odigro jednu sa zenama i nekako mi je cak i realnije nego normalno s muskima... pokreti, brzina igre itd.. bas cu sutra jos par tekmi odigrat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li kakav tutorial za novi no touch dribbling?
Da li se nekom prilikom micanja kamere kod kornera cini kao da je 30 fps dok tijekom same utakmice se bas osjeti da je 60 fps? Unaprijed hvala :)
Ima li kakav tutorial za novi no touch dribbling?
Da li se nekom prilikom micanja kamere kod kornera cini kao da je 30 fps dok tijekom same utakmice se bas osjeti da je 60 fps? Unaprijed hvala :)
Nisam igrao FIFA 16 demo na PC-u, al koliko se sjecam iz 15najske prilikom izvađanja kornera bilo je 30 fps-a...i onda u onom momentu kad krenes pucat, znaci "napunis" bar koliko jako ces ubacit i kad kamera krene sa loptom u peterac tad se brzo vrati sa 30 na 60 i zna se osjetit sitan lag mozda sec-sec i po..u toj tranziciji nazad na 60 FPS-a...iz nekog razloga programirano je da su korneri na 30 fps-a a ostatak igre na 60, nevidim bas neki razlog za to, al ocito postoji kad su to tako napravilo..bit ce da je bilo dropova FPS-a iz nekog razloga pa onda su radje odlucili fiksirat na "minimalnih" 30 pa vratit na 60 nego da neznam varira 35-55...
odigro jednu sa zenama i nekako mi je cak i realnije nego normalno s muskima... pokreti, brzina igre itd.. bas cu sutra jos par tekmi odigrat
i ja sam bome imao takakv osjecaj,pa sam cak vise uzivao igrajuci sa zenama
Probao i ja demo. Bolje je valjda, igranje na slow je pod mus + još bi se na sliderima pass speed trebao smanjiti, brzina lopte pri dodavanjima je jednostavno prebrza i zato nekad izgleda poput flipera, treba tako urediti neke stvari i onda bi moglo zaista dobro izgledati, naravno, ako se ne dogodi to o čemu ste pričali da finalnu verziju ne zahebu. Ovako kako sam odigrao demo i jedne i druge igre moram priznati da me se PES više dojmio, nisam nikakav fanboy, nemojte me odmah napasti, to je moje subjektivno mišljenje, briga me za Konami i EA samo bih volio igrati što bolji i realniji nogomet, a igrajući PES sam dobio bolji osjećaj. Vidjet ćemo još, nisam baš puno igrao niti jednu niti drugu igru, ali kažem, prema tom prvom dojmu. Možda FIFA bude ispred kada oni ili ja sam u postavka promjenim tih par stvari.
ja igram iskljucivo i samo offline (za online imamo ligu nas 25 u pes6...)
i obavezno ali obavezno fifa se mora igrat sve na MANUAL..da bi dobio pravi osjecaj dobre igre...ako igras sve na automatic,pass,cross,shoot itd...naravno da onda vidiš i igraš flipper
Probao i ja demo. Bolje je valjda, igranje na slow je pod mus + još bi se na sliderima pass speed trebao smanjiti, brzina lopte pri dodavanjima je jednostavno prebrza i zato nekad izgleda poput flipera, treba tako urediti neke stvari i onda bi moglo zaista dobro izgledati, naravno, ako se ne dogodi to o čemu ste pričali da finalnu verziju ne zahebu. Ovako kako sam odigrao demo i jedne i druge igre moram priznati da me se PES više dojmio, nisam nikakav fanboy, nemojte me odmah napasti, to je moje subjektivno mišljenje, briga me za Konami i EA samo bih volio igrati što bolji i realniji nogomet, a igrajući PES sam dobio bolji osjećaj. Vidjet ćemo još, nisam baš puno igrao niti jednu niti drugu igru, ali kažem, prema tom prvom dojmu. Možda FIFA bude ispred kada oni ili ja sam u postavka promjenim tih par stvari.
Daj nemoj me za***avati s PESO-om,još uvijek se igrči kreču ko hebeni roboti i dok tu fiziku ne srede nikad neće bit bolji od fife,koliko god se trudili,ove godine je fifa po meni fizički,kretnjom pod to mislim(uklizavanja,skok,šut,oduzimanja lopte,proklizivanje igrača,kriva stajna noga i ostal stvari) sve izgelda odlično i.t.d jednostavno "razvalili sve"
Daj nemoj me za***avati s PESO-om,još uvijek se igrči kreču ko hebeni roboti i dok tu fiziku ne srede nikad neće bit bolji od fife,koliko god se trudili,ove godine je fifa po meni fizički,kretnjom pod to mislim(uklizavanja,skok,šut,oduzimanja lopte,proklizivanje igrača,kriva stajna noga i ostal stvari) sve izgelda odlično i.t.d jednostavno "razvalili sve"
Sad sam baš išao odigrati dvije utakmice za redom demo fife pa pesa i to je istina, animacije i kretnje su na strani fife, to se stvarno lako primjeti, kad se sve zbroji i oduzme, kad se još malo dotjera fifa pomoću slidera i ako još možda nešto sitno poboljšaju, a ne pokvare do završne verzije mislim da ću ipak fifu ocijeniti boljom.
Vi i vasi slajder i trazenje realnosti u igri koja to nikad neece moc 100% prenijet na ekran. Napokon su pogodili sa brzinom pa i dalje nevalja :D
Vi i vasi slajder i trazenje realnosti u igri koja to nikad neece moc 100% prenijet na ekran. Napokon su pogodili sa brzinom pa i dalje nevalja :D
Ma jesu, sve super, ali kako se čini ubrzat će ju jer se likovi s futa žale da je presporo xD
Ma jesu, sve super, ali kako se čini ubrzat će ju jer se likovi s futa žale da je presporo xD
Po prvi puta je brzina ok na fifi,ako to shebu onda u rac i EA i svi ovi klinci
Samo da se sada pace whores ne žale da ne mogu poslati loptu u prostor ili da l1 trokut ne funkcionira, treba sada malo promozgati i razmišljati a ne samo nabiti l1 trokut sa svoje polovice ili protrčati sve sa Ronaldom ili Messijem.
Nadam se da nece kmecat klinci sa maminim i tatinim karticama kako nemogu zabit gol sa ronaldom...jer onda opet ce ubrzat igru koja ce sama po sebi bit malo brza u futu radi chemistria koji dodaje statsima...
S druge strane, EA ko EA..pare vrte sve...a vise zarade od klinaca sa karticama nego od nas igraca zeljnih koliko toliko normalne igre
Samo da se sada pace whores ne žale da ne mogu poslati loptu u prostor ili da l1 trokut ne funkcionira, treba sada malo promozgati i razmišljati a ne samo nabiti l1 trokut sa svoje polovice ili protrčati sve sa Ronaldom ili Messijem.
Točno to
Dosta PESovaca (na drugim forumima) je skužilo da je ova FIFA vidno drugačija i po meni najbolja do sada. Ne znam da li ste vi primjetili, ali drugačija su uklizavanja. Maloprije sam imao jedno idealno sa Hummelsom i dobio ovaciju poblike, koje je bilo baš onako dosta izraženo. Primjetio samo predivne animacije u nekim situacijama, naguravanja između 2 igrača su najbolja do sada, a svako pretjerano sudac odmah svira. Za vratare neamam rječi, jer sam imao priliku vidjeti intervencije koje ostavljaju bez daha...
Ostaje samo da se molimo da EA ne ukaka sav dobar posao koji su odradili i digli igru na viši nivo.
Dosta PESovaca (na drugim forumima) je skužilo da je ova FIFA vidno drugačija i po meni najbolja do sada. Ne znam da li ste vi primjetili, ali drugačija su uklizavanja. Maloprije sam imao jedno idealno sa Hummelsom i dobio ovaciju poblike, koje je bilo baš onako dosta izraženo. Primjetio samo predivne animacije u nekim situacijama, naguravanja između 2 igrača su najbolja do sada, a svako pretjerano sudac odmah svira. Za vratare neamam rječi, jer sam imao priliku vidjeti intervencije koje ostavljaju bez daha...
Ostaje samo da se molimo da EA ne ukaka sav dobar posao koji su odradili i digli igru na viši nivo.
Ovo je ionako vjerovatno build sa gamescona ili nesto sitno nakon toga...a od gamescona do izlaska igre ima i vise nego dovoljno vremena da useru ili cak i nekim cudom poboljsaju vec dosta dobru igru...uklizavanja su dobra, posebno sta opet pritisnes Krug i brzo se digne, tako da nije ko prije proklizis, promasis, i ode igrac ode sve u pm..
Sudac, neznam al nekako po meni vise daje kartone nego u petnajsci za nekad banalne stvari..mozda se to samo meni cini..
Vidi, ja se molim da to ovi iz EA im to ne udovolje ,jer onda dzaba su krecili sviih ovih meseci.....samo me jedna stvar nervira al to je opet do mene ja mislim sto me na world clas comp izluduje sa tika takom.... jedino kad igra brze jeste kad prvi dam gol (sto je bas tesko protiv reala i celzija) i onda je milina igrati... a ovako nekad sto kaze MOVIE, odem do kuhinje i napravim sebi sok i kad se vratim oni se i dalje vrte ispred svog gola....
Hala se season i fut... Hebo offline... Prekucano odavno.

Ja nemogu vjerovat,fakat dosta kretena na twittwru na službenoj EA stranici plaču kako je igra spora... ako ubrzaju igru to će bit opet ping pong katastrofa, trčanje kroz sredinu i sudaranja u nadogled,a tekme će završavat rezultatima 7:4 kao i dosad
Ja nemogu vjerovat,fakat dosta kretena na twittwru na službenoj EA stranici plaču kako je igra spora... ako ubrzaju igru to će bit opet ping pong katastrofa, trčanje kroz sredinu i sudaranja u nadogled,a tekme će završavat rezultatima 7:4 kao i dosad
Slažem se, samo se bojim da će se to ipak dogoditi, bar u određenoj mjeri :/
EDIT: http://fifaforums.easports.com/en/discussion/80086/watched-an-online-fut-match-pace-is-so-much-faster-then-in-the-demo
Ne znam jel to znači to
Hala se season i fut... Hebo offline... Prekucano odavno.
Naravno podrzavam te
Presporo? Pa meni se fut čini bržim ..
Valjda djeca zaigrala demo pa ih uhvatila panika
Na world class tezini CPU doda svom golmanu (PSG) laganu loptu (nigdje zive duse oko njega) i nekako mu se lopta odbije izmedu nogu i ude u gol...Je su se nekome dogadale slicne nebuloze sa golmanima? Takoder penali nakon utakmice...5 penal za pobjedu, sve perfektno namjestio i igrac mi se posklizne (kao Terry protiv Man utd), što mi se cak svidjelo:)
Valjda djeca zaigrala demo pa ih uhvatila panika
I meni je dosta brza da ako u fut-u ovo bude drugacije

Nešto su oni ovdje mijenjali i sad se opet moram prilagođavati. Naime, nekako teže oduzimam loptu nego u fifi15. Igrač mi kruži oko napadača kao mačak oko vruče kaše. I kad mu izbijem loptu uvijek mu se nekako vrati ili je uvijek izbijem sljedećem napadaču. Uglavnom u fifi15 sam imao prosjećno nekih 14 oduzimanja a sada se mučim oko 5/6. neki puta bude i 10 ali bude i manje. Najgore kad već vidim da sam oduzeo loptu moj igrač ne napravi ništa. Još sam skužio kod onog super trka s desetmetarskim forom da moj igrač uvijek zastane na djelić sekunde kako bi mi ovaj pobjegao. Da skratim, branjenje je otežano ili narodski rečeno shebano...
Da skratim, branjenje je otežano ili narodski rečeno shebano...
Kako kome... Ovaj "produženi klizeči" čuda radi kada ga se pravovremeno tempira. Kada igram odbranu, ovacije pljušte sa svih strana stadiona.