FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 609.780
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
soja kaže...

Usporedba FIFA vs PES

U FIFI Messi i Ronaldo djeluju prirodnije... Ove sezone je EA razvalio što se tiče faca. Usporedite samo Kompany-a u FIFA 16 sa prošlim izdanjima FIFE...Balea također...

Something Inside so Strong
13 godina
neaktivan
FIFA 16

jel mi mozete dati link gdje sigurno i najpovoljnije mogu kupiti fifu? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...
soja kaže...

Usporedba FIFA vs PES

Slike izgledaju ko da su low detalji i 800x600 monitor. Pogotovo Messi.

U oba slučaja lijeva slika je zamućena... ne znam što je pjesnik htio reći?

13 godina
FIFA 16

Što se tiče golmana još nisu popravili onaj bug u vezi prvog kuta.  Prvo sam primio gol na tu foru, onda sam ja zabio još dva (također na tu foru). 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FileFicho kaže...

Što se tiče golmana još nisu popravili onaj bug u vezi prvog kuta.  Prvo sam primio gol na tu foru, onda sam ja zabio još dva (također na tu foru). 

Čudno, ja sam iz jako puno pokušaja možda 1 ili 2 puta zabio, na kojoj težini igraš?

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
FileFicho kaže...

Pa ne bih se složio. Puno teže je zabiti na prvu stativu. Zabijem kad nabijem pod prečku a to ne bi branio nitko. Uglavnom nema više onih lakih golova na prvu stativu kakvi su do sada ulazili i gdje je jedino bilo bitno pogoditi na prvu stativu a golman se makne da lopta lakše uđe...

13 godina
Tommy_123 kaže...
FileFicho kaže...

Čudno, ja sam iz jako puno pokušaja možda 1 ili 2 puta zabio, na kojoj težini igraš?

Professional

13 godina
FIFA 16

Zasto svaki puta kada udjem u igru moram ponovno namjestati sve postavke? Ne igram na default kontrolama pa moram svaki puta namjestati. Isto tako, ne sprema ni postavke glasnoce.

To tako treba biti ili ja nesto krivo radim? Novi sam igrac pa me zanima. (PC demo verzija)

Hajduk živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
bAKeth kaže...

Zasto svaki puta kada udjem u igru moram ponovno namjestati sve postavke? Ne igram na default kontrolama pa moram svaki puta namjestati. Isto tako, ne sprema ni postavke glasnoce.

To tako treba biti ili ja nesto krivo radim? Novi sam igrac pa me zanima. (PC demo verzija)

To i mene malo nervira, igram na Alternate sa tim da promjenim da mi je L2 promjena igraca, i igram sa tele broadcast custom 18-2, i svaki put kad udjem u igru(igram na PS4) moram to namjestavat...ona default kamera mi je bezveze i dosta nepregledna i preblizu igraca...

Sta se tice brzine, vec sam bio govorio, mozda su malo cak i otisli u drugu krajnost, jedan pique, ivanovic i tako ti bez problema stignu ronalda, messia i tako te..sta je malo nerealno isto...sad je pace uspored toliko do te mjere da moras dodavat jer od trcanja nema nista...iz krajnosti di si samo trcao smo ocito dosli u krajnosti di samo se mozes dodavat jer trcanje je postalo svojevrsni hendikep...jedino malo pomogne loptu u for si gurat...

Origin ID: ReaLazio
10 godina
neaktivan
bAKeth kaže...

Ništa krivo ne radiš...To ti je jednostavno tako godinama, kada je FIFA DEMO u pitanju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 17:25 (TheMadNix).
14 godina
Ali svake godine vrlo brzo dođe fix za to (na PCu) ako se ne varam
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
TheDarkSide kaže...

jedino malo pomogne loptu u for si gurat...

Ovaj dugi for sa super trkom je smrtonosan. Nevjerojatno kakvo ubrzanje ima igrač u tom trenutku. Inače probao sam u futu sve interesantne igrače. Najbolji su mi bili oni s najmanjim paceom. Aubameyang nula bodova. Doumbia nula bodova a sve su to napadači s kojima sam nemilice trpao u fifi14. Ibro izvrstan i imam osjećaj da je s ocjenom manje i manjim paceom puno agilniji i močniji a trkački ništa slabiji.Suarez opet top napadač. I lew mi puno bolje legao nego u fifi15. Jedini napadač s većim paceom koji me se dojmio je aguero. Top klasa..Mislim kad ekipa provali ovaj dugi for i super trk da će s time svi ubijati do iznemoglosti jer jedino tada je brz igrač stvarno brz igrač

evo 20 najbržih igrača u igri.. e sad, koliko je to realno..

https://www.easports.com/fifa/news/2015/fifa-16-ratings-top-20-fastest-players?utm_campaign=fifa16-social-global-ic-fb-ratings-top-20-fastest-fb-090915-text-site-lnch&utm_source=facebook&utm_medium=social&sourceid=fifa16-social-global-ic-fb-ratings-top-20-fastest-fb-090915-text-site-lnch&cid=43299&ts=1441818164873

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 18:53 (movie).
13 godina
FIFA 16

Nakon, meni bar, FIFAe 14... ovo ce bit napokon igriv nogomet... Hebo sve... sta nisam joystick uzeo u stan :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...
TheDarkSide kaže...

jedino malo pomogne loptu u for si gurat...

Ovaj dugi for sa super trkom je smrtonosan. Nevjerojatno kakvo ubrzanje ima igrač u tom trenutku. Inače probao sam u futu sve interesantne igrače. Najbolji su mi bili oni s najmanjim paceom. Aubameyang nula bodova. Doumbia nula bodova a sve su to napadači s kojima sam nemilice trpao u fifi14. Ibro izvrstan i imam osjećaj da je s ocjenom manje i manjim paceom puno agilniji i močniji a trkački ništa slabiji.Suarez opet top napadač. I lew mi puno bolje legao nego u fifi15. Jedini napadač s većim paceom koji me se dojmio je aguero. Top klasa..Mislim kad ekipa provali ovaj dugi for i super trk da će s time svi ubijati do iznemoglosti jer jedino tada je brz igrač stvarno brz igrač

evo 20 najbržih igrača u igri.. e sad, koliko je to realno..

https://www.easports.com/fifa/news/2015/fifa-16-ratings-top-20-fastest-players?utm_campaign=fifa16-social-global-ic-fb-ratings-top-20-fastest-fb-090915-text-site-lnch&utm_source=facebook&utm_medium=social&sourceid=fifa16-social-global-ic-fb-ratings-top-20-fastest-fb-090915-text-site-lnch&cid=43299&ts=1441818164873

Koja je tipka na kontroleru za taj super sprint?

14 godina
FanBoy kaže...

Koja je tipka na kontroleru za taj super sprint?

S desnom gljivom si pukneš loptu u for i onda igrač dobije na ubrzanju jer je u punom šprintu bez lopte. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina

To movie sta si rekao je istina, to sam i htio, da igraci koji su pravom zivotu vrhunski da to i u igri budu, jer to u 15ci nisu mogli..recimo leva, ibra, benzema i tako to...dok ovdje se isplati imat sporijeg al boljeg igraca..zato sad bez problema sa chelseam kad igram pustim costu, prije sam ga odma mjenjao za remy-a...u psg-u pustam isto ibru, prije sam stavljao lavezia na njegovo mjesto i tako...

13 godina
neaktivan

Meni se bas svidja sto mogu da stignem zalizanog ronalda i da ga pokosim na primer sa maskeranom sto i istom to i prilici, jer je takav i kad ga gledas na tv-u.....sto se tice ping pong dodaanja moze da se desi na dva tri dodavanja i onda kad treba jaci pas ta se ili presece ili bude ne precizna, znaci ping pong se smanjio.

Moje ocene od jeda do deset za 11 stvari u ovoj fifi:

1. dodavanje - 7,5 (al mnogo bolje nego u fifi 15 )

2. odbrana - 8,5 (toliko za sada jer igram protiv kompa i smorim se i ne da se onda da budem skoncentrisan maximalno da bi igrao odbranu kako valja)

3. sredina - 8,5 (sinhornizovani su i ako imas matica i ramiresa kao zadnja dva vezna nema zime)

4. napad - 9,0 (zasto toliko visoka ocena? pa hvala bogu nema vise uzmes nego speedy gonazalesa samo picis napred i niko da stigne i da ti otkine nogu)

5. dribling telom - 8,0 (odlicna novina samo ja nemam pojma kako se to radi i kada )

6. kontak igra - 9,0 (par puta odbrambeni me vuce i vidi gore u uglu da sudija pokazuje da ce svirati i faul al ipak pusti prednost i ja na jedvite jade prosao igraca0

7. uklizavanje - 10 (konacno kad uklizam nece u vecini slucajeva biti zuti ili crveni i plus lepo je to odradjeno)

8. cuvanje lopte (gradjenje lopte ledjima) 9,0-  sad to ima smisla

9. prvi kontakt sa loptom konacno uradjen kako valja  - ne moze se svaki put primiti lopta kako treba zato za ovo dajem ocenu 9,0

10. gradjenje napada ,kretnja igraca u napadu ... - ocena 10 ( zao mi je sto su neki navikli samo lopta preko odbrane i prodjes sa nekim brzim igracem i cao, sad mora da se mozga a to je bas kul)

11. GOLMANI -jedva 6 (pa oni jos stoje na 3,4 metara od gola, i zato sam hartu dao tri gola sa 23, 24 metara jeste ila jaka lopta al da je stajao na liniji ne bi primio tri identicna gola i tome bas nervira i zbog tih golmana  ne znam sta da radim da li da pauziram ove godine fifu jer sve ovo predhodno sto sam nabrojao mi pada u vodu kad vidi gde golmani stoje i smorim se....

12 godina
neaktivan
FIFA 16

e, care ceko sam ovo, Red Star, uljepso si mi vecer. sad do fife 17 cekam opet ovaj trenutak 

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
samo jos da je kupim al tesko zbog golmana....
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Nakon, meni bar, FIFAe 14... ovo ce bit napokon igriv nogomet... Hebo sve... sta nisam joystick uzeo u stan :D 

slažem se s tobom 

13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Meni se bas svidja sto mogu da stignem zalizanog ronalda i da ga pokosim na primer sa maskeranom sto i istom to i prilici, jer je takav i kad ga gledas na tv-u.....sto se tice ping pong dodaanja moze da se desi na dva tri dodavanja i onda kad treba jaci pas ta se ili presece ili bude ne precizna, znaci ping pong se smanjio.

2. odbrana - 8,5 (toliko za sada jer igram protiv kompa i smorim se i ne da se onda da budem skoncentrisan maximalno da bi igrao odbranu kako valja)

3. sredina - 8,5 (sinhornizovani su i ako imas matica i ramiresa kao zadnja dva vezna nema zime)

4. napad - 9,0 (zasto toliko visoka ocena? pa hvala bogu nema vise uzmes nego speedy gonazalesa samo picis napred i niko da stigne i da ti otkine nogu)

5. dribling telom - 8,0 (odlicna novina samo ja nemam pojma kako se to radi i kada )

6. kontak igra - 9,0 (par puta odbrambeni me vuce i vidi gore u uglu da sudija pokazuje da ce svirati i faul al ipak pusti prednost i ja na jedvite jade prosao igraca0

7. uklizavanje - 10 (konacno kad uklizam nece u vecini slucajeva biti zuti ili crveni i plus lepo je to odradjeno)

9. prvi kontakt sa loptom konacno uradjen kako valja  - ne moze se svaki put primiti lopta kako treba zato za ovo dajem ocenu 9,0

10. gradjenje napada ,kretnja igraca u napadu ... - ocena 10 ( zao mi je sto su neki navikli samo lopta preko odbrane i prodjes sa nekim brzim igracem i cao, sad mora da se mozga a to je bas kul)

11. GOLMANI -jedva 6 (pa oni jos stoje na 3,4 metara od gola, i zato sam hartu dao tri gola sa 23, 24 metara jeste ila jaka lopta al da je stajao na liniji ne bi primio tri identicna gola i tome bas nervira i zbog tih golmana  ne znam sta da radim da li da pauziram ove godine fifu jer sve ovo predhodno sto sam nabrojao mi pada u vodu kad vidi gde golmani stoje i smorim se....

ja nemogu da verujem brate ,mnogo sam srećan s tvojim revjuem 

ps. dosta gledam BB ovih dana,mislim cura me tjera da gledam sa njom 

13 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...
Red_Star_Forever kaže...

ja nemogu da verujem brate ,mnogo sam srećan s tvojim revjuem 

ps. dosta gledam BB ovih dana,mislim cura me tjera da gledam sa njom 

ps. golmani su nasprem 2015 PREMIJA 

15 godina
FIFA 16

Odigrao dns jedno 15-ak prijateljskih i jako mi se svida igra, pass igra i build up jer pace nije vise toliko op. Ali opet sam dao par cudnih golova ali nista niti slicno jos kao prosle godine. Mislio sam preskocit fifu ove god i usted 400 kunica ali cini se da ce se stanje an racunu ipak stanjit malo ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Odkad je izasao demo mislim da sam odigrao preko 50-60 utakmica..jedino je bezveze 4 min su u kick offu a draftu 6..da sam na PC-u lako se napravi skripta da izmjeni..al jbga PS4 je..

Igrao sam i neke utakmice sa Realom di golman sada ispada najslabija karika, iako ima kiko 81...s druge strane kad igram sa chelsem onaj kurtoa..cuda brani..al doslovno...

Zabio sam par voleja handanovicu i kiku, i mogu rec da voleji i situacije kad lopta pada i kad se izprve puca bolje su nego u petnajsci, di bi vecini lopta otisla u pm....

Pomalo se navikavam(opet) da se vise dodajem a ne ko prije vecinu s etrcalo sa brzim igracem i pokusavalo slalome...i ide...ako neide napred doda se napred ili mjenja stvar i ide to...sta mi se svidja jer sad sredina terena i dodavanje imaju smisla..a ne prije samo trcat i for...i costa..bolestan sut ima...

Ceka se 25ti da stigne deluxe ediiton PS4 verzija i onda krecemo FUT :)

13 godina
FIFA 16

I dalje stojim do toga da oni golovi sa 30-40m su stvar tezine na kojoj igrac igra... jer samo vidim pozitivne feedbackove od igraca, ne samo tu... vec i na ostalim forumima.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Jel koristite legacy ili tactical obranu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Tactical, još od FIFA 12. Za ovu drugu sam mislio da je izumrla...

14 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Ali svake godine vrlo brzo dođe fix za to (na PCu) ako se ne varam

Ne znam, meni to na Fifi 15 na PC nikad nije htio spremit postavke... :?

14 godina
FIFA 16

Ova FIFA je toliko realna da golman razmislja isto kao ja, evo za primjer, na ovom videu sam ja mislio da je lopta vani ili da ce svaki sekund izac i prestao sam pratit igraca, ocito je i golman tako mislio jer je samo prsima ispratio loptu u gol :D

Šalu na stranu golmani su odlicni al ovakvu "reakciju" nisam ocekivao haha

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Hrvek1909 kaže...

Ja i zaboravio da postoji legacy...tko to jos koristi? U onlineu jedino tactical i mozes...znam da upocetku zahtjeva navikavanje, posebno nakon legacya di se drzao samo X...al poslje nakraju shavtis da ustvari tactical je puno bolji od legacy..iako na prvu ne izgleda tako...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice