FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 652.766
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Igram samo online draft, tamo me bar paketi idu

[19xx]C3c1l
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
dado16 kaže...
jel netko skuzio kak promjenit ime cluba, squad sam promjenio no kad se idem borit protiv nekog u online futu, pise mi ime nice sc.... i nemogu nigdje promjenit to ime

nice sc... tolko puta sam naiso na tebe da dokraja zivota taj klub necu zaboravit, haker na fifi 15... Bravo,  drago mi je da si uzeo i 16icu,vec mi fali kad krene tekma da mi protivnik odma izade

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2015 19:16 (Marijooo).
15 godina
FIFA 16

Ljudi znam da je malo vremena prošlo..Ali jel bi rekli da je 16-ica bolja od 15-ice? Barem jesu makli ono zaletavanje na kick offu i pacere?

Battlelog:cro1911
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2015 18:57 (CoKsA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CoKsA kaže...

Ljudi znam da je malo vremena prošlo..Ali jel bi rekli da je 16-ica bolja od 15-ice? Barem jesu makli ono zaletavanje na kick offu i pacere?

Je i jesu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Marijooo kaže...

Pre smjesno je kak se svi prave posteni sto se tice pacea, a svaku tekmu u futu protiv svih mogucih crnaca igram, nigdje bijelca u ekipama, sve paceri u igri. Ja npr u momcadi imam perisica i ben arfu, u 80ak tekmi jos nisam na njih naiso, al zato filipe andreson, salah, ibarbo, ntep, walcott i slicna ekipa svima igra u momcadi. Imam i hamsika, takoder ga jos nisam vidio. Tak da sam i ja odlucio kupovat sve brze posto drukcije nema smisla

Koja ti je to logika? Ljudi kupuju pacere po navici iz zadnjih 5 godina. Kod mene najbrži igrač ima pace 80. Stoperi 30 i 40. Uopće nemam osjećaj da zbog toga ispaštam na neki način.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Marijooo kaže...
dado16 kaže...
jel netko skuzio kak promjenit ime cluba, squad sam promjenio no kad se idem borit protiv nekog u online futu, pise mi ime nice sc.... i nemogu nigdje promjenit to ime

nice sc... tolko puta sam naiso na tebe da dokraja zivota taj klub necu zaboravit, haker na fifi 15... Bravo,  drago mi je da si uzeo i 16icu,vec mi fali kad krene tekma da mi protivnik odma izade

oprosti al meni je ovo prvi put da sam kupio fifu, i kad me pitalo za ime samo mi je predlozilo nice sc, te sam ja samo stisnuo dalje, kasnije sam pokusao promjeniti no nema nicega... i ja se nisam pomaknuo  od 10 ranka

6 6
battletag:MasnaKrvavic#2275
15 godina
dado16 kaže...

oprosti al meni je ovo prvi put da sam kupio fifu, i kad me pitalo za ime samo mi je predlozilo nice sc, te sam ja samo stisnuo dalje, kasnije sam pokusao promjeniti no nema nicega... i ja se nisam pomaknuo  od 10 ranka

To je neko defaultno ime očito. Rekao je kolega prije da možeš uzeti item sa kataloga na levelu 20 i nešto. Mogu ti i ja to uzeti pa ti pošaljem, ako ti je sila. Dodaj Hexfire411 na Origin pa me podsjeti da ti kupim.

15 godina
FIFA 16

Ovaj FUT je postao gori nego PESova inačica. povedu 1 0 i onda samo vidis lik izlazi i njemu pobjeda.Koliko se sječam tako nije bilo u lanjskom izdanju FIFE bar dok sam je ja igrao.I još jedno pitanje ,islio sam igrati onaj draft ali non stop mi izbacuje da mi treba origin in game uključen (a uključen je) ima li tko slican problem

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dejan1471 kaže...

Ovaj FUT je postao gori nego PESova inačica. povedu 1 0 i onda samo vidis lik izlazi i njemu pobjeda.Koliko se sječam tako nije bilo u lanjskom izdanju FIFE bar dok sam je ja igrao.I još jedno pitanje ,islio sam igrati onaj draft ali non stop mi izbacuje da mi treba origin in game uključen (a uključen je) ima li tko slican problem

Čudno. Meni je origin in game isključen pa sam bez problema odigrao Online draft. Probaj isključiti. Ili je možda neki problem sa modom trenutno.

15 godina
dejan1471 kaže...

Tako nije bilo u FIFI 15..Ne vjerujem da su tako glupi da bi to svjesno stavili u FIFU16..Nadajmo se da se radi o nekom bugu kojeg ce popravit

Battlelog:cro1911
15 godina
FIFA 16

uspio sam nekako skupiti 27 000 coinsa, šta prelazete da napravim s njima, koju momcad slagati itd. trenutno sam divizija 8, 5 tekmi do kraja a 3 boda, a momčad su mi svi brončani i svima je skoro istekao ugovor

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Trebam pomoc oko FUT-a. Dns sam si poceo gradit novu momcad, odigrao sam par divizija, slozio solidnu momcad i nakon nekog vremena izaso sam normalno iz igrice. I sad prije 10 min pokusavam uc u igricu i normalno uđe, ali nema mog tima koji sam si slozio neko mi je dao neki pocetni tim po defaultu. I nema nigdje u postavkama da mogu izabrat stari tim. Nisam nis dirao po igrice. Jel se mozda kome to desilo vec? Btw, sad moram njih direktno kontaktirati?

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dreammaker kaže...

Dadu i mene u Co-op Seasonsu skoro u svakoj utakmici diskonekta. Nakupili smo se sramotno puno poraza isključivo zbog diskonektanja. Ne znam do čega je. Oboje imamo T-Comov ZTE ruter. Tu i tamo odigramo utakmicu do kraja, no u gotovo polovici utakmica gubimo iz samo EA-u poznatog razloga. U FUT-u nemamo takvih problema. Ima li tko ideju? Igra li tko s ZTE ruterom? 

Problem ti je u ZTE routeru. Mijenjao sam ga za speedport i više nema diskonekta. Promjenim adsl u vdsl i počnu problemi. Dođe mi prijatelj koji radi u t-comu i kaže da je problem u routeru i stavi mi ovaj i sve pet.. eto, moj slučaj...

14 godina
flpmyslf kaže...

Trebam pomoc oko FUT-a. Dns sam si poceo gradit novu momcad, odigrao sam par divizija, slozio solidnu momcad i nakon nekog vremena izaso sam normalno iz igrice. I sad prije 10 min pokusavam uc u igricu i normalno uđe, ali nema mog tima koji sam si slozio neko mi je dao neki pocetni tim po defaultu. I nema nigdje u postavkama da mogu izabrat stari tim. Nisam nis dirao po igrice. Jel se mozda kome to desilo vec? Btw, sad moram njih direktno kontaktirati?

Dok ti je otvorena ta momcad stisni trokut i odi u squad selector i tamo nađi svoj squad.. Ako ga tamo nema odi u My Club i pogledaj imas li uopce te igrace jos uvijek, ako imas slozi opet squad.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
10 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
flpmyslf kaže...

Dok ti je otvorena ta momcad stisni trokut i odi u squad selector i tamo nađi svoj squad.. Ako ga tamo nema odi u My Club i pogledaj imas li uopce te igrace jos uvijek, ako imas slozi opet squad.

radi sve, odspojio sam i ponovno spojio i sve tu po starom. Neki sitni bug ocito, thx!

artuditu
11 godina
neaktivan
FIFA 16
ovaj grmalj pele po utakmici zabije dva gola i to sve nogom frajer kad se zagradi ko mađarski zid a udarac drama
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Marijooo kaže...

Pre smjesno je kak se svi prave posteni sto se tice pacea, a svaku tekmu u futu protiv svih mogucih crnaca igram, nigdje bijelca u ekipama, sve paceri u igri. Ja npr u momcadi imam perisica i ben arfu, u 80ak tekmi jos nisam na njih naiso, al zato filipe andreson, salah, ibarbo, ntep, walcott i slicna ekipa svima igra u momcadi. Imam i hamsika, takoder ga jos nisam vidio. Tak da sam i ja odlucio kupovat sve brze posto drukcije nema smisla

Koja ti je to logika? Ljudi kupuju pacere po navici iz zadnjih 5 godina. Kod mene najbrži igrač ima pace 80. Stoperi 30 i 40. Uopće nemam osjećaj da zbog toga ispaštam na neki način.k

A gle lakse je proc po strani i nabacit loptu na drugu stativu sto je 80 posto slucajeva gol, ekipa to masovno koristi, evo malo prije izgubim 3-2, 2 komada tak mi da i jedan stise trokut sa svojih trideset metara i dam mi gol sa salahom. Ekipa masovno te 2 stvari forsira cijele tekme i mora im nekad i proc jbga... Ma nebum ih prodo, pre dobar mi je ben arfa i perisic mi ubija sa slobodnjacima, ali nekuzim kak je tak tesko naic na ljude koji igraju normalno... 

11 godina
neaktivan
FIFA 16

jel imate i vi problema sa marketom,stalno mi je neki error, i nemogu na market..

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Marijooo kaže...
Hexfire kaže...
Marijooo kaže...

Koja ti je to logika? Ljudi kupuju pacere po navici iz zadnjih 5 godina. Kod mene najbrži igrač ima pace 80. Stoperi 30 i 40. Uopće nemam osjećaj da zbog toga ispaštam na neki način.k

A gle lakse je proc po strani i nabacit loptu na drugu stativu sto je 80 posto slucajeva gol, ekipa to masovno koristi, evo malo prije izgubim 3-2, 2 komada tak mi da i jedan stise trokut sa svojih trideset metara i dam mi gol sa salahom. Ekipa masovno te 2 stvari forsira cijele tekme i mora im nekad i proc jbga... Ma nebum ih prodo, pre dobar mi je ben arfa i perisic mi ubija sa slobodnjacima, ali nekuzim kak je tak tesko naic na ljude koji igraju normalno... 

Lw i Rw itekako ima smisla da budi brzi ,prodori po krilu pa ulaz unutra ide samo tako !

15 godina
FIFA 16

Probao sam kolegi poslati item iz kataloga za promjenu imena kluba pa mi baca error da je slanje neuspjelo. Ima možda neko ograničenje za koje ne znam ili nešto? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

koliko se dobiva coinsa u fifa draftu? dal je isplativo uloziti 15k u to?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Ja jos cekam da legnu pare pa da odem po svoju 4ku. Ogromno iscekivanje i nestrpljenje s obzirom da sam na PS4 od kad je 14ka izasla odigro svega 6-7 utakmica na PS4 pa se jos vise radujem necemu novom. S obzirom da sam od 14ke FIFU igro samo na 3 ovo ce mi izgleda doc ko nova igrica, pa ce sigurno trebat vremena dok se naviknem. Do tad po youtubeu gledam gameplaye  .

PS: za onu Baleovu "kiflu" tj. centarsut koji ide u prostor igracu, jel treba neku tipku posebno drzat? i kakva su iskustva s novim weather conditions, vidim magla vam ne odgovara sta je s tim olujama, vjetrom itd?

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Pozz danas sam kupio fifu 16 pa me zanima jel mi mozete sastaviti nekakav squad za oko 20 do 30 k coinsa

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

ovo sa passovima je smijesno, preveliku promjenu su napravili trebat ce mi par mjeseci da dodjem na nivo kvaliteta kakav sam imao u fifi. Pas trokutom je posebna prica, nema vise da klizi lopta tacno prema igracu vec nesto odskace neprecizno. Katastrofa

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

koliko se dobiva coinsa u fifa draftu? dal je isplativo uloziti 15k u to?

isto ko i normalna tekma samo na kraju dobiš pakete

One ring to bring them all and in the darkness bind them
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Jbt., zadnji 10ak tekmi što sam odigrao, sve je poprimilo nekakav boost. Igrači lete terenom...Imam Ox-a i čovjek je neuhvatljiv...Jedan dana sve nešto mlitavo, a već drugi igrači rade slalome kao u FIFA 15.

Something Inside so Strong
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 16

kaj se tiče penala..to su jako promijenili..ukližem lik sa boka..pokupim ga..radi salto..nije penal..čisto uzmem mu loptu sa l2 i on zapne i padne..penal..i tak nekoliko puta 
a diskonekta mi skoro svaku drugu tekmu i naravno pobjeda protivniku..prije toga mi nije bilo u tolikoj mjeri..al što se tiče gameplaya puno bolji od prošle..realnije..ne više toliko trčanja sa jednim igračem prek cijelog terena i sve prelazit..može..ak igraš protiv slabijeg protivika pa ti nije problem jer ne zna i sa centra tokođer se može do gola bez problema..al malo treba ufuravanja u game i toe to :)
a fut..igram s francuzima..i za složit rezerve mi treba 200k..što ak ne kupim pointse neće se desit nikada..to mi je jako bzvz..nadam se da će bit sreće u packovima pa dobit ronalda i njega prodat pa složit normalno ekipu 

ako je ko za koju tekmu..origin id: guzda2

origin id: guzda2
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
guzda22 kaže...

kaj se tiče penala..to su jako promijenili..ukližem lik sa boka..pokupim ga..radi salto..nije penal..čisto uzmem mu loptu sa l2 i on zapne i padne..penal..i tak nekoliko puta 
a diskonekta mi skoro svaku drugu tekmu i naravno pobjeda protivniku..prije toga mi nije bilo u tolikoj mjeri..al što se tiče gameplaya puno bolji od prošle..realnije..ne više toliko trčanja sa jednim igračem prek cijelog terena i sve prelazit..može..ak igraš protiv slabijeg protivika pa ti nije problem jer ne zna i sa centra tokođer se može do gola bez problema..al malo treba ufuravanja u game i toe to :)
a fut..igram s francuzima..i za složit rezerve mi treba 200k..što ak ne kupim pointse neće se desit nikada..to mi je jako bzvz..nadam se da će bit sreće u packovima pa dobit ronalda i njega prodat pa složit normalno ekipu 

ako je ko za koju tekmu..origin id: guzda2

zavrsi utakmica pobjedim i kada treba izbaciti koliko sam coinsa dobio diskonekta i to je do sada bilo 5 puta i svih 5 puta sam pobjedio i ostecen sam za nekoliko tisuca coinsa do sada bi imao obranu a sve mi non rare

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
15 godina
FIFA 16

Vodom 3 0 u draftu poukne veza i konektiram se opet ,, niti poena niti paketa nisštaaaaaaaaaaa ma marš u šičku materinu 15,000 potroseno uzaludu ,,, sramota,,, može li mi tko linkati gdje mogu napravitit ticket na EA

Who bolan cares
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2015 13:36 (dejan1471).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

je li moguce ovo ili se meni cini da navijaci pjevaju "ooo edin dzekooooo" kad igram s Romom i da Dzeko gol? :D

nevjerovatno!

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice