Izgleda lijepo, grafički čak i ljepše nego prošle godine, ali čini mi se da je sam gameplay isti, možda se varam, nisam baš gledao puno videa pa me slobodno ispravite, ne znam što vi mislite o prošlogodišnjem gameplayu, ali nije mi bio baš nešto privlačan, posebno dok se sjetim onog da se na world class možeš skoro prošetat do gola nakon izvođenja s centra, i nekako je bilo brzo i kaotično. Znam da je FUT glavni izvor prihoda i glavni "feature", ali kad već ovako uljepšaju igru, stave taj pravi izgled, za EPL, kao što je već više godine i k tome još dodaju Bundesligu, bilo bi lijepo da se malo poigraju is gameplayem za sve one koji vole i offline igrati.
Ja i dalje ne mogu shvatiti ljude koji cvile kako se na world class težini prošeću do gola? Čemu služi ultimate ili legendary? Mislim, tko uopće kad igra offline stavi manju ntežinu od ove dvije nabrojane? Kakav je gušt zabiti deset golova ai-u koji tumara terenom kao gluva kuja? Prvi put kad u tekmi zabiješ tri gola ideš na teži nivo. U opcijama imaš podosta mogućnosti prilagoditi gameplay onako kako tebi najviše odgovara...
Ne zabijem ja 10 golova, nije meni lako, a na legendary tek igra nema veze s nogometom, i ta ekipa što je pokušavala složit te slidere ta baš budu što realniji preporuča igrati ili na world class ili na jednoj razini više. Na najvišoj razini CPU ima valjda 95% točnost u dodavanju, ne znam koliko paseva po utakmici, svi su barcelona. Teško za pobjedit cpu nije jednako realno