ništa ne diram. Ide cika caka i zabije se u mog igrača i penal. Tekma prije te dvije uđem u 16 m oslobodim se jednog igrača i kad hoću pucati sa strane se moj de bruyne zabije u mog costu i sruši ga. Lik uzme loptu, kontra i gol. Pa ja bih plakao što sam sve večeras doživio. Nekih pet tekmi sam odigrao i ne mogu se sjetiti da sam bar jednu dobio. Četiri sam izgubio u produžetku, jednu u 90 min. Izađem pred golmana i nabijem on obrani. Sljedeći put tapkam i pogodi ga u nogu, pa onda probam finesse i skine jednom rukom. Užas.. Svaka tekma teretana. Svi porazi na kraju 1-0 osim jedne koju sam izgubio 2-1 isto u 120 min kad mi je ušao sa strane i cika caka i dođe do gola između pet mojih igrača i doda u sredinu svome koji stoji iza moja dva igrača ali kao magnet ode na loptu a moji samo stoje niti da se pomaknu.

Ono, baš ebanje u mozak i to žestoko.. I dalje svi lete 90 min, svi siluju, udaraju i tuku. Ja u tom dijelu ne vidim nikakav pomak na bolje. Lik na centru markira mog igrača ja razvučem do lajne evo i njega s tim igračem i opet mi siluje ovog koji prima loptu. Pa kako je moguće da me markira na centru a onda 2 sek kasnije već je na aut liniji. To je sada najodvratniji dio igre. Toliko nerealno i toliko frustrirajuće do bola. Jedan dan kad popisdim bit će format disk da izbrišem svaki trag ovog shranja a PS4 disk ću ko frizbi zavrtiti da ga više nikad ne nađem..
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
FIFA 16

Da li tko ceka u divizijama po 5 min da napokon dobije protivnika? Div2 u pitanju.

1 0 hvala 0
16 godina
Re: FIFA 16

^^ meni je to normalno od početka igranja.. Prvo sam mislio da je problem u tome što sam startao kasnije pa sam u nižoj diviziji, sad vidim da je tako i u višim divizijama.

Moram se pojadat na ove fifa-ine update koji toliko očito utječu na igru da je to strašno.. U zadnje vrijeme sam taman počeo igrat zmajski (nije da sam hvalisav, ali što se tiče same igre, baš sam se našao u 4-3-3 sastavu) i naravno da imam u zadnje vrijeme pregršt greda, stativa, nemogućih obrana golmana 1v1 sa 3. rukom itd.. 
Sad sam na hlađenju , svake godine pred Božić i te blagdane sjebu igricu da se privuče čim više mlađih ljudi , da bi mogli tamo sa jednim igračem prolazit kod ruba 16-erca i isforsirati penal itd.. 

Žila!

13 godina
neaktivan
FIFA 16

Hello FIFA Fans,

We know there are millions of you enjoying FIFA 16. We also know there are some things in gameplay that you’d like to see changed, improved, or tuned for the rest of the season.  

We want to make FIFA 16 a fun experience for all, so we have taken all the feedback and prioritized it in four key areas where you told us you want to see improvements:

• Penalties and referee decisions
  • Passing
  • Defensive pressure
  • Player positioning

With that, we are announcing and deploying a number of changes to make FIFA 16 more balanced and responsive in gameplay. These changes are in addition to tuning to passing featured in the last update. This latest title update is now available on PC (we will have news on the timing of a similar update on Xbox One and PlayStation 4 later):

• Improvements to the Rules and Physics systems to have better referee decisions and help address penalty decisions.
  • Behavioral changes in ‘Secondary Contain’ and ‘Interceptions’ to help balance high-pressure situations.
  • Improvements in how quickly fatigue effects occur for players using ‘Aggressive Interceptions’ and ‘Secondary Contain’. This could, in turn, have an impact on your ability to apply high pressure as the game progresses and your players become increasingly fatigued.  
  • Instances where no auto tackle launched even when positioned properly.
  • Improvements in the positioning system to allow for better attacking runs and support.

In addition to the above, we have made minor changes to attribute boosts provided by Chemistry in FIFA Ultimate Team, which affects passing, interceptions, and long shots.

Thank you for your insights and comments that are helping us make the game fun for everyone! We’ll continue to give you more information and updates as the season rolls on.

PLAY ON!

[19xx]C3c1l
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Ja sam isao Check for Update,ali izbacuje kako mi je vec Up to date.. Kako mogu provjerit to ? 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

To je taj patch od prošlog tjedna koji je sje**o sve i napravio apsolutno sve suprotno od onog šta piše. Nije to novo.^^   Edit: penale su sredili kolko tolko jedino. zna bit glupih al rijetko dosta

Ja ne znam kakva sam ja budala da opće igram ovo više. Sumnjam da će više patcheva bit ove godine.

Edit 2: zanimljivo kak uvijek prvo za PC lansiraju patch vjerojatno testiraju na nama jer nas je najmanje, pa možda kad dobe feedback da je apsolutna katastrofa odluče promijenit. Već je 5 dana prošlo a nisu stavili na konzole. Moguće da ima nešto u tome. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 12:47 (akantic).

2 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

Neznam meni je patch solidan, daleko bolji od 1.04 . Da je igra u dobrom stanju, nije ali po meni mali pomak je vidljiv. Radi se o tome da odredenoj grupi ljudi ne pase a odredenoj pase. Ja sam u 1.04 bio u onom dijelu koji nije mogao doc u div1 vise sad mogu a prosjecan sam igrac u najbolju ruku. Sva moja igra se svodi kroz passove i brze 1-2 dodavanja da izbacim protivnika. Za mene krila ne postoje jer se slabo snalazim kad idem sa te pozicije na gol. Da to popravim div1 bi vjerojatno osvojio uz malo muke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
pc_fan005 kaže...

Da li tko ceka u divizijama po 5 min da napokon dobije protivnika? Div2 u pitanju.

cekao sam dva sata da mi nadje protivnika sa amerikckom reprezentacijom(w) i nije naslo

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
15 godina
FIFA 16

Jel se isplati uzeti PS3 sada. Ima na njusci novih za 1k, slim verzije. Uzeo bih prvenstveno zbog fife, al me zanima hoce li fifa biti iduce godine na njemu i kakva ce bit. Vidim da je ps2 cak do 14-ice dobivao nastavke, ali su bili jakooo losiji od ostalih verzija.

A i kako je stanje na ps3, jer na kompu mi je ok(konekcija i te stvari) samo sto ima dosta cheatera.

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
hanteed kaže...

cekao sam dva sata da mi nadje protivnika sa amerikckom reprezentacijom(w) i nije naslo

Probajte portove otvorit. Ja sam max čekao 2-3 min ali uglavnom nađe za 20ak sec. Div 10 -  3.

Ja sam uvijek u gostima npr, a čitao sam da je to isto do konekcije al otvorio sam sve portove i za to nije pomoglo pa nez.  Ako netko zna fix za to bilo bi super. 

nul-3 kaže...

Jel se isplati uzeti PS3 sada.

Igra ti puno drugačije izgleda, nisam igrao ali pogledaj si malo na yt. I nekoliko stranica prije je netko linkao cheat ekskluzivno za ps3 tako da ih ima sigurno. Za ps3 vjerojatno imaju manje obzira nego pc. 

11 godina
neaktivan

nul-3, po meni se isplati uzeti, ja sam uzeo prije malo vise od mjesec dana PS3 super slim 500GB praktički novu stara mjeseca dana bila, čak nikad nije bila ni spojena na internet za 1200kn sa 2 igre sa računom i svim ostalim, zatim sam na game.co.uk jeftino nabavio igara, ne znam da li ovdje smijem pisati izvore na koje sve načine se mogu nabaviti igre za PS po jako povoljnim cijenama, također imam i fifu 16 i pes 16 koji je besplatan sad na PS Storeu, ima jako puno ljudi koji igraju fifu na ps3, pošto se ne čeka vise od 5 sek da nađe protivnika, a i transfer market je opširniji u odnosu na pc, pošto sam imao i fifu na originu, ali sam prodao account posto mi nije vise bio potreban nakon sto sam kupio ps3, ako te sto zanima javi se na PM slobodno :)

11 godina
neaktivan
FIFA 16

ma igrica je u kur*** totalnome , nije ona vrijedna mojih zivaca , daj recite neku formaciju da je dobra i koju koristite jer cu poludit 

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 14:33 (vedator).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

sad sa sigurnošću mogu reći da sam bacio u vjetar novce čim sam ovu glupost retardiranu, umobolnu, nelogičnu, frustrirajuću, jadnu, bolesnu, munjenu ,krvavu kupio!! Gamad samo gledaju kako će pare zaradit a to kaj izbace igricu na pola nedovršenu pa je krpaju update-tima kojim je još više upropaste ...ma daj ja sam glup kaj to igram uopce , čista ovisnost

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 14:38 (vedator).
13 godina
FIFA 16

Ja imam više ekipa i ovisno o igračima koje imam slažem formacije.

Najčešća formacija koju koristim je 4-1-2-1-2, zatim 4-3-2-1.

Brazilce koje imam sam stavio 4-3-3 zato jer sam tako s njima igrao FIFA 15.

IMO krila pošto su odsječena u ovoj igri nema potrebe forsirati.

Mada ponekad koristim krilne igrače u napadu.

Promijenim im poziciju s LM/RM u LF/RF i na ST ih stavim.

Recimo kad sam imao Fiorentinu, Blažikovski mi je bio odličan RF.

Sad imam Juve i također u napadu imam RF Cuardada - nisam probao Dyabalu, ali Mandžo nema što tražiti pored Morate i Cuardada u tom napadu.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

jel dobra 4-3-2-1? Ja imam ligu BBVA 

17 godina
vedator kaže...

jel dobra 4-3-2-1? Ja imam ligu BBVA 

Kažu da je to najbolja formacija za FIFU16. Meni je OK. Sve su mi ok kada pobjedim a ne valja niti jedna kada izgubim.. problem je kaj se u ovoj igri igra poigrava s igračima a ne igrači s igrom pa je teško reći što valja a što ne valja..

11 godina
neaktivan

slažem se , a ne sviđa mi se ta formacija jer nema LM i RM a onda mi probijaju po bokovima tako da cu se zadrzati na 4-1-2-1-2

17 godina
vedator kaže...

slažem se , a ne sviđa mi se ta formacija jer nema LM i RM a onda mi probijaju po bokovima tako da cu se zadrzati na 4-1-2-1-2

Baš obrnuto. S tom formacijom pokrivam cijelu sredinu. Nema šanse da netko prođe. Ostaje jedina opasnost od cike cake nakon kornera ili eventualnog ulaska igrača u 16m iz bilo koje pozicije pa opet cika caka. No to nema veze niti s jednom formacijom već anomalijom igre..

15 godina
FIFA 16

Meni osobno je 4-3-2-1 najbolja formacija. Imas sirinu naprijed a prema iza takoder pokrivas sredinu,ja protivnike najcesce ni ne napadam kad su na centru na boku jer sta mi moze napravit. Kad mi rpode na nekih 35m mu se pocnem lagano priblizavat. Takoder na 1 cm-u koji je vidal imam opciju stay back, odlican je igrac , jak moze uzet loptu a i proigrat je. Drugi cm u sredini modric/inisesta su takoder na stay back i sluzi za istu stvar kao i vidal s tim da je malo profineniji prema naprijed. Treci cm je james koji mi je ubiti kreator i poveznica za naprijed. 

Puno ljudi hvali 4-2-3-1 no meni jednostavno ne pase jer su mi dva cam-a sa strane toliko razmaknuti da su u nekim situacijama beskorisni a i nema bas jako dobrih camova u spanjolskoj lizi

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Ma ovaj update je smjesan sa bilo kojom formacijom, sokantno je kako neko bez ikakvog talenta uspije s 3 nabijene lopte ti dat tri komada. Jedino sto je ovaj patch donio je da vise prolaze totalne gluposti.

2 0 hvala 0
17 godina
Marijooo kaže...
Ma ovaj update je smjesan sa bilo kojom formacijom, sokantno je kako neko bez ikakvog talenta uspije s 3 nabijene lopte ti dat tri komada. Jedino sto je ovaj patch donio je da vise prolaze totalne gluposti.

Očito su se pogubili. Imali su dobar temelj kojeg su sami razbili... kakvi idioti...

11 godina
Sto posto su se izgubili, kakve sam golove poceo prima SVAKU tekmu, golmani su mi nula, de gea nema veze s vezom, pre smjesno. Fakat sam sokiran s igrom. Evo sad primim 3 gola iz kornera u prvih 20 min tekme, svaki je bio udarac na prazan gol. Ko tu koga hebe vise
12 godina
neaktivan
FIFA 16

jel mi moze neko objasniti kako ide matchmaking? zasto me stalno spaja sa igracima koji su osnovali klub 2011 ili 2012 jer svi ti igraci su odlicni. dok npr neznam da sam 1od 100 utakmica spojen s nekim 2015.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 17:46 (orim0909).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Nakon osvajanja Division 1 odlucio sam malo igrati offline Carrer Mod dosta vise nerviranja malo da odmorim.Instalirao sam zadnji patch od Moddingway + dodatak ultra grafika izgleda brutalno :D

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

"Electronic Arts je objavio planove za nadolazeći update za Fifu 16 kojim ciljaju poboljšati četiri ključne točke igre: odluke sudaca, dodavanje, pritisak u obrani i pozicioniranje igrača."

Znači sve četiri stvari koje sam neki dan nabrojao. Čovjek bi pomislio da prate bug forum?

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 18:40 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Pa zar nije to riječ o "starom" patchu koji već 5 dana imamo na pcu?

https://help.ea.com/en/article/fifa-16-game-updates/

To je i ovo što je netko malo prije gore naveo... Baš ono što sam rekao, sve šta je napisano su još pogoršali umjesto popravili.

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 16

Frendu se smrzne fifa kod odabira jezika,na netu nema nekih rjesenja,jel se netko susreo s tim problemom te ima li kakvo rijesenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
akantic kaže...

Pa zar nije to riječ o "starom" patchu koji već 5 dana imamo na pcu?

https://help.ea.com/en/article/fifa-16-game-updates/

To je i ovo što je netko malo prije gore naveo... Baš ono što sam rekao, sve šta je napisano su još pogoršali umjesto popravili.

Kažu da ne. Da je u ovom patchu koji je izašao za PC samo dio promjena a da će sve promjene doći na konzole samo ne zna se u kojem roku... kao, uskoro...

16 godina
FIFA 16

Sa čime se najviše isplati trejdat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice