Protiv jačih ekipa više zarađuješ. Ja u div1 u ultimate ligi za pobjedu dobijem od 600 do 800 coinsa A ostanak u ligi nosi oko 6/7000 coinsa. Znači ako hoćeš zaraditi moraš na ovom nivou težine odigrati duplo više nezanimljivih tekmi da bi zaradio kao kada igraš ultimate ligu na svakoj težini pa mi opet tvoja priča ne drži vodu ako ti je cilj zarada coinsa..
Ja također sa fitness ekipom koja vrijedi max 6k igram world tour u dv.1 offline. Nakon 10 utakmica osvojim 3k coinsa i consumeable pack (gdje lijepo dobim contracse, jednom mi hunter chem uletjela) i tako ukrug, bez zivciranja, stresa...Nakon što sam mjesec dana proveo u dv.1 online zgadila mi se igra. Sada odigram maximalno 2 utakmice online i sve offline. Par iskustava iz dv.1 online. Povedem 3:0 i cijelu utakmicu pod stresom da ne izgubim. Gubim 2:0 i cijelu utakmicu pod stresom da izjednačim. Kada uživam u igri (u 20 min vodim 3:0) protivnim mi quita, tako da nemogu ni uživati. E da, od 10 utakmica u dv.1 bar 3-4 su izrodi sa trainerima koji quitaju odmah i tako osvajaju (pa oni u 3 min osvoje dv.1 i 15k coinsa i tako nam ujebu cijeli market). Ovo su samo rezultatske situacije. Sada gameplay...Gotovo svatko koristi nešto od sljedećega: high pressure, samo uklizavanja, trči po liniji do kornera, pa po korner liniji do gola, trči po ravnoj liniji i samo se migolji lijevo desno (muka mu uzeti loptu), korneri na prvu stativu, znaju slobodnjaci sa 35m ući. Barem tih sranja nemamm u offline, lijepo si štedim coinse za drage igrače i uživam. Još nije ni black friday, a već sam uzeo hunter Aguero za 160k, Reusa za 90k. Neymar pao na 270k, suarez 290k, tevez,benzema 20k. Ne znam kada su bile ovako niske cijene u zadnjih par godina.