FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 609.962
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: FIFA 16

Meni 284mb, si naso kaj pametno o tome

edit:

Hello FIFA Fans,

We know there are millions of you enjoying FIFA 16. We also know there are some things in gameplay that you’d like to see changed, improved, or tuned for the rest of the season.  

We want to make FIFA 16 a fun experience for all, so we have taken all the feedback and prioritized it in four key areas where you told us you want to see improvements:

• Penalties and referee decisions
  • Passing
  • Defensive pressure
  • Player positioning

With that, we are announcing and deploying a number of changes to make FIFA 16 more balanced and responsive in gameplay. These changes are in addition to tuning to passing featured in the last update. This latest title update is now available on PC (we will have news on the timing of a similar update on Xbox One and PlayStation 4 later):

• Improvements to the Rules and Physics systems to have better referee decisions and help address penalty decisions.
  • Behavioral changes in ‘Secondary Contain’ and ‘Interceptions’ to help balance high-pressure situations.
  • Improvements in how quickly fatigue effects occur for players using ‘Aggressive Interceptions’ and ‘Secondary Contain’. This could, in turn, have an impact on your ability to apply high pressure as the game progresses and your players become increasingly fatigued.  
  • Instances where no auto tackle launched even when positioned properly.
  • Improvements in the positioning system to allow for better attacking runs and support.

In addition to the above, we have made minor changes to attribute boosts provided by Chemistry in FIFA Ultimate Team, which affects passing, interceptions, and long shots.

Thank you for your insights and comments that are helping us make the game fun for everyone! We’ll continue to give you more information and updates as the season rolls on.

PLAY ON!

Hm predobro da bi bila istina...

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2015 23:59 (Marijooo).

0 0 hvala 1
17 godina
FIFA 16

Odigrao jednu tekmu na PC, presing još veći, šamaranja još žešća. Nema faula a stalno sam bio na travi. Uklizavanja kao na ledu... strašno..

U jednoj tekmi nisam primjetio nikakva poboljšanja, izgleda sve isto...

Druga tekma. Presing od prve do zadnje minute bez prestanka. Svi trče tako da ja ne mogu stići niti jednog njegovog igrača. Ima ibru koji s leđa bez problema u trku stiže depaya? Koja kita? Cik cak ima novu dimenziju. Odvratno.. lopta prolazi kroz moje igrače koji se samo miću u stranu. Oduzmem mu loptu i onda je moj igrač ostavi i trči kontra od lopte. Svaki na svoju stranu a loptu opet on pobere..????

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2015 0:34 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Ma da isti k, sad mi lik uklize jednom s leda, moj malo zastane i nastavi trcat, nakon 3 metra, mi drugi uklize s leda i ovaj opet malo zastane i nastavi, treci lik me potrga i uzme loptu i nis... Bljak

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 16

meni bas suprotno, svako uklizivanje žuti, pa je tako protivnik do kraja tekme ostao sa 9 igrača

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Del_Boy97 kaže...

meni bas suprotno, svako uklizivanje žuti, pa je tako protivnik do kraja tekme ostao sa 9 igrača

Dvije tekme niti jedan žuti a svaki start uklizavanja sa svih strana na mog igrača. Presing od prve do zadnje minute i ne vidim da kako tekma ide kraju imaju manje snage zbog tog presinga?

11 godina
neaktivan
FIFA 16

Moze preporuka kako bi ovo bilo bolje posložiti?
Preferiram ovu formaciju ili 4-2-3-1, pošto često rotiram igrače i isprobavam druge formacije i do sad su mi se te 2 formacije pokazale najbolje za moj način igranja.. ako može savjet koga prodati ili zamjeniti nekim boljim? Planiram kupiti Ramiresa kad skupim dovoljno..
Osim ovih igrača, još imam Wilsherea i Wijnalduma.
Inače u Div. 4 se solidno drzim sa ovim igracima ali ipak se još ne uspijevam progurati do Div. 3 :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kolak17 kaže...

Preferiram ovu formaciju ili 4-2-3-1, pošto često rotiram igrače i isprobavam druge formacije i do sad su mi se te 2 formacije pokazale najbolje za moj način igranja.. ako može savjet koga prodati ili zamjeniti nekim boljim? Planiram kupiti Ramiresa kad skupim dovoljno..
Osim ovih igrača, još imam Wilsherea i Wijnalduma.
Inače u Div. 4 se solidno drzim sa ovim igracima ali ipak se još ne uspijevam progurati do Div. 3 :D

Svaka čast s obzirom na vezni red. Imaš dva odlična CAM igrača na CM poziciji? Taj dio bih svakakao mijenjao. I Bolasie na CAM mi nekako smrdi...

Meni ovi englezi na pc prva liga...

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2015 10:59 (movie).
11 godina
neaktivan
kolak17 kaže...

Prodat bolasia i cijelu momčad osvježit.  Jedino ako patiš na pace i 5* skillove.

13 godina
neaktivan
FIFA 16

Lukaku umjesto Bentekea,dan i noc je razlika...

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Pozdrav htio bi da pitam da li ko koristi ove zastitne kapice za analog i kakve su jesul ugodne za igranja .

0 0 hvala 0
17 godina
sonicfox93 kaže...

Pozdrav htio bi da pitam da li ko koristi ove zastitne kapice za analog i kakve su jesul ugodne za igranja .

Nikad više. Ne te nego bilo koje. Ispod njih se opet one gumice habaju samo nepravilno pa nakon nekog vremena otpadnu i ostane goli analog na kojeg više ne možeš ništa staviti jer je preveliko bez originalnih gumica. Mislim da je to nepotreban dodatak...

11 godina
neaktivan

svaki update sve gore i gore :)

17 godina
neaktivan
FIFA 16

Ja neznam sta Vama tocno smeta u ovoj igri, ako igras FUT onda moras bit spreman na sranja koja ti nemozes kontrolirat i to je tako svake godine, iskreno i ne krivim developere previse jer nije bas jednostavno napravit igru 1 kroz 1 da lici na stvarni svijet pogotovo kad je rijec o nekom sportu. Evo odigra sam sad 3 utakmice s ovim najnovijim patchom i moram rec da je igra sad vec puno bolja, odigra sam protiv jednog koji je od prve minute igra HP + UA i igraci su mu bili mrtvi oko 50-55 minute, nije moga prijec centar nakon toga. Sudci jos imaju neke mane ali bas sam uocio dvi situacije di bi mi oni Mwzizi sudia penal dok sad nije bilo nista. Isto tako u dvije tri situacije se vidi da su cak popravili prednost. Nemojte ocekivat savrsenstvo jer jos ima onih klasicnih situacija di bi najrade polomia sve ali sam se navika na to.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

otako sam stavio te navlake oslabise mi refleksi :D a ti movie kakve prste imas haha

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2015 15:15 (hanteed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hanteed kaže...

otako sam stavio te navlake oslabise mi refleksi :D a ti movie kakve prste imas haha

Žena zadovoljna!

13 godina
JackD kaže...

Ja neznam sta Vama tocno smeta u ovoj igri,

Meni osobno, a vjerojatno i velikoj većini igrača smeta upravo to što bi ovaj patch trebao popraviti.

- Nepostojeći penali

Ne može mi suditi penal ako ja ne upravljam s tim igračem ili ako ne poduzimam nikakve akcije s igračem kojim upravljam već se protivnik namjerno zabije u njega i dobije penal.

- Presing 90 minuta bez ikakvog utjecaja ne performans igrača

Može presing, ali da mu drugo poluvrijeme igrači ne mogu trčati od umora

- I najvažnije passing/dodavanje

Točno znam kad imam igrača u izglednoj poziciji i idem njemu dodati da ta lopta tamo neće završiti.

Uvijek, ama baš uvijek dodavanja idu igraču koji je u ofsajdu.

Dodajem igraču ispred sebe kojeg vidim, a lopta ide igraču koji je izvan ekrana i to obično u ofsajdu.

Još bi dodao da se često događa da igrači kad primaju loptu u krugu 20 m od gola (mislim na napadače i to vrhunske igrače koji imaju odličnu kontrolu lopte) te lopte njima bježe.

Evo jučer konkretan primjer.

Ibra mi na 16 m sam k'o duh i dodam mu onaj brzi pas, a njemu se lopta odbije k'o da sam panj pogodio.

Takvu loptu nekakav fićfirić u svojoj polovici prima bez da mu milimetar lopta pobjegne, ali kad je Ibra u šansi onda lopta odskače u vražju mater.

Znači, volio bi kad bi i te stvari popravili - ako sam već iskeširao pare za Ibru, hoću Ibru koji će biti tata-mata i da se na njega mogu osloniti, a ne da moram paziti kako mu dodajem kao da imam brončanog 40 u napadu.

[19xx] 4ntraks
17 godina
FIFA 16
Ja bih u 4 riječi to rezimirao. Presing, uklizavanja, dodavanja, pozicioniranja. Neka to dovedu u neki balans i imat ćemo igru koja će svima odgovarati.. Niti jedna od ove 4 nabrojane stvari trenutno nije realna niti u funkciji normalne nogometne igre..
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

izgleda da ti nisi nista odigrao stari moj , protivnicki igrac ide puknut i udari mog igraca u nogu i ovaj svira penal ....sudac ne pusta prednost itd itd

11 godina
+ bjezanje igraca od tebe, primis loptu na 20ak metra od svog gola a svi bjeze od tebe ko da se boje da im dodas loptu

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Marijooo kaže...
+ bjezanje igraca od tebe, primis loptu na 20ak metra od svog gola a svi bjeze od tebe ko da se boje da im dodas loptu

recimo ovo je standarna procedura momcadi kad igraju posession. igraci idu u dubinu i sirinu da stvore prostor odnosno da protivnika primoraju da se odluci koga ce markirati inace bi jedan napadac markirao dvojicu ili trojicu igraca momcadi u posjedu lopte. pojma nemas o nogometu. :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2015 16:23 (jovial).
11 godina
Ti ocito ne igras fifu... To je nes totalno drugo kaj ti pricas, kog meni 2 spice i cam odvlaci kad protivniku zadnja linija stoji 20 metara od njegovog gola, ili ti ultra defending
11 godina
Ti ocito ne igras fifu... To je nes totalno drugo kaj ti pricas, kog meni 2 spice i cam odvlaci kad protivniku zadnja linija stoji 20 metara od njegovog gola, ili ti ultra defending
17 godina
Marijooo kaže...

To je problem od početka i stalno govorim o tome... igrači umjesto da prilaze kako bi mogli nešto odigrati oni bježe od mene a onda protivnik udara luđački presing i normalno da više griješiš.. krila ne vidim nikada u ekrenu. Uvijek su na korner zastavici. Općenito je loše pozicioniranje igrača...

Da se nadovožen na gornje izlaganje. Igram nogomet 40 god. I prije 40 god i danas djecu uče, pogotovo vezne igrače da prilaze kako bi dobili loptu. Neće lopta doći do veznjaka već on mora doći po loptu. Stoper ili zadnji vezni pri iznošenju lopte mora imati bar dvije opcije pri dodavanju. Kretnje vezne linije su zato najzahtjevnije. najviše rade, kreću se , otkrivaju, traže loptu. Kada u sredini terena vezni primi loptu opet mora imati bar dva rješenja. Tada krilo traži prostor i loptu a ne kada ja sa bočnim iznosim loptu a krilo ode na korner zastavicu u zaleđe. Isto tako drugi vezni mu prilazi kako bi mogli odigrati kratak pas. Poanta je čuvanje lopte do izgledne pozicije.

Uvijek je trener govorio ako nemaš kome vrati nazad pa ispočetka. Bunarenja i preskakanja igre su nedostatak vizije i taktičke discipline momčadi. U ovoj igri niti jedan igrač ne poštuje osnovne postulate nogometne igre. Tj. ima tekmi kada sve savršeno funkcionira i kada melješ a ima tekmi kada ništa ne funkcionira i nemoćan si. A to nije zasluga protivnika već same igre. Znači, pojedine situacije daju nam na znanje da ova igra ima smisao a već sljedeći dan sve se to poništi. I to je problem.

I da, u ovoj igri jedan igrač može markirati po dvojcu igrača istovremeno bez beda jer je brži od lopte i jer prevaljuje širinu terena u tri sekunde. To je i najveći problem ove igre uz loše pozicioniranje tvojih igrača koji mu u tome pomažu..

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2015 17:30 (movie).
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
JackD kaže...

Ja neznam sta Vama tocno smeta u ovoj igri,

Meni osobno, 

Nepostojeci penali, cudni faulovi, prednost i ofsajd su po meni bili najveci problemi i evo sad su ih pokusali popraviti, nemogu reci jesu li uspjeno rijesili jer sam tek odigra 3 utakmice. 

Presing 90 min je meni osobno jako smeta na pocetku igre, sad mi vise nije toliki problem jer znam kako odigrat protiv takvih a i vecinom je to ekipa koja lose igrat bez takvih exploita, ali da smijesno je da 11 igraca moze trcat i radit presing u istom tempu 90 min, aspolutno smijesno. 

Iskreno meni osobno dodavanja nisu problem, jer kad pogledam svih 90 min jasno mi je da neka dodavanja moraju zavrsit u bunar. Imam i ja Ibru i nekad stvarno neke lopte ne primi pa ostanem paf, ali ako pogledas da Ibri ide npr. 20 lopti u 90 min (karikiram), onda bar 3-4 uopce nece stic do njega, 5-6 ce lose primit dok ce ostale primit pa krenit na gol. BTW drzi L2 dok primas loptu i nikako R2 jer naj taj nacin lopte lete svugdje.

Meni je trebalo dobrih mjesec i pol da mi sjedne ova FIFA, dosa sam do Div 4 da bi zatim u par dana ispa u Div 7 iako nisam nista mijenja u stilu igre, zatim nisam uopce igra koji tjedan i evo sad sam u Div 2 i borim se za ulazak u Div 1. Ako su sad popravili sve sta su naveli u patchu, onda je ova igra vrh, iako cisto sumljam da su sve to ispravili prije ce bit da ce tek FIFA 17 bit gotov proizvod. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
FIFA 16

Neznam meni je ovaj patch zakon. prutunjio sam kroz div 2 sa 7 pobjeda i remijem bez beda. Nisu sve ispravili ali neznam tocno sta mi se cini bolje ali ejdnostavno mi je laske igrat pass igru.Na 2 tekme sam imao 90% pass sto me iznenadilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toninho kaže...

Neznam meni je ovaj patch zakon. prutunjio sam kroz div 2 sa 7 pobjeda i remijem bez beda. Nisu sve ispravili ali neznam tocno sta mi se cini bolje ali ejdnostavno mi je laske igrat pass igru.Na 2 tekme sam imao 90% pass sto me iznenadilo.

Ja sam i do sada znao imati pass igru po 93% ali iritira kada dodam jednu krivo i dobijem gol ili imam mrtvaca a on doda loptu na korner zastavicu..

15 godina
FIFA 16

To se slazem sa tobom,ali kao da imam osjecaj da me vise igraci ne ljepe ko muhe na govno ko prije tj. da ih nema toliko puno oko svakog mog igraca(neznam kako bi to opsiao)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 16

novi totw aka group stage team je za prste polizat

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2015 20:03 (izvone).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
FIFA 16

auuuu odrijesit ce se kesa ;)

Najbolji do sad brijem

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Iscooooo nadam se da će bit oko 30-40k :D

Kad će otprilike TOTY da znam prodat skuplje igrače?

Jel kupujete vi coinse? Ja sam uzo lani samo 200-300k i dobio opomenu pa nisam više a ni nez kako sada sa price rangesima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2015 21:00 (akantic).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice