FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 653.790
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 16
flpmyslf kaže...

Skinuo netko FUT i da mu radi? Odigram pocetnu tekmu i nakon toga izbaci mi pitanje ''what was your last childhood friend's name'', 10 puta sam pokusavao i svaki put je error i nemrem opce igrat igricu. Treba reinstall? A i ne znam otkud mu to pitanje, to je sejvao sigurnosno pitanje od prosle sezone?

Meni je to pitanje još od FIFE 15.

Ukucao i ušao bez problema.

[19xx] 4ntraks
15 godina
FIFA 16

Moze kakav cheap bpl squad do 50-ak k max? I na kojoj stranici usporedujete cijene igraca jer neznam dali je jos sta online da je updejtano i radi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
toninho kaže...

Moze kakav cheap bpl squad do 50-ak k max? I na kojoj stranici usporedujete cijene igraca jer neznam dali je jos sta online da je updejtano i radi?

futhead

Origin ID: ReaLazio
10 godina
protjeran
flpmyslf kaže...

Skinuo netko FUT i da mu radi? Odigram pocetnu tekmu i nakon toga izbaci mi pitanje ''what was your last childhood friend's name'', 10 puta sam pokusavao i svaki put je error i nemrem opce igrat igricu. Treba reinstall? A i ne znam otkud mu to pitanje, to je sejvao sigurnosno pitanje od prosle sezone?

Reinstal nece pomoci ,moras kontaktirati EA support !Ako ne znas odgovor na SQ oni mogu da pomisle da si ukrao acc!Mozda pomogne izvod sa paypal-a ako ga imas !

15 godina
mackocicko2004 kaže...
flpmyslf kaže...

Reinstal nece pomoci ,moras kontaktirati EA support !Ako ne znas odgovor na SQ oni mogu da pomisle da si ukrao acc!Mozda pomogne izvod sa paypal-a ako ga imas !

Tako je, samo kontaktiraj EA support i sredit ce ti, barem su meni u fifi 15 zbog istog razloga. ;)

11 godina
neaktivan
FIFA 16
trebat ce mi da se uigram,na seasonsu sam onako solidan a na futu pusim svaku tekmu i nekada x odigram,svidja mi se igra mada pusim ali naucit cu,jedino sto me sekira su šugavi golovi na odbijenu loptu takvih sam dns nekoliko primio
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Poceo sam da igram prije 4 dana a vec sam 50 nivo u FUT-u?Jel se to nastavlja iz fife 15 ? :)

Dobio sam i Ronalda i Hazarda i Vidala i Lewu ! po par tekmi !

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16
to su dobili svi,meni je problem 1na1 zabiti nekoliko sam ih fulao dns
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 16

ako netko zeli coop nek me doda na origin: xXxReventoNzxXx

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2015 16:50 (ReventoN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ReventoN kaže...

ako netko zeli coop nek me doda: xXxReventoNzxXx

psn ili origin?ako neko hoce coop neka me doda ja igram na ps4

15 godina
FIFA 16

treba mi za svaku tekmu 5 min da nade protivnika

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16
igra li netko sa pi*dama i koja je dobra reprezentacija a da nije usa ali da su lijepe nogometašice :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

treba mi za svaku tekmu 5 min da nade protivnika

isto tako i meni.. katastrofa..

17 godina
Encyanix kaže...

Iskreno igrica je vece smece kao i svaka fifa kad tek izadje.. Tek nakon mjesec i pol update-ova ce bit dobra igrica ovo trenutno je smjesno.. Dribling je usporen (moj najdrazi dio igre) skill moves isto vecina ih je usporena uopce ih nema svrhu koristit, razlike u paceu nema isto trco s ronaldom ili nekim od 60-70 pace..  doslovce svaki igrac kad ga ides gurat od iza je prejak.. bio to ibra ili messi znaci 10x treba stisnut kockicu u vecini slucajeva da mu oduzme loptu.. ove godine je najkorisnije otic direkt na igraca  od ispred sve ostalo nema svrhu makar i to se cini zbuganim totalno isto se igrac samo probije naprijed a ovaj u prazno ispruzi nogu.. I sto je najgore kad nemas loptu tako je dosadno igrat.. jer igraci vecinom kad ih saltas sa L1 nekako malo zastanu i onda krenu onako usporeno ..znaci ko stabla na terenu.. udarci iskreno uvjek sam volio da su malo bolji jer obozavam pucat iz daleka al ove godine su isto malo previse ojacani.. znaci sa 20-25m svaka ulazi s bilo kojiim igracem sa preko 70 shooting.. al meni je najveci problem sto svi ti udarci nisu bas ljepi za oko doslovce svaka lopta ide ko balonku kad sutnes.. ode gore i samo se spusti.. pa nisu svi ronaldo da tako pucaju.. Nez iskreno kao sto sam reko svake godine je fifa na pocetku za mene losa igrica tako i ova.. vjerojatno (nadam se) ce za mjesec dva bit dobra igra.. 

Ja bih samo dodao nejasnoću kad recimo moj lw ili rw prati po krilu napadača i onda samo stane na nekih 30m od mog gola i ovaj ode i eto problema. Zašto k vragu stane? Zar mu je zabranjeno ispratiti opasnost po moj gol? Živcira me nespretno primanje lopte pri dodavanju na par metara. Pa ako se ne mogu dodati na par metara čemu igrač ima pass igru 85? Dva igrača na par metara okrenuta jedan drugome bez ikakavog pritiska fulaju se dva tri metra i onda ovaj prima u raskoraku i dok je smiri ona je već izgubljena. Igra u obrani mi je isto enigma. Dosta toga su mijenjali i nije mi jasno zašto? Svaki malo bolji skiller će me razvaliti jer me igrači ne slušaju. Sve nešto usporeno plešu oko napadača. Nisam truba ali sinoć sam se osjećao kao na ledu. Jučer samo odigrao online 10 tekmi na fifi15 i primio sam samo jedan gol.

Spajalo me sa svakakvim igračima ali nisu svi bili trube. Bilo je odličnih tekmi i obranu odradim sa smješkom. Ovdje se oznojim ko konj a imam osjećaj da ništa ne kontroliram. Uvijek kad sam u izglednoj šansi pojavi se sa strane neki moj igrač koji zasmeta, ometa i upropasti mi prigodu. Koji je to sada vrag? I dalje imam posjed i moram ga imati što više jer je to jedina šansa da što duže sačuvam svoju mrežu ali sve to sada izgleda nekako u grču. Možda ću za mjesec dana igrati sa smješkom ali za sada igram s grčem na licu. I da, overseas oko podneva utovario igru i do sada je nisu isporučili a od njih sam 2/3 km zračne linije. Kaj sada vrijedi ažurnost santca domenice kad im ovi kvare krajnji rezultat. Žalio sam se i dobio odgovor da je istraga u tijeku gdje se vozi po gradu moja igra. Izgleda ništa od igranja danas na PS4...

15 godina
FIFA 16

Osvojio FUT title u DIV 10, slažem polako BPL ekipu. Inler je bog isus na CDM, a ovo je valjda prva FIFA u kojoj mi čak mi Mertesacker nije prespor. Meni je baš sjelo sve. Napokon nema onog da iz očaja pritisneš pas i stvoriš se u šansi za gol, nema bezveznog šprintanja s loptom 0/24, svaku akciju treba planirati 3 poteza unaprijed, a ne se ko dosad oslanjati na assissted. Probiti krilo napokon nije lako ko prije gdje si u svakoj akciji ulazio sa krilnim igračem u 16m, ali još uvijek se da protrčati obrambeni. Majke mi ako su mi jasni ovi koji vele da Ivanović samo tako dostigne Ronalda. 

Jedino mi golmani sad izgledaju prejaki. Dosta teže se dođe u pravu šansu i baš je teško za progutat kad ti golman obrani nešto što se ne brani nikad.

Napokon je sve sjelo na svoje mjesto. Tactical defending ima smisla jer je sve sporije, građenje sa igračem je dobilo smisao, oni sitni driblinzi sa LT+RT, jedino mi ovaj off the ball dribling ne služi ničemu zasad. A bome ne vidim da ga i ostali koriste.

Sve u svemu, najbolja FIFA od 12 i 99% je sigurno da će ju uništiti sa prvim patchem oko prosinca. Al bar do onda mogu uživati.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Citao sam na jednom forumu da su vec zeznuli sa prvim updatom a to je brzina gameplay-a sto se tice fut-a, i onda se smorio.........
17 godina
FIFA 16

Moram biti pošten pa reći da mi je overseas upravo isporučio PS4 verziju igre te se bacam na posao. Upravo se skida update od 307MB. Nakon toga pokrećem igru pa da vidim ima li razlike između pc i ps4 verzije igre. No prije ntoga moram doći do nekih igrača jer nemam apsolutno ništa na PS4. Valjda ću do ponoći biti u igri. Interesantno, fifa na PS4 ima 24GB a na PC 13GB.

Evo, trenutno na PS4 marketu milja i pol transakcija nasuprot računala gdje ima oko 110 tisuća transakcija. Znači, kako sam i pretpostavljao nikakva razlika u odnosu na prošlu godinu kako su neki sugerirali.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2015 19:05 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 16

Upravo sam odigrao fut match i lik imao 3 penala protiv mene.. jednostavno nemaju smisla ti penali, ja nista ne napravim, moj igrac ga gurne i eto bum, penal.. par minuta nakon toga, dodem ja do njegovog gola, lik me odvali ko kravu, a sudac ne reagira ( korumpirano govno ).. nakon toga jos jedna situacija, krene lik s centra odma u napad, nisam ga mogao zaustavit jer ovi moji umjesto da ga prate, bjeze od njega ko da s pistoljem trci prema golu.. al ajd, uspijem ga nekako stic ( samo sam sprintao ) i naravno moj teletabis ga opali po nozi tako jako da je ovaj izorao pol terena ( mozete pogadat, dobio sam crveni i zabio mi je gol ).. Nemojte me krivo shvatit, odlicna je igrica, puno bolja od prethodnika, al ovi penali su epic ..

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2015 19:20 (ReventoN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jel zna netko kako se save-a custom tactics da ne moram prije pocetka svake utakmice gubit 30 sec na naredivanje?

15 godina
JohnnyBlaze kaže...

Jel zna netko kako se save-a custom tactics da ne moram prije pocetka svake utakmice gubit 30 sec na naredivanje?

Misliš na ono high pressure, counter attack itd? Ne znam dal ima sad neka jednostavnija fora, ali prije si morao krenuti karijeru s nekim timom, onda si tamo napraviti custom taktiku i odabrati da ti zamjeni jednu od ove 4 defaultne.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Da li neko zna i da li postoji opcija na ps4 da snimim tekmu svoju ???i kako se to radi ako postoji mogucnost...HVALA!!!!
10 godina
neaktivan
FIFA 16

recimo kad s napadacem trcis na gol i pucas jel svaki put mora bas puknut s desnom nogom? I to jos vanjski felš? Kak je kod jacih igraca jer kod ovih malo slabijih uvijek ima isti sut, a i bilo bi super da malo promjeni nogu makar mu bila slabija, samo da opali

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

odigraj jednu offline tekmu i nabaci recenziju 

15 godina
Hexfire kaže...
JohnnyBlaze kaže...

Misliš na ono high pressure, counter attack itd? Ne znam dal ima sad neka jednostavnija fora, ali prije si morao krenuti karijeru s nekim timom, onda si tamo napraviti custom taktiku i odabrati da ti zamjeni jednu od ove 4 defaultne.

Prije se moglo otic u edit team i napravit custom taktiku i stavit ih umjesto tih default, a sad ne vidim nigdje opciju save.

14 godina
neaktivan
FIFA 16

Ima li neko problema sa veličinom transfer liste? Prošlu fifu sam moga maksimalno stavit 40 itema, a ovu 30 ... wtf? Kupio sam sve nadogradnje za transfer listu, ali i dalje je na 30.

Hasta La Victoria Siempre
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 16

Kupljena danas FIFA 16 - 549kn - brate skupo u pm...,al ajde ne kupujem svako malo igrice.

Igrao sam 6 tekmi online a utisici su u kratko :

Grafika je klasika, odlična kao i na Fifi 15.Nisam se puno zajebavao s namještanjem taktike tako da sam ostavio taktiku kako je namještena. Igrao sam s Real Madridom.

Sve se svodi na lagani kombinacijski nogomet... Obrana mi se na prvu čini više inteligentnija nego prije.U obrani nema smisla lovit igrače po terenu brzim trčanjem, nego se pripremit i čekat.Napad mi je li la. Pogodio sam barem 5-6 puta prečku. Nekako mi je ta prečka bila nerealna. Također potvrđujem priču od kolege koji je rekao da je napravio tri penala. Ja sam u 6 tekmu dobio 4-5 penala., nisam ni jedan napravio. Nekako je bolja od Fife 15 a opet joj jedan dio Fife 15 fali. Morate jednostavno probat da bi znali o čemu pričam.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Kakva blamaža. Potrošio 6000 pointsa i dobio moutinhoa kao najboljeg igrača? Pa nemojte me hebati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
meni nece uopce naci protivnika u online
battletag:MasnaKrvavic#2275
13 godina
Hexfire kaže...

Osvojio FUT title u DIV 10, slažem polako BPL ekipu. Inler je bog isus na CDM, a ovo je valjda prva FIFA u kojoj mi čak mi Mertesacker nije prespor. Meni je baš sjelo sve. Napokon nema onog da iz očaja pritisneš pas i stvoriš se u šansi za gol, nema bezveznog šprintanja s loptom 0/24, svaku akciju treba planirati 3 poteza unaprijed, a ne se ko dosad oslanjati na assissted. Probiti krilo napokon nije lako ko prije gdje si u svakoj akciji ulazio sa krilnim igračem u 16m, ali još uvijek se da protrčati obrambeni. Majke mi ako su mi jasni ovi koji vele da Ivanović samo tako dostigne Ronalda. 

Jedino mi golmani sad izgledaju prejaki. Dosta teže se dođe u pravu šansu i baš je teško za progutat kad ti golman obrani nešto što se ne brani nikad.

Napokon je sve sjelo na svoje mjesto. Tactical defending ima smisla jer je sve sporije, građenje sa igračem je dobilo smisao, oni sitni driblinzi sa LT+RT, jedino mi ovaj off the ball dribling ne služi ničemu zasad. A bome ne vidim da ga i ostali koriste.

Sve u svemu, najbolja FIFA od 12 i 99% je sigurno da će ju uništiti sa prvim patchem oko prosinca. Al bar do onda mogu uživati.

Ja ga koristim. Najjaca stvar u novoj fifi samo treba znat kako ga koristit i kada. Imam u futu score 10-0-0, nikad nisam bio vise odusevljen novom fifom nego sada. 

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
16 godina
FIFA 16

Vidim da su na brazilskom originu pointsi u manjim cijenama nego kod nas,ima ko da je uzeo,da nebi bilo BAN...

Nadalje..da li kome kad golman ima loptu,korner il kad se prikaze sudac cijela slika postaje puno svijetlija? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice