Kad sam poceo da igram Fifu rekose mi pocni online odmah ,nemoj protiv kompa.,
gubices izpocetka !
Hocu da pitam ,kad ce da se zavrsi taj pocetak jer ja jos uvijek gubim ?!
Kako god okrenes nije poanta uvjek pobdjedit.. bitno je kako igrasi i dali ti se svidja kako igras... jer ako igras samo da bi pobjedio bilo kako to bilo e onda od toga nema kruha po meni.. npr prije malo sam imao squad sa tots aguerom i sturridge-om i sto je je iskoristavao sam aguera zvijerski haha.. eh sad jest da sam doslovce svaku tekmu trpo makar 4-5 komada i sa aguerom na kraju imao 22 tekme i 80 golova ali to nije bilo to.. jer dosadi.. doslovce sam igrao samo na zabijanje sto vise golova da vidim do kakvog rekorda mogu dogurat sa aguerom.. al to sve nije bio tako zanimljiv nogomet.. puno vise volim igrat normalan nogomet di cu izdominirat protivnika tako da nista nemoze napraviit i zabit gol dva za pobjedu nego ovako igrat neki bzvz nogomet al zabijat po 4-5 golova.. Tako da ovo sto ti kazes kad ce zavrsit taj pocetak je glupost.. ako oces postat bolji igrac probaj kvalitetnije igrat i ljepo do god ti igras na silu samo da zabijes gol i pobjedis nema kruha od toga.. usput jucer sam doso do 1000 pobjeda.
Ne znam da napadnem dobro ,to me ebe najvise !Onda skoro uvijek stavljam ultra def. .jedino tako se uspjesno branim !
Onda nema nikog napred i ne mogu da dam gol ! :)
Pokusavam da se dodajem ,da stvorim neku sansu,rijetko kad igram na mane igre !L1+Trokut i tako !