FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 609.865
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
FIFA 16

Ne kuzim sta je s ovim, 1. spor mi je internet pa traje dugo za po****, 2. svako malo mi "proguta" određen broj megabajta

Evo sad mi je pisalo 10 min remaining, pogledam za 2min pise pol sata remaining i nedostaje skoro pola gige više nego prije? Prvi put kad mi se to desilo sam mislio da sam lud, pocnem gledat seriju pise 45 min remaining, zavrsim gledat opet pise 45 min remaining, s time da sam alttabao i pratio progress i stvarno se skidalo, i odjednom unazadilo, pa ko tu koga haha

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Koja je fora sad s R1+X ? Daje loptu brzo koliko sam par puta pokusao, jer meni je na FIFI 15 R1+X bilo recimo dodavanje petom i tome slicno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
Jel probao neko na legendary da igra protiv barse ali draft fut? 5 prema nula me razvalila barsa, nisam znao gde je levo....
10 godina
neaktivan
FIFA 16

FIFA 16 je dokaz da mi ne treba nikakav D3DOverrider niti Rivatuner ili što već...Igra radi "like a charm" na high detaljima, sve max. Znači ono što me zezalo u FIFA 15, u novoj FIFI je nestalo, tj. ono sjeckanje lopte dok je u zraku. Dojam na prvu je odličan i po meni nikad bolja FIFA. Modeling igrača je na zavidnom nivou, još kada bi EA počeo razmišljati o player ID, to bi bilo savršenstvo. Izgubio sam prvu na legendary 2-0, ali sam pogodio 2x gredu udarcem glavom, i vratnicu iz slobodnjaka, tako da...

Meni je ovo za sada do jaja i nadam se da mi neće s*hebat igru u konačnoj verziji. Bude još dojmova od mene...

Something Inside so Strong
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 0:39 (TheMadNix).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
trolljegeren kaže...

Koja je fora sad s R1+X ? Daje loptu brzo koliko sam par puta pokusao, jer meni je na FIFI 15 R1+X bilo recimo dodavanje petom i tome slicno.

Da, L2 + X je sad pas s fintom, a ovo brzo dodavanje je dosta korisno na velike i srednje udaljenosti, gdje je velika šansa da ti branič presječe loptu ukoliko uputuš običan pas.

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 0:43 (The Unforgiven).
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
Jel probao neko na legendary da igra protiv barse ali draft fut? 5 prema nula me razvalila barsa, nisam znao gde je levo....

Ne vidim neki problem... dobijem bez problema. Čini mi se lakše nego prošle godine.  Doduše igrao sam protiv chelsea ali svi igraju kao barca pa nije neka razlika. Vodim 2-0 i oni se dodaju otraga da mogu otići do wc i nazad i ništa se ne bi dogodilo.. Dobro, ja sam u prošloj fifi odigrao 500 tekmi u prvoj diviziji offline pa ih znam napamet. čista shema, postane dosadno i predvidljivo jer igraju uvijek isto..

12 godina
neaktivan
FIFA 16

Kada krenem da skinem demo cim kliknem na Origine da ga otvori pojavi mi se ova poruka "the application was unable to start correctly 0xc00007b" reinstalirao sam Origine ali i dalje isto, ne mogu uci u njega  zna li neko do cega je?

0 0 hvala 0
13 godina

Igrao sam ja protiv legendary..i jedino me malo "nervira"..primjer kad igram protiv slabijeg protivnika..recimo river..zabili mi gol negdje u 55 min, i samo su se zatvorili, al doslovno..park the bus i ekipa se dodaje i navlaci na korner zastavicama, ili cijelo vrijeme lopta iza se vrti..isto to mi se desilo, vodio sam i izjednacili su, i opet isto naprave..i onda sta cu moram stavit all out attack ili ultra attacking i povuc napred linije da zgusnem taj prostor...mislim ok nije to losa taktika..al recimo ako igrate sa realom u karier modu, 90 timova to radi...neki cak znaju i kod 0:0 zavlacit i tako rec nadat se i oduglacit da izvuku tih 0:0 i remi...

S druge strane legendary je malo i nerealan jer svaki klub tako rec igra kao barca i dodaju se u besvjest sta i nije bas normalno a ni realno...al dobro, vise manje igram FUT ili seasons....

Origin ID: ReaLazio
13 godina
neaktivan
Koju grafiku imas?
Nesto ti nije kompatibilno
[19xx]C3c1l
12 godina

za Windows 10 - Origin start up error 0xc000007b skini http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40784

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 8:09 (jaZey).
13 godina
neaktivan
Inace slabo ja i igram protiv kompa, vise online....
11 godina
FIFA 16

evo i ja sam isprobao i stvarno mi se svida sta su usporili igru

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Red_Star_Forever kaže...
Inace slabo ja i igram protiv kompa, vise online....

Ako ne bude coinsa da se kupi  nemam izbora ,moracu offline da picim !

Dok skupim pare za tim neki pristojan !

14 godina
Pa ne treba ti top team da mozes igrat, sta nikad nisi novu fifu igrao od dana kad je izasla? Za pocetak svi igraci koji su igrali prosli fut dobiju po nekoliko gold packova. Svi igraci zapocinju sa skoro nicime i grade svoj tim, zato i je fut najbolji prva dva mjeseca kad nemaju svi top timove i kad se vidi raznolikost slaganja ekipa
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
10 godina
protjeran
KiCo77 kaže...
Pa ne treba ti top team da mozes igrat, sta nikad nisi novu fifu igrao od dana kad je izasla? Za pocetak svi igraci koji su igrali prosli fut dobiju po nekoliko gold packova. Svi igraci zapocinju sa skoro nicime i grade svoj tim, zato i je fut najbolji prva dva mjeseca kad nemaju svi top timove i kad se vidi raznolikost slaganja ekipa

treba mi klasika,Mangala ,Sturidge i sl ! :)

jbg kosta i to ! :)

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Ne znam za vas, ali meni je stvarno uživancija sve ovo...Osjeti se razlika prilikom pass igre, jer sada možeš osjetiti 3d travu koja pruža otpor dok lopta klizi terenom. Nekako mi sve to izgleda pomalo PESovski (dosta starija izdanja), ali tehnički neusporedivo bolje... Ono što se da primjetiti da je intercepcija na visokom nivou kao i kompletan defanzivni segment. Klizeči je ono baš klizeči, i stvarno je gušt kada pravovremeno počistiš loptu. Fake body move finta je odlična stvar i mislim da će biti frke kada se skilleri dočepaju igre...Bale me baš jednom lijepo trznuo...Vidim osvježili su dosta faca kao i fizičke proporcije igrača, tako da je onaj štakavi faktor na pragu izumiranja. Stadion Borussie M. mi izgleda odlično i sve sam tekme odigrao na njemu.

Vratari brane extra, jedno je Navas (comp) ima jedno istrčavanje van kaznenog, koje nije bilo prema lopti.

Od kada sam složio formaciju, taktiku i instrukcije, protiv compa na legendary ne znam za poraz...Do sada sam najbolje odigrao protiv Reala, kojeg sam tukao 2-0 (oba Aguero). Bit će ovo odlična sezona ako ostane ovako, jedino me brinu obaveze kojih do kraj godine i u sljedećoj imam pregršt, pa mi sve nešto krivo, jer ovo je BEST FIFA EVER.

Ima neki FIFA mušica kao i u prošlim izdanjima, ali to više meni osobno smeta nego kada se gleda objektivno, tako da...UŽIVAJTE!

Something Inside so Strong
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 10:38 (TheMadNix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TheDarkSide kaže...

Igrao sam ja protiv legendary..i jedino me malo "nervira"..primjer kad igram protiv slabijeg protivnika..recimo river..zabili mi gol negdje u 55 min, i samo su se zatvorili, al doslovno..park the bus i ekipa se dodaje i navlaci na korner zastavicama, ili cijelo vrijeme lopta iza se vrti..isto to mi se desilo, vodio sam i izjednacili su, i opet isto naprave..i onda sta cu moram stavit all out attack ili ultra attacking i povuc napred linije da zgusnem taj prostor...mislim ok nije to losa taktika..al recimo ako igrate sa realom u karier modu, 90 timova to radi...neki cak znaju i kod 0:0 zavlacit i tako rec nadat se i oduglacit da izvuku tih 0:0 i remi...

S druge strane legendary je malo i nerealan jer svaki klub tako rec igra kao barca i dodaju se u besvjest sta i nije bas normalno a ni realno...al dobro, vise manje igram FUT ili seasons....

Problem je kaj tako igraju i kad gube. Dodavaju se otraga do besvjesti što nije realno. I sam kažeš kad gubis da se otvoris, što je realno. Još zna iritirati dodavanja petom koja su super precizna. U jednom napadu odigraju nekoliko peta do gola. Čemu to? Ipak je to nogomet a ne cirkus. I da, fut je definitivno prebrz. Meni je to brže nego prošle godine. Pogotovo kad lopta uđe uđe u seriju odbijanaca.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 10:56 (movie).
14 godina
neaktivan
FIFA 16

Di je najjeftinije preorderat igru?

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Po novome Brazil i Meksiko - Oriigin naravno. Kako kupit se nalazi u temi battlefield 4 kupovina. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 16

Evo ja sam sredia stekanje premjestao ramove itd i uglavnom mogu reci da je igrica meni odlicna , golmani nisu smjesni(bar sta sam do sada igra) , sutevi su jako lijepo napravljeni , igrica usporena a najvise mi se svida ono bekovsko branjenje sve u svemu ja sam zadovoljan sada skupit nesto para i kupit fifu :D

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Po novome Brazil i Meksiko - Oriigin naravno. Kako kupit se nalazi u temi battlefield 4 kupovina. 

Evo ja sam sad bas gledao, brazil je najjeftiniji = 230kn. mislim da jeftinije od toga trenutno nema.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 12:20 (matej402).
10 godina
protjeran
FIFA 16

Sta bude ako ne kupim preorder?Nemam para na paypal kartici recimo ?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako ne kupiš Preorder, nećeš moći ni igrati! Prosto i jednostavno 

10 godina
protjeran
Zoki Mpek kaže...

Kupim posle jeftinije ?!Ima li neka kazna za to?

14 godina
Za kaznu ti Messi dođe doma i napuca loptu u guzicu
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
mackocicko2004 kaže...
Zoki Mpek kaže...

Kupim posle jeftinije ?!Ima li neka kazna za to?

Znaci, vrh... show :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
FIFA 16

A sto kazu, sto ce biti sa coinsima? Ako bude kao lani onda je pusiona

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Usporedba FIFA vs PES

PSN ID: Soja2706
14 godina
soja kaže...

Usporedba FIFA vs PES

Slike izgledaju ko da su low detalji i 800x600 monitor. Pogotovo Messi.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Jako mi je čudna igrica. Nekako su previše ju izbalansirali.

Hvala Bogu pace više nije toliko bitan, ali u isto vrijeme je i nerealno da Ivanović sa 67 paceom stigne Ronalda koji je barem 10m ispred njega. A sve ostalo mi se sviđa.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice