FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 610.546
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: FIFA 16
pc_fan005 kaže...

Pa kako je moguce da netko dobije MOTM Ibrahimovica na PC-u u 19:01?

EA na svim platformama daje svojim ljudima (developerima, sponzoniranim igračima, neznam kome sve ne...) te special igrače čim izađu.

17 godina
pc_fan005 kaže...

Moguće ga je dobiti sekundu nakon 19h jer je od tada u packovima...

12 godina
movie kaže...
pc_fan005 kaže...

Moguće ga je dobiti sekundu nakon 19h jer je od tada u packovima...

Ma znam da su od 19:00 u packovima svake srijede, nego mi je cudno kako tako brzo osvane na marketu pogotovo kad je PC publika u pitanju.

16 godina
FIFA 16

nakon promjene rutera mi opce vise ne moze naci protivnika u FUT-u il bilo kojem online modu,zna li netko kako da to rijesim? Ruter je ZTE zxdsl 931

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
izvone kaže...

nakon promjene rutera mi opce vise ne moze naci protivnika u FUT-u il bilo kojem online modu,zna li netko kako da to rijesim? Ruter je ZTE zxdsl 931

Ma ovako u vecernjim satima kao npr sada nikako naci protivnika, pa sam eto odustao od igranja za veceras.

15 godina
FIFA 16

meni se evo freezala 4x zaredom sad kod trazenja protivnika.. vec 15 min pokusavam ali svaki put moram alt+f4. to se nije dogadalo do ovog zadnjeg updatea

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pc_fan005 kaže...

Ma znam da su od 19:00 u packovima svake srijede, nego mi je cudno kako tako brzo osvane na marketu pogotovo kad je PC publika u pitanju.

Ebiga, sreća.... ja otvorio 10 packova i u prva tri nisam dobio rare igrača a do kraja najjači igrač 79 ocjene.... sve u svemu 10k coinsa... užas..

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2015 22:03 (movie).
12 godina
neaktivan
FIFA 16

Napokon sam našao savršenog igraca kojega cu cuvati do kraja FIFE u klubu,IF Lacazette,kakva zvijed,obozavao sam obicnu rare karticu,imao mi je u 70 tekmi skoro pa 100 golova,ali ova IF kartica je toliko bolja,brzi,udarac strasan,jak,tako ubojit napadac,4 utakmice,10 golova,jako me podsjeca na TOTS Zardesa iz FIFE 15.Tko ga moze priustit neka ga isproba,stvarno strasan igrac,nema negativnih stvari kod njega.

1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
Otvorio još 10 packova i opet ništa posebno. Uz hrpu smeća uletio sterling, nije nešto ali ajde... još uvijek u preko 600 otvorenih packova nisam dobio niti jednog IF igrača ove godine u fifi?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pc_fan005 kaže...
izvone kaže...

Ma ovako u vecernjim satima kao npr sada nikako naci protivnika, pa sam eto odustao od igranja za veceras.

jako mi cudno da u vecernje vrijeme nema igraca ?!?

10 godina
neaktivan
movie kaže...

Ništa nisam dirao osim što sam s golmanom htio doći do ruba 16m.

izgleda da si im ti stvarno na piku... btw desilo mi se 2-3 puta da mom golmanu casper podmetne nogu i da napravi salto, ali je zadrzao loptu u rukama tak da to nije bilo nista strasno...

12 godina
movie kaže...
Otvorio još 10 packova i opet ništa posebno. Uz hrpu smeća uletio sterling, nije nešto ali ajde... još uvijek u preko 600 otvorenih packova nisam dobio niti jednog IF igrača ove godine u fifi?

Znam sve kako ti je, cek ti si sad samo na ps4?

10 godina
FIFA 16

evo ja sam upravo instalira neki update za pc a nigdje na netu da pronadem za sta je :P

0 0 hvala 0
12 godina
MaciStyle kaže...

evo ja sam upravo instalira neki update za pc a nigdje na netu da pronadem za sta je :P

Nema nikakvoh update-a, da nije squad update unutar same igre?

17 godina
pc_fan005 kaže...

Kombiniram... no više sam na PS4 a packove sam otvarao na PS4. Evo danas još 10 i aubameyang jedino vrijedno spomena

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2015 12:13 (movie).
10 godina
pc_fan005 kaže...
MaciStyle kaže...

Nema nikakvoh update-a, da nije squad update unutar same igre?

i to ali i update mi je ovaj bia ali vjerovatno je nesto zbog mene jer sam nesto cackao po netu ip adress i to :P

12 godina
movie kaže...
pc_fan005 kaže...

Kombiniram... no više sam na PS4 a packove sam otvarao na PS4. Evo danas još 10 i aubameyang jedino vrijedno spomena

Da razumjem da ces vise biti na konzoli, ako hoces kada na pc javi se, mozes i preko pm.

12 godina
neaktivan
FIFA 16

Imam pitanje za PC igrače...vrijedi li nova FIFA 16 40€ ili da sačekam dok cijena padne? Ima li barem igrača, jer na 15ki čekam 10 minuta da mi nađe protivnika...

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Hocu da kupim Sturidge-a ,kad ce onaj pad cijena ?Sad imam oko 20 k coinsa .

Let the script is on your side
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Uskoro, odmah poslije Nove godine...

11 godina
FIFA 16

Trenutno su cijene brutalno niske...Prije 7 dana sam prodao Teveza za 70k, sada idee za 35k. Ista stvar sa Hulkom, Benzema pao sa 90k na 30k, aguero sa 370k na 200k itd itd

0 0 hvala 0
11 godina
Pa sljedeći vikend poslje black fridaya ponovo padaju cijene...

0 0 hvala 0
15 godina
mackocicko2004 kaže...

nemoj ga kupovati

http://trakt.tv/user/MjezZza
10 godina
protjeran
maxy0 kaže...
mackocicko2004 kaže...

nemoj ga kupovati

Zasto?Imam Lukaku-a i Welbeka u kombinaciji pa sam

mislio da zamjenim Welbeka sa Sturidgeom.

Let the script is on your side
17 godina
FIFA 16

I dalje skupljam neprocjenjive vrline ove igre. Inače, utakmica je završila mojom pobjedom 1-0 ovim spektakularnim golom.

Stvarno mi nije jasno kada netko kaže kako su golmani i ai ove igre jako napredovali i stvarno mi nije jasno kako netko može u svemu ovome uživati?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16

Pa evo ja cu ti rec da su golmani ove godine jako napredovali hahaha

Ok, imaju kikseva, ali nisu ni priblizno losi kao prosle godine, svašta brane.

I zašto toliko igraš ako ne uživaš u igri? Ja uživam, ali zato šta ne igram po cijele dane nego jedva uhvatim vremena za fifu pa mi je super svaki put kad je stignem zaigrat i odmorit malo :)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

I zašto toliko igraš ako ne uživaš u igri? Ja uživam, ali zato šta ne igram po cijele dane nego jedva uhvatim vremena za fifu pa mi je super svaki put kad je stignem zaigrat i odmorit malo :)

Pa to što svašta brane ne znače da su dobri, naprotiv. Igra izrazito nebalansirana u svim segmentima. Igra mi se nogomet i kaj mogu kada nema boljeg..

14 godina
movie kaže...
KiCo77 kaže...

Pa to što svašta brane ne znače da su dobri, naprotiv. Igra izrazito nebalansirana u svim segmentima. Igra mi se nogomet i kaj mogu kada nema boljeg..

Meni je draže da brane svašta nego da ih se može doslovno pretrcat i usetat u gol kao prosle godine..

A ništa, nastavi sa igrom, samo kažem da ja puno manje igram pa ni ne primjetim toliko puno tih gluposti i zabavim se, ali znam i ja kakav je osjecaj kad igras jednu za drugom pa te igra doslovno **** u mozak u svakoj tekmi iznova

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
KiCo77 kaže...

Meni je draže da brane svašta nego da ih se može doslovno pretrcat i usetat u gol kao prosle godine..

A ništa, nastavi sa igrom, samo kažem da ja puno manje igram pa ni ne primjetim toliko puno tih gluposti i zabavim se, ali znam i ja kakav je osjecaj kad igras jednu za drugom pa te igra doslovno **** u mozak u svakoj tekmi iznova

Najbolje kaj to nije stalno. Ima normalnih tekmi i baš kad se ponadaš onda te udari u glavu. Inače, ja sam uvijek za to da golmani brane ono što je normalno. Tu i tamo nešto teško, tu i tamo nešto zahebu, onako kako je to inače. Ne volim krajnosti. Vidiš na filmiću. Prvo obrani težak udarac a onda gotovo s korner linije udarac zabije sam sebi u gol. Ubija to...

15 godina
FIFA 16

Ima ko neki prijedlog kako da spojim lacazette-a i if mullera kojeg sam dobio u neki 4-1-2-1-2(2) taktiku a da mi chemistry ne pati previse?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice