FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 596.203
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FIFA 16

Kad pokrenem instalaciju mi se odmah pojavi ova greška: A redistibutable package (DirectX11) was not installed successfully. Setup cannot continue.(false). Šta bi to moglo biti.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 16
TheMadNix kaže...

Kako kome... Ovaj "produženi klizeči" čuda radi kada ga se pravovremeno tempira. Kada igram odbranu, ovacije pljušte sa svih strana stadiona.

Pa ne možeš cijelu utakmicu samo uklizavati? Kaj je to nogomet?

14 godina
ale329 kaže...

Kad pokrenem instalaciju mi se odmah pojavi ova greška: A redistibutable package (DirectX11) was not installed successfully. Setup cannot continue.(false). Šta bi to moglo biti.

Pa reinstaliraj DX11.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
movie kaže...
TheMadNix kaže...

Kako kome... Ovaj "produženi klizeči" čuda radi kada ga se pravovremeno tempira. Kada igram odbranu, ovacije pljušte sa svih strana stadiona.

Movie,cijenim tvoje izjave i nekako gajim osjećaje da igraš nogomet i znaš kaj je "realan nogomet",fifa kao takva nikada neće biti kao ni jedan drugi nogomet,ali da je EA ove godine odradio dobar posao štima,e sad vidit ćemo sve 22.9 

ps.nemoj tražit dlaku u jajetu, za mene je ovo "dosta realan nogomet" znaš da boljeg nema i pomiri se s tim šta možeš malo manje uzet protivniku loptu 

14 godina
FIFA 16

PES 6 je bolji 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
ale329 kaže...

Pa reinstaliraj DX11.

Kad pokrenem instalaciju DX11 piše da je već instaliran.

15 godina
Da ga onda možda makneš i instaliraš opet?
One ring to bring them all and in the darkness bind them
10 godina
neaktivan
movie kaže...
TheMadNix kaže...

Pa tko je rekao da se moja odbrana temelji isključivo na sliding tackles? Klizeči sam spomenuo, jer mi je drugačiji u odnosu na prijašnja izdanja i da se lijepo iskoristiti... Općenito, treba biti strpljiv i igra odradi pola posla za tebe.

Something Inside so Strong
17 godina
lazicki88 kaže...

Movie,cijenim tvoje izjave i nekako gajim osjećaje da igraš nogomet i znaš kaj je "realan nogomet",fifa kao takva nikada neće biti kao ni jedan drugi nogomet,ali da je EA ove godine odradio dobar posao štima,e sad vidit ćemo sve 22.9 

ps.nemoj tražit dlaku u jajetu, za mene je ovo "dosta realan nogomet" znaš da boljeg nema i pomiri se s tim šta možeš malo manje uzet protivniku loptu 

Ma dobro, to je protiv compa. Protiv nekog igrača to će biti druga priča. Sasvim sigurno bit će lakše oduzeti loptu jer comp je gotovo savršen, bezgrešan. Ako mu prvi zabiješ gol sve štima, ali ako on zabije prvi onda nastaju ovi problemi..to valjda tako mora biti. Ne tražim ja dlaku samo sam komentirao kaj sam primjetio.

Top 20 igrača po ligama

https://www.easports.com/fifa/news/2015/fifa-16-ratings-top-leagues?utm_campaign=fifa16-social-global-ic-tw-ratings-top-leagues-tw-091115-text-site-lnch&utm_source=twitter&utm_medium=social&sourceid=fifa16-social-global-ic-tw-ratings-top-leagues-tw-091115-text-site-lnch&cid=43540&ts=1441996596300

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2015 20:56 (movie).
17 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Kako šta nije on integriran u Windowse

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Maloprije sam igrao tekmu sa Chelseaom protiv Reala i u jednom napadu trčim sa Costom prema kaznenom Reala i nedugo zatim me stiže Ramos te se počinjemo nagurivati i u tom nagurivanju Costa ga je otresao kao slinu, što me onako baš nasmijalo, jer sam navikao u prošlim izdanjima da sa Ramosom nema zezanja.

Poslije tekme odem na futhead da vidim fizikalije jednog i drugog i skužim da Costa ima strenght 91, a Ramos 80. Nadam se da će se osjetiti statsi upravo u ovakvim direktnim sučeljavanjima igrača i da se neće dešavati  da Coutinho izvali Kompanya.

Something Inside so Strong
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2015 21:53 (TheMadNix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ale329 kaže...
The Unforgiven kaže...

Kako šta nije on integriran u Windowse

Odi ovdje i skini DirectX End-User Runtimes, extractaj i pokreni instalaciju. Povući će ti update DX-a, ako ima nešto novije. U slučaju da ne radi nakon toga, onda je možda problem negdje drugdje. Probaj drugu verziju drivera grafičke na primjer.

15 godina
neaktivan
Potvrđeni Brazilskski klubovi u fifi 16. Tooooooooooo
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
C3c1l kaže...
Kad si to uzeo?
Posto sam citao po forumima da se sada bas i neda vise kupiti preko hole

sry kaj kasno odg :D
uzeo sam prije neka dva tjedna..bez poblema..i jučer baš frendu na istu foru..niš nije zezalo

17 godina
Tommy_123 kaže...
Potvrđeni Brazilskski klubovi u fifi 16. Tooooooooooo

Pa jesam ti rekao da je konami uzeo licence za samo dva kluba...

13 godina
neaktivan
FIFA 16

Lupas, PES ima full licenciranu Brazilsku ligu, sa sve grbovima, dresovima, logom, itd...

https://pes.konami.com/us/pes/exclusive-competitions-in-pes-2016/

0 4 hvala 0
17 godina
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2015 1:07 (movie).
13 godina
FIFA 16

Navjerovatnije nista od mene ove godine... dosta se osjeca trzanje na ovoj mojoj konfi... steta, a napokon dobar nogomet. Mada sam zesce izdemolirao ovaj AI :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Da prednarucim s meksickog ili cileanskog origina, ima li kakve razlike?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
FIFA 16

Iako imam FIFU 15 i moram priznati da na prvu nisam primjetio neku ogromnu razliku pošto se ipak radi o samo godinu dana starijem nastavku, igra mi se sviđa posebno FUT draw i mislim da ću napravit preorder.

Jel najjeftinije preko meksickog ili ima neka stranica?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zoki Mpek kaže...

Lupas, PES ima full licenciranu Brazilsku ligu, sa sve grbovima, dresovima, logom, itd...

https://pes.konami.com/us/pes/exclusive-competitions-in-pes-2016/

nemaju sve klubove.....

sto je glupost po meni,imat ligu koja nije kompletna :S

13 godina
FIFA 16

Nije im bilo glupo imati igru bez kise... a sad sta fali par klubova, boze moj :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Kakav kralj! U igri sa sto problema on je detektirao najbitniji... izgleda da se ove godine ipak igra samo nba2k16

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Nije u pravu, Messi ima na desnoj ruci i lijevoj nozi.

0 0 hvala 0
17 godina
miikaa77 kaže...

Pa mora improvizirati kad nema tetovažu u igri... totalno ga smelo...

Sad ti izaberi kapetana?

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2015 20:48 (movie).
12 godina
neaktivan
movie kaže...
miikaa77 kaže...

Pa mora improvizirati kad nema tetovažu u igri... totalno ga smelo...

Sad ti izaberi kapetana?

pa gullit jebogati!

11 godina
neaktivan
A raja nije mi jasno bit sad futa na demu, napravis ekipu odigras 1 tekmu i okaci qrcu o rep sve sto si dobio i napravio

0 0 hvala 0
15 godina
da isprobaš čim više igrača je to..
One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
miikaa77 kaže...
A raja nije mi jasno bit sad futa na demu, napravis ekipu odigras 1 tekmu i okaci qrcu o rep sve sto si dobio i napravio

Pa valjda da se upoznaš s novim modom u igri kako izgleda i kako funkcionira?

13 godina
neaktivan
pa bas zato sam naveo taj skoro pa nebitan detalj pored ostalih stvari koje su manje vise lose, ali ne mogu da shvatim da su lica katastrofalna, a pogotov kod mesija kao da je strasilo....
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice