Nisam baš čitao temu od početka pa se ispričavam ako je bilo govora o tome prije, ali me zanima jesam li ja jedini kojim je čudno kako lopta kod svakog udarca počinje padati? Puknem s nekih 15 metara volej ili punom nogom i lopta par metara prije gola počinje padati. Na FIFI 15 znam danije bilo tako.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne znam zakaj se zamaraš tim penalima. U prošloj fifi od preko tisuću tekmi napravio sam dvadesetak penala a pola od njih je bilo bezveze. Kad pogledaš broj tekmi, nije zabrinjavajuće. Uostalom gluposti se događaju i u pravom nogometu. Sjeti se kakav je penal prije dva tjedna bayern dobio u 92 minuti? Pa ovaj vikend u poljudu? Primjera koliko hoćeš. Naravno da nije ugodno kad na takav način izgubiš ali u jednoj godini meni je ti prihvatljiv broj nepravdi na moj račun. Uostalom i za mene su svirani nekakvi takvi penali... dok sam ne probaš nećeš znati u kojoj mjeri je to do igre a u kojoj mjeri igrač isprovocira takvu situaciju.
Primjetio sam da sam najviše penala napravio s talijanima pa englezima. Nijemci, gotovo da se i ne sjećam da sam s njima napravio penal..
Slozio sam neke bijedne Nijemce,imam Ramosa i Bernata od poznatih ostalo sve buranija ali chem. 100 % !
Sad cu neke Engleze za pocetak kao fitnes team !Ima li neko jeftin BPL squad da ne kopam po netu ! :)
Sta je sa golova sa centra ?Je li neko probao online?Da li su bar to popravili i ono pretrcavanje pola tima?
Nema toga više.
Bome padaju lošije ocjene, tipa 7/10. Najviše zamjeraju usporavanje igre - pacea Muahahahahaha
Je, izgleda da ni asim nema skilla pa je u problemima..
Je, izgleda da ni asim nema skilla pa je u problemima..
Ima i ostalih review-a pa bacite oko.. IGN recimo FIFA 7.8, PES 9.5.
Haahhaahhaaa.... zabavan si u silnim nastojanjima podizanja mrtvog konja s poda... kako ono ide? Kralj se vratio... i tako svake godine ispočetka...
zanima me u vezi fife
kad budem igrao manager mode
koju ligu da odaberem da mogu igrat bar 3 pretkola za ulazak u europsku ligu ligu prvaka
jer nije mi zanimljivo igrat sa jakim klubovima
Haahhaahhaaa.... zabavan si u silnim nastojanjima podizanja mrtvog konja s poda... kako ono ide? Kralj se vratio... i tako svake godine ispočetka...
Ajde skupljat sličice, pa brzo na ping pong! 

Danas nemam vremena za ping pong a sličice sam odavno skupio, idem u kino gledati povratak kralja - osmi dio... siguran hit!
Kad vam bude dosadno i dopiydi FIFA, molim vas skinite to čudo, prvo vam neće bit jasno što se događa, onda ćete molit da možete igrat FIFA-u, kakvu takvu, jer ja ne znam kako neko u 2015. može onakvu igru izbacit...
Zna netko zasto mi ne dolazi nikakva obavijest IG kad dobijem poruku na originu? Znaci nista se cuje, niti ne izleti onaj oblacic, a kad odem alt tab vidim da imam 50 poruka na onom chatu haha

A sta to PES ima nego slicice u svom pokusaju online FUTa.
Ajde soja maglaj... ako ti pase PES igraj, al ne budi toliko fanboy i hejter svega suprotnog.
Moze komentari na squadove?
Za one koji se pitaju - 20 € FP i malo srece :D
Sinoc sam malo igrao, po meni najbolja fifa do sada...
+ animacije, klizeci i presjecanje lopte, realnije oduzimanje lopte,
smanjena važnost pacea, realniji ubacaji i tackleovi
- AI u singleplayeru nebalansiran (nekad lakse na ultimate nego na semi-pro),
finese shot OP(sa javi garciom zabio dvije golcine sa 25 metara u raslje),
mozda penali (fut draft protivnik napravio 2 penala na utakmici)
Ovo je brzinski zaključeno iz jednoznamenkastog broja utakmica sinoc..
Uglavnom na prvu mi se cini jako dobro, mislim da cu ove godine igrati
za razliku od 15-ice od koje sam brzo odustao...
Od HIGH rated igrača probao sam Riberya i Yayu Tourea. Prvi me je odusevio
sa driblinzima s kojim samo prolazi kroz obrane.. Yaya mi je ponekad djelovao tromo,
cak mi je se vise svidio Sebastian Rode koji je bio po cijelom terenu i uvijek na pravom mjestu.
Moze komentari na squadove?
Za one koji se pitaju - 20 € FP i malo srece :D
Sinoc sam malo igrao, po meni najbolja fifa do sada...
+ animacije, klizeci i presjecanje lopte, realnije oduzimanje lopte,
smanjena važnost pacea, realniji ubacaji i tackleovi
- AI u singleplayeru nebalansiran (nekad lakse na ultimate nego na semi-pro),
finese shot OP(sa javi garciom zabio dvije golcine sa 25 metara u raslje),
mozda penali (fut draft protivnik napravio 2 penala na utakmici)
Ovo je brzinski zaključeno iz jednoznamenkastog broja utakmica sinoc..
Uglavnom na prvu mi se cini jako dobro, mislim da cu ove godine igrati
za razliku od 15-ice od koje sam brzo odustao...
Od HIGH rated igrača probao sam Riberya i Yayu Tourea. Prvi me je odusevio
sa driblinzima s kojim samo prolazi kroz obrane.. Yaya mi je ponekad djelovao tromo,
cak mi je se vise svidio Sebastian Rode koji je bio po cijelom terenu i uvijek na pravom mjestu.
Kako si kupio pointse ?Preko Mexica ili direktno?Koje packove si otvarao ,od koliko ?
https://www.instant-gaming.com/en/836-buy-key-origin-fifa-16/
Za one koje imaju jedinu mogucnost placanja paysafeom(kao ja :D ) evo jedna lijepa ponuda 270kn
Pročitao sam na par mjesta da je ipak u punoj igri povećan pace u odnosu na demo. Jako primjetno ili je ipak i dalje drastično sporije od 15?
@movie
Što se tiče onih penala. Naravno da se to kroz godinu izlevelira, jednom popušiš, drugi put ti pomogne, ali poanta je da je to bilo "broken" u prošlogodišnjem izdanju i opet je ista stvar u ovogodišnjem. To definitivno nije u redu.
Pročitao sam na par mjesta da je ipak u punoj igri povećan pace u odnosu na demo. Jako primjetno ili je ipak i dalje drastično sporije od 15?
@movie
Što se tiče onih penala. Naravno da se to kroz godinu izlevelira, jednom popušiš, drugi put ti pomogne, ali poanta je da je to bilo "broken" u prošlogodišnjem izdanju i opet je ista stvar u ovogodišnjem. To definitivno nije u redu.
Bzvz je govorit o brzini ako ne pitas tocno... da li pitas za Season ili pitas za FUT...