- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nakon patcha krila ne mogu primit loptu osim ako igraš na kontre. Znači ako gradiš napad posjedom nema šanse da dodaš krilu. Pretpostavljam da je to posljedica aggressive interceptionsa koje su navodno fixali a još su smiješno prejaki. I da, šta mi znači kaj njegovi igrači nemaju stamine kad svejedno trče brže od mojih -.-
Ova igra je sa svakim patchom sve gora i gora
Išao danas baciti Draft zbog kartica novih prvenstveno jer inače ne trošim coinse na to.
Složio zajebanu momčad - IF Neymar, IF Ronaldo i Messi u napadu :)
Krene prva tekma, protivnik je imao neku jadnu ekipu - chem 52, presiječem mu loptu i kontra s četvoricom - dodam Messijem u sredinu i 1-0.
Lik quita istog časa????!!!!
Ne kužim kako razmišljaju ti ljudi??!!
Plati 15.000 coinsa i quita u prvoj minuti utakmice??
To me malo ohrabrilo, reko idemo do kraja :)
Krene druga partija, jebeni slow motion - barem duplo sporija igra od normalnog.
Dominiram ja prvih 20 minuta, Ronaldo promaši mrtvaca, Messi pogodi stativu - inače takve stvari u 90% slučajeva spremam u gol i to sa puno slabijim igračima.
Lik mi na centru presiječe loptu, doda svom IF Ronaldu i ovaj sa dobrih 25 m opali ljevicom u desne rašlje - eurogol.
I dalje ja se mučim, ali ne mogu ništa... dodavanja odlaze u bunar, trčim, a ustvari kao da hodam, prekidanja i trzanja nenormalna.
Pred kraj utakmice, kad više nisam ni igrao s voljom mi uvali još jedan gol i zdravo Draft.
Frustrira me što je protivnik očito puno slabiji od mene, ali se iskrompirao i uz jebeni lag ja nisam mogao napraviti ništa, apsolutno ništa.
I obično imam velikih problema protiv takvih igrača - ti što namjerno naprave lag, odnosno slow motion.
Ne znam kako to kod njih izgleda, ali ja tako ne mogu ništa konkretno napraviti - a oni uredno zabijaju i to obično eurogolove s 20-tak metara - kako uz taj lag uspiju to, ne razumijem???!
A lagera u zadnje vrijeme koliko ti srce hoće.
U prosjeku svaka treća partija koju igram je slow motion - jebeni užas!!!
Hahaha ja imam jednu pobjedu nakon patcha, probao i seasons s barcom u div 8, isti drek. Obožavam kad Messi od 3 lopte 1 primi, a Iniesta iz prve ne može dodat :D
ne kuzim ovaj draft, isao malo baciti offline na proffesional i prve dvije tekme 8-0, 3. 7-0 i daju mi zadnju argetinu.. mislim da se automatski prebacilo na legendary, nisam mogao 3 pasa sastavit.. na kraju 3-0 me dobili, svi neki krumpovi
Pa da velim ti. Svaku utakmicu protivnik ima više tacklova sa napadačima nego ja sa braničima :D Na početku sam se nerviro sad se samo smijem :) 0-3-3 W-D-L ratio u div 4 danas. Nijednu nisam dominiro makar sam do jučer uvijek imao konkretnije prijetnje.
ne kuzim ovaj draft, isao malo baciti offline na proffesional i prve dvije tekme 8-0, 3. 7-0 i daju mi zadnju argetinu.. mislim da se automatski prebacilo na legendary, nisam mogao 3 pasa sastavit.. na kraju 3-0 me dobili, svi neki krumpovi
Mislim da ti je zadnji protivnik uvijek za 1 veći difficulty nego kaj izabereš. Dakle world class, da, koji je inače dosta jači nego na F15.
Ajde kad svi kukate da se i ja ubacim. Lik mi na centru uđe s leđa i baci me tri metra i primi loptu i sam na gol, i to tri puta u jednoj tekmi?? Pa gdje je prekršaj? Jedno uklizavanje s leđa, ružno me odnese, pet tekmi mi igrač ozlijeđen a ne svira mi faul i onda iz toga dobijem gol. Stvarno nema smisla. Vardy na kari nosi Cahilla i SIF Zoumu. Doslovce ih gura ispred sebe i samo grabi prema golu. Ne mogu mu ništa. Lik krene s centra i cika caka i stalno mu se lopta odbija ponovno u noge i lijepi dok ne dođe do gola i zabije mi. Čista frustracija. Sve to na PS4 na kojem još nije izašao novi patch. Nema smisla igrati dok ne dođe zakrpa pa da vidimo... ovo sada je samo za idiote..
Mislim da bu nešto ovako bilo. U svakom slučaju možete se ovdje poigrati s toty-em
Na ST Aubu ili ovoga Krusea if od 25k ?
Dodavanje je sad puno bolje, ne mogu reći da nije, ali agresivnost igrača i njihova brzina kad nemaju loptu u posjedu je stravična.
Predriblam lika ili ukliže na mene i ja ga prođem, taj isti mi je za vratom u roku 2 sekunde.
Još ovi što presing igraju pa kad me po dvojica-trojica love po terenu, a moji se ne otvaraju nikako.
Onda ovo što je kolega gore spomenuo... likovi više uklizavaju sa napadačima nego obrambenim igračima.
Smiješno da takva uklizavanja u 99% situacija prolaze ili ako je prekršaj ne sankcionira ih kartonom i to je žalosno.
Napadač koji ne bi trebao biti dobar u tome vrhunski uklizava - smiješno.
Ova igra se, ustvari trebala zvati NFL 16.
Toliko ozlijeđenih igrača što sam imao u FIFA 16 u ovih dva mjeseca nisam imao u FIFA 15 u godinu dana.
Opet se moram osvrnuti na staminu.
Velika većina moji protivnika drugo poluvijeme igra s 1/5 stamine i praktički čim dobiju loptu i potrče, oni su u crvenom.
Ja svaku, ama baš svaku utakmicu igram s full fitnessom i moji igrači u tom trenutku imaju nekih pola bara stamine, ali ne mogu ništa protiv ovih u crvenom.
Pogotovo to osjetim kad mi majstori šprintaju prema korner zastavici - on u crvenom do jaja, a ja sa pola bara ne mogu ga stići, odnosno prestići i oduzeti loptu.
Opet se moram osvrnuti na staminu.
Velika većina moji protivnika drugo poluvijeme igra s 1/5 stamine i praktički čim dobiju loptu i potrče, oni su u crvenom.
Ja svaku, ama baš svaku utakmicu igram s full fitnessom i moji igrači u tom trenutku imaju nekih pola bara stamine, ali ne mogu ništa protiv ovih u crvenom.
Pogotovo to osjetim kad mi majstori šprintaju prema korner zastavici - on u crvenom do jaja, a ja sa pola bara ne mogu ga stići, odnosno prestići i oduzeti loptu.
Negdje sam proćitao da ima neki novi cheat da svi igrači imaju 99 rating i unlmitete stamina
Odigro sam jedno 20 tekmi nakon patcha i meni je definitivno igra otisla u boljem smjeru, jer opet mogu protiv vecinu nametnut pass igu po podu i sa pokojom finticom doc u sansu. Naletio sam na par ljudi koji samo presing i uklizavanje furaju i neke sam dobio od nekih izgubio. Ono sto je problem je sto bi ekipa nakon 20-30 min trebala bit krepana i jos kad taj jedan igrac uklize 5 puta i isprinta 20 puta on i dalje roka ko lud. Tu bi trebao neki poseban bar za staminu ili nesto jer je nerealno da i prije nego primis loptu on se zaljece i klize dok ti dobis loptu on ti je vec u nogama i nemas di nego nazad probat dodat ili izgubit loptu odmah...
opet odigro draft, ovaj put na world class i sve 4 pobijedio i dobijem neka 2 jadna zlatna packa. dobio sam jedno veliko govno na stapu. svi igraci oni tamno zlatni, morao sam ih sve quick sellat.. na kraju od ulozenih 15 000 sam dobio mozda 4000.
Počeo i ja igrati Fifu, pa ako netko želi odigrati koji game nake me adda. Moj origin ID je : Jura4
Pa koji k igras offline. Neces k**** dobit tamo ako ti ej do farmanja coinsa rade igras offline season ili nesto ja sam odigra valjda 100 fut draftova ali samo onlline i u plusu sam jer me pocorila par if igraca i ronaldo unutra tako da ono.
Pa koji k igras offline. Neces k**** dobit tamo ako ti ej do farmanja coinsa rade igras offline season ili nesto ja sam odigra valjda 100 fut draftova ali samo onlline i u plusu sam jer me pocorila par if igraca i ronaldo unutra tako da ono.
nisam znao da su tako lose nagrade u offlineu, a online mi se malo zgadio jer svako malo netko prekine, slow motion, hakeri.. neda mi se zivcirat
Meni nemadraze nego kad mi dode 4 puta jedno te isti tip uzme loptu zabije si autogol i dc-a meni win njemu win i gg. Mislim da sam jedno 40 draftova tako osvojio a paketici samo idu.
Dakle, svaku drugu tekmu protivnik na PC čim prvi puta dođe do lopte pauzira igru. Sigurno ima neka fora zašto to rade. Sada mi je jasnije kada lik trči kroz mene ili kada lik trči s kloseom a ja ga ne mogu stići recimo s depayem? Kakva smeća i kako ljudi uhebu drugim ljudima zabavu..
To je samo za ps3. Sumnjam da postoji za pc i next gen nešto takvo
Za konzole neznam za pc ima masu "zanimljvih" stvari. Od unlimited stamine, all 99 rated players, i jos par stvarcica.
?
Ova igra je ustvari osmišljena da testira hladnokrvnost igrača.
Ja mislim da sam položio zadnji ispit s 5 pošto sam vrlo smireno prihvatio činjenicu da sam pobijedio, ali mi je računalo poraz.
Dakle, upravo završio partiju, dobio 3-1.
Stisnem tipku za dalje i nešto se zablesira, glazba počne čudno zvučat, upali se žuta šesnaestica u kutu - PUF Connection with server BLA BLA BLA.
Ulazim nazad u igru i vidim da mi je računalo poraz.
Interner mi nije puko jer sam i to provjerio - svakih 24 sata mi se router resetira, a na njemu upravo piše da je zadnji restart bio prije 18 sati.
Znači net nije puko jer bi pisalo 18 sekundi od zadnjeg restarta.
Na web aplikaciji uredno piše 3-1 za mene i statistika meča.
Ne razumijem kako na webu stoji ispravan podatak, a u igri pogrešan??!!
STRAŠNO!!!
I love this game <3
?
Ove godine mi je aubameyang bezveze. SIF Kruse na CF mi je jako dobar. Imam osjećaj da SIF Aubameyang može biti interesantna kartica, no to i nešto košta..
sta znaci ovaj basic , finisher i slicno , da li da pazim na to kad kupujem igrace ili ?
sta znaci ovaj basic , finisher i slicno , da li da pazim na to kad kupujem igrace ili ?
Chemistry style. Npr imaš basic i 10 chemistry na igraču znači da će mu se svi statovi po malo poboljšat. Stavi na statove pa ćeš vidjet male strelice prema gore ako šaltaš s desnim stickom kad gledaš igrače. To pokazuje što se i koliko poboljšava sa chemistryem. Npr finisher ima 3 strelice na SHO i PHY znači da mu se sa chemistryem puno poboljšava šut (finishing, shot power..) i fizikalije (strength, stamina, jumping) i ništa drugo.
I da, s masu protivnika kad igra krene kao da se vrti u 10 frejmova? Usporeno do bola. Počeo sam odmah izlaziti iz takvih tekmi. I to u prvoj minuti i uredno mi bilježi poraz? Pa zašto ako je sam početak tekme i ako je jednostavno neigrivo?