FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 830.746
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
Encyanix kaže...
genius_ kaže...

Kad sam poceo da igram Fifu rekose mi pocni online odmah ,nemoj protiv kompa.,

gubices izpocetka !

Hocu da pitam ,kad ce da se zavrsi taj pocetak jer ja jos uvijek gubim ?!

Kako god okrenes nije poanta uvjek pobdjedit.. bitno je kako igrasi i dali ti se svidja kako igras... jer ako igras samo da bi pobjedio bilo kako to bilo e onda od toga nema kruha po meni.. npr prije malo sam imao squad sa tots aguerom i sturridge-om i sto je je iskoristavao sam aguera zvijerski haha.. eh sad jest da sam doslovce svaku tekmu trpo makar 4-5 komada i sa aguerom na kraju imao 22 tekme i 80 golova ali to nije bilo to.. jer dosadi.. doslovce sam igrao samo na zabijanje sto vise golova da vidim do kakvog rekorda mogu dogurat sa aguerom.. al to sve nije bio tako zanimljiv nogomet.. puno vise volim igrat normalan nogomet di cu izdominirat protivnika tako da nista nemoze napraviit i zabit gol dva za pobjedu nego ovako igrat neki bzvz nogomet al zabijat po 4-5 golova.. Tako da ovo sto ti kazes kad ce zavrsit taj pocetak je glupost.. ako oces postat bolji igrac probaj kvalitetnije igrat i ljepo do god ti igras na silu samo da zabijes gol i pobjedis nema kruha od toga.. usput jucer sam doso do 1000 pobjeda.

Ne znam da napadnem dobro ,to me ebe najvise !Onda skoro uvijek stavljam ultra def. .jedino tako se uspjesno branim !

Onda nema nikog napred i ne mogu da dam gol ! :)

Pokusavam da se dodajem ,da stvorim neku sansu,rijetko kad igram na mane igre !L1+Trokut i tako !

15 godina
genius_ kaže...
Encyanix kaže...
genius_ kaže..

gubices izpocetka !

Kako god okrenes nije poanta uvjek pobdjedit.. bitno je kako igrasi i dali ti se svidja kako igras... jer ako igras samo da bi pobjedio bilo kako to bilo e onda od toga nema kruha po meni.. npr prije malo sam imao squad sa tots aguerom i sturridge-om i sto je je iskoristavao sam aguera zvijerski haha.. eh sad jest da sam doslovce svaku tekmu trpo makar 4-5 komada i sa aguerom na kraju imao 22 tekme i 80 golova ali to nije bilo to.. jer dosadi.. doslovce sam igrao samo na zabijanje sto vise golova da vidim do kakvog rekorda mogu dogurat sa aguerom.. al to sve nije bio tako zanimljiv nogomet.. puno vise volim igrat normalan nogomet di cu izdominirat protivnika tako da nista nemoze napraviit i zabit gol dva za pobjedu nego ovako igrat neki bzvz nogomet al zabijat po 4-5 golova.. Tako da ovo sto ti kazes kad ce zavrsit taj pocetak je glupost.. ako oces postat bolji igrac probaj kvalitetnije igrat i ljepo do god ti igras na silu samo da zabijes gol i pobjedis nema kruha od toga.. usput jucer sam doso do 1000 pobjeda.

Ne znam da napadnem dobro ,to me ebe najvise !Onda skoro uvijek stavljam ultra def. .jedino tako se uspjesno branim !

Pokusavam da se dodajem ,da stvorim neku sansu,rijetko kad igram na mane igre !L1+Trokut i tako !

Koristi balanced..nista drugo ti nije potrebno osim kad trebas zabit gol za izjednacit il nes onda odes all out attack i deri.. u 60% slucajeva tako zabijem gol kad treba.. Nego kako god okrenes l1+trokut je kljucna stvar u igri al samo je trebas znat iskoristit kako treba a ne nonstop u prazno.. znaci stvaaras akciju ljepo dodavanjima bacis neki dribling/cimu i onako oko 20-25m ako vidis da netko uljece i ako mislis da ako mu das l1+trokut da bi mogo proc onda tako odigras.. u nogometu je sve da nadjes rupu.. samo jedan krivi potez obrane i ako u pravom trenutku iskoristis l1+trokut to je gotova stvar..

PSN: Chov1ch
17 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
genius_ kaže...
Encyanix kaže...
genius_ kaže..

gubices izpocetka !

Koristi balanced..nista drugo ti nije potrebno osim kad trebas zabit gol za izjednacit il nes onda odes all out attack i deri.. u 60% slucajeva tako zabijem gol kad treba.. Nego kako god okrenes l1+trokut je kljucna stvar u igri al samo je trebas znat iskoristit kako treba a ne nonstop u prazno.. znaci stvaaras akciju ljepo dodavanjima bacis neki dribling/cimu i onako oko 20-25m ako vidis da netko uljece i ako mislis da ako mu das l1+trokut da bi mogo proc onda tako odigras.. u nogometu je sve da nadjes rupu.. samo jedan krivi potez obrane i ako u pravom trenutku iskoristis l1+trokut to je gotova stvar..

U pravu si sve ,samo kako da saljem igraca da ulece?!Da li da cekam da sam uleti ili da ga saljem sa L1?!Ili treba 2 x L1 pritisnuti !?

Da li mijenjas one postavke igraca idi drzis na defaultu?!Ja obicno LB i RB ostavljam nazad ,da ne idu u napad ,lakse se branim sa 4 igraca nazad !

P.S. Do sada imam oko 200 W i 250 L ,na Fifa 15 ! :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2015 12:06 (genius_).
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Poz, Skinuo sam i instalirao fifu 15 s origina,kad sam je pokusao pokrenut ovo mi se pojavilo : http://i.imgur.com/IeUpot3.jpg
Ima li kakvo rjesenje za ovo?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZekoPeko5 kaže...

Poz, Skinuo sam i instalirao fifu 15 s origina,kad sam je pokusao pokrenut ovo mi se pojavilo : http://i.imgur.com/IeUpot3.jpg

Da li moze graficka da ti podrzi igru?Najnovije driveri instalirani ?!

12 godina
ZekoPeko5 kaže...

Je li imaš 32 ili 64 bitne windowse?

17 godina
neaktivan
The_K kaže...
ZekoPeko5 kaže...

Je li imaš 32 ili 64 bitne windowse?

Mislim da na 32 bit verziji nebi ni mogla da se skine Fifa 15 ?!

17 godina
genius_ kaže...

kad vidim srebrni tim znam da sam gotov ! hahahaha

Gotov si ne zato kaj su srebrni već zato kaj igrač zna igrati.

17 godina
ZekoPeko5 kaže...

Je li ti  grafička podržava DX11? Ako ne podržava, našao si gdje je problem..

14 godina
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
neaktivan
FIFA 15

ima li ko da neigra trenutno fifu i jel bi bia voljan posudit acc na1 mjesec?

0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

kad vidim srebrni tim znam da sam gotov ! hahahaha

Gotov si ne zato kaj su srebrni već zato kaj igrač zna igrati.

Pa da,cim igra sa srebrnim zna da igra ! :)

13 godina
FIFA 15

Ili jednostavno imaju pace i phy pa melju sve ispred sebe... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ili jednostavno imaju pace i phy pa melju sve ispred sebe... 

Znaju da igraju i biraju igrace sa pace-om ! :)

Ima tut. na netu za takve ekipe !

Recimo Peniel Mlapa ! :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2015 18:30 (genius_).
15 godina
neaktivan

Kakvi smećari, nedaj Bože da naprave transfere u seasonsu.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
Tommy_123 kaže...

Kakvi smećari, nedaj Bože da naprave transfere u seasonsu.

Pa rade transfere tamo gdje mogu potegnuti neke novce, rekli bi logično...

15 godina
neaktivan
FIFA 15

Ma gamad jedna, yebao ih fut.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Pobijedio sam komp na leg. MC vs MU, 1:0,dao gol iz penala  ali nije to to?!Komp. niti ide na kontre ,niti baca duge lopte ?!

Samo se dodaje  !Kad gledas pravi mec ima brate i l1+trokut a ima i kontri ! :)

Doduse izbalansirano je to ....

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2015 13:54 (genius_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
genius_ kaže...

Pobijedio sam komp na leg. MC vs MU, 1:0,dao gol iz penala  ali nije to to?!Komp. niti ide na kontre ,niti baca duge lopte ?!

Pa kako da bude kontra ako igraš ultra def? Ako ti svi stoje otraga čemu onda igrati i L1+ trokut? Visoke lopte u hrpi igrača imaju male šanse za prolazom. Naravno da je u takvoj kombinaciji najbolje igrati pas igru i čekati rupu u zgusnutoj obrani ili te natjerati da izađeš iz formacije...

11 godina
neaktivan
genius_ kaže...

to ti je 25ti post kako si ti igrao protiv kompa 

IMA JOŠ KRVI U STAROM JARCU
13 godina
FIFA 15

Majke mi genius, dojadioi bogu i narodu. Ili nas poslusaj i igraj ili nemoj uopce pisat... gori spam nisam vidio jos od FIFA 14 i konstantnim spamom sa tim kako EA namjerno zeli da izgubis. 

Bilo je zbavano prvih tjedan dana, sad je stvarno... ono :D 

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

prvih 20 postova o futu je isto bilo zabavno, a od tada je zivi smor. koga uopce zanima koje sta dobio ili nije dobio u paketicima... kad ljudi traze pomoc oko igraca to jos mogu i razumjeti, ali te paketice fakat ne mogu. morat cu pocet i ja to otvarat...

17 godina
hanteed kaže...
genius_ kaže...

Pa ne pobjeđuje se comp svaki dan na legendary...

14 godina
FIFA 15

Ovaj PC market je mrtav, ali sada doslovno, nema nista igraca vise, Nanija ostalo 7 na marketu, ugovori (gold, nonrare) na bidanju idu do 650 coinsa, nakon sta sam ih 10tak izgubio na bidanju sam otiso i otvorio pack od 15k, barem sam dobio ugovore ako nis drugo.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Ovaj PC market je mrtav, ali sada doslovno, nema nista igraca vise, Nanija ostalo 7 na marketu, ugovori (gold, nonrare) na bidanju idu do 650 coinsa, nakon sta sam ih 10tak izgubio na bidanju sam otiso i otvorio pack od 15k, barem sam dobio ugovore ako nis drugo.

DangerouS kaže da je market super. Zašto mu ne vjerovati, pa čovjek igra fut od 2010 god.?

Osobno, stvarno ne vidim način kako misle spasiti mod i općenito igranje na računalu jer svi pokazatelji nisu na njihovoj strani..

Sramota što su uspjeli napraviti od igre u par mjeseci. Godinama nisu trzali dok su stizali novci. Čim je prihod opasno pao, brzopleto su krenuli u restrikcije koje su dovele do uništenja moda i odlaska igrača..

13 godina
movie kaže...
KiCo77 kaže...

DangerouS kaže da je market super. Zašto mu ne vjerovati, pa čovjek igra fut od 2010 god.?

Osobno, stvarno ne vidim način kako misle spasiti mod i općenito igranje na računalu jer svi pokazatelji nisu na njihovoj strani..

Sramota što su uspjeli napraviti od igre u par mjeseci. Godinama nisu trzali dok su stizali novci. Čim je prihod opasno pao, brzopleto su krenuli u restrikcije koje su dovele do uništenja moda i odlaska igrača..

Ozbiljno si i dalje u rangu geniusa sa ponavljam jedno te istoga ? 

Market je ovakav jer se uletilo sa price rangeom na pola igre kad je vecina ljudi zivjeci na marketu ili davanjem love skupila milijuna, pokupovala sta se dalo kupi i da zato nema nicega. Paketi se ne otvaraju i tu je prici kraj. Uostalom jos je 2mj do izlaska 16... tko ce sad stavljat sta na market, uostalom tko uopce igra. 

Nisu oni nista unistili... samo su u krivo vrijeme stavili ono sta je trebalo postojat od pocetka FUTa.

17 godina
SimeKZ kaže...

Market je ovakav jer se uletilo sa price rangeom na pola igre kad je vecina ljudi zivjeci na marketu ili davanjem love skupila milijuna, pokupovala sta se dalo kupi i da zato nema nicega. Paketi se ne otvaraju i tu je prici kraj. Uostalom jos je 2mj do izlaska 16... tko ce sad stavljat sta na market, uostalom tko uopce igra. 

Nisu oni nista unistili... samo su u krivo vrijeme stavili ono sta je trebalo postojat od pocetka FUTa.

Svojim stavom, ne bi se štel mešati naravno da su upropastili mod. Niti jednog trenutka u ovih pet godina nije bih bilo brige za igrače do trenutka dok to nisu osjetili na svom džepu. Sjećam se kako si bio euforičan pri izlasku fife15 te mi jednako kao sada objašnjavao kako će sve biti pošteno i fer jer je eto ea zauzela oštar stav te će kažnjavati svaki oblik prevare. I što smo dobili? Najgoru i najpokvareniju igru ikad. Toliko je sve otišlo k vragu da su se konačno morali umiješati i sami autori igre spašavajući mod tj. svoj prihod. Koliko sam ja dosadan ponavljanjem onoga što vidim, toliko si i ti dosadan stalnim branjenjem i pronalaskom isprike za sadašnje stanje. Ako se ne varam tako si nadobudan bio i pri izlasku ove igre a vidi gdje smo sada? Zar stvarno misliš da će fifa16 biti poštena igra?

Neovisno o bilo čemu ovogodišnji market je na računalu duplo manji nego prošlogodišnji a kladim se ma kako igra bila poštena i dobra da će sljedeći biti još manji.

17 godina
neaktivan
movie kaže...
hanteed kaže...
genius_ kaže...

Pa ne pobjeđuje se comp svaki dan na legendary...

Tacno,neki vjerovatno nisu nikad ! :)

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Svojim stavom, ne bi se štel mešati naravno da su upropastili mod. Niti jednog trenutka u ovih pet godina nije bih bilo brige za igrače do trenutka dok to nisu osjetili na svom džepu. Sjećam se kako si bio euforičan pri izlasku fife15 te mi jednako kao sada objašnjavao kako će sve biti pošteno i fer jer je eto ea zauzela oštar stav te će kažnjavati svaki oblik prevare. I što smo dobili? Najgoru i najpokvareniju igru ikad. Toliko je sve otišlo k vragu da su se konačno morali umiješati i sami autori igre spašavajući mod tj. svoj prihod. Koliko sam ja dosadan ponavljanjem onoga što vidim, toliko si i ti dosadan stalnim branjenjem i pronalaskom isprike za sadašnje stanje. Ako se ne varam tako si nadobudan bio i pri izlasku ove igre a vidi gdje smo sada? Zar stvarno misliš da će fifa16 biti poštena igra?

Neovisno o bilo čemu ovogodišnji market je na računalu duplo manji nego prošlogodišnji a kladim se ma kako igra bila poštena i dobra da će sljedeći biti još manji.

Zato jer je u pocetku sve krenulo dobro, gameplay, animacije itd... sto se vise igralo vidli su se nedostatci igre i onda je opet poceo show sa marketom, 2 godinu za redom. Ja se dam kladit da ako ostane price range da ce igra bit 90% postena, ostalih 10% ce uvijek imati onu skriptu za diskonekt... kupovanje coinsa nece bit potrebno, sve ce se moci samom igrom. 

Market u pocetku nije bio manji, bio je cak i malo veci nego prosle godine na PCu... pao je tamo u 1-2mj. 

Ako i propadne na PCu ja odustajem od FIFAe. Da kupujem konzolu zbog 1-2 igre, toliko blesav nisam.

17 godina
SimeKZ kaže...

Zato jer je u pocetku sve krenulo dobro, gameplay, animacije itd... sto se vise igralo vidli su se nedostatci igre i onda je opet poceo show sa marketom, 2 godinu za redom. Ja se dam kladit da ako ostane price range da ce igra bit 90% postena, ostalih 10% ce uvijek imati onu skriptu za diskonekt... kupovanje coinsa nece bit potrebno, sve ce se moci samom igrom. 

Market u pocetku nije bio manji, bio je cak i malo veci nego prosle godine na PCu... pao je tamo u 1-2mj. 

Ako i propadne na PCu ja odustajem od FIFAe. Da kupujem konzolu zbog 1-2 igre, toliko blesav nisam.

Pa nije stvar koliko si blesav već je li te to zabavlja ili ne zabavlja. Ja sam svaku konzolu do danas kupio samo i isključivo zbog nogometa. Nebitno je li bio u pitanju pes ili fifa. No volim igrati nogomet i to mi je dobra zabava i ne osjećam se zbog toga blesav. Imam plus pretplatu i u dvije godine sam skinuo dvije igre, koje usput nisam dva puta pokrenuo. Nisam kupio nikakvu igru za PS4  od fife15. i prva igra koju kupujem nakon nje je fifa16. Vrlo vjerojatno će sljedeća nakon nje biti fifa17.. i tako sve dok me bude zabavljalo.. kupovinu PS4 smatram punim pogotkom iako igram samo jednu igru tijekom cijele godine..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice