FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 609.815
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
The_K kaže...
mackocicko2004 kaže...

Konacno nesto u packu koji ide uz super deluxe verziju ! :)

Otkud tebi omjer pobjeda i poraza 2:1

tražio da od nekog kupi acc sa puno više pobjeda,mene je pitao gdje moze naći

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 20:33 (hanteed).
10 godina

Dobro pa ova igra je cista prevara, vec 3 tekme s kim god primim loptu ovaj je nestigni ni stopat a neprijatelj mi vec uklizuje s leda ili prolazi kroz mene kao kroz duha. Nadalje lik s Lewandowskim mi pobjegne chielliniu ko da je ovaj retardiran,dok s druge strane tevez nemre pretrcat benatiu nema sanse. Ma mora postojat neko balansiranje u ovoj igri da ga hebes, igram s njemackom ekipom i lewa mi nemre s 5 metara glavom pogodit gol, dok s druge strane callejon nadaskoci boatenga i trpa. A da nespominjem brzinu Lewandowskog, pa s njim je nemoguce pretrcat stopera, uopce nije takav tip igraca. A kretanje igraca po terenu mi je bilo bolesno lose, lik ide izvest goal kick a ja se mucim da maknem pisceka s njegovih 20 metara, vucem ga nazad, prebacim na nekog drugog i ovaj opet trci prema golu. Halo koj k, aj da sam igro na ultra attacking a ne na balanced kao sto jesam. Mozda nema momentuma ali sigurno ima nekog oblika forme igraca, npr kad je neko novi igra ko blesav, kad sam kupio teveza npr prvih 5 tekmi nije proslo da neda 2 komada, danas mi je prazan gol fulo par puta... I popijem gol danas tak da lik nabije loptu naprijed, ja je pokupim s aurierom, idem dodat golmanu, stisnem jednom dodavanje i nista, drugi put, nista i treci put kad sam stisnuo lik mi uzme loptu i da mi gol. Koj k

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 20:39 (Marijooo).

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
The_K kaže...
mackocicko2004 kaže...

Jbg , :)

Let the script is on your side
10 godina
protjeran
hanteed kaže...
The_K kaže...
mackocicko2004 kaže...

Da ,da ....  Bas bih tebe pitao ,hahahahhaha

10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
hanteed kaže...
The_K kaže...
mackocicko2004 kaže...

oćeš da sad uslikam poruku pa da pokazem????

10 godina
protjeran
hanteed kaže...
mackocicko2004 kaže...
hanteed kaže...
The_K kaže...
mackocicko2004 kaže...

oćeš da sad uslikam poruku pa da pokazem????

Ajde !

17 godina
The_K kaže...
mackocicko2004 kaže...

Iskoristio je đoker, zovi....

17 godina
Marijooo kaže...

Dobro pa ova igra je cista prevara, vec 3 tekme s kim god primim loptu ovaj je nestigni ni stopat a neprijatelj mi vec uklizuje s leda ili prolazi kroz mene kao kroz duha. Nadalje lik s Lewandowskim mi pobjegne chielliniu ko da je ovaj retardiran,dok s druge strane tevez nemre pretrcat benatiu nema sanse. Ma mora postojat neko balansiranje u ovoj igri da ga hebes, igram s njemackom ekipom i lewa mi nemre s 5 metara glavom pogodit gol, dok s druge strane callejon nadaskoci boatenga i trpa. A da nespominjem brzinu Lewandowskog, pa s njim je nemoguce pretrcat stopera, uopce nije takav tip igraca. A kretanje igraca po terenu mi je bilo bolesno lose, lik ide izvest goal kick a ja se mucim da maknem pisceka s njegovih 20 metara, vucem ga nazad, prebacim na nekog drugog i ovaj opet trci prema golu. Halo koj k, aj da sam igro na ultra attacking a ne na balanced kao sto jesam. Mozda nema momentuma ali sigurno ima nekog oblika forme igraca, npr kad je neko novi igra ko blesav, kad sam kupio teveza npr prvih 5 tekmi nije proslo da neda 2 komada, danas mi je prazan gol fulo par puta... I popijem gol danas tak da lik nabije loptu naprijed, ja je pokupim s aurierom, idem dodat golmanu, stisnem jednom dodavanje i nista, drugi put, nista i treci put kad sam stisnuo lik mi uzme loptu i da mi gol. Koj k

Sinoć, zaboravio sam na to, sad si me podsjetio. Uđem u 16m, jedan lažnjak, drugi lažnjak, lik leti u prazno i kad sam htio plasirati u gol moj igrač se potsklizne i padne. Gledam i ne vjerujem? Koja kita? Kad igra ne da, onda ne da...

10 godina
neaktivan
FIFA 16
evo
evo!! evo!!
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
hanteed kaže...
evo

Ha, ha, ha... kakav kralj...

10 godina
protjeran
hanteed kaže...
evo

I sta to sad dokazuje ?Namjera je postojala ali ne i realizacija ! hahahah

P.S. Gdje smo to mi pisali 21. 11 2015 ? hahahhahah

Zadnja moja poruka sa tobom je bila 23.10 2015 .

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 21:09 (mackocicko2004).
17 godina
mackocicko2004 kaže...
hanteed kaže...
evo

Čekaj, postojala je namjera ali ne i realizacija a par redova iznad tvrdiš da ga uopće nisi niti pitao i još si se time sprdao? Pa stvarno...

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...
hanteed kaže...
evo

Čekaj, postojala je namjera ali ne i realizacija a par redova iznad tvrdiš da ga uopće nisi niti pitao i još si se time sprdao? Pa stvarno...

Ma zasto bih kupovao jos jednu fifu ?Naucio sma da igram ,to je to...  :)

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Pa nedavno si rekao da ne možeš nikako shvatiti osnove ove nogometne igre. Što se u međuvremenu dogodilo? Ukazao ti se svevišnji?

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Pa nedavno si rekao da ne možeš nikako shvatiti osnove ove nogometne igre. Što se u međuvremenu dogodilo? Ukazao ti se svevišnji?

ne,poceo sam da pratim rucno igraca sa Sprintom,ona malo se guram ,gradim i tako a igram offline . :)

Treba mi jedna pobjeda za div. 3 offline .

Online ne igram skoro nikako .

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 22:03 (mackocicko2004).
14 godina
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

ne,poceo sam da pratim rucno igraca sa Sprintom,ona malo se guram ,gradim i tako a igram offline . :)

Nemoj se ljutit al il nije tvoj acc il si skinuo trainer. Znaci offline season history 129-50-50 sta znaci da ti je u online priblizno w/l 200-100, i ova zadnja pobjeda od 8-0 mi smrdi kad toliko govoris da ne znas igrat. Plus ovo skrivanje imena, al ajde, kako god, uzivaj :p

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
FIFA 16

Nakon svake utakmice movembar cup-a crash-a igru na destkop.

0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 16

Dosta ljudi ima taj problem...

0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Koji ti je gušt igrati na semi pro i koja je svrha takvog igranja? Kaj ti znači kaj si ušao u div1 kad je to sve na semi pro. Kako ćeš tako naučiti igrati kad na toj težini ai ne predstavlja nikakvu opsanost niti izazov. Po meni bolje biti u div5 i igrati na najtežem te učiti kako dobiti ai-a na toj težini...

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Koji ti je gušt igrati na semi pro i koja je svrha takvog igranja? Kaj ti znači kaj si ušao u div1 kad je to sve na semi pro. Kako ćeš tako naučiti igrati kad na toj težini ai ne predstavlja nikakvu opsanost niti izazov. Po meni bolje biti u div5 i igrati na najtežem te učiti kako dobiti ai-a na toj težini...

Grindam coinse,slazem tim,ne nerviram se... :)

Ima dosta na proff. i jedna na wc ! :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 22:25 (mackocicko2004).
10 godina
protjeran
KiCo77 kaže...
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Nemoj se ljutit al il nije tvoj acc il si skinuo trainer. Znaci offline season history 129-50-50 sta znaci da ti je u online priblizno w/l 200-100, i ova zadnja pobjeda od 8-0 mi smrdi kad toliko govoris da ne znas igrat. Plus ovo skrivanje imena, al ajde, kako god, uzivaj :p

Igram cup-ove  offline ! :)

Trainer ne koristim ,moj acc . :)

Sve sam zaradio igrajuci ,nista trade ,nista kupovina coinsa .

P.S. 8:0, Semi pro .

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 22:33 (mackocicko2004).
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Protiv jačih ekipa više zarađuješ. Ja u div1  u ultimate ligi za pobjedu dobijem od 600 do 800 coinsa A ostanak u ligi nosi oko 6/7000 coinsa. Znači ako hoćeš zaraditi moraš na ovom nivou težine odigrati duplo više nezanimljivih tekmi da bi zaradio kao kada igraš ultimate ligu na svakoj težini pa mi opet tvoja priča ne drži vodu ako ti je cilj zarada coinsa..

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Protiv jačih ekipa više zarađuješ. Ja u div1  u ultimate ligi za pobjedu dobijem od 600 do 800 coinsa A ostanak u ligi nosi oko 6/7000 coinsa. Znači ako hoćeš zaraditi moraš na ovom nivou težine odigrati duplo više nezanimljivih tekmi da bi zaradio kao kada igraš ultimate ligu na svakoj težini pa mi opet tvoja priča ne drži vodu ako ti je cilj zarada coinsa..

Ako udjem u div. 3 bice vise wc a mozda i ultimate . :)

Za sada mi je proff. plafon . wc tesko ide ,ultimate nisam ni probao na 16,neki dan na 14. odigram na

ultimate 0 : 2 !

Movie poslusao sam te .

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 22:39 (mackocicko2004).
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Movie malo sam ti gledao ekipe na ps,pa to je strasno kakve su to ekipe,pa fitnes eikpa ti vrijedi 200k hahahah

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Za sada mi je proff. plafon . wc tesko ide ,ultimate nisam ni probao na 16,neki dan na 14. odigram na

Movie poslusao sam te .

Ne znam koliko puta ti je napisano da ide suprotna noga na stranu ali ocito tebi ili zidu.

10 godina
protjeran
miikaa77 kaže...
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Movie poslusao sam te .

Ne znam koliko puta ti je napisano da ide suprotna noga na stranu ali ocito tebi ili zidu.

ok promjenicu .

Mislio sam da treba kao RW i LW ,po toj analogiji . :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 22:52 (mackocicko2004).
12 godina
Dr.Feel kaže...

Dosta ljudi ima taj problem...

Meni se cini da oni to nece popravit

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Movie poslusao sam te .

Zamijeni još mjesta dybali i morati...

10 godina
protjeran
Ok
11 godina
movie kaže...

Ja također sa fitness ekipom koja vrijedi max 6k igram world tour u dv.1 offline. Nakon 10 utakmica osvojim 3k coinsa i consumeable pack (gdje lijepo dobim contracse, jednom mi hunter chem uletjela) i tako ukrug, bez zivciranja, stresa...Nakon što sam mjesec dana proveo u dv.1 online zgadila mi se igra. Sada odigram maximalno 2 utakmice online i sve offline. Par iskustava iz dv.1 online. Povedem 3:0 i cijelu utakmicu pod stresom da ne izgubim. Gubim 2:0 i cijelu utakmicu pod stresom da izjednačim. Kada uživam u igri (u 20 min vodim 3:0) protivnim mi quita, tako da nemogu ni uživati. E da, od 10 utakmica u dv.1 bar 3-4 su izrodi sa trainerima koji quitaju odmah i tako osvajaju (pa oni u 3 min osvoje dv.1 i 15k coinsa i tako nam ujebu cijeli market). Ovo su samo rezultatske situacije. Sada gameplay...Gotovo svatko koristi nešto od sljedećega: high pressure, samo uklizavanja, trči po liniji do kornera, pa po korner liniji do gola, trči po ravnoj liniji i samo se migolji lijevo desno (muka mu uzeti loptu), korneri na prvu stativu, znaju slobodnjaci sa 35m ući. Barem tih sranja nemamm u offline, lijepo si štedim coinse za drage igrače i uživam. Još nije ni black friday, a već sam uzeo hunter Aguero za 160k, Reusa za 90k. Neymar pao na 270k, suarez 290k, tevez,benzema 20k. Ne znam kada su bile ovako niske cijene u zadnjih par godina.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice