FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 652.042
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 16
dejan1471 kaže...

Vodom 3 0 u draftu poukne veza i konektiram se opet ,, niti poena niti paketa nisštaaaaaaaaaaa ma marš u šičku materinu 15,000 potroseno uzaludu ,,, sramota,,, može li mi tko linkati gdje mogu napravitit ticket na EA

Odi u draft i treba ti bit dole desno claim your prize

PSN: Chov1ch
15 godina
Encyanix kaže...
dejan1471 kaže...

Vodom 3 0 u draftu poukne veza i konektiram se opet ,, niti poena niti paketa nisštaaaaaaaaaaa ma marš u šičku materinu 15,000 potroseno uzaludu ,,, sramota,,, može li mi tko linkati gdje mogu napravitit ticket na EA

Ma nema nissta, sad cekam na chatu ai sta mogu da dobijem nakon jedne prekinute tekme

Who bolan cares
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2015 14:20 (dejan1471).
11 godina
hanteed kaže...
guzda22 kaže...

kaj se tiče penala..to su jako promijenili..ukližem lik sa boka..pokupim ga..radi salto..nije penal..čisto uzmem mu loptu sa l2 i on zapne i padne..penal..i tak nekoliko puta 
a diskonekta mi skoro svaku drugu tekmu i naravno pobjeda protivniku..prije toga mi nije bilo u tolikoj mjeri..al što se tiče gameplaya puno bolji od prošle..realnije..ne više toliko trčanja sa jednim igračem prek cijelog terena i sve prelazit..može..ak igraš protiv slabijeg protivika pa ti nije problem jer ne zna i sa centra tokođer se može do gola bez problema..al malo treba ufuravanja u game i toe to :)
a fut..igram s francuzima..i za složit rezerve mi treba 200k..što ak ne kupim pointse neće se desit nikada..to mi je jako bzvz..nadam se da će bit sreće u packovima pa dobit ronalda i njega prodat pa složit normalno ekipu 

ako je ko za koju tekmu..origin id: guzda2

zavrsi utakmica pobjedim i kada treba izbaciti koliko sam coinsa dobio diskonekta i to je do sada bilo 5 puta i svih 5 puta sam pobjedio i ostecen sam za nekoliko tisuca coinsa do sada bi imao obranu a sve mi non rare

e to mi najgore..pobjedim..čekam coine i taj kraj..izbaci me..dobim poraz..a od coina ništa..već par puta..a iam coin boost 1000 ...katastrofa

origin id: guzda2
15 godina
dejan1471 kaže...
Encyanix kaže...
dejan1471 kaže...

Ma nema nissta, sad cekam na chatu ai sta mogu da dobijem nakon jedne prekinute tekme

mozda dva gold packa

PSN: Chov1ch
12 godina

Mene je dosad samo jedanput izbacilo u 30 tekmi, a imam Thompson ruter na Amisu

14 godina
neaktivan
FIFA 16

Jel se jos kome dogodilo da mu se nisu aktivirale stvari iz onog fut kataloga? Otključao sam Griezmana i Rakitića loan kartice i vidim kao "vijest" tamo na onom news feedu da sam ih otključao al nema ih u klubu. Isto mi se čini da mi se nisu aktivirala ni ona prosirenja za trade pile i to jer i dalje imam samo 30 mjesta, a aktivirao sam sve te gluposti iz kataloga prvi dan i sad ih vise ni ne vidim u ponudi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

ne kuzim, jesam ja jedini kreten koji u svakoj tekmi dobije gol i 90+

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MBuda kaže...

Jel se jos kome dogodilo da mu se nisu aktivirale stvari iz onog fut kataloga? Otključao sam Griezmana i Rakitića loan kartice i vidim kao "vijest" tamo na onom news feedu da sam ih otključao al nema ih u klubu. Isto mi se čini da mi se nisu aktivirala ni ona prosirenja za trade pile i to jer i dalje imam samo 30 mjesta, a aktivirao sam sve te gluposti iz kataloga prvi dan i sad ih vise ni ne vidim u ponudi...

Nisi jedini, baš sam ja pitao isto prija 2 dana. Svaki dan po 3-4 sata čekam na EA Live Chat-u da se jave, ali bez uspjeha. Masa ljudi ima isti problem, ja osobno imam samo problem sa transfer listom. Prošle godine mi je prihvatio samo +10 i imao sam 40 mista na transfer listi, ali ove je potpuni debakl ... ostao na 30 :(

Hasta La Victoria Siempre
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Moj dosadašnji učinak, a igrao sam samo FUT Online Seasons:

https://i.gyazo.com/17292d95b4a807904e7d6dfd2c27e736.png

Bilo je dosta silovanja igre sa moje strane, što zbog želje za pobjedom, što zbog gomilanja coinsa i straha da mi ne propadne onaj coins boost, kao prošle godine, kada je odjednom sve stalo. Poslije 3 dana me umor jednostavno savladao i primam jeftine golove, tako da sada slijedi lakši tempo.

Draft me pošteno izmuzao, jer cijelo vrijeme tinja nada da će uletiti nešto, ali ništa vrijedno pomena. Mod je super jer si u mogućnosti da probaš najbolje kartice, tako da sam imao priliku igrati sa Messiem i Ronaldom i jednostavno ta dvojica rasturaju.

Ne planiram ništa više kupovati i držim se onog što imam, a to su momci iz BPL, te sve što zaradim ostavljam na stranu, kako bi kupio Lacazette-a, jer sam igrajuči sa njim u draftu postigao nekoliko prekrasnih golova i jednostavno ga moram uklopiti u momčad.

Što vrijeme više odmiče, nekako mi pace ponovo igra najveću ulogu. Probao sa sam ovim rumbalijama ali izostaje realizacija. Mali Valencia (West Ham) je u jednoj sezoni napravio kao svi moji napadači do sada, a dobio ga u packu i spremio tamo negdje, pa skoro da sam zaboravio na njega.

Zeza me nepreciznost pass kao nikada do sada i koštalo me dosta čistih pogodaka, ali nema veze, jer ovako ima neku svoju draž, a i nudi šansu za igrače koji preferiraju manual postavke. Uveliko sam počeo koristiti desni analog tj. kada igrač sebi da jači for, kako bi postigao veću brzinu i sve mi bolje ide, jer ne može se drugačije. Sada te je Arbeloa u stanju stiči, kao da je Alba i koji je btw., "pakleni LB".

Moje ubojito oružije crossing i dalje prolazi ali ni približno u toj mjeri kao do sada, jer vratar sve osjeti i kupi na vrijeme.

Definitivno trebam osmisliti novi koncept igre, jer promjenilo se dosta toga. Krenuti od formacije, pa nadalje...

Something Inside so Strong
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Svaki put kada otvorim igru, kontrole su restartovane na default. Koristim Logitech F710 gamepad i napravim svoje kontrole, sačuvam ih kao Custom A, ali nakon ponovnog pokretanja igre, one nestanu.

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

Na kojem levelu igrate draft, ja sam na profeional i svaki put izgubim u zadnjoj tekmi :P

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dejan1471 kaže...

Na kojem levelu igrate draft, ja sam na profeional i svaki put izgubim u zadnjoj tekmi :P

Kakvi paketi se dobiju sa 3 pobjede na professional?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
FIFA 16

1 jumbo paket i 2 premium paketa

Who bolan cares
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2015 19:20 (dejan1471).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16

Nije lose, ja ne igram taj draft jer nikad nista ne dobijem u tim paketima haha, mozda jedino kupim pointse pa odigram par draftova

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

danas mi se fifa jedno 5 puta crashala.. pise da je stop working. i jos mi usred tekme najednom nije vise prepoznalo gamepad.. 

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

danas mi se fifa jedno 5 puta crashala.. pise da je stop working. i jos mi usred tekme najednom nije vise prepoznalo gamepad.. 

Već sam prije par postova pisao o problemima sa gamepadom, a takođe, danas mi je igra nekoliko puta crashovala.

13 godina
FIFA 16

FUTMILLIONAIRE MOBILE AUTOBUYER APP STILL IN THE CARDS 

I sljedeci tjedan stize autobuyer... 

Jbg... ode sve u PM.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16

Rješili su ove webapp autobuyere.. ako previse spamas sa searchanjem dobijes ban sa marketa na 1 dan, žalili su se ovi trejderi sa foruma jer stvarno ako prebrzo searchas poberes ban haha

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Rješili su ove webapp autobuyere.. ako previse spamas sa searchanjem dobijes ban sa marketa na 1 dan, žalili su se ovi trejderi sa foruma jer stvarno ako prebrzo searchas poberes ban haha

Odlično rješenje. Ebeš ljude koji kupe igru i koji nemaju živaca jedno 15 minuta otvarati stotinjak stranica da bi došli do 59 minute.. U fifi15 jedno desetak puta mi se zblokalo zbog prebrze pretrage pa te tjera na rješavanje matematike a na PS4 u igri mi zblokalo pa dođe neki mozaik koji moraš posložiti da bi mogao dalje nesmetano igrati. Stvarno ebanje ljudi u mozak.

15 godina
maxy0 kaže...

O bokte, a ja već mislio da me to novi gamepad nešto zeza. Prvo mi se u odlučujućoj tekmi za prolazak igra crasha na način da se samo slika najednom izgubila, ali utakmica se i dalje odvija jer se čuje zvuk :D. Tekma nakon toga gamepad prestane raditi usred tekme.

Jedini što se u FIFI nikad ne mijenja je količina potrebnih živaca da se prođe kroz neke trenutke. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
FIFA 16

Ima li tko da hoce da me doda na origin a tko iam bodova da kupimo booostove jedno drugome

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Sinoc igram sa komsijama kauc varijantu 2 vs 2 ,to je bila katastrofa ,totalno druga igra ,

tek kad sam prebacio na legacy def. poslo je nabolje ,ispadam samo tako sa taktical ! :)

do 70 minuta gotovo svi igraci pokrepaju,vuku se kao prebijene macke !

Kad se branim  nastojim da rucno pratim protivnika bez containa ,da li treba tad drzati sprint ili ne ?Ako drzim sprint onda

naravno lako ispada a ako ne drzim onda je igrac spor ?Kako da radim ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2015 7:37 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Sinoc igram sa komsijama kauc varijantu 2 vs 2 ,to je bila katastrofa ,totalno druga igra ,

tek kad sam prebacio na legacy def. poslo je nabolje ,ispadam samo tako sa taktical ! :)

Kad se branim  nastojim da rucno pratim protivnika bez containa ,da li treba tad drzati sprint ili ne ?Ako drzim sprint onda

Kao i do sada, ne napadaš protivnika i ne ispadaš iz formacije nego se povlačiš pa neka ide on na tebe a ne ti na njega.

15 godina
Hexfire kaže...
maxy0 kaže...

O bokte, a ja već mislio da me to novi gamepad nešto zeza. Prvo mi se u odlučujućoj tekmi za prolazak igra crasha na način da se samo slika najednom izgubila, ali utakmica se i dalje odvija jer se čuje zvuk :D. Tekma nakon toga gamepad prestane raditi usred tekme.

Jedini što se u FIFI nikad ne mijenja je količina potrebnih živaca da se prođe kroz neke trenutke. 

meni gamepad crasha svaku drugu tekmu, ne igram dok ne dode neki fix

Who bolan cares
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Kao i do sada, ne napadaš protivnika i ne ispadaš iz formacije nego se povlačiš pa neka ide on na tebe a ne ti na njega.

Jbg lako je to reci,ko u zaru borbe vodi racuna o formaciji ? :)

2 vs 2 ne zna se ni ko pije ni ko placa ,pominjanje SVIH Bogova je bilo

prisutno ,mislim prizivanje i tako . hahhahaha

ono da je neko snima bio bi hit na YT !

P.S. Opet nema odgovora na pitanje ,da li sprint ili ne ,da li contain ili ne ?!

da li LS +sprint ili samo LS ?

Ja kad igram ja se ganjam sa protivnikom jbg nemam zivce da se nadmudrujem,ne igram u pare

gubim pa sta !Na ovoj fifi sve drzim da def.bekovi i krila uvijek u napadu ,mislim bez veze ali sta ces ?! :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2015 8:32 (mackocicko2004).
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Posto je gameplay futa govno okrenuo sam se marketu i tu i tamo zaigram online draft.

Ovo sam uspio sloziti u tjedan dana trgovanja,

[19xx]C3c1l
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
dejan1471 kaže...

meni gamepad crasha svaku drugu tekmu, ne igram dok ne dode neki fix

Ne znam u čemu je fora ali meni nije riknuo niti jednu tekmu do sada. Imam xboxov gamepad i win10...

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Jbg lako je to reci,ko u zaru borbe vodi racuna o formaciji ? :)

2 vs 2 ne zna se ni ko pije ni ko placa ,pominjanje SVIH Bogova je bilo

prisutno ,mislim prizivanje i tako . hahhahaha

ono da je neko snima bio bi hit na YT !

P.S. Opet nema odgovora na pitanje ,da li sprint ili ne ,da li contain ili ne ?!

da li LS +sprint ili samo LS ?

Ja kad igram ja se ganjam sa protivnikom jbg nemam zivce da se nadmudrujem,ne igram u pare

gubim pa sta !Na ovoj fifi sve drzim da def.bekovi i krila uvijek u napadu ,mislim bez veze ali sta ces ?! :)

Pa ako ne vodiš računa o formaciji onda gubiš. Kako misliš napadati s CB-eom na poziciji veznjaka i očekivati da nećeš popiti gol jer ti je na poziciji CB rupa? Pa dobio si odgovor, čekaš a ne juriš po terenu. Pa kad kako kažeš juriš po terenu, nemaš živaca igrati organizirano, čemu stalno tražiš savjete? Ljudi ti daju savjet a ti i dalje dereš po svome i svaki dan iznova se čudiš kako nekaj ne štima i kako pušiš te iznova tražiš neki savjet koji ionako nećeš uvažiti..

10 godina
protjeran
movie kaže...

Pa ako ne vodiš računa o formaciji onda gubiš. Kako misliš napadati s CB-eom na poziciji veznjaka i očekivati da nećeš popiti gol jer ti je na poziciji CB rupa? Pa dobio si odgovor, čekaš a ne juriš po terenu. Pa kad kako kažeš juriš po terenu, nemaš živaca igrati organizirano, čemu stalno tražiš savjete? Ljudi ti daju savjet a ti i dalje dereš po svome i svaki dan iznova se čudiš kako nekaj ne štima i kako pušiš te iznova tražiš neki savjet koji ionako nećeš uvažiti..

Jednostavno CB i LB i RB u napadu jbg otkud ja znam kako ?!

Znaci fora je kao u 15. da vicem odbranu nazad .je li tako kad izgubim loptu ?

15 godina
soft kaže...

Evo moje dvije momčadi koje imam sada kada sam ušao u 8. ligu.

Krenuo sam sa "talijanima" koje sam malo upgradeao, umjesto ovih "skupljih" prije su tu bili: Jovetić, Salah, Kishna, Mauri, Valero,..

Uglavnom moja preporuka su igrači iz talijanske ili španjolske lige. Ovi non-rare "španjolci" su zbilja jako dobri.

PS. Otvarao sam samo ove bespatne paketiće koji se dobiju svaki dan na webappu.

Evo koliko sam uspio nadograditi momčadi (i stanje u blagajni) u tjedan dana laganog trgovanja (na XB1 marketu).

Edit: najviše što me smeta na ovoj fifi je ball roll drag back. Od najboljeg poteza u igri su napravili najveće sranje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2015 10:37 (soft).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice