FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 651.590
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FIFA 16

Nisam baš čitao temu od početka pa se ispričavam ako je bilo govora o tome prije, ali me zanima jesam li ja jedini kojim je čudno kako lopta kod svakog udarca počinje padati? Puknem s nekih 15 metara volej ili punom nogom i lopta par metara prije gola počinje padati. Na FIFI 15 znam danije bilo tako.

14 godina
FIFA 16

Ja kupio nekoliko menađera i dignuo si bonus na ugovore. Tako da za rare contract dobijem solidnih 34 tekme :) 

Obzirom da se nađu trenutno rare ugovori po 400coins-a cijela momčad se opskrbi s 34 tekme za samo 4400 coisa :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
17 godina
Hexfire kaže...
Piše na fifa forumu da je još uvijek moguće igrati high pressure 90 minuta bez ikakvih posljedica. Jer naravno svaka momčad može držat takav tempo cijelu tekmu... Uz sporije i manje precizne passove teže je zadržat loptu, pa će opet svi exploitat high pressure. Kad dodam ove random penale koje suci dosuđuju, mislim da ću i ove godine preskočiti ozbiljnije igranje fife.

Ne znam zakaj se zamaraš tim penalima. U prošloj fifi od preko tisuću tekmi napravio sam dvadesetak penala a pola od njih je bilo bezveze. Kad pogledaš broj tekmi, nije zabrinjavajuće. Uostalom gluposti se događaju i u pravom nogometu. Sjeti se kakav je penal prije dva tjedna bayern dobio u 92 minuti? Pa ovaj vikend u  poljudu? Primjera koliko hoćeš. Naravno da nije ugodno kad na takav način izgubiš ali u jednoj godini meni je ti prihvatljiv broj nepravdi na moj račun. Uostalom i za mene su svirani nekakvi takvi penali... dok sam ne probaš nećeš znati u kojoj mjeri je to do igre a u kojoj mjeri igrač isprovocira takvu situaciju.

Primjetio sam da sam najviše penala napravio s talijanima pa englezima. Nijemci, gotovo da se i ne sjećam da sam s njima napravio penal..

10 godina
protjeran
FIFA 16

Slozio sam neke bijedne Nijemce,imam Ramosa i Bernata od poznatih ostalo sve buranija ali chem. 100 % !

Sad cu neke Engleze za pocetak kao fitnes team !Ima li neko jeftin BPL squad da ne kopam po netu ! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Sta je sa golova sa centra ?Je li neko probao online?Da li su bar to popravili i ono pretrcavanje pola tima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Nema toga više.

Bome padaju lošije ocjene, tipa 7/10. Najviše zamjeraju usporavanje igre - pacea Muahahahahaha

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2015 10:44 (DEEMon).
13 godina
neaktivan
Cekaj malo pa nije to valjda review od Asima Tanvira ili kako vec?!?
17 godina
lazicki88 kaže...

Je, izgleda da ni asim nema skilla pa je u problemima..

13 godina
neaktivan
Ma daj mislim kako mozes ocekivat dobru ocjenu od pedercica koj lize šupak glavnom konamijevom laživu Adamu Bhatti-u 😊
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ma daj mislim kako mozes ocekivat dobru ocjenu od pedercica koj lize šupak glavnom konamijevom lažovu Adamu Bhatti-u 😊
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
movie kaže...
lazicki88 kaže...

Je, izgleda da ni asim nema skilla pa je u problemima..

Ima i ostalih review-a pa bacite oko.. IGN recimo FIFA 7.8, PES 9.5.

PSN ID: Soja2706
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

sinoc sam igrao 4-5 ,ja Real oni svasta !Izgubio sma sve po 2:0 !Buuuaaaaaaa.....

nikad necu nauciti ovo govno od igre !

P.S. Evo ovaj squad sam nasao kao jeftin je !

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2015 11:30 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
soja kaže...

Haahhaahhaaa.... zabavan si u silnim nastojanjima podizanja mrtvog konja s poda... kako ono ide? Kralj se vratio... i tako svake godine ispočetka...

12 godina
neaktivan
FIFA 16

zanima me u vezi fife 

kad budem igrao manager mode

koju ligu da odaberem da mogu igrat bar 3 pretkola za ulazak u europsku ligu ligu prvaka

jer nije mi zanimljivo igrat sa jakim klubovima 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...
soja kaže...

Haahhaahhaaa.... zabavan si u silnim nastojanjima podizanja mrtvog konja s poda... kako ono ide? Kralj se vratio... i tako svake godine ispočetka...

Ajde skupljat sličice, pa brzo na ping pong!

PSN ID: Soja2706
17 godina
soja kaže...

Danas nemam vremena za ping pong a sličice sam odavno skupio, idem u kino gledati povratak kralja - osmi dio...  siguran hit!

15 godina
neaktivan
Dok vidim da PES na nekoj stranici ima ocjenu veću od 50%, odmah mi je jasno o kakvoj se stranici radi...

Kad vam bude dosadno i dopiydi FIFA, molim vas skinite to čudo, prvo vam neće bit jasno što se događa, onda ćete molit da možete igrat FIFA-u, kakvu takvu, jer ja ne znam kako neko u 2015. može onakvu igru izbacit...
One ring to bring them all and in the darkness bind them
14 godina
FIFA 16

Zna netko zasto mi ne dolazi nikakva obavijest IG kad dobijem poruku na originu? Znaci nista se cuje, niti ne izleti onaj oblacic,  a kad odem alt tab vidim da imam 50 poruka na onom chatu haha

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
soja kaže...
movie kaže...
soja kaže...

A sta to PES ima nego slicice u svom pokusaju online FUTa. 

Ajde soja maglaj... ako ti pase PES igraj, al ne budi toliko fanboy i hejter svega suprotnog.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Moze komentari na squadove? 

Za one koji se pitaju - 20 € FP i malo srece :D 

Sinoc sam malo igrao, po meni najbolja fifa do sada...

+ animacije, klizeci i presjecanje lopte, realnije oduzimanje lopte, 

smanjena važnost pacea, realniji ubacaji i tackleovi

- AI u singleplayeru nebalansiran (nekad lakse na ultimate nego na semi-pro),

finese shot OP(sa javi garciom zabio dvije golcine sa 25 metara u raslje),

mozda penali (fut draft protivnik napravio 2 penala na utakmici)

Ovo je brzinski zaključeno iz jednoznamenkastog broja utakmica sinoc..

Uglavnom na prvu mi se cini jako dobro, mislim da cu ove godine igrati 

za razliku od 15-ice od koje sam brzo odustao...

Od HIGH rated igrača probao sam Riberya i Yayu Tourea. Prvi me je odusevio

sa driblinzima s kojim samo prolazi kroz obrane.. Yaya mi je ponekad djelovao tromo,

cak mi je se vise svidio Sebastian Rode koji je bio po cijelom terenu i uvijek na pravom mjestu.

main squad main squad
fitness fitness
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
BREITLING kaže...

Moze komentari na squadove? 

Za one koji se pitaju - 20 € FP i malo srece :D 

Sinoc sam malo igrao, po meni najbolja fifa do sada...

+ animacije, klizeci i presjecanje lopte, realnije oduzimanje lopte, 

smanjena važnost pacea, realniji ubacaji i tackleovi

- AI u singleplayeru nebalansiran (nekad lakse na ultimate nego na semi-pro),

finese shot OP(sa javi garciom zabio dvije golcine sa 25 metara u raslje),

mozda penali (fut draft protivnik napravio 2 penala na utakmici)

Ovo je brzinski zaključeno iz jednoznamenkastog broja utakmica sinoc..

Uglavnom na prvu mi se cini jako dobro, mislim da cu ove godine igrati 

za razliku od 15-ice od koje sam brzo odustao...

Od HIGH rated igrača probao sam Riberya i Yayu Tourea. Prvi me je odusevio

sa driblinzima s kojim samo prolazi kroz obrane.. Yaya mi je ponekad djelovao tromo,

cak mi je se vise svidio Sebastian Rode koji je bio po cijelom terenu i uvijek na pravom mjestu.

Kako si kupio pointse ?Preko Mexica ili direktno?Koje packove si otvarao ,od koliko ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2015 12:44 (mackocicko2004).
15 godina
neaktivan
preko web appa bez vpna... premium gold packovi,po 150 fp.. a cista sreca, kolega je uzeo pet puta vise fp pa nije dobio igraca jaceg od 81 overall
17 godina
soja kaže...

Evo bacio oko, nije loše...

10 godina
FIFA 16

https://www.instant-gaming.com/en/836-buy-key-origin-fifa-16/ 

Za one koje imaju jedinu mogucnost placanja paysafeom(kao ja :D ) evo jedna lijepa ponuda 270kn

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

Pročitao sam na par mjesta da je ipak u punoj igri povećan pace u odnosu na demo. Jako primjetno ili je ipak i dalje drastično sporije od 15?

@movie

Što se tiče onih penala. Naravno da se to kroz godinu izlevelira, jednom popušiš, drugi put ti pomogne, ali poanta je da je to bilo "broken" u prošlogodišnjem izdanju i opet je ista stvar u ovogodišnjem. To definitivno nije u redu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Hexfire kaže...

Pročitao sam na par mjesta da je ipak u punoj igri povećan pace u odnosu na demo. Jako primjetno ili je ipak i dalje drastično sporije od 15?

@movie

Što se tiče onih penala. Naravno da se to kroz godinu izlevelira, jednom popušiš, drugi put ti pomogne, ali poanta je da je to bilo "broken" u prošlogodišnjem izdanju i opet je ista stvar u ovogodišnjem. To definitivno nije u redu.

Bzvz je govorit o brzini ako ne pitas tocno... da li pitas za Season ili pitas za FUT... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
protjeran
FIFA 16

Ovo sam skrpio za pocetak !Neke izmijene ?

Neko da me uputi na neki BPL jeftin.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2015 13:31 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice