FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 609.559
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FIFA 16
Složio iz zahebancije pa da probam. Nisam baš previše igrao 4-3-3 (5) pa me interesiraju iskustva vas koji ste igrali da li dajete kakve instrukcije na poziciji CF. Ovo kaj sam malo igrao, CF mi je neprimjetan. Mogu staviti i balvan i učinak bi mi bio isti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Ovaj tvoj midfield mi se ne sviđa nikako. CM-ovi su najbitniji poslije CF-a po mome mišljenju jer su oni ti koji moraju s CF-om ključne pasove radit da se otvori mjesto za krila da utrče u priliku. Probaj staviti nekoga tko ima High attacking workrate. Nisam probao yayu u 16 al ovo M/L mi izgleda preloše pogotovo za CDM. 

Probaj Matića stavit na CDM, a Fabregasa kao LCM ako ti se neda ništa puno mijenjat

0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 16
akantic kaže...

Ovaj tvoj midfield mi se ne sviđa nikako. CM-ovi su najbitniji poslije CF-a po mome mišljenju jer su oni ti koji moraju s CF-om ključne pasove radit da se otvori mjesto za krila da utrče u priliku. Probaj staviti nekoga tko ima High attacking workrate. Nisam probao yayu u 16 al ovo M/L mi izgleda preloše pogotovo za CDM. 

Probaj Matića stavit na CDM, a Fabregasa kao LCM ako ti se neda ništa puno mijenjat

Toure i nije neki problem pošto u ovoj formaciji CDM treba biti s w/r medium/lowe, pa možemo reći da je tu negdje.  CM-ovi bi trebali biti high/medium. Ostalo je ok. no hebe me ako stavim CM s tim w/r svi imaju slab def pa ne znam kako će to izgledati u fazi obrane..

fabregas i gundogan imaju def oko 60 a i phy im je tu negdje. Nekako mi se to čini čelavo? ne znam... dobro, nisu preskupi pa mogu probati.. ili pogledati neku alternativu ako je ima..

15 godina
neaktivan
FIFA 16

jer tesko naci protivnika samo kod 10 divizije ili ? ne bih imao nista protiv da me upari i sa nekim iz 8divizije samo da me upari ... -.-

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
movie kaže...
akantic kaže...

Toure i nije neki problem pošto u ovoj formaciji CDM treba biti s w/r medium/lowe, pa možemo reći da je tu negdje.  CM-ovi bi trebali biti high/medium. Ostalo je ok. no hebe me ako stavim CM s tim w/r svi imaju slab def pa ne znam kako će to izgledati u fazi obrane..

fabregas i gundogan imaju def oko 60 a i phy im je tu negdje. Nekako mi se to čini čelavo? ne znam... dobro, nisu preskupi pa mogu probati.. ili pogledati neku alternativu ako je ima..

Meni paše CDM samo H/H ili M/H i naravno stamina velika s njim hvatam sve po sredini te zato smatram 60 def čisto dosta za CM-ove. 

Evo kaj bih ja s onim parama otprilike. Naravno ima još alternativa šarenijih.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2015 19:46 (akantic).
17 godina
akantic kaže...

Meni paše CDM samo H/H ili M/H i naravno stamina velika s njim hvatam sve po sredini te zato smatram 60 def čisto dosta za CM-ove. 

Probat ću sada ovo pa da vidim...

13 godina
FIFA 16

Slom živaca ću dobit zbog šupačkih penala koje mi sudi.

Ne da mi se video ni stavljat na jubitu koliko je glupa situacija i koliko me iznerviralo.

Sva sreća da sam na kraju pobijedio jer lik osim tog penala i dva šuta s 30m nije imao apsolutno ništa.

Ukratko, lik se sjuri sa Martinezom koji je dahtao bez stamine skroz do lijeve korner linije i onda iz očaja ide gurnut u sredinu.

Tamo je moj obrambeni koji je okrenut prema lopti i prima ju u noge.

Njegov igrač je iza mog obrambenog s loptom, ali praktički okrenut leđima prema njemu.

On stisne šut i taj što je bio iza napravi neki Bruce Lee okret, odnese mog obrambenog i opali na gol - golman brani jer je išlo točno u njega.

Sudac debilko (ovaj put nije crnac koji me ima na piku) svira penal.

U igri uopće nisam skužio zašto je debil sudio penal pa sam snimio i maločas usporeno pregledavao što se dogodilo.

Kontakt od strane mog igrača nije postojao, a lopta je bila u njegovom posjedu.

Pa jebem ti, to više nije normalno.

I to mi obično takve šugave penale sudi kad igram protiv panjeva koji nemaju blage veze.

Igra valjda to skuži pa im pokloni penal da im bude zanimljivije igrat?!

Da li se možemo nadati patchu koji će srediti te proklete penale?

I da ovi što igraju presing po cijelom terenu na poluvremenu ne mogu više hodat, a ne kao sad da su u crvenom, a trče k'o jebeni Usain Bolt.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Ima neko primer za neki dobar hibrid do 250k?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

I da ovi što igraju presing po cijelom terenu na poluvremenu ne mogu više hodat, a ne kao sad da su u crvenom, a trče k'o jebeni Usain Bolt.

TO!  Te dvije stvari treba pod hitno sredit + nadrealni broj golova izvan 16m. Doslovno svaku tekmu padne jedan a nekad i 2-3.

Vukovic69 kaže...

Ima neko primer za neki dobar hibrid do 250k?

Formacija?

9 godina
neaktivan
4-3-3(4) ili neku sa 2 napadača da probam

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
movie kaže...
akantic kaže...

Probat ću sada ovo pa da vidim...

Neznam kakav je Kruse ali ja na CF imam Müllera i zasad me odusevia, daje nemoguce golove i krece se odlicno. Jedine instrukcije za njega su Stay Central, u 16-tercu trpa nemilo i uvijek je tu kad treba pospremit odbijance.  

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
17 godina
Skilledžija kaže...

Teško, njima sve štima... sumnjam da će uopće više biti patcha. Eventualno još jedan koji neće ništa bitno promijeniti.

Inače mene uz sve nabrojano smeta nerealan prelazak igrača po terenu. Znači lik stoji od mene 15m. Moj igrač stoji od mene 7/8 m i doda mi loptu. Protivnički igrač prije pređe 15m nego lopta tih 7/8m i već mi je u nogama i ne mogu normalno primiti loptu što nije realno. Igrači rade presing po cijelom terenu i nerealno prelaze udaljenosti po travnjaku da boli glava. U par sekundi pojedini igrač se nađe na svim dijelovima terena. Nema tu onda igre. Samo skakanje u noge, uklizavanja, udaranja, silovanja... svega ima osim nogometa..

10 godina
Sto je najgore u tom cijelom haosu, kad te neko lomi non stop moras i ti njega, i onda iz prvog uklizvanja i to od naprijed dobijem crveni, a meni poslje tekme 3 igraca budu ozljedena i lik ne dobije ni jedan... Inace dabe vam je to ovdje pricat, znao sam naic na neke s foruma i manje vise svi igraju isto... Ili lome ili nabijaju loptu na krila i pokusaj slaloma od kornera...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Vukovic69 kaže...
4-3-3(4) ili neku sa 2 napadača da probam

Evo jedna makar ne znam kako igraš pa sam ti natuco pace-a pošto svi to preferiraju  Nadam se da nisi na ps4 jer je tamo 350k a pc je 260k. možeš zamjenit IF-ove sa običnim ako nemaš dosta.

9 godina
neaktivan
Hvl
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Evo sastavio sam ovaj chemistriy 100 , a kosta 290k , neke izmjene?

0 0 hvala 0
17 godina
Vukovic69 kaže...

Evo sastavio sam ovaj chemistriy 100 , a kosta 290k , neke izmjene?

Dva igrača ti nemaju full che. Iskreno, za ovo dati 290k meni izgleda kao baćen novac..

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 0:32 (movie).
15 godina
FIFA 16

Kakve veze ima 10 chem dok god ti je ekipa na 100 chema  dovoljno da ti je igrac na 7 makar. Pa pogledaj sad sta je bilo ovo prvenstvo u fifi sam gledao ovvy-a igraju sa resuom, ronaldom, neymarom i takvima kao st, sa baleom na camu, itd... koliko sam skuzio od njihovih videa bitan mu je work rate a sad jel on lf ili st isti vrag ti je barem svi ovi top strimeri i top igraci furaju pa sumljam da su u krivu..

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

yaya toure i aguero funkcioniraju savrseno, nevjerojatno nesto :D ugl. povedem 1:0 iz jedne lijepe akcije, ali kako to biva iducih 5min se sve odbija protivniku, ja doslovno ne mogu odigrat dva pasa i uspije mi uguzit gol... poslije toga sve normalno, lijepo se odigravam, prilike sa obje strane i onda u cca 42. iz nabaca sa jedno 13-14 metara moj igrac glavom gada spoj precke i stative i povedem 2:1, ostao sam u cudu jer je taj udarac glavom bio dosta nerealan... u drugom poluvremenu pritisak sa njegove strane i negdje oko 60. penal, i to mislim da mi se prvi put desio taj famozni izmisljeni penal. lik puca dolje desno, pogada stativu, lopta ide malo prema van i onda nastupa moj golman koji ju zakuca u mrezu -.- nakon izjednacenja lik se malo povukao i dosta dobro branio do 80. tad sam dobio prvi korner i zabio, zakuco doslovno u gol. poslije tog sam ponovn izborio korner i opet zabio za 4:2 :D

moram rec da je protivnik bio fer, mogao je i on dobit ali je zapucao 2-3 izgledne sanse... nije bio mesar niti silovatelj, bas je bilo lijepo odigrat tu tekmu osim kada je EA pokusao namjestit tekmu, kladionica valjda xD

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Mislim da je ovo "malo" bolje. 285k
17 godina
toninho kaže...

Kakve veze ima 10 chem dok god ti je ekipa na 100 chema  dovoljno da ti je igrac na 7 makar. Pa pogledaj sad sta je bilo ovo prvenstvo u fifi sam gledao ovvy-a igraju sa resuom, ronaldom, neymarom i takvima kao st, sa baleom na camu, itd... koliko sam skuzio od njihovih videa bitan mu je work rate a sad jel on lf ili st isti vrag ti je barem svi ovi top strimeri i top igraci furaju pa sumljam da su u krivu..

Nekim ljudima nema veze pa igraju s golmanom na ST, što ne znači da su zbog toga u pravu. Možeš si složiti kaj hoćeš no meni je poanta uvijek složiti momčad da svi igrači imaju max che. To kaj kojekakvi, nazovi ih kako hoćeš igrači rade to je njihova stvar i pravo.. Zašto da igram s igračem koji ima che 7 i tri ocjene manje ako ne moram? Tim više ako je složena momčad totalno bez veze...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 10:06 (movie).
11 godina
neaktivan
Realno ako imaš takve igrače i ako je jedan ili dva na 7 chem mislim da nije problem ako koristiš slične pozicije. Lani sam igrao perisica SIF kao ST na 7 chem. Bio je u rangu s lewom. Npr da imam za messija sigurno bi ga stavio na CF :P ali kažem maksimalno jedan dva igrača ako je baš nužno inače cijeli smisao FUTa gubi smisao

0 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...
toninho kaže...

Nekim ljudima nema veze pa igraju s golmanom na ST, što ne znači da su zbog toga u pravu. Možeš si složiti kaj hoćeš no meni je poanta uvijek složiti momčad da svi igrači imaju max che. To kaj kojekakvi, nazovi ih kako hoćeš igrači rade to je njihova stvar i pravo.. Zašto da igram s igračem koji ima che 7 i tri ocjene manje ako ne moram? Tim više ako je složena momčad totalno bez veze...

Nisam bas mislio na tako ekstreman primjer. Nitko pri zdravoj pameti nece igrat lb-a na rw i takve stvari ali kazem da u nekim squadovima neki igraci igraju na tim pozicijama. Ja recimo ne igram sa wingerima jer mi opet pol utakmice zuje uokolo a neymar/reus ovisno koju ekipu koristim mi stoje na st-u jer su fenomenalni. A sa druge strane po meni je veci grijeh koristit u nekim top squadovima napdaca sa 2/2 foot/skills i losim workratom nego nekog na 7 chem ko je zvijer od igraca.

10 godina
protjeran
FIFA 16

Neki dan igra sin protiv lika ,Depay mu je na RW.Ima jos i Miralasa i Belosiu i jos neke igrace na skroz kontra pozicijama.

Ali tip je skiller ,cijelu tekmu samo veze skillove jedan za drugim !Bilo je 2: 2 i u produzetku  uvali Mnagala

nekako god iz odbijanca i jbg ! Dreka i cika nasta po kuci .... :)

Milina bilo gledati kako lik veze i pravi sanse .

Let the script is on your side
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Ali tip je skiller ,cijelu tekmu samo veze skillove jedan za drugim !Bilo je 2: 2 i u produzetku  uvali Mnagala

nekako god iz odbijanca i jbg ! Dreka i cika nasta po kuci .... :)

Milina bilo gledati kako lik veze i pravi sanse .

I ti to zoveš nogometom kojeg je milina bilo gledati? U tome i je problem kaj ekipa voli gledati i izvoditi cirkuske atrakcije s jednim igračem cijelo vrijeme i to nam ea ove godine i prodaje. Zaboravite na kolektivnu igru, zaboravite na nogomet, kombinatoriku... cirkus je u vašem gradu i uživajte u skillovima, jedan za drugim, do besvjesti... odvratno...

15 godina
FIFA 16

Slazem se 100% sa tobom, znaci sad su ovi poznatiji(bolji) igraci bili u nekom razgovoru sa EA (inception, dirtymike, ovvy,...) i zale se na stvari tipa: 

1.Presing taktike koje u stvarnosti nisu moguce

2.Penali i suci te pravila prednosti i to 

3.Problemi sa konektiranjem na servere 

U zadnjem patchu je nerfan sveukupan agility igraca, pa je i skillanje otezano sa cime se slazem . Po meni napravit neki dobar skill move svakih 10min je ok ali kad ti vezes njih 5 u jednoj akciji i zabis u suprotno raslje je nerealno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

vidiš da 90% ljudi tako igra (high pressure od 1. min do 90.) tako da evidentno neće mijenjat jer je većina tiho :)

Inače Kruse SIF 83 mi ne paše! Jedostavno je pretrom. Uvijek je u situaciji između CM-a i Wingera i stisnem flair pass ili petom ili nešto samo da odmah odigra dok ovaj još nije pokriven a on fino cijeli okret 180 i bam raspali pas tak da žaka nebi pogodio. Next stop, Cazorla CF :D

0 0 hvala 0
17 godina
toninho kaže...

Slazem se 100% sa tobom, znaci sad su ovi poznatiji(bolji) igraci bili u nekom razgovoru sa EA (inception, dirtymike, ovvy,...) i zale se na stvari tipa: 

1.Presing taktike koje u stvarnosti nisu moguce

2.Penali i suci te pravila prednosti i to 

3.Problemi sa konektiranjem na servere 

U zadnjem patchu je nerfan sveukupan agility igraca, pa je i skillanje otezano sa cime se slazem . Po meni napravit neki dobar skill move svakih 10min je ok ali kad ti vezes njih 5 u jednoj akciji i zabis u suprotno raslje je nerealno.

Nemam ja ništa protiv skilla ako je u funkciji igre. Znači, prodaš mi foru pa odigraš svog igrača pa tražiš napadača koji se opet oslobodi fintom i zabiješ i sve pet. No ide mi na živce kako reće micko kako lik veže jedan za drugim skillom dok ne zabije. To jednostavno nije nogomet. Za takve stvari postojala je fifa street i takve akcije su primjerenije takvoj igri.. Ova fifa je napravljena da nas sve tjera takvoj igri što je žalosno. Uhvatio sam i sebe nekoliko puta da pred kraj tekme pribjegnem takvom sranju od igre jer je efikasan ako moraš pod mus zabiti gol. Neki dan kako sam već rekao gubim 2-0 u 90 min i onda s tri takve cirkuske egzibicije koje nisam siguran da uopće mogu ponoviti zabijem dva gola i pogodim stativu. Sramota što su napravili od ove igre..

10 godina
Koji su to sve idioti, bas se umorim poslje tekme, svaki drugi ultra defending, trci po liniji do kornera, i onda od kornera do gola kaj bude... Treba ih propucat sve redom. Bljak.

2 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

to je tako od patcha zadnjeg, prije nije bilo toliko exploitano. Da mi rodeni brat sjedi pored mene i tako igra sasuao bi mu sve zube niz grlo

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice