Kad pokrenem instalaciju mi se odmah pojavi ova greška: A redistibutable package (DirectX11) was not installed successfully. Setup cannot continue.(false). Šta bi to moglo biti.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako kome... Ovaj "produženi klizeči" čuda radi kada ga se pravovremeno tempira. Kada igram odbranu, ovacije pljušte sa svih strana stadiona.
Pa ne možeš cijelu utakmicu samo uklizavati? Kaj je to nogomet?
Kad pokrenem instalaciju mi se odmah pojavi ova greška: A redistibutable package (DirectX11) was not installed successfully. Setup cannot continue.(false). Šta bi to moglo biti.
Pa reinstaliraj DX11.
Kako kome... Ovaj "produženi klizeči" čuda radi kada ga se pravovremeno tempira. Kada igram odbranu, ovacije pljušte sa svih strana stadiona.
Movie,cijenim tvoje izjave i nekako gajim osjećaje da igraš nogomet i znaš kaj je "realan nogomet",fifa kao takva nikada neće biti kao ni jedan drugi nogomet,ali da je EA ove godine odradio dobar posao štima,e sad vidit ćemo sve 22.9
ps.nemoj tražit dlaku u jajetu, za mene je ovo "dosta realan nogomet" znaš da boljeg nema i pomiri se s tim šta možeš malo manje uzet protivniku loptu
PES 6 je bolji
Pa reinstaliraj DX11.
Kad pokrenem instalaciju DX11 piše da je već instaliran.
Pa tko je rekao da se moja odbrana temelji isključivo na sliding tackles? Klizeči sam spomenuo, jer mi je drugačiji u odnosu na prijašnja izdanja i da se lijepo iskoristiti... Općenito, treba biti strpljiv i igra odradi pola posla za tebe.
Movie,cijenim tvoje izjave i nekako gajim osjećaje da igraš nogomet i znaš kaj je "realan nogomet",fifa kao takva nikada neće biti kao ni jedan drugi nogomet,ali da je EA ove godine odradio dobar posao štima,e sad vidit ćemo sve 22.9
ps.nemoj tražit dlaku u jajetu, za mene je ovo "dosta realan nogomet" znaš da boljeg nema i pomiri se s tim šta možeš malo manje uzet protivniku loptu
Ma dobro, to je protiv compa. Protiv nekog igrača to će biti druga priča. Sasvim sigurno bit će lakše oduzeti loptu jer comp je gotovo savršen, bezgrešan. Ako mu prvi zabiješ gol sve štima, ali ako on zabije prvi onda nastaju ovi problemi..to valjda tako mora biti. Ne tražim ja dlaku samo sam komentirao kaj sam primjetio.
Top 20 igrača po ligama
Kako šta nije on integriran u Windowse
Maloprije sam igrao tekmu sa Chelseaom protiv Reala i u jednom napadu trčim sa Costom prema kaznenom Reala i nedugo zatim me stiže Ramos te se počinjemo nagurivati i u tom nagurivanju Costa ga je otresao kao slinu, što me onako baš nasmijalo, jer sam navikao u prošlim izdanjima da sa Ramosom nema zezanja.
Poslije tekme odem na futhead da vidim fizikalije jednog i drugog i skužim da Costa ima strenght 91, a Ramos 80. Nadam se da će se osjetiti statsi upravo u ovakvim direktnim sučeljavanjima igrača i da se neće dešavati da Coutinho izvali Kompanya.
Kako šta nije on integriran u Windowse
Odi ovdje i skini DirectX End-User Runtimes, extractaj i pokreni instalaciju. Povući će ti update DX-a, ako ima nešto novije. U slučaju da ne radi nakon toga, onda je možda problem negdje drugdje. Probaj drugu verziju drivera grafičke na primjer.

Posto sam citao po forumima da se sada bas i neda vise kupiti preko hole
sry kaj kasno odg :D
uzeo sam prije neka dva tjedna..bez poblema..i jučer baš frendu na istu foru..niš nije zezalo
Pa jesam ti rekao da je konami uzeo licence za samo dva kluba...
Lupas, PES ima full licenciranu Brazilsku ligu, sa sve grbovima, dresovima, logom, itd...
https://pes.konami.com/us/pes/exclusive-competitions-in-pes-2016/
Lupas, PES ima full licenciranu Brazilsku ligu, sa sve grbovima, dresovima, logom, itd...
Pa sad tko lupa, ne znam...
https://www.easports.com/fifa/news/2015/brazilian-clubs-in-fifa-16?utm_campaign=fifa16-social-global-ic-tw-brazil-announcement-tw-091115-text-site-lnch&utm_source=twitter&utm_medium=social&sourceid=fifa16-social-global-ic-tw-brazil-announcement-tw-091115-text-site-lnch&cid=43610&ts=1442000481606&sf40917580=1
Navjerovatnije nista od mene ove godine... dosta se osjeca trzanje na ovoj mojoj konfi... steta, a napokon dobar nogomet. Mada sam zesce izdemolirao ovaj AI :D
Da prednarucim s meksickog ili cileanskog origina, ima li kakve razlike?
Iako imam FIFU 15 i moram priznati da na prvu nisam primjetio neku ogromnu razliku pošto se ipak radi o samo godinu dana starijem nastavku, igra mi se sviđa posebno FUT draw i mislim da ću napravit preorder.
Jel najjeftinije preko meksickog ili ima neka stranica?
nemaju sve klubove.....
sto je glupost po meni,imat ligu koja nije kompletna :S
Nije im bilo glupo imati igru bez kise... a sad sta fali par klubova, boze moj :D
Pa mora improvizirati kad nema tetovažu u igri... totalno ga smelo...
Sad ti izaberi kapetana?
pa gullit jebogati!
Pa valjda da se upoznaš s novim modom u igri kako izgleda i kako funkcionira?