FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 651.346
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 16
Hexfire kaže...

@movie

Što se tiče onih penala. Naravno da se to kroz godinu izlevelira, jednom popušiš, drugi put ti pomogne, ali poanta je da je to bilo "broken" u prošlogodišnjem izdanju i opet je ista stvar u ovogodišnjem. To definitivno nije u redu.

Naravno da je bezveze, ali i prerano zaključivanje na osnovu jednog posta je isto bezveze. Kad probaš vidjet ćeš je li problem isti, manji ili veći. Ne mogu donositi zaključak na osnovu nečijeg napisa. Možda moj način igre isprovocira jedan penal u deset tekmi a njegov dva penala u tekmi. Iskreno, ne znam što mogu očekivati dok ne probam. Interesantno, nisam još dobio code s one najjeftinije stranice. Javilo mi se par ljudi pa se raspituju. Nisu niti oni dobili. Kaj čekaju? Radi se o cdkeys.com. Pa usput pitanje, je li netko tko je ovdje kupio igru dobio išta s te stranice?

15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Pročitao sam na par mjesta da je ipak u punoj igri povećan pace u odnosu na demo. Jako primjetno ili je ipak i dalje drastično sporije od 15?

@movie

Što se tiče onih penala. Naravno da se to kroz godinu izlevelira, jednom popušiš, drugi put ti pomogne, ali poanta je da je to bilo "broken" u prošlogodišnjem izdanju i opet je ista stvar u ovogodišnjem. To definitivno nije u redu.

Nije istina, odigrao sam preko 15tak tekmi u online seasonsu i brzina je ista kao i u demu, a za fut ne znam, tamo je lako moguće da je povećano.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
FIFA 16

Evo mojih pulena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
DEEMon kaže...

Evo mojih pulena.

Koliko kostaju ?imam ciglo 1100 coinsa !hahahahha

Mozda kupim za 20 e 2100 pointsa pa da okusam srecu ?!

To je 21. pack ,jbg valda bude nesto bar da se proda pa da skrpim BPL i dosta je za pocetak !

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2015 14:17 (mackocicko2004).
13 godina
mackocicko2004 kaže...
DEEMon kaže...

Evo mojih pulena.

To je 21. pack ,jbg valda bude nesto bar da se proda pa da skrpim BPL i dosta je za pocetak !

aj ne kupuj nista, jer mi se bas neda citat 15 stranica kako nisi nista dobio. Cuvaj coinse, slazi ekipu igrom i doci ces na svoje.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
mackocicko2004 kaže...
DEEMon kaže...

Evo mojih pulena.

aj ne kupuj nista, jer mi se bas neda citat 15 stranica kako nisi nista dobio. Cuvaj coinse, slazi ekipu igrom i doci ces na svoje.

Ok valda skupim neku fitnes ekipicu !Bice ok ,sledece sedmice dolazi opet jumbo pack ,mozda bude tu nesto !

14 godina
mackocicko2004 kaže...
DEEMon kaže...

Evo mojih pulena.

Nije 21 pack, nemoj kupovat one od 100FP, nego one od 150.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
KiCo77 kaže...
mackocicko2004 kaže...
DEEMon kaže...

Evo mojih pulena.

Ja sam ovo skupio odigrajući Draft online i par paketa što sam dobio uz Deluxe veriziju.

Potrebno je barem 20-tak tisuća za ovo.

10 godina
protjeran
DEEMon kaže...
KiCo77 kaže...
mackocicko2004 kaže...
DEEMon kaže...

Evo mojih pulena.

Ja sam ovo skupio odigrajući Draft online i par paketa što sam dobio uz Deluxe veriziju.

jbg skrpicu nesto jeftinije !

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2015 14:48 (mackocicko2004).
17 godina
FIFA 16
Da sam prije shrao možda bih prije dobio ključić.... upravao došao..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Evo već i cheatera... klub se zove Lyon US, nemojte igrati ako vas spoji s tim smradom

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mackocicko2004 kaže...
DEEMon kaže...
KiCo77 kaže...
mackocicko2004 kaže...
DEEMon kaže...

Evo mojih pulena.

jbg toliko necu skupiti sa jednim timom nikad.

Pa napravio ovako:

1. Prodaj igrače koji ti netrebaju.

2. Aktiviraj si boost 10x1000

3. Odigraj Draft online s tokenom koji si dobio.

4. Odigraj FUT sezonu.

5. Prodaj što ti netreba iz paketa koje dobiješ iz Draft online.

Nakon 10 utakmica imati ćeš oko 20.000

10*1000 =10.000

10*450 (od tekme) = 4.500

Od prodaje igrača i otvaranja paketa = 5.500

---------------------

20.000

12 godina
neaktivan

ali kako je moguce da vec prije bude tih citera?

17 godina
orim0909 kaže...

ali kako je moguce da vec prije bude tih citera?

Kako si ti pokrenuo igru tako je i on, samo se nadam da ćeš ti duže igrati od njega tj. da će on igrati dok ga ea ne banira.

15 godina
The Unforgiven kaže...
Dok vidim da PES na nekoj stranici ima ocjenu veću od 50%, odmah mi je jasno o kakvoj se stranici radi...

Kad vam bude dosadno i dopiydi FIFA, molim vas skinite to čudo, prvo vam neće bit jasno što se događa, onda ćete molit da možete igrat FIFA-u, kakvu takvu, jer ja ne znam kako neko u 2015. može onakvu igru izbacit...

PES review je temeljen na PS4 verziji igre koja se toliko razlikuje i toliko je bolja od PC verzije igre da se ona na PC-u nebi uopće ni trebala zvati PES 2016.

Ne kažem da je PES bolji od FIFA-e i dosadile su mi više te usporedbe, samo kažem da je ovdje na forumu većina PC igrača koja pljuje po reviewima PES-a i dobrim ocjenama na IGN-u i ostalim stranicama, bez da je uopće i probala tu verziju igre. PES 2016 na PC-u je sranje u usporedbi s PES-om na PS4 i Xbox One.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
neaktivan

movie nisam mislia na to, nego odakle mu nekakav program ili sta vec da vara?

15 godina
neaktivan
Catyph1 također...
One ring to bring them all and in the darkness bind them
14 godina
FIFA 16

Sad je fora da kad ti netko izađe sa alt+f4 ti dobijes DNF... eh srecom mi se samo jednom desilo ali ljudi po forumu pi*de hahaha

A sta se tice trainera, radi preko cheatengina, svake godine na istu foru

edit: eto dvaput

Ovo još nisam vidio hahahahah

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2015 15:19 (KiCo77).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Sad je fora da kad ti netko izađe sa alt+f4 ti dobijes DNF... eh srecom mi se samo jednom desilo ali ljudi po forumu pi*de hahaha

Znači kad nekog razvalim ili netko razvali mene samo se izađe iz igre i nemaš ništa od toga što si odigrao dobru utakmicu? Pa to će se samo izlaziti iz igre kad skuže likovi da ne mogu dobiti. Čisto iz pakosti... trebat će rezu održavati na jednom golu kako druga strana ne bi gubila ineters za utakmicom..

12 godina

Jel netko dobio key za igru već, ako je s koje stranice ste kupovali

14 godina
neaktivan
movie kaže...
KiCo77 kaže...

Znači kad nekog razvalim ili netko razvali mene samo se izađe iz igre i nemaš ništa od toga što si odigrao dobru utakmicu? Pa to će se samo izlaziti iz igre kad skuže likovi da ne mogu dobiti. Čisto iz pakosti... trebat će rezu održavati na jednom golu kako druga strana ne bi gubila ineters za utakmicom..

cisto sumnjam meni je u fifi 15 desavalo ako vodim priznaje meni pobjedu a ako gubim izgubim DNF i tu utakmicu!!!Tako je bilo kod mene 

11 godina
neaktivan

s koje si stranice dobio key, ja san kupio na g2a i još nije stiga

14 godina
balky1911 kaže...

Sve stranice će poslati key na dan izlaska. Općenito, preload je moguć samo ako se napravi preorder na Originu/Steamu.

14 godina
mirkossam kaže...

cisto sumnjam meni je u fifi 15 desavalo ako vodim priznaje meni pobjedu a ako gubim izgubim DNF i tu utakmicu!!!Tako je bilo kod mene 

Ovo nije fifa 15 nego fifa 16.. Stvari su se promjenile, na gore..

BTW u fifi 15 kada bi ti vodio i kad bi ti netko izašao sa alt+f4 nebi dobio pobjedu nego bi samo izgubio ugovore, sve ostalo kao da nisi ni igrao.

12 godina
neaktivan
FIFA 16

a jeli moze neko objasnit kako je moguce da ja imam taj multiplikator 0,44 nakon utakmice pise kad se dobiju coinsi? a nikad nisam prekinia tekmu. i izasa namjerno i slicno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ja san svaki put kad bi neko izaša u fifa 15 dok sam vodio dobio pobjedu.
14 godina
neaktivan
balky1911 kaže...
ja san svaki put kad bi neko izaša u fifa 15 dok sam vodio dobio pobjedu.

Ne noze biti tako ako izadjes gubis barem opet pricam o fifi 15 jer mi nije dosao key za 16

11 godina
neaktivan
pa ako ja izadjem u fifa 15 piše se da sam izgubio makar i vodio, ali ako izadje ovi drugi onda se meni piše pobjeda.
17 godina
FileFicho kaže...
balky1911 kaže...

Sve stranice će poslati key na dan izlaska. Općenito, preload je moguć samo ako se napravi preorder na Originu/Steamu.

Ja sam dobio danas s cdkeys.com. tako da te demantiram u tvojoj tvrdnji.( oko 14h je došao)

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2015 16:59 (movie).
12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Pročitao sam na par mjesta da je ipak u punoj igri povećan pace u odnosu na demo. Jako primjetno ili je ipak i dalje drastično sporije od 15?

@movie

Ja sta sam dosada odigrao 15 uktamica,cini mi se da je pace bio bitniji u demo-u,sve sto sam dosada zabio su bile izrađene akcije do kojih bi dosao 1 na 1 ili kada bi dobio slobodan udarac sa 25 metara,branici su puno bolji,puno pametnije igraju,dodavanje je ogrmona stvar i igraci se krecu realnije,visoki CDM-ovi mogu izbit loptu glavom,oduzet loptu i dodat prvom do sebe(kao u stvarnosti),a ne kao u FIFI 15 di sam sa TOTS Krycowchiakom imao 10 golova i to sve protivniku presao 3 igraca i zabio.Evo u jednoj momcadi mi je napadac Remy a u drugoj Cavani,u FIFI 15 je Remy bio bolji od Cavania u svemu osim pucanju,a sada Remy-a planiram prodat nakon 3 online tekme,nema gola,nema asistencija,katastrofa,dok sa Cavaniem imam 4 online tekme i u njima ima 7 golova i 2 asistencije.
Mene je ova Fifa odusevila do sada,pitanje je biti sta ce uciniti Patchevi ili ako onaj Nepenthez ne izbaci opet video sa nekim glitchom sa kojime ce unistiti igricu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice