FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 596.882
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 16

movie ti si jedan nevjerovatan tip sve sta ti je prije smetalo od pacea do brzine gameplaya vise ti nije problem to je sve ok haha ti si stvarno veliki poznavatelj nogometa 

14 godina

Ma ne zna ni sam šta priča, znam dok sam u početku branio fifu 15 da je on bio glavno koji mi se usprotivio i pljuvao po njoj xD

17 godina
ak75 kaže...

movie ti si jedan nevjerovatan tip sve sta ti je prije smetalo od pacea do brzine gameplaya vise ti nije problem to je sve ok haha ti si stvarno veliki poznavatelj nogometa 

Pa naravno da sam poznavatelj nogometa. Da nisam ne bi izvukao neke pouke u zadnje tri godine igranja futa i sve mane igre pokušao pretvoriti u svoje prednosti. Prestao sam naricati nad svojom tužnom sudbinom i primio se posla te podigao nivo igre i obrane. Kad shvatiš neke stvari bez obzira što ti se to ne sviđa lakše je posložiti igru i dobro parirati boljem igraču s puno boljom ekipom, bržom ekipom itd. S obzirom da sam danas dva puta bolji igrač nego tada zar nije normalno da mi više toliko ne smeta protivnička ekipa nabijena paceom? No ja i dalje tijekom cijele godine iznosim i kritički govorim o uočenim problemima u igri i očekujem da igra bude u budućnosti bolja u onim dijelovima koji mi se trenutno ne sviđaju. Budi bez brige kad izađe nova fifa bit ću jednako kritičan jer volim nogomet i želio bih da svi mi dobijemo bolji proizvod.

Hazar kaže...

Ma ne zna ni sam šta priča, znam dok sam u početku branio fifu 15 da je on bio glavno koji mi se usprotivio i pljuvao po njoj xD

Prvo, ja nikada nisam ni po čemu pljuvao. Imam svoje mišljenje o igri i njega iznosim. To nije pljuvanje. Problem je u ovoj zemlji kad se s nečim ne slažeš druga strana ili opcija odmah u tome prepozna pljuvanje. To je dobra stara desničarska teorija i mantra. Samo sam kritizirao i kritiziram što mi u igri ne valja. To što mi nije valjalo u devetom mjesecu ne valja mi niti danas. Ne kužim kakve su to riječi tipa ja sam ti se suprostavio? Ja imam svoj stav i svoje viđenje igre. To nije suprostavljanje tebi niti ikome drugom niti pljuvanje po igri. Uostalom prolistaj temu pa vidi da cijelo vrijeme o igri imam isto mišljenje. Nigdje ne sipam bombone iz usta već konstantno kritički govorim ili kako ti kažeš pljujem po igri..

12 godina
neaktivan
ak75 kaže...

nije da je potrebno, al moram ovdje stati u obranu kolege muvija. i sam sam ga nekad smatrao smorom, i jeste smor nekad, ali da postoji na forumu nagrada za najboljeg forumaša kako postoji u nogometu za fudbalera, definitivno bi glasao za muvija. vazda konstruktivan, nekonfliktan i pravi ljubitelj nogometa. steta sta trosi vrijeme na fut, al staces :D

14 godina
Aj muvi osnuj stranku, svi ćemo glasat za tebe.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Hexfire kaže...

"Nekonfliktna" Stranka Forumaša

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Ako je suditi po ovom videu, arena se zamjenjuje stadionim :D

I jedan gameplay.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2015 21:07 (Tommy_123).
Moj PC  
2 0 hvala 3
10 godina
protjeran
FIFA 16

Sviđa mi se ova novina zamjene arene jednim od stadiona, nadam se onog kojeg ja odaberem... i ono što bi još volio da omoguće je to..., da se može štimati kamera dok skillam sa jednim igračem, jer  glupo mi je trenirati iz dosadašnjeg kuta snimanja, dok je igrač u areni.

OriginID: TheCrues1986
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2015 23:04 (TheCrues).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Evo kaj možemo očekivati od nagrada u novom fut modu

https://gyazo.com/bdb98f20ba5b45b391014d68c31e56b1

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2015 18:29 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Ljudi mozete trazit zamjerke, sitnice ali realno ovo je po*njava kolko je realna igra, radi ove fife cu kupit ps4

0 2 hvala 0
10 godina
FIFA 16

Ljudi ako ima ko volje i vrimena da mi napise postupak kupnje preko meksickog origina (znan da treba skinuti nesto da promijeni proxy nesto tako ... ) i odmah u startu da pitam jeli to podrzava skrill ili paysafe?

0 0 hvala 0
17 godina
miikaa77 kaže...

Ljudi mozete trazit zamjerke, sitnice ali realno ovo je po*njava kolko je realna igra, radi ove fife cu kupit ps4

Realno, ova igra s realnosšću ima veze kao i ja sa svemirskim letovima. Od dva zla biramo manje zlo i igramo manje lošu igru... ok, voliš nogomet. Volim ga i ja i zbog njega sam uzeo PS4 i nema u tome ništa lošeg. U svakom slučaju danas je bolje igrati na PS4 nego na PC zbog većeg broja igrača, boljeg marketa a i sama igra mi izgleda bolje nego na računalu. No isto tako istina je da ova igra boluje od mnogih bolesti koji je udaljavaju od bilo kakve realnosti... što je tu je, bolje igre nema i vozimo dalje..

15 godina
neaktivan
FIFA 16

Konami potvrdio cijelu Brazilsku ligu za pes, znaći ništa niti ove godine.

Demo najavljen :)

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2015 17:16 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Mene zanima hoce li vratiti stari sistem novcica tj da se mogu kupovati I prodavati ili I dalje planiraju maltretirati sa svojim pointsima??

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Ono što ja očekujem u FIFA 16, a fali mi svih ovih godina je to, da mogu spremiti taktičke postavke i iste koristiti jednim klikom, prilikom igranja prijateljskih tekmi. Svaki put kada dogovorim tekmu, odmah što moram raditi je vršljati po neredu koji mi servira EA, a oni kao prate stvarni nogomet i naštelaju ekipu onako kako je to u RL.

Osobno, imam svoj sustav igre i napadati mogu žmirečke, jer točno znam gdje mi je koji igrač i kako će se ponašati. Iz navedenog razloga, više igram FUT, jer tamo mogu odrediti formaciju, dat instrukcije i odabrati jednu od ponuđenih taktika i to ostaje zacementirano, igrao prijateljsku ili seasons, + što mogu sklopit tim onako kako ja to želim sa odgovarajućim igračima.

I seasons ništa nije bolji od FUTA, što više, tamo sam doživio većih gluposti nego na FUTU. Stvar je u tome što u FUTU ozbiljnija ekipa nema živaca da se za*ebaje oko marketa i slaganjem momčadi. Kada se sastanu dva, koja znaju šta rade, onda su to tvrde tekme i osjeti se napetost sve do samog kraja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tomislavivic kaže...

Mene zanima hoce li vratiti stari sistem novcica tj da se mogu kupovati I prodavati ili I dalje planiraju maltretirati sa svojim pointsima??

Ako mislimo na isto... kupovanje i prodavanje "novčića" je ilegalno oduvijek. Naravno da će forsirati FUT pointse. 

TheCrues kaže...

Ono što ja očekujem u FIFA 16, a fali mi svih ovih godina je to, da mogu spremiti taktičke postavke i iste koristiti jednim klikom, prilikom igranja prijateljskih tekmi. Svaki put kada dogovorim tekmu, odmah što moram raditi je vršljati po neredu koji mi servira EA, a oni kao prate stvarni nogomet i naštelaju ekipu onako kako je to u RL.a.

Imaš kod slanja pozivnice za online friendly za odabrati online ili custom team. Ako staviš online onda ti EA pošalje aktualnu postavu neke ekipe (koja je u često debilana), a ako staviš custom onda ti uzima one postavke koje si sam odabrao za neku ekipu pod Team management (pod Customise u glavnom meniju ili kako već se zove). Barem je tako bilo dosad, ako me sjećanje dobro služi.

10 godina
protjeran
Hexfire kaže...

TheCrues kaže...

Ono što ja očekujem u FIFA 16, a fali mi svih ovih godina je to, da mogu spremiti taktičke postavke i iste koristiti jednim klikom, prilikom igranja prijateljskih tekmi. Svaki put kada dogovorim tekmu, odmah što moram raditi je vršljati po neredu koji mi servira EA, a oni kao prate stvarni nogomet i naštelaju ekipu onako kako je to u RL.a.

Imaš kod slanja pozivnice za online friendly za odabrati online ili custom team. Ako staviš online onda ti EA pošalje aktualnu postavu neke ekipe (koja je u često debilana), a ako staviš custom onda ti uzima one postavke koje si sam odabrao za neku ekipu pod Team management (pod Customise u glavnom meniju ili kako već se zove). Barem je tako bilo dosad, ako me sjećanje dobro služi.

Znam za to, ali onda fale zadnji transferi i na kraju opet imam polovično rješenje, ili bar tako mislim... Druga stvar, kada hoćeš sudjelovati na turnirima na neki stranim forumima, pravilo je da moraš naštelati online squad i onda imam navedeni problem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2015 19:32 (TheCrues).
14 godina
TheCrues kaže...

Znam za to, ali onda fale zadnji transferi i na kraju opet imam polovično rješenje, ili bar tako mislim... Druga stvar, kada hoćeš sudjelovati na turnirima na neki stranim forumima, pravilo je da moraš naštelati online squad i onda imam navedeni problem.

Pa nemaš transfere svaki tjedan. Nakon transfernog roka si skineš update i onda posložiš ekipu. 

17 godina
tomislavivic kaže...

Kako očekuješ da omoguće nešto što je bilo do sada nelegalno i što su uspjeli svesti na najmanju moguću mjeru?

https://www.easports.com/fifa/news/2015/fifa-16-demo?utm_campaign=fifa16-social-global-ic-tw-demo-details-tw-082015-text-site-ramp&utm_source=twitter&utm_medium=social&sourceid=fifa16-social-global-ic-tw-demo-details-tw-082015-text-site-ramp&cid=42280&ts=1440612617561

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2015 20:11 (movie).
14 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

Ilegalno je i neće ga vratiti.

Drago mi je da se bore protiv toga jer pojedu živce ovi njubovi koji koriste trainere i ulaze sa bronze timovima i quitaju nakon 10 sec meča. Ti gubiš contracte, a oni dobiju win.

13 godina
DangerouS kaže...
tomislavivic kaže...

Ilegalno je i neće ga vratiti.

Drago mi je da se bore protiv toga jer pojedu živce ovi njubovi koji koriste trainere i ulaze sa bronze timovima i quitaju nakon 10 sec meča. Ti gubiš contracte, a oni dobiju win.

sry ja to jos nisam primjetio na(xbone), uglavnom meni je zao jel necu moc prodavati vise a lijepo se moglo zaraditi..:(

10 godina
protjeran
FIFA 16

Pazi ovu ZVIJER!

Ovaj će biti kapetan moje momčadi...

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2015 16:14 (TheCrues).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Nadam se da ce mi Manchester United biti jaci nego u FIFI15. Jbg ovaj Van Gal nikako da obranu sredi...
17 godina
FIFA 16

Još malo i kreće predstavljanje top 50 igrača u futu u fifi16

http://fullfifa.com/2015/08/28/fifa-16-top-50-players-countdown/

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2015 19:54 (movie).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Oho sta ce to bit da se Real Madrid vraca u Demo :) Bit ce da je radi sponzorstva potpisanog, a vidim i bernabeu ce bit u demou..lijepo lijepo :)

Sta se tice FIFE 16 moja ocekivanja su, a sad dal ce se ostvarit vidit cemo...

Bolje reagiranje golmana i da nema onog lufta negdje na 16-20 metra kad sutevi ulaze bez nekog problema jer golman ostane previse van ili retadirano reagira

Da se igra uspori...nemora bas pace da se uspori, al da se na nekakav nacin uspori da se osjeti da postoji sredina terena

Da se finesevi malo toniraju van 16 jer isto postoji šema sa tako rec ruba šesneterca se zavrne lopta i golman nemoze apsolutno nista( naravno izvedivo je to i u pravom zivitu al rijeđe, pa tako bi trebalo i u fifi)

Od ostalog, vidit cemo sta ce bit od svega toga sta su oni najavili, nadam se da bi ovo trebala bit ok/dobra fifa...i eto cekam demo na ps4 da zaigram :)

Origin ID: ReaLazio
15 godina
FIFA 16

Gdje je najjeftijia FIFA 16  sljaka li jos HOLA  preko meksickog origina??

Who bolan cares
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
Još dva sata i ide prvih deset kartica tj od 50 do 41.. ovaj tjedan svaki dan će nam predstavljati po deset kartica te ćemo vidjeti koji je to top 50 fut kartica za ovu sezonu..
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
dejan1471 kaže...

Gdje je najjeftijia FIFA 16  sljaka li jos HOLA  preko meksickog origina??

Izgleda da je na Meksiku, jeli netko uzimao vec?

17 godina
FIFA 16

Krenulo je...

alaba i naldo za sada najveći dobitnici... gledam sinoć cavania u trku i ako on ima pace 76...??

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2015 18:21 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice