FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 652.970
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
dreammaker kaže...

Dadu i mene u Co-op Seasonsu skoro u svakoj utakmici diskonekta. Nakupili smo se sramotno puno poraza isključivo zbog diskonektanja. Ne znam do čega je. Oboje imamo T-Comov ZTE ruter. Tu i tamo odigramo utakmicu do kraja, no u gotovo polovici utakmica gubimo iz samo EA-u poznatog razloga. U FUT-u nemamo takvih problema. Ima li tko ideju? Igra li tko s ZTE ruterom? 

Jesi otvorio portove na ruteru? Vecina igra ima svoje portove TCP i UDP..meni iskreno dosadilo je da za svaku igru moram otvarat poseban set portova, pa sam se odlucio za rizicnu al puno laksu na duze stazu verziju, a to je da sam otvorio apsolutno sve portove..od 1 do 65535..znam da to nije bas najbolja ideja i da nije "sigurno" jer doslovno svi portovi su otvoreni..al vec goinama tako radim i niakvih problema, niti vecih virusa nit ista drugo.

Origin ID: ReaLazio
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2015 3:27 (TheDarkSide).
16 godina
neaktivan
Gdje je nestao sprej kod sudaca?

Igrao s frendom citav dan kauč multiplejer i nema spreja ni kad su samo eng klubovi ni drugi

U demu je bio spray, neznam di je nestao
13 godina
neaktivan
mamutarka kaže...
Gdje je nestao sprej kod sudaca?

Igrao s frendom citav dan kauč multiplejer i nema spreja ni kad su samo eng klubovi ni drugi

U demu je bio spray, neznam di je nestao

Ja ga imam normalno sve u utakmicama...mozda neki bug...neznam ili mozda postoji opcija za palit/gasi ga..neznam nisam obracao paznju...

Origin ID: ReaLazio
15 godina
Testirat ću danas semi assissted dodavanje. U FUTu sam uvijek imao osjećaj da sam u hendikepu ako ne koristim assissted, ali ovdje mi na prvu izgleda drugačije. Čak i through pass na manual možda.

Disconectova sam imao par i nisu bili ko prije gdje igra stane i onda kao pokušava opet spojiti nego samo od nikud dobiješ obavijest da je veza pukla, a dotad sve savršeno radilo. Zanimljivo je da mi ni jednu tekmu nije potrošilo nego samo uzme condition igraču. Na t-comu sam sa siemens gigasetom.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

jel se moze u FUT-u dok idem po divizijama odigrat svih 10 tekmi da si lakse boostam coinse, a ne da cim skupim bodove me switcha na višu razinu?

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
flpmyslf kaže...

jel se moze u FUT-u dok idem po divizijama odigrat svih 10 tekmi da si lakse boostam coinse, a ne da cim skupim bodove me switcha na višu razinu?

Ne.

If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward then, brother, that person is a piece of sh*t
12 godina
neaktivan
Mic_zap kaže...

Trebao bih pomoc,otisao mi je joystick i danas sam vidio u technomarketu Speedlink Xeon,ici cu sutra ujutro po njega jer sam vidio da sve recenzije ga samo hvale,a kosta samo 220 kn,pa ako ga netko ima zamolio bi ga da mi napise kakav je za Fifu. Hvala unaprijed :)

ja sam ga isto tamo kupio prije nekih mj. dana i same pohvale imam za njega. Odlicno leži u ruci, ima xinput/directinput switch, baterija stvarno dugo traje i nikad se ne gubi signal. Stvarno sam prezadovoljan, uzmi i nećeš požaliti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2015 9:29 (drasterp).
13 godina
neaktivan
FIFA 16

da vas pitam..kako da namjestim kontrole za joysick? imam 2 kontrolera ukljucena i kad ocu igrat utakmicu sve se poremeti ne znam na sta se puca, na sta dodaje i sl..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Mic_zap kaže...

Trebao bih pomoc,otisao mi je joystick i danas sam vidio u technomarketu Speedlink Xeon,ici cu sutra ujutro po njega jer sam vidio da sve recenzije ga samo hvale,a kosta samo 220 kn,pa ako ga netko ima zamolio bi ga da mi napise kakav je za Fifu. Hvala unaprijed :)

Osobno bih za te pare uzeo Xbox 360 gamepad. Nisam koristio taj Speedlink, ali ne vjerujem da je u rangu sa Xboxom. 

Zelim uzeti nesto drugo zato sto sam imao vec 2 xbox joysticka a trenutno ih nema u gradu nigdje osim wireless.

15 godina
neaktivan
Kupio sam FIFA 16 na Kinguinu. Problem je što ne znam da li ću dobiti onih 15 gold packova kroz 15 sedmica. Kupio bih kod koji bi mi to omogućio, ali nisam siguran da li to već imam. Zna li neko kako to mogu provjeriti?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Phobius kaže...
Kupio sam FIFA 16 na Kinguinu. Problem je što ne znam da li ću dobiti onih 15 gold packova kroz 15 sedmica. Kupio bih kod koji bi mi to omogućio, ali nisam siguran da li to već imam. Zna li neko kako to mogu provjeriti?

da odes na kinguin live chat i pitas njih?

15 godina
neaktivan
Pokušaću, hvala.
14 godina
neaktivan
FIFA 16

fifa 16 na ruskom originu 210kn cca, doduše nisam siguran da li dolazi sa eng jezikom makar je naveden pod jezicima

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16

Može se naknadno dodat engleski jezik bez problema

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e pa onda je to super 

17 godina
Za sve one koji imaju problema za trazenje protivnika, uspio sam rijesiti tak da iskljucim ics, to jest "shareanje interneta" te onda nade odmah protivnika...
battletag:MasnaKrvavic#2275
13 godina
neaktivan
ne vredi igrati uopste fut bilo sta jer svaki put posle tekme kad treba da se vratim u glavni meni , on mi pokaze da sam izgubio vezu i ja naravno popijem poraz i tako deset utakmica....ovo je neki njihov bug ...tako da jedan veliki minus od mene
12 godina

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2015 14:25 (The_K).
10 godina
neaktivan

Dosta ljudi imaju ovaj problem, i kod mene je isto a EA jos nemaju konkretan odgovor .... :@ 

http://answers.ea.com/t5/Technical-Issues/Disconnected-at-the-end-of-FUT-games/td-p/4798233/page/16

13 godina
neaktivan
FIFA 16

Dok se market ne stabilizira počeo sam igrati Online Seasons, evo i dalje mi nije jasno kako je Mertesacker brži od Ronalda koji probija po boku s loptom. Svaka čast EA :clapsinshia:

Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16

Jel igramo mi istu igru? Pa ja sa Konopljankom pretrcim sve bez problema, a i kad se neko zabije u mene svejedno nastavim dalje sa loptom, lik je car, ko da ima strength 96 a ne 69.

Jedini put kad sam se mucio na boku je bilo sa Varelom (83 pace) protiv Abatea (92 pace), nema šanse da ga pretrcim, sta je i logicno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Jel igramo mi istu igru? Pa ja sa Konopljankom pretrcim sve bez problema, a i kad se neko zabije u mene svejedno nastavim dalje sa loptom, lik je car, ko da ima strength 96 a ne 69.

Jedini put kad sam se mucio na boku je bilo sa Varelom (83 pace) protiv Abatea (92 pace), nema šanse da ga pretrcim, sta je i logicno.

https://streamable.com/uwdm

Origin ID: mataraHD7
14 godina
FIFA 16

Pa ne moras se vuc ko baba sa tom loptom, gurni je jednom naprijed i nece te stic vise

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

Što mislite jel bi vrtio na nekim normalnim postavkama da ubacim još 4 gige rama..Fifa 15 ide sasvim solidno i ovako

Battlelog:cro1911
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
matić_žu kaže...
KiCo77 kaže...

https://streamable.com/uwdm

Bezvezna usporedba. Pace abjuzeri plaću jer nikad nisu znali igrati i sad su napokon nagrabusili.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina

Imam problem sa controller settingsima, na prvom gamepadu pamti sve postavke (assisted, semi i manual) dok na drugom moram rihtat prilikom svakog startanja igre, ima li tko kakvo rješenje?

PC verzija, dva xbox 360 controllera

17 godina
jel netko skuzio kak promjenit ime cluba, squad sam promjenio no kad se idem borit protiv nekog u online futu, pise mi ime nice sc.... i nemogu nigdje promjenit to ime
battletag:MasnaKrvavic#2275
15 godina
dado16 kaže...
jel netko skuzio kak promjenit ime cluba, squad sam promjenio no kad se idem borit protiv nekog u online futu, pise mi ime nice sc.... i nemogu nigdje promjenit to ime

To si mogao na početku kad si počeo igrati. Ne znam dal je moguće sad naknadno. Možda ima u catalogu item koji to omogućava...

15 godina
neaktivan
ima, lvl 22 ako se ne varam
One ring to bring them all and in the darkness bind them
11 godina
neaktivan

Pre smjesno je kak se svi prave posteni sto se tice pacea, a svaku tekmu u futu protiv svih mogucih crnaca igram, nigdje bijelca u ekipama, sve paceri u igri. Ja npr u momcadi imam perisica i ben arfu, u 80ak tekmi jos nisam na njih naiso, al zato filipe andreson, salah, ibarbo, ntep, walcott i slicna ekipa svima igra u momcadi. Imam i hamsika, takoder ga jos nisam vidio. Tak da sam i ja odlucio kupovat sve brze posto drukcije nema smisla

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2015 18:48 (Marijooo).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice