Pa kako je moguce da netko dobije MOTM Ibrahimovica na PC-u u 19:01?
EA na svim platformama daje svojim ljudima (developerima, sponzoniranim igračima, neznam kome sve ne...) te special igrače čim izađu.
EA na svim platformama daje svojim ljudima (developerima, sponzoniranim igračima, neznam kome sve ne...) te special igrače čim izađu.
Moguće ga je dobiti sekundu nakon 19h jer je od tada u packovima...
Moguće ga je dobiti sekundu nakon 19h jer je od tada u packovima...
Ma znam da su od 19:00 u packovima svake srijede, nego mi je cudno kako tako brzo osvane na marketu pogotovo kad je PC publika u pitanju.
nakon promjene rutera mi opce vise ne moze naci protivnika u FUT-u il bilo kojem online modu,zna li netko kako da to rijesim? Ruter je ZTE zxdsl 931
nakon promjene rutera mi opce vise ne moze naci protivnika u FUT-u il bilo kojem online modu,zna li netko kako da to rijesim? Ruter je ZTE zxdsl 931
Ma ovako u vecernjim satima kao npr sada nikako naci protivnika, pa sam eto odustao od igranja za veceras.
meni se evo freezala 4x zaredom sad kod trazenja protivnika.. vec 15 min pokusavam ali svaki put moram alt+f4. to se nije dogadalo do ovog zadnjeg updatea
Ma znam da su od 19:00 u packovima svake srijede, nego mi je cudno kako tako brzo osvane na marketu pogotovo kad je PC publika u pitanju.
Ebiga, sreća.... ja otvorio 10 packova i u prva tri nisam dobio rare igrača a do kraja najjači igrač 79 ocjene.... sve u svemu 10k coinsa... užas..
Napokon sam našao savršenog igraca kojega cu cuvati do kraja FIFE u klubu,IF Lacazette,kakva zvijed,obozavao sam obicnu rare karticu,imao mi je u 70 tekmi skoro pa 100 golova,ali ova IF kartica je toliko bolja,brzi,udarac strasan,jak,tako ubojit napadac,4 utakmice,10 golova,jako me podsjeca na TOTS Zardesa iz FIFE 15.Tko ga moze priustit neka ga isproba,stvarno strasan igrac,nema negativnih stvari kod njega.
Ma ovako u vecernjim satima kao npr sada nikako naci protivnika, pa sam eto odustao od igranja za veceras.
jako mi cudno da u vecernje vrijeme nema igraca ?!?
Znam sve kako ti je, cek ti si sad samo na ps4?
evo ja sam upravo instalira neki update za pc a nigdje na netu da pronadem za sta je :P
evo ja sam upravo instalira neki update za pc a nigdje na netu da pronadem za sta je :P
Nema nikakvoh update-a, da nije squad update unutar same igre?
Kombiniram... no više sam na PS4 a packove sam otvarao na PS4. Evo danas još 10 i aubameyang jedino vrijedno spomena
Nema nikakvoh update-a, da nije squad update unutar same igre?
i to ali i update mi je ovaj bia ali vjerovatno je nesto zbog mene jer sam nesto cackao po netu ip adress i to :P
Kombiniram... no više sam na PS4 a packove sam otvarao na PS4. Evo danas još 10 i aubameyang jedino vrijedno spomena
Da razumjem da ces vise biti na konzoli, ako hoces kada na pc javi se, mozes i preko pm.
Imam pitanje za PC igrače...vrijedi li nova FIFA 16 40€ ili da sačekam dok cijena padne? Ima li barem igrača, jer na 15ki čekam 10 minuta da mi nađe protivnika...
Hocu da kupim Sturidge-a ,kad ce onaj pad cijena ?Sad imam oko 20 k coinsa .
Uskoro, odmah poslije Nove godine...
Trenutno su cijene brutalno niske...Prije 7 dana sam prodao Teveza za 70k, sada idee za 35k. Ista stvar sa Hulkom, Benzema pao sa 90k na 30k, aguero sa 370k na 200k itd itd
nemoj ga kupovati
nemoj ga kupovati
Zasto?Imam Lukaku-a i Welbeka u kombinaciji pa sam
mislio da zamjenim Welbeka sa Sturidgeom.
Pa evo ja cu ti rec da su golmani ove godine jako napredovali hahaha
Ok, imaju kikseva, ali nisu ni priblizno losi kao prosle godine, svašta brane.
I zašto toliko igraš ako ne uživaš u igri? Ja uživam, ali zato šta ne igram po cijele dane nego jedva uhvatim vremena za fifu pa mi je super svaki put kad je stignem zaigrat i odmorit malo :)
I zašto toliko igraš ako ne uživaš u igri? Ja uživam, ali zato šta ne igram po cijele dane nego jedva uhvatim vremena za fifu pa mi je super svaki put kad je stignem zaigrat i odmorit malo :)
Pa to što svašta brane ne znače da su dobri, naprotiv. Igra izrazito nebalansirana u svim segmentima. Igra mi se nogomet i kaj mogu kada nema boljeg..
Pa to što svašta brane ne znače da su dobri, naprotiv. Igra izrazito nebalansirana u svim segmentima. Igra mi se nogomet i kaj mogu kada nema boljeg..
Meni je draže da brane svašta nego da ih se može doslovno pretrcat i usetat u gol kao prosle godine..
A ništa, nastavi sa igrom, samo kažem da ja puno manje igram pa ni ne primjetim toliko puno tih gluposti i zabavim se, ali znam i ja kakav je osjecaj kad igras jednu za drugom pa te igra doslovno **** u mozak u svakoj tekmi iznova
Meni je draže da brane svašta nego da ih se može doslovno pretrcat i usetat u gol kao prosle godine..
A ništa, nastavi sa igrom, samo kažem da ja puno manje igram pa ni ne primjetim toliko puno tih gluposti i zabavim se, ali znam i ja kakav je osjecaj kad igras jednu za drugom pa te igra doslovno **** u mozak u svakoj tekmi iznova
Najbolje kaj to nije stalno. Ima normalnih tekmi i baš kad se ponadaš onda te udari u glavu. Inače, ja sam uvijek za to da golmani brane ono što je normalno. Tu i tamo nešto teško, tu i tamo nešto zahebu, onako kako je to inače. Ne volim krajnosti. Vidiš na filmiću. Prvo obrani težak udarac a onda gotovo s korner linije udarac zabije sam sebi u gol. Ubija to...
Ima ko neki prijedlog kako da spojim lacazette-a i if mullera kojeg sam dobio u neki 4-1-2-1-2(2) taktiku a da mi chemistry ne pati previse?