FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 649.743
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 16
movie kaže...
Skilledžija kaže...

Ja proljev dobijem svaki ponedjeljak ujutro.

Nekakav Mulumbu i Bahrimi danas - nabijem ih na kartice.

Taj sam... i ovaj tjedan tradicija nije iznevjerena. Ništa, apsolutno ništa nisam dobio u tim packovima?

Igrao sam protiv tebe za vikend. Full non rare squad sam koristio. Nez kak je zavrsilo, zaboravio sam.

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Zanima me vaše mišljenje o slaganju alternativne ekipe u FUT-u iz jednog kluba, konkretno se radi o Arsenalu (iako sam strastveni navijač Intera kojeg sam prvenstveno planirao napraviti, ali nekako mi ne odgovaraju talijani u FUT-u).. da li je isplativo slaganje takve ekipe i dali ima nekih prednosti što se tiče chemistrya? pošto su sve veze između igrača zelene u odnosu na ekipu složenu iz engleske lige koji su igraci iz razlicitih klubova, da li ce se igraci nešto bolje ajmo reći razumjeti na terenu i bolje nadopunjavati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Da par tekmi ce se savrseno kuzit, pa ce par tekmi igrat ko idioti i tako u krug
17 godina
kolak17 kaže...

Zanima me vaše mišljenje o slaganju alternativne ekipe u FUT-u iz jednog kluba, konkretno se radi o Arsenalu (iako sam strastveni navijač Intera kojeg sam prvenstveno planirao napraviti, ali nekako mi ne odgovaraju talijani u FUT-u).. da li je isplativo slaganje takve ekipe i dali ima nekih prednosti što se tiče chemistrya? pošto su sve veze između igrača zelene u odnosu na ekipu složenu iz engleske lige koji su igraci iz razlicitih klubova, da li ce se igraci nešto bolje ajmo reći razumjeti na terenu i bolje nadopunjavati?

Imam posložen chelsea. I to ti je kao i vrijeme, promjenjivo. Bude dana da sam oduševljen kako sve ide kao podmazano a onda uleti dan za popisditi.. Jučer me masakrira lik s che 45. Nitko na pravoj poziciji a ne mogu se krivo dodati. Sve mu klizi dok moji padaju preko lopte. Ja dvadesetak udaraca po golu. Pet puta sam pucao s par metara. Sve golman brani. S druge strane lik što je puknuo po golu sve je ušlo. Bez obrane mog golmana cijelu tekmu.. to je fut. Nit smrdi nit miriše.. nit ima ikakvog pravila..

Ako ti je gušt igrati, složi.. možda nećeš nešto profitirati ali nije sve u profitu, nešto je i u guštu..

12 godina
neaktivan
FIFA 16

strah me otvoriti grrrrr

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ja ne vjerujem opet sam se vratio iz prve u trecu diviziju, idioti mi daju 5 komada koji nemaju veze s vezom, izbiju golmanom loptu, dva puta dodavanje u for iz prve i popijem gol. Lik me lomi na svakom start ja dva puta uklizem i dva crvena dobijem. Nemogu dva dodavanja odigrat. Svasta

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Ja nakon patcha imam 5-6 pobjeda od 40ak utakmica :D Urlam sam sebi svaki meč je KAOS. Samo se zaletava ekipa u mene i "cik cak", kako bi movie rekao, a ja dodavanja 3 ne povežem.  Uopće se više ne nerviram samo gledammmm i mislim si kak uzimam PES 17 umjesto ovog govna.

2 0 hvala 0
15 godina
vedator kaže...

strah me otvoriti grrrrr

Jesi dobio sta vrijedno spomena?

http://trakt.tv/user/MjezZza
12 godina
neaktivan

jesam , Guzana(GK)....mogu si supak njime obrisati

11 godina
neaktivan
akantic kaže...

Ja nakon patcha imam 5-6 pobjeda od 40ak utakmica :D Urlam sam sebi svaki meč je KAOS. Samo se zaletava ekipa u mene i "cik cak", kako bi movie rekao, a ja dodavanja 3 ne povežem.  Uopće se više ne nerviram samo gledammmm i mislim si kak uzimam PES 17 umjesto ovog govna.

I meni se cini da od patcha nemrem vise nis napravit... 

12 godina
neaktivan
FIFA 16

pazi ovo , uredno pobjedim , tekma gotova , stisnem continue il kaj vec da idem dalje i izbaci me i kaze da nisam zavrsio match pa zamisli ti majmuna ejj kakvi su to debili...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Sad sam odigrao nekoliko na proff.Menez dao desetak golova,rastura,Lacazet se ne vidi?! Dzaba dadoh pare za njega.
Let the script is on your side
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Sad sam odigrao nekoliko na proff.Menez dao desetak golova,rastura,Lacazet se ne vidi?! Dzaba dadoh pare za njega.
Let the script is on your side
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
vedator kaže...

pazi ovo , uredno pobjedim , tekma gotova , stisnem continue il kaj vec da idem dalje i izbaci me i kaze da nisam zavrsio match pa zamisli ti majmuna ejj kakvi su to debili...

To isto je bilo i kod mene neki dan.

To je neki novi cheat ili feature u igri?

BTW

Igrao sam protiv lika koji piči high pressure i uklizavanja s napadačima.

Skužio sam ga odmah i onda sam ga zajebavao.

Dodavanje s golmanom - uopće nisam išao naprijed.

Mali je u par minuta uklizao 10-tak puta.

Stisnuo sam snimanje, al mi nije ulovilo izgleda jer nemam video u folderu.

Drkao sam ga prvo poluvrijeme i onda u drugom krenem po gol pa šta bude.

Zabijem mu brzo i opet drkanje s golmanom.

Možeš mi ga popušit mali - trči i kliži koliko te volja.

Svaki aut, svako ispucavanje koje sam imao sam pustio do kraja da isteče vrijeme.

Mogu mislit kako je u njemu kiptjelo :)

I onda mu pred kraj tekme prodam akciju s par dodavanje pošto me napao skoro sa svim igračima na mojoj polovici za 2-0.

I moram priznati da me ugodno iznenadio - nije rage quitao :)

I za kraj jedan brutalan start koji sam napravio.

Čudo da nisam dobio crveni karton za ovaj prekršaj?!

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...

I za kraj jedan brutalan start koji sam napravio.

Čudo da nisam dobio crveni karton za ovaj prekršaj?!

Stari, pet puta sam gledao ali nisam uočio brutalan start???

15 godina

prilicno sam siguran da je bio sarkazam 

Uglavnom igram sad draft online i vodim 2-0 i onda fifa odluci da ipak necu ja bit taj koji ce pobijediti.

jako izglednu je priliku imao

i onda za kraj imam priliku ali tu je courtois

na kraju dobio sranje u packu kao i uvijek.. 

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2015 21:18 (maxy0).
11 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Skužio sam ga odmah i onda sam ga zajebavao.

Dodavanje s golmanom - uopće nisam išao naprijed.

Drkao sam ga prvo poluvrijeme i onda u drugom krenem po gol pa šta bude.

Zabijem mu brzo i opet drkanje s golmanom.

Kakoooo uspiješ? Znači ja se ne mogu dodavat ni na svojoj polovici. Doslovno ako prebacim stranu otići će van jer bekovi ne znaju primit loptu ili će odmah doletjet njegovo krilo ili bek i uzet dok je ovaj štopa. A ovako po sredini ne ide jer sam odjednom dodavanje malo ode u jednu stranu i on mi uzme i odma trk u napad. Pokušavam već 10 tekmi jučer i danas uspostavit neku igru al ne ide. I to 4 devizije više nego što sam prije igrao -.- Uvijek upalim Possession taktiku 

13 godina
movie kaže...

Stari, pet puta sam gledao ali nisam uočio brutalan start???

Kolega ti je već odgovorio - sarkazam je u pitanju :)

Ja sam u pederskom dresu (roza) dobijem loptu od Luisa i krenem naprijed, iza mene panj, dodam loptu i sudac svira prekršaj - mislio sam da je za mene, al kurac.

Uopće nisam skužio dok sam igrao zašto je svirao pa sam snimio.

Pregledao sam situaciju par puta i još uvijek se čudom čudim zašto je panj svirao prekršaj??!!

BTW

Dobar je ovaj Shadowplay.

Kad mi nešto nije jasno stisnem snimanje zadnjih 5 minuta pa poslije pregledavam.

Ono što si neki dan spominjao kako se odjednom pojavi igrač ispred tvog, a bio je debelo iza... to se meni dogodilo pa sam snimio.

Sa Rakitićem prođem Carvajala i on ostane 2-3 koraka iza i ja lagano prema golu misleći da sam se ovog otarasio - gledam kome dodati, uopće više ne razmišljam o Carvajalu.

Sljedeća sekunda, Carvajal ispred Rakitića i oduzima mu loptu.

Usporeno sam gledao, nema jebene teorije da je to moguće u stvarnosti... još ga je prošao s vanjske strane, znači morao je još veći luk raditi.

U 3 koraka je to napravio i stvorio se ispred Rakitića.

Jbga, obrisao sam snimku, a baš sam trebao staviti da vidite kako je Carvajalu raketa u guzici dala potisak.

I love this game!

[19xx] 4ntraks
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Molim vas jel mi može netko objasnit sta da napravim... kupio sam danas fifu i stavim disk 1 u laptop i blablabla i trazi me da unesem product code, unesem ga i ne radi, 100 puta sam provjeravao i ne razumijem sta da napravim sada????

0 0 hvala 0
13 godina
akantic kaže...

Kakoooo uspiješ? Znači ja se ne mogu dodavat ni na svojoj polovici. Doslovno ako prebacim stranu otići će van jer bekovi ne znaju primit loptu ili će odmah doletjet njegovo krilo ili bek i uzet dok je ovaj štopa. A ovako po sredini ne ide jer sam odjednom dodavanje malo ode u jednu stranu i on mi uzme i odma trk u napad. Pokušavam već 10 tekmi jučer i danas uspostavit neku igru al ne ide. I to 4 devizije više nego što sam prije igrao -.- Uvijek upalim Possession taktiku 

Ne prebacujem stranu previše jer šupci namjerno dodaju krivo.

Idem u trokut s golmanom se dodajem.

Malo lijevo, malo desno.

Navučeš mu par igrača kad popizdi i onda u sredinu pošalješ i obično se otvara kontra.

Mada i tu ima caka.

Dogodilo mi se pred neki dan, al na sreću pogodilo stativu... dodam golmanu, a njemu prođe lopta kroz noge.

Igra točno kuži kad si smrad, pogotovo ako vodiš, i namjerno ti radi greške.

Ta lopta je lagano mogla ući u gol, a onda bi se tek obrukao :)

Inače, da ne mislite da tako igram stalno... to radim samo šupcima koji me jebu s lagom i ovim nasilnicima koji uklizavaju i presing igraju.

To ih razdraži pa su neoprezni i tako im lako kontru mogu prodati.

Ali, nije da sam 100% uspješan u tome... već sam spomenuo kriva dodavanja pa mi ponekad presijeku loptu.. jbga, al bar sam ih prcao neko vrijeme :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
TileeKing kaže...

Molim vas jel mi može netko objasnit sta da napravim... kupio sam danas fifu i stavim disk 1 u laptop i blablabla i trazi me da unesem product code, unesem ga i ne radi, 100 puta sam provjeravao i ne razumijem sta da napravim sada????

Glupo pitanje - Origin si instalirao?

[19xx] 4ntraks
10 godina
neaktivan

Jesam

13 godina
TileeKing kaže...

Jesam

Išao si na Origin - Redeem Product Code?

[19xx] 4ntraks
10 godina
neaktivan

Stavio sam disk prvo u laptop, izbacio mi je autorun i usao sam, isao continue i onda mi se pojavi Origin-Activate FIFA 16.. traži da unesem product code i kad ga unesem kaže mi da product code nije ispravan... 

13 godina
TileeKing kaže...

Stavio sam disk prvo u laptop, izbacio mi je autorun i usao sam, isao continue i onda mi se pojavi Origin-Activate FIFA 16.. traži da unesem product code i kad ga unesem kaže mi da product code nije ispravan... 

Ako si igru kupio novu u dućanu onda je neka greška kod njih pa se obrati EA help.

Ako si igru kupio od nekog s Njuškala vrlo vjerojatno je on već ključ aktivirao pa si popušio.

Ako si igru kupio od nekog poznatog tko je aktivirao ključ onda ti taj mora dati podatke od Origina jer je ključ vezan uz Origin.

[19xx] 4ntraks
10 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru :) kupio sam igru u dućanu.. nadam se da bi mi onda trebali zamijenit igru ako sutra vratim igru naravno uz račun?

10 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru :) kupio sam igru u dućanu.. nadam se da bi mi onda trebali zamijenit ako sutra vratim igru naravno uz račun?

12 godina
neaktivan

mislim da je cheat jer drugo kaj nema bit ...ja vodim a coek stisne ESC i mene izbaci odjednom i tako mi je vec bilo 10 puta a inače taj start je start za zatvor!!

17 godina
maxy0 kaže...

i onda za kraj imam priliku ali tu je courtois

Meni je maloprije još koji metar bliže drito po sredini upućenu loptu u sam ćošak hladno golman uhvatio. Inače ovi cika caka golovi stvarno nemaju smisla. Svaki kreten koji ima gamepad sada može zabiti gol a da nema pojma o nogometu. Gledam protivnike, većina nije napravila dva dodavanja cijelu tekmu, samo cika caka dok ne zabije. Ebi ga, jednom mu prođe a s druge strane golman mu čuda brani.. stvarno tjeraju ljude da se ostave ovakvog nogometa.

Mislim da su ebeno podbacili u primanjima ove godine. Ovaj vikend 50 IF kartica a market pun kao neki bezveze utorak kada nema ništa u ponudi..

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Dam 15 k na jebeni draft, u prvu utakmicu dodje citer , da go, i kao meni pukne konekcija, a nije mi ni jedna utkm pukla do sad..

Sad maksimalno ohladit od fife, izvuce zivce , 1 utakmica u dvije sedmice...

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice