FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 610.422
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 16
toninho kaže...

Ima ko neki prijedlog kako da spojim lacazette-a i if mullera kojeg sam dobio u neki 4-1-2-1-2(2) taktiku a da mi chemistry ne pati previse?

Imaš mali milijun kombinacija. Ovo mi je prvo palo na pamet ali da se složiti kaj hoćeš...sve ovisi o tebi i tvojim sklonostima prema određenim igračima. Uvijek je najbolje kada to sam riješiš..

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2015 13:06 (movie).
12 godina
FIFA 16

zasto fofana i gonalons kad je tolisso bolji od njih

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Del_Boy97 kaže...

zasto fofana i gonalons kad je tolisso bolji od njih

Zato kaj sam rekao da mi je to prvo palo na pamet... pročitaj pozorno moje objašnjenje još jednom zašto ovo i što sve može složiti uz malo kreativnosti i afiniteta prema određenom igraču i formaciji koju igra..

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2015 13:54 (movie).
15 godina
mackocicko2004 kaže...
maxy0 kaže...
mackocicko2004 kaže...

Hocu da kupim Sturidge-a ,kad ce onaj pad cijena ?Sad imam oko 20 k coinsa .

nemoj ga kupovati

Zasto?Imam Lukaku-a i Welbeka u kombinaciji pa sam

mislio da zamjenim Welbeka sa Sturidgeom.

Imao sam ga jedno vrijeme, uzasno je precijenjen.. Lukaku meni puno bolji od njega, Bony isto

http://trakt.tv/user/MjezZza
10 godina
protjeran
FIFA 16

Uzeo sam Staridza,cijepa mrezu ,preporuka ! :)

Staridz i Lukaku na ST.

Let the script is on your side
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2015 17:42 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Staridz i Lukaku na ST.

Kad igram s dva napadača uvijek mi je draže da je jedan ljevak a drugi dešnjak.. vjerojatno većini nebitno ali navika je gadna stvar...

11 godina
FIFA 16

Bez brige Movie, većini ljudi koji igraju sa dvije špice je bitno da je lijeva dešnjak, a desna ljevak :)

1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Staridz i Lukaku na ST.

Kad igram s dva napadača uvijek mi je draže da je jedan ljevak a drugi dešnjak.. vjerojatno većini nebitno ali navika je gadna stvar...

Lukaku ima weak foot 4 zvjezdice pa moze da prodje ! :)

Sturidge kad pukne ljevicom ,to je sut . hahah

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2015 21:17 (mackocicko2004).
17 godina
mackocicko2004 kaže...

To možeš reći za svakog igrača u ovoj igri jer više manje svi pucaju odlično ako se pravilno namjestiš na udarac.

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

To možeš reći za svakog igrača u ovoj igri jer više manje svi pucaju odlično ako se pravilno namjestiš na udarac.

Primjetio sam to ,doduse pricam za offline ,Parolo ,Guarin i tako ti bas pogadjaju sa distance .

Neka Staridza ,za Kostu nemam coinsa !

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 0:18 (mackocicko2004).
10 godina
FIFA 16

Nisam igrao fifu vec 2,3 tjedna i to samo zbog onog updejta sto mi nezeli nac protivnike imali koje rjesenje za to  tj zblokira dok trazi

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Sad odigram 2 tekme treba mi 2 pobijede da udjem u div 3 offline i prvu pobijedim 5:0 na proff. drugu

isto na proff .izgubim 2:0 .

Da popizdis. :)

P.S. Sta sad ali sustinski da mijenjam u ova 2 tima ? Koje igrace da kupujem?

P.S.S Movie ako nemas nesto pametno molim te da se suzdrzis ! Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 9:38 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 16

ja ne mogu igrat, ja sam resetirao klub zbog toga, jednostavno randomly mi dolazi connection lost with ea servers, izbaci me iz futa u main menu  a tamo fino spojen i sve radi, koji q? gubim utakmice u kojima vodim i to me frustrira, i samim tim sto sam klub resetiro me jos vise frustrira.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Sad odigram 2 tekme treba mi 2 pobijede da udjem u div 3 offline i prvu pobijedim 5:0 na proff. drugu

isto na proff .izgubim 2:0 .

Da popizdis. :)

P.S. Sta sad ali sustinski da mijenjam u ova 2 tima ? Koje igrace da kupujem?

P.S.S Movie ako nemas nesto pametno molim te da se suzdrzis ! Hvala

Vidim da i dalje većinu igrača biraš po paceu. Caceres mi nikada ne bi igrao prije recimo Diakite-a ili Koulibaly-a u ovakvoj fifi. Bonucci i Barzagli su mi bili OK kombinacija, drugi par koji koristim su Diakite i Koulibaly i po ničemu meni nisu lošiji od prvog navedenog stoperskog para. Pereyra bi mi igrao na CAM poziciji ( što će ti igrač 169 cm, strength 42 na poziciji CAM-a a nisi skiller? Samo zbog pacea?) a na CM bi prebacio Parola dok bi mi na CDM išao De Rossi.

Opet na LB imaš igrača samo zbog pacea. Meni je na toj poziciji nezamjenjiv Radu. Zuniga nema niti približno obrambene sposobnosti kao Radu. I workrates je na strani Radua. Sve što ti treba za pouzdanog beka ima Radu. Ista stvar je i na RB. Maggio mi je izrazito drag igrač a i zbog workratesa mi je u prvom planu. Za engleze ista stvar, dosta bi toga mijenjao  ali mi se ne da pisati. Naravno, možda se netko ne složi samnom, no ja ovako vidim nogomet. Imam jedne talijane u 4-3-3 i jako sam zadovoljan njima a stvarno jeftina momčad...

Jučer smo komentirali i vidim opet sve po starom. Ljevak ti napada s lijeva a dešnjak s desna? Zar ti nije logičnije zamijeniti im mjesta i kada ulazi na prvu stativu ima veću mogućnost izbora udarca i postizanja gola?

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 12:44 (movie).
10 godina
FIFA 16

Kada se moze opet ocekivat velik rast cijena ? jeli zna ko mozda jer ovo sada je smijesno naspram onoga kako je prije bilo :D

0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 16

Kada budaletine žele pod svaku cijenu prodati igrače prije black fridaya pa si samo spuštaju cijene igrača...Brijem da ni na black friday neće biti ovako niske cijene.

0 0 hvala 0
14 godina
Jel prodaje netko mozda fifu 16 za ps4? Ako da molim u pm. Hvala

0 0 hvala 0
10 godina
Dr.Feel kaže...

Kada budaletine žele pod svaku cijenu prodati igrače prije black fridaya pa si samo spuštaju cijene igrača...Brijem da ni na black friday neće biti ovako niske cijene.

a sto je black friday ako moze objasnjenje tj sto ce biti tu

11 godina
FIFA 16

Ono što je najbitnije bit će kao i na fut unitedu lightning rounds (35k i 50k packovi, možda i 100k). Ljudi će ih masovno otvarati i tržište će poplaviti sa igračima, a pošto je ponuda veća od potražnje cijene će padati:). Drugo fifa 16 će biti na popustu što znači više novih igrača koji će otvarati packove i opet ista stvar sa viškom igrača. Zato ljudi prije fut uniteda, black fridaya, futmasa i toty prodaju sve svoje igrače i kupe ih jeftinije. Zato su trenutno cijene brutalno niske jer ljudi žele prodati svoje igrače...

0 0 hvala 0
17 godina
MaciStyle kaže...

Kada se moze opet ocekivat velik rast cijena ? jeli zna ko mozda jer ovo sada je smijesno naspram onoga kako je prije bilo :D

U FIFI 17, u ovoj više neće biti rasta cijena, bar ne značajnog...

12 godina

Cijene ce narast kad prođe toty

10 godina
neaktivan
FIFA 16

cisto da malo zatrolam :D

fifa me toliko iznervala da sam presao na pes, koliko god sam se pomirio sa svime, ali neke stvari su stvarno previse... ocijene i mogucnosti igraca jednostavno nisu nikakvo mjerilo, imam osjecaj kad igram da doslovno svi imaju iste statse i da su skoro pa identicni... svatko svakog moze stic, svatko svakog moze odgurnut, moze prelijepo proigrat, moze toliko zaj dodavanje kak nebi ni najnetalentiraniji limaci napravili itd...

pes nije mozda toliko dobar kao i fifa, ali u pesu vidim razliku kad igram protiv arsenala, borusie ili juventusa, u fifi mi je svejedno osim imena igraca, nije humels neg je chielini itd... u pesu kad gube krenu napadat, mijenjaju taktiku, ne odugovlace, a posebno mi se svida to sta svaki klub ima takticke postavke i igra onako kako igra u stvarnosti ili bar pokusa, naravno to je dosadasnji dojam offline igranja, online jos nisam isao...

ocekujem sad razapece u ovoj temi haha. ali naravno, da ponovim, pes je losiji (ima jos onih nekih "pesovski" bugova), nekak cudno izgleda, ali kad zabijem gol bolji je osjecaj jer je valjda nekak zivlje napravljeno to slavlje, ponese te. i da, klasicno za pes - i dalje je prisutan pace abuse, ali ne u tolikoj mjeri...

0 0 hvala 0
14 godina
Shivi kaže...

ocekujem sad razapece u ovoj temi haha. 

Evo ja spremam čavle, pa kad dođe movie sa križem se čujemo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan
Shivi kaže...

fifa me toliko iznervala da sam presao na pes, koliko god sam se pomirio sa svime, ali neke stvari su stvarno previse... ocijene i mogucnosti igraca jednostavno nisu nikakvo mjerilo, imam osjecaj kad igram da doslovno svi imaju iste statse i da su skoro pa identicni... svatko svakog moze stic, svatko svakog moze odgurnut, moze prelijepo proigrat, moze toliko zaj dodavanje kak nebi ni najnetalentiraniji limaci napravili itd...

pes nije mozda toliko dobar kao i fifa, ali u pesu vidim razliku kad igram protiv arsenala, borusie ili juventusa, u fifi mi je svejedno osim imena igraca, nije humels neg je chielini itd... u pesu kad gube krenu napadat, mijenjaju taktiku, ne odugovlace, a posebno mi se svida to sta svaki klub ima takticke postavke i igra onako kako igra u stvarnosti ili bar pokusa, naravno to je dosadasnji dojam offline igranja, online jos nisam isao...

ocekujem sad razapece u ovoj temi haha. ali naravno, da ponovim, pes je losiji (ima jos onih nekih "pesovski" bugova), nekak cudno izgleda, ali kad zabijem gol bolji je osjecaj jer je valjda nekak zivlje napravljeno to slavlje, ponese te. i da, klasicno za pes - i dalje je prisutan pace abuse, ali ne u tolikoj mjeri...

jesi igrao fifu ofline?

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
17 godina
Hexfire kaže...

Evo ja spremam čavle, pa kad dođe movie sa križem se čujemo.

Iza tebe sam, okreni se...

10 godina
neaktivan
hanteed kaže...
Shivi kaže...

jesi igrao fifu ofline?

igrao sam, bar kod sebe na world class mi sve ekipe igraju jako slicno, razlika je u nijansama, bila to ekipa iz engleske druge lige ili barca, juve...

ne znam, mozda je to samo do mene, mozda su se bas tako sve tekme poklopile... ugl. do iduceg patcha/updatea mislim da necu igrat fifu...

btw jos nisam eksperimentirao sa onim sliderima, probat cu sutra, preksutra pa cu vidjet...

skoro zaboravih - bogme ste brzi sa krizem i cavlima :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 21:12 (Shivi).
17 godina
Shivi kaže...
 igrao sam, bar kod sebe na world class mi sve ekipe igraju jako slicno, razlika je u nijansama, bila to ekipa iz engleske druge lige ili barca, juve...

ne znam, mozda je to samo do mene, mozda su se bas tako sve tekme poklopile... ugl. do iduceg patcha/updatea mislim da necu igrat fifu...

btw jos nisam eksperimentirao sa onim sliderima, probat cu sutra, preksutra pa cu vidjet...

Ma sve ti je to isto. Od prve do desete divizije, od legendary/ultimate težine do prof sve momčadi igraju isto i nema razlike. Nakon nekog vremena kada im pročitaš igru više nema izazova igrati. Problem je nakon offlinea prešaltati se na online pošto tamo opet svi igraju isto ali različito od ai-a. Samo snaga, silovanje, presing...neznaš kaj je gore..

10 godina
neaktivan
movie kaže...
Shivi kaže...

Ma sve ti je to isto. Od prve do desete divizije, od legendary/ultimate težine do prof sve momčadi igraju isto i nema razlike. Nakon nekog vremena kada im pročitaš igru više nema izazova igrati. Problem je nakon offlinea prešaltati se na online pošto tamo opet svi igraju isto ali različito od ai-a. Samo snaga, silovanje, presing...neznaš kaj je gore..

kaj je najbolje prvo sam krenuo igrat online pa mi je bio izazov pobijedit com na pro, ali nakon nekoliko tekmi sam ga procito i sad bez problema mazem na world class... legendery me nervira jer doslovno cita moje moj kontroler i tako presijeca, driblja itd. ali kako i sam kazes nakon nekog vremena ga procitas jer igra isto pa ti je dosadno, tekme postanu ko AC serijal, razlicite, ali opet iste (nemam taj gif sad :D)...

17 godina
FIFA 16
Lik prodaje aguera na PC. Slučajno sam išao pogledati koliko je zabio s aguerom golova. Moram priznati da je lik rekorder. Ovo još nisam vidio do sada...
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Mene momentum tako razvaljuje zadnjih dana da to nije normalno.

Gubim od likova koji nemaju blage veze i fustrira me užasno što sam nemoćan išta napraviti.

Ja promašujem sve i svašta, moje lopte idu tamo gdje ne trebaju, odbijene lopte završavaju u protivničkim nogama - sve naopako.

I onda svako malo mi sude ovakve penale jer ako panj ne može zabiti iz igre, a u zvijezdama je zapisano da me mora pobijediti, uskače sudac i svira pizdarije.

U ovom videu ja uopće ne kontroliram igrača koji je navodno skrivio penal, a ako je taj kontakt za penal onda svaka čast onome tko je napravio ovo govno od igre.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice