FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 596.882
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FIFA 16
movie kaže...
Hazar kaže...

Izgleda lijepo, grafički čak i ljepše nego prošle godine, ali čini mi se da je sam gameplay isti, možda se varam, nisam baš gledao puno videa pa me slobodno ispravite, ne znam što vi mislite o prošlogodišnjem gameplayu, ali nije mi bio baš nešto privlačan, posebno dok se sjetim onog da se na world class možeš skoro prošetat do gola nakon izvođenja s centra, i nekako je bilo brzo i kaotično. Znam da je FUT glavni izvor prihoda i glavni "feature", ali kad već ovako uljepšaju igru, stave taj pravi izgled, za EPL, kao što je već više godine i k tome još dodaju Bundesligu, bilo bi lijepo da se malo poigraju is gameplayem za sve one koji vole i offline igrati.

Ja i dalje ne mogu shvatiti ljude koji cvile kako se na world class težini prošeću do gola? Čemu služi ultimate ili legendary? Mislim, tko uopće kad igra offline stavi manju ntežinu od ove dvije nabrojane? Kakav je gušt zabiti deset golova ai-u koji tumara terenom kao gluva kuja? Prvi put kad u tekmi zabiješ tri gola ideš na teži nivo. U opcijama imaš podosta mogućnosti prilagoditi gameplay onako kako tebi najviše odgovara...

Ne zabijem ja 10 golova, nije meni lako, a na legendary tek igra nema veze s nogometom, i ta ekipa što je pokušavala složit te slidere ta baš budu što realniji preporuča igrati ili na world class ili na jednoj razini više. Na najvišoj razini CPU ima valjda 95% točnost u dodavanju, ne znam koliko paseva po utakmici, svi su barcelona. Teško za pobjedit cpu nije jednako realno

14 godina
MaciStyle kaže...

Samo da pitam po 100-ti put jeli se mora stavljat hrvatska kao lokacija jer da ne placam bzvz dodatnih 25% a opet me strah ako ne stavim da ce biti nekih problema pa ako ima neko iskusan :) uzima bi paysafe-om bilo koja stranica koja to dopusta

Nikad dosad nisam stavio. Niti briga njih koji ti prodaju, a još manje nekoga tko bi ti zakonski nešto možda i mogao. 

ak75 kaže...

nije bas tako mozes ti poriktati koliko hoces ,a kad ono dodje update igra se ubrza pa izadjes van iz igre pa se vratis pa ona spora pa u sre utakmice opet ubrza-jednostavno neznaju napraviti SIMULACIJU nogometa

Doslovno nitko nikad nije ni pokušao napraviti simulaciju nogometa niti ikad bude pokušao. Kao i sa svakom drugom sportskom igrom. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hazar kaže...

Ne zabijem ja 10 golova, nije meni lako, a na legendary tek igra nema veze s nogometom, i ta ekipa što je pokušavala složit te slidere ta baš budu što realniji preporuča igrati ili na world class ili na jednoj razini više. Na najvišoj razini CPU ima valjda 95% točnost u dodavanju, ne znam koliko paseva po utakmici, svi su barcelona. Teško za pobjedit cpu nije jednako realno

Ne kužim? Comp igra uvijek isto i kad se navikneš na njegovu igru ne vidim nikakav problem dobiti ga. U deset tekmi ja ga dobijem 8 puta, jednom neriješenoi i eventualno jedan poraz a nisam neki igrač. Stvarno mi nije jasno da vam ta težina stvara bilo kakav problem.

Po meni problem je u igri igrača. Većina igrača nema apsolutno nikakvu igru i sve se svodi na dugu loptu na brzanca ili soliranje s messiem, aguerom, ili nekim trećim igračem. Igre nema i posve mi je onda jasno da ne možete igrati s compom.

Danas sam igrao s likom koji ima gotovo sve tots engleze. Ja sa normalnim rare englezima. Posjed lopte 78% u moju korist. Lik čim dobije loptu bum duga ili proba solirati do mog prvog igrač. Pa kako tako misli igrati nogomet protiv nekoga tko ima igru i plan? Po meni prvo treba naučiti igrati nogomet i shvatiti ga. Potom samo igrati i dizati težine i neće biti problema... Protiv mene cpu nikad nije imao preko 90% točnih dodavanja. Uvijek je oko 60% a zna pasti i debelo ispod toga  jer uvijek kako rekoh igra isto i nije ga problem pročitati i oduzimati mu loptu u predaji.. Čitanje igre je 80%  pobjede

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2015 18:25 (movie).
14 godina
movie kaže...
Hazar kaže...

Ne kužim? Comp igra uvijek isto i kad se navikneš na njegovu igru ne vidim nikakav problem dobiti ga. U deset tekmi ja ga dobijem 8 puta, jednom neriješenoi i eventualno jedan poraz a nisam neki igrač. Stvarno mi nije jasno da vam ta težina stvara bilo kakav problem.

Po meni problem je u igri. Većina igrača nema apsolutno nikakvu igru i sve se svodi na dugu loptu na brzanca ili soliranje s messiem, aguerom, ili nekim trećim igračem. Igre nema i posve mi je onda jasno da ne možete igrati s compom.

Danas sam igrao s likom koji ima gotovo sve tots engleze. Ja sa normalnim rare neglezima. Posjed lopte 78% u moju korist. Lik čim dobije loptu bum duga ili proba solirati do mog prvog igrač. Pa kako tako misli igrati nogomet protiv nekoga tko ima igru i plan? Po meni prvo treba naučiti igrati nogomet i shvatiti ga. Potom samo igrati i dizati težine i neće biti problema... Protiv mene cpu nikad nije imao preko 90% točnih dodavanja. uvijek je oko 60% a zna pasti i debelo ispod toga  jer uvijek kako rekoh igra isto i nije ga problem pročitati i oduzimati mu loptu u predaji..

Ne znam na temelju čega si to zaključio, i nigdje nisam rekao da mi je teško, već da nije zanimljivo igrati na najvišoj razini jer je CPU savršen, a to onda ne liči na pravi nogomet kakav bi igra trebala prikazivati kako to očekujemo. Kad sam igrao FUT nikad nisam uzimao one poznate igrače na koje su svi bili nabrijani tipa Ibarbo, Emenike, Aubameyang ili Victor Ramos jer mi je glupo tako iskorištavati očito OP pace, već sam uzimao igrače koji su mi dragi i pokušavao igrati nogomet pa sam imao Klosea u napadu iako nije nešto brz, Xavija ili Pirla u vezi iako nisu niti snažni niti brzi, malo brzaš sa zaključcima. To opet nije znak da imam igru, ali je eto barem pokušavam imat, za igrače tipa Aguero ili Messi ionako nikad nisam imao coinsa. Upravo bih zbog takvih stvari volio da offline opet bude privlačan, zanimljiv i da te može zaokupirati na dulje vrijeme, ne znam sad jesi li shvatio moju poantu, ali mislim da bi igra trebala biti podređena nogometu kao igri, a ne nekim klincima koji briju na ronalda i hoće igrati fliper u kojem će on ili messi svaku utakmicu sami dobivati. Uživaj ;)

17 godina
Hazar kaže...

Ne znam na temelju čega si to zaključio, i nigdje nisam rekao da mi je teško, već da nije zanimljivo igrati na najvišoj razini jer je CPU savršen, a to onda ne liči na pravi nogomet kakav bi igra trebala prikazivati kako to očekujemo. Kad sam igrao FUT nikad nisam uzimao one poznate igrače na koje su svi bili nabrijani tipa Ibarbo, Emenike, Aubameyang ili Victor Ramos jer mi je glupo tako iskorištavati očito OP pace, već sam uzimao igrače koji su mi dragi i pokušavao igrati nogomet pa sam imao Klosea u napadu iako nije nešto brz, Xavija ili Pirla u vezi iako nisu niti snažni niti brzi, malo brzaš sa zaključcima. To opet nije znak da imam igru, ali je eto barem pokušavam imat, za igrače tipa Aguero ili Messi ionako nikad nisam imao coinsa. Upravo bih zbog takvih stvari volio da offline opet bude privlačan, zanimljiv i da te može zaokupirati na dulje vrijeme, ne znam sad jesi li shvatio moju poantu, ali mislim da bi igra trebala biti podređena nogometu kao igri, a ne nekim klincima koji briju na ronalda i hoće igrati fliper u kojem će on ili messi svaku utakmicu sami dobivati. Uživaj ;)

Pa ja ti baš hoću reći suprotno. AI je daleko od savršenog. Ai igra onoliko koliko mu ti dozvoliš. Offline nikad ne može biti interesantan mod jer će AI uvijek igrati isto. Kad ga pročitaš, gotovo je s igrom jer više nije interesantna. Što da igram kad mi ne mogu doći do gola? Online je druga priča. Izgubim od puno lošijeg igrača od sebe kao i što dobijem puno bolje igrače od sebe. U toj jednoj tekmi u kojoj se protivnici ne poznaju svašta se dogodi. I to te drži i traži još... nakon online iskustva bilo koji offline mod je bezveze... isprika ako si se u nečemu prepoznao jer sam se možda izrazio nespretno. Govorio sam i mislio općenito na osnovu onoga što vidim svakodnevno igrajući fifu sa različitim igračima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2015 18:35 (movie).
14 godina
movie kaže...
Hazar kaže...

Pa ja ti baš hoću reći suprotno. AI je daleko od savršenog. Ai igra onoliko koliko mu ti dozvoliš. Offline nikad ne može biti interesantan mod jer će AI uvijek igrati isto. Kad ga pročitaš, gotovo je s igrom jer više nije interesantna. Što da igram kad mi ne mogu doći do gola? Online je druga priča. Izgubim od puno lošijeg igrača od sebe kao i što dobijem puno bolje igrače od sebe. U toj jednoj tekmi u kojoj se protivnici ne poznaju svašta se dogodi. I to te drži i traži još... nakon online iskustva bilo koji offline mod je bezveze...

Ne znam misliš li to isključivo za FIFU, ali to uopće ne mora biti pravilo, ne znam jesi li kad igrao NBA 2K, svaka ekipa ima svoje akcije, stil, svaki igrač svoje tendencije itd, probao sam u njoj online i vratio se offline jer je stvarno super realan, čak je po meni i PES po tom pitanju ispred FIFE 

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2015 18:37 (Hazar).
17 godina
Hazar kaže...

..

Ne znam misliš li to isključivo za FIFU, ali to uopće ne mora biti pravilo, ne znam jesi li kad igrao NBA 2K, svaka ekipa ima svoje akcije, stil, svaki igrač svoje tendencije itd, probao sam u njoj online i vratio se offline jer je stvarno super realan, čak je po meni i PES po tom pitanju ispred FIFE 

Pa tema je fifa i govorim o fifi. Košarka me ne privlači. Više je ne gledam niti na tv. Košarka mi je umrla s draženom. Naravno da je neke osobnosti lakše prenijeti u košaricu jer je tamo nemjerljivo zastupljeno manje klubova i igrača nego u fifi a i sama igra je posve suprotna nogometu, šablona i sve se temelji na točno određenim akcijama za točno određene igrače. Nema improvizacije kao u doba cibone pa mi je razumljivo o čemu pričaš.   PES je iz današnje perspektive smiješna igra pa ne znam kakav je on kriterij za bilo što osim sinonim za propast...

13 godina
MaciStyle kaže...

Samo da pitam po 100-ti put jeli se mora stavljat hrvatska kao lokacija jer da ne placam bzvz dodatnih 25% a opet me strah ako ne stavim da ce biti nekih problema pa ako ima neko iskusan :) uzima bi paysafe-om bilo koja stranica koja to dopusta

Samo da odgovorim po 100ti put da je preko meksickog, brazilskog ili indijskog origina puno jeftinije i sigurnije uzimat... stavi lokaciju koju hoces, ne moras platit tih 25%.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
protjeran
FIFA 16

Kada možemo startati sa FUT-om preko web app-a tj., slaganjem momčadi i laganom trgovinom prije izlaska igre, za sve one koji imaju kontinuitet igranja prošlih sezona?

OriginID: TheCrues1986
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TheCrues kaže...

Kada možemo startati sa FUT-om preko web app-a tj., slaganjem momčadi i laganom trgovinom prije izlaska igre, za sve one koji imaju kontinuitet igranja prošlih sezona?

A uvijek je to bilo početkom devetog mjeseca. No s obtirom na stanje web app-a ne bih se čudio da prekinu tu tradiciju...

14 godina
SimeKZ kaže...

Samo da odgovorim po 100ti put da je preko meksickog, brazilskog ili indijskog origina puno jeftinije i sigurnije uzimat... stavi lokaciju koju hoces, ne moras platit tih 25%.

Preko brazilskog mislim da ne radi više jer trebaš imati ispravan "OIB". Probao sam ubosti FIFU 15 za 30kn prije dva tjedna pa mi odbili transakciju.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
FIFA 16

problem fife je pace koji je previse izrazen zatim brzina gameplaya -te dvije stvari ako dovedu u normalu dobivamo simulaciju nogometa bez toga opet -ARKADA

0 0 hvala 0
13 godina
ak75 kaže...

problem fife je pace koji je previse izrazen zatim brzina gameplaya -te dvije stvari ako dovedu u normalu dobivamo simulaciju nogometa bez toga opet -ARKADA

Arkada je kako god pogledas... simulacija nije, niti ce ikad bit... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
FIFA 16

Neće biti simulacija sve dok ne dobijemo poseban gumb na kontroleru za ubacivanje baklji u teren.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
ak75 kaže...

Problem fife sasvim sigurno nije pace. Da je to problem onda jedan svima vama poznati lik ne bi osvojio div 1 s brončanom ekipom u kojoj nitko nema pace preko 80. Imati score 10-0 u div1 s brončanom ekipom je lijep rezultat. Inače, niti meni taj pace ne predstavlja problem niti sam ijednu utakmicu izgubio zbog njega. Obično gubim kad je netko bolji ili kad me ujebe prokletstvo futa s nekim traljavim situacijama na koje ne mogu utjecati, no pace s time nema definitivno nikakve veze. O brzini bi se dalo razgovarati, no činjenica je da je igra podešene u brzini onako kako većini odgovara.

10 godina
protjeran
FIFA 16

Ja osbno pace nikada nisam doživljavao kao OP. Ono što je meni ostalo OP još od FIFA 14 je crossing+heading i to drastično u moju korist. Nedavno mi jedan frend veli da nije primio toliko golova glavom skoro čitavu sezonu, koliko od mene u par tekmi. Poslije dužeg perioda neigranja FIFA 15, u zadnje 3 tekme sam zabio čak 6 golova glavom.

Jeste da ja forsiram probijanje boka i crossing i stvarno mi je fetiš kada ga zakucam glavom, ali što je previše previše je...Baš me zanim u kojoj mjeri će heading prolaziti u FIFA 16?

OriginID: TheCrues1986
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
FIFA 16

Prolazit će isto dok god ne maknu assissted dodavanja kompletno van igre. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Pa ne znam. Ja sam do ove fife dosta zbijao glavom jer mi isto gušt. No u ovoj fifi jako rijetko zabijem glavom ali isto tako jako rijetko primim gol glavom. Mislim da nisam ove godine zabio i primio niti deset posto golova kao u prošlim fifama..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Ovo sam našao na internetu, vjerovatno je fake

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 21:28 (The_K).
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Čisto sumnjam pošto mislim da Konami ima ekskluzivno sa Brazilcima.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Čisto sumnjam pošto mislim da Konami ima ekskluzivno sa Brazilcima.

Nema ništa konami. Ima licence za samo dva kluba i to je to... jedino je problem kaj su to dva najpopularnija brazilska kluba..

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 22:25 (movie).
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Pa ta dva kluba su ekskluzivno u pesu, sada hoće li imati cijelu ligu ili ne, to se ne zna.

"Brazilian club duo Flamengo and Corinthians have signed up to appear exclusively in PES 2016 and will be completely absent from FIFA 16".

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Brzo dok se skinu :D

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Tommy_123 kaže...

Ma to nema više smisla gledati. Svi igraju na težini za debile i onda svršavaju kakav su gol zabili. Nisam još niti jednog vidio koji stvarno zna igrati i da igra na najtežem nivou. Imam osjećaj da što manje znaš imaš veće šanse upasti u betu...

15 godina
neaktivan
FIFA 16

Pa kao što sam rekao, ti ljudi nemaju veze sa fifom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Ma to nema više smisla gledati. Svi igraju na težini za debile i onda svršavaju kakav su gol zabili. Nisam još niti jednog vidio koji stvarno zna igrati i da igra na najtežem nivou. Imam osjećaj da što manje znaš imaš veće šanse upasti u betu...

Nisam pogledao do kraja cijeli video, ali možda liku nije cilj snimat kako se cpu dodava 15 minuta u obrani nego želi imat što vise udaraca na gol da pokaže gledateljima razlicite udarce i promjene u istima? Meni definitivno nebi bilo zanimljivo gledat nekoga kako igra na legendary sa milion pasova po utakmici

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
neaktivan
FIFA 16

gdje je trenutno najjeftinije za preordati obicnu verziju igre, jel se moze opet preko meksickog proxya ili nekako :D btw ako je netko za koji mec na 15 nek me add-a 

Origin ID za FIFU 15: strbi_zg ; Steam: inspektor_lucic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Nisam pogledao do kraja cijeli video, ali možda liku nije cilj snimat kako se cpu dodava 15 minuta u obrani nego želi imat što vise udaraca na gol da pokaže gledateljima razlicite udarce i promjene u istima? Meni definitivno nebi bilo zanimljivo gledat nekoga kako igra na legendary sa milion pasova po utakmici

Pa mene interesira kako se igrači ponašaju pod pritiskom protivnika, kako su okretni i kako se snalaze kad ga netko gura i markira te kako će tada pucati. Potom me interesira kako moji igrači pokrivaju teren i markiraju protivnika a ovdje ništa ne vidim kad protivnik ko gluva kuja tetura terenom. Interesira me da li mi se momčad i dalje ponaša ko po špagici ne obazirući se na zbivanja na terenu? U milijun pasova sve vidiš. Kako stoji tvoja ekipa, kako stoji protivnička ekipa, ima li to smisla ili je sve generički bez obzira na zbivanja na terenu.

Volio bih vidjeti jesu li i dalje pete i dodavanja u okretu super precizna. Imaju li uopće dodavanja i progravanja dozu realnosti ili idu ko po špagici kao u pesu. Kad počnem igrati neće mi se svi ovako izmicati pa mi je ovo totalno blesavo. Ne znam zašto svi potencirate beskrajna dodavanja ai-a na najtežem nivou u obrani? To uopće nije tako. Mislim da sam ovdje rekorder po odigranim offline tekmama i tvrdim da ai tako ne igra. Ja u 2/3 tekmi imam ubjedljiv posjed lopte i stvarno ne vidim problem o kojim neki prićaju.. Dobro kažeš, nisi pogledao do kraja. Nisam ni ja. Ovi filmići su toliko dosadni da su negledljivi..Pričati o nekom cilju ovih debilčeka je bezveze. Lik zabije s 35m gol i onda pet minuta svršava kako ga je zabio?

Njegovo preseravanje koje moraš potom slušati ne govori mi da nam je nešto novo htio pokazati. Vidljivo je da je on oduševljen i da će dati povratnu informaciju kako je ovo najbolji nogomet koji je on ikada igrao. Neozbiljno...

14 godina
FIFA 16

Ok, to sve stoji ali mene u ovom trenutku je najvise zanimalo kakvi su udarci i kakve su reakcije/obrane golmana, jednostavno sam htio vidjet što više šuteva sa što više pozicija jer svake godine "pale" drugaciji udarci pa mi zato ne smeta sta igra na nizoj tezini.  Rekao sam da nisam do kraja pogledao jer sam krenuo gledat pa napisao post pa nastavio gledat,  a pošto nisam sam u sobi sam gledao bez zvuka i sad mi je drago ako lik ima takve komentare haha. A šta se tiče ostatka ekipe i njihovog postavljanja imas pravo da se to iz ovoga ne moze vidjet, ali mislim da (kao i svake prethodne godine) nema smisla previse gledat taj gameplay jer prava igra i promjene se osjete tek kada sam zaigras, a to ce bit bome uskoro :D

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2015 19:12 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Ok, to sve stoji ali mene u ovom trenutku je najvise zanimalo kakvi su udarci i kakve su reakcije/obrane golmana, jednostavno sam htio vidjet što više šuteva sa što više pozicija jer svake godine "pale" drugaciji udarci pa mi zato ne smeta sta igra na nizoj tezini.  Rekao sam da nisam do kraja pogledao jer sam krenuo gledat pa napisao post pa nastavio gledat,  a pošto nisam sam u sobi sam gledao bez zvuka i sad mi je drago ako lik ima takve komentare haha. A šta se tiče ostatka ekipe i njihovog postavljanja imas pravo da se to iz ovoga ne moze vidjet, ali mislim da (kao i svake prethodne godine) nema smisla previse gledat taj gameplay jer prava igra i promjene se osjete tek kada sam zaigras, a to ce bit bome uskoro :D

Nisam ni ja ovoga slušao. Neki dan je bio lik koji je u nesvjest padao kad je baleom zabio gol s 35m. Uvijek se kod ovakvih filmića tješim da je golman pušać zato kaj je na maloj težini tekma postavljena. Sad sam i ja ko taj lik. Sinoć sam piknuo tots robbena a upravo sada pink reusa. Sada jedva čekam da odigram koju tekmu s njima a teško da ću uspjeti danas pa me pere neizvijesnost kako će to ispasti...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice