FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 609.536
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ali tip je skiller ,cijelu tekmu samo veze skillove jedan za drugim !Bilo je 2: 2 i u produzetku  uvali Mnagala

nekako god iz odbijanca i jbg ! Dreka i cika nasta po kuci .... :)

Milina bilo gledati kako lik veze i pravi sanse .

I ti to zoveš nogometom kojeg je milina bilo gledati? U tome i je problem kaj ekipa voli gledati i izvoditi cirkuske atrakcije s jednim igračem cijelo vrijeme i to nam ea ove godine i prodaje. Zaboravite na kolektivnu igru, zaboravite na nogomet, kombinatoriku... cirkus je u vašem gradu i uživajte u skillovima, jedan za drugim, do besvjesti... odvratno...

sta on znao sta je nogomet a i sam je rekao da ne gleda utakmice

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
10 godina
protjeran
hanteed kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ali tip je skiller ,cijelu tekmu samo veze skillove jedan za drugim !Bilo je 2: 2 i u produzetku  uvali Mnagala

I ti to zoveš nogometom kojeg je milina bilo gledati? U tome i je problem kaj ekipa voli gledati i izvoditi cirkuske atrakcije s jednim igračem cijelo vrijeme i to nam ea ove godine i prodaje. Zaboravite na kolektivnu igru, zaboravite na nogomet, kombinatoriku... cirkus je u vašem gradu i uživajte u skillovima, jedan za drugim, do besvjesti... odvratno...

Imam dovoljno godina da znam ponesto o mnogo cemu ! :)

Ne znam da li jos neko igra skoro iskljucivo protiv kompa kao ja

i da li je primjetio da komp igra bolje od zadnjeg paca?

Teze ga bijedim i na semi i na prof. :)

Let the script is on your side
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 22:10 (mackocicko2004).
10 godina
neaktivan
FIFA 16

slazem se da su sa skilovima pretjerali, ako ste skuzili bicikl je doslovno najjace oruzje u ovoj fifi, radi bicikl dok protivnik ne krene prema tebe i ispada 99%, osim ako ne drzis da ti igrac ide ravno. isao sam to testirat, sa stoperom sam dosao do cca 25-30m od gola sa tim da sam naredao jedno 4-5 igraca. da samo napomenem da je to bilo protiv par protivnika... isto tako i moj igrac ispadne ako mi netko ide to prodavat, a ja nedaj boze drzim x ili krenem prema njemu... jos prije mjesec dana sam pisao da je formula obrane protiv skilera ta da ga samo pratite bez pritiska, takvi ili odu u aut ili ako su malo bolji zabiju se medu igrace i nemaju kud. eventualno dolutaju do korner zastavice i iz ocaja nabacuju...

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Shivi kaže...

slazem se da su sa skilovima pretjerali, ako ste skuzili bicikl je doslovno najjace oruzje u ovoj fifi, radi bicikl dok protivnik ne krene prema tebe i ispada 99%, osim ako ne drzis da ti igrac ide ravno. isao sam to testirat, sa stoperom sam dosao do cca 25-30m od gola sa tim da sam naredao jedno 4-5 igraca. da samo napomenem da je to bilo protiv par protivnika... isto tako i moj igrac ispadne ako mi netko ide to prodavat, a ja nedaj boze drzim x ili krenem prema njemu... jos prije mjesec dana sam pisao da je formula obrane protiv skilera ta da ga samo pratite bez pritiska, takvi ili odu u aut ili ako su malo bolji zabiju se medu igrace i nemaju kud. eventualno dolutaju do korner zastavice i iz ocaja nabacuju...

Ovaj lik sto je igrao protiv malog igra sa takvom lakocom da je to cudo,jednostavno lik je siguran da ce zabiti kad tad.

Nonsalanto skroz izvodi skilove i puca ,mali je dao  2 gola iz kontri ,cisto na srecu .Trebao je da pobijedi bar 5-6 razlike .

11 godina
neaktivan

Poz, imam nekih 350k coinsa, na srecu naletio Aguero u packu iz drafta pa sam se opario :D Sad jel bolje da sastavim nesto za nekih 250k-300k i igram divizije ili da sastavim za nekih 50k-100k i ostalo na draft (i cuvat za toty i malo za trejdanje :D)

Siky1234
13 godina
FIFA 16

Kad ti treba pobjeda da prođeš diviziju onda se obavezno umiješaju crni suci ili vanzemaljci.

Ovaj put su ovi drugi: 

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

skilleđija - pobjedio sam te prije par dana vidim po imenu kluba...

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
hanteed kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

jesi uzeo ps4?

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
15 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Kad ti treba pobjeda da prođeš diviziju onda se obavezno umiješaju crni suci ili vanzemaljci.

Ovaj put su ovi drugi: 

Mene ne voli fifa, ali tebe očito mrzi :D

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
Skilledžija kaže...

Ovaj put su ovi drugi: 

hvala sto me nasmijes svaki put 

http://trakt.tv/user/MjezZza
13 godina
Bash kaže...

skilleđija - pobjedio sam te prije par dana vidim po imenu kluba...

Nadam se samo da si me pošteno pobijedio, a ne neki vanzemaljci da su skakali po terenu :)

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...

Ovaj put su ovi drugi: 

Ajde da se i meni jednom posreći a ne da uvijek ja primam ovakve golove. I nakon svih ovih shranja koje redovito postamo netko priča o inteligenciji igrača, boljim golmanima te dobroj igri... smiješno.. kad bolje razmislim draže mi je dobiti gol na prvu stativu kao u prošloj fifi nego ovakve koji padaju u ovoj fifi kada si svaku drugu tekmu golman sam ugura loptu u mrežu..

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2015 0:45 (movie).
10 godina
protjeran
hanteed kaže...

jesi uzeo ps4?

Nisam,sveo sam igranje fife na min. Ima toliko dobrih igara za PC

(o pristupacim cijenama )

ne samo fifa .

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2015 11:51 (mackocicko2004).
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Bok, moze mi netko rec update novog?

Znaci obavezno mora ostat Lukaku,Ben Arfa (ili da ga zamjenim recimo za drugog skillera pr.Bolasie), Erisken (ili Payet,radi tih slobodnih udaraca), i Mignolet na golu.. Ajde ekipo i da je do nekih 20k coinsa.

Mogu ja dobit 100 chemistrya,ali Ben arfa mi kvari lineup.

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
12 godina
Bash kaže...

Bok, moze mi netko rec update novog?

Znaci obavezno mora ostat Lukaku,Ben Arfa (ili da ga zamjenim recimo za drugog skillera pr.Bolasie), Erisken (ili Payet,radi tih slobodnih udaraca), i Mignolet na golu.. Ajde ekipo i da je do nekih 20k coinsa.

Mogu ja dobit 100 chemistrya,ali Ben arfa mi kvari lineup.

Ako ti je do skillova stavis lijevo Bolasia, a desno Shaqiria ili Walcotta(Shaqiri ti ima 4*skill moves , a Walcott 3*),a ako želiš ostaviti Ben Arfu na RM,umjesto bentekea kupi Remya ili Martiala i umjesto Colemana uzmeš Debuchya.Tako ti svi imaju 10 chem.Na gol staviš Begovića.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2015 11:45 (The_K).
14 godina
FIFA 16

Prodajem origin acc sa fifom 16 , bf3 premium , dead space 1 i 3 , dragon age origins , crysis 2 maximum edition sve zajedno 200kn...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Ne igra comp ništa bolje nego si ti iz dana u dan sve gori i gori... nije mi jasno da s onom momčadi ne možeš dobiti comp na prof.? Nakon tri mjeseca igre možeš se napamet kretati po terenu jer točno znaš što će ai odigrati. Uvijek igra isto i predvidljivo. Pogotovo na tim početnim težinama...

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2015 16:52 (movie).
11 godina
neaktivan

hahahahahaha

13 godina
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

kurcina moja, da skillovi prolaze ja bi bio najbolji igrac na svijetu, prolaze debili sto idu s brzim igracem lijevo desno...to nije skill nego debilizam.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
11 godina
neaktivan
FIFA 16

bil valjalo to ovako? ima li netko iskustva sa navedenim igračima na slici? Recite par komentara da znam ocu gradit to il ne

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ne igra comp ništa bolje nego si ti iz dana u dan sve gori i gori... nije mi jasno da s onom momčadi ne možeš dobiti comp na prof.? Nakon tri mjeseca igre možeš se napamet kretati po terenu jer točno znaš što će ai odigrati. Uvijek igra isto i predvidljivo. Pogotovo na tim početnim težinama...

Sve sam gori,moram da oladim malo od fife . :)

10 godina
protjeran
Cofinho kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

kurcina moja, da skillovi prolaze ja bi bio najbolji igrac na svijetu, prolaze debili sto idu s brzim igracem lijevo desno...to nije skill nego debilizam.

jbg pobijedioje 3:2 dijete od 10 god,iznenadilo me kako mali igra odbrana a ovaj samo skill za skillom,

ne prodje svaki puta ali jbg zabio je 2 gola na skill ,treci na srecu .

17 godina
FIFA 16

Dakle, mislio sam da sam sve vidio ali opet se pojavi situacija koja iznenadi. Vodim 3-1. Korner, izbijena lopta koju prima njegov igrač i ulazi u mojih 16m. U 16m ostao je ležati jedan njegov igrač. Radi fintu, zaobilazi mog stopera i nađe se na putu svog ozlijeđenog igrača. Pada preko njega i dobije penal????? Pa ja ne znam gdje su granice bezobrazluka ove igre??? Šteta kaj to ne mogu snimiti da vidite. Ima samo penal. Ne znam je li bi se smijao ili plakao? I kako da čovjek dalje igra normalno?? Ja ne znam jesu li oni kompletni idioti ili samo rade idiote od nas koji igramo?

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

daj ne seri da ti se to dogodilo hahha, ja mislim da bi popucao po šavovima da mi se to dogodi u važnoj utakmici...

17 godina
vedator kaže...

daj ne seri da ti se to dogodilo hahha, ja mislim da bi popucao po šavovima da mi se to dogodi u važnoj utakmici...

Ništa važno, online friendly.. ali opet? Zaboravio sam dodati da me dva puta rušio s leđa u svojih 16m da sam letio bar dva metra i niti jednom nije sviran penal za mene? Baš ono, đubretarski.. inače tekma za slom živaca. Povede on 1-0, pa ja 3-1, pa on dođe do 3-3 u 90 min, pa produžeci u kojima povedem 4-3, pa on povede 5-4 i sve to od 95 do 105 min da bih potom izjednačio u 120m na 5-5. Tipična ea tekma koja ebe malo mene pa malo njega i tako u krug... inače isprobavao sam SIF Krusea na CF. zabio je dva gola. Sve u svemu simpa kartica. 7 tekmi, 5 golova i 2 asistencije. Za mene je to sasvim ok

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2015 21:41 (movie).
11 godina
neaktivan

kad covjeka pukne :) popizdio je coek kolko sam ga u pojam ubijao

11 godina
neaktivan
FIFA 16

EVO ČISTOG DOKAZA DA JE OVAJ HAKER ILI KOJI K...ZABIJEM MU PENAL ZA 3:0 ON STISNE ESC I MENE IZBACI ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
vedator kaže...

kad covjeka pukne :) popizdio je coek kolko sam ga u pojam ubijao

Stari, ti si umjetnik. Od 9 udaraca po golu 13 golova... gdje pronalaziš ove protivnike? Daj micku kojeg sredi da i on tu i tamo nekog pobijedi..

11 godina
neaktivan

ma frajer si je davo autogolove od muke ...

17 godina
vedator kaže...

ma frajer si je davo autogolove od muke ...

Nailazio sam na likove koji nakon par golova odbijaju dalje igrati i samo stoje. ne kužim to? Pa valjda se hoćeš zabaviti. Ne možeš svaki put pobijediti.. bolesnici.

Što time žele? Umanjiti pobijedu?

Skida mi neku update na PC od 163 MB?

Svaki update novo iznenađenje...

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2015 23:50 (movie).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice