FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 830.011
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
Anchor Man kaže...

Maloprije igram sa likom koji ima kompletan Bayern, što više..., malo plavi, malo crni, malo obični...Interesantno je da mu se squad zove "better quit", ali je na kraju on quitao, jer je upoznao gnjev Bentekea. Mislim stvarno...Ja bi bio frajer do kraja...

Sta ima u tom Benteke-u?Imam Sturidge-a i trazim skim da ga uparim,sad trenutno je Remy ali da mi je da kupim Hazarda ili Aguera ali posto nemam para nista od toga !

Probao sam Costu,ne lezi mi ,prodao ga !Jovetica imam ali je malo prespor !Benteke je na PC do dzaba ?!Sad vidim da je mrcina mlad 23 god i visok ko zirafa i jak kao konj ! :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 7:08 (genius_).
10 godina
neaktivan
genius_ kaže...
Anchor Man kaže...

Maloprije igram sa likom koji ima kompletan Bayern, što više..., malo plavi, malo crni, malo obični...Interesantno je da mu se squad zove "better quit", ali je na kraju on quitao, jer je upoznao gnjev Bentekea. Mislim stvarno...Ja bi bio frajer do kraja...

Sta ima u tom Benteke-u?Imam Sturidge-a i trazim skim da ga uparim,sad trenutno je Remy ali da mi je da kupim Hazarda ili Aguera ali posto nemam para nista od toga !

Probao sam Costu,ne lezi mi ,prodao ga !Jovetica imam ali je malo prespor !Benteke je na PC do dzaba ?!Sad vidim da je mrcina mlad 23 god i visok ko zirafa i jak kao konj ! :)

pa benteke ti je mrvicu brzi od jovetica samo je bolji na skoku i nema dribling kao jovetic

17 godina
neaktivan
Chris Weidman kaže...
genius_ kaže...
Anchor Man kaže...

pa benteke ti je mrvicu brzi od jovetica samo je bolji na skoku i nema dribling kao jovetic

Onda mi je Remy bolji izbor ?!Najvise dijete igra a dijeca vole paceraj !

Sad vidim hvale ljudi i Diouf+Sturidge !?

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 7:35 (genius_).
10 godina
neaktivan
genius_ kaže...
Chris Weidman kaže...
genius_ kaže...
Anchor Man kaže...

posto ja igram sa 3 star timovima meni je dribling 68 i bc 68 dobar a sad kako ce se tebi sa tim statusima diuf svidjeti neznam

17 godina
neaktivan
Chris Weidman kaže...
genius_ kaže...
Chris Weidman kaže...
genius_ kaže...
Anchor Man kaže...

posto ja igram sa 3 star timovima meni je dribling 68 i bc 68 dobar a sad kako ce se tebi sa tim statusima diuf svidjeti neznam

Ma ja igram ,onako,penzionerske,kroz sredinu ,malo pass malo L1 Trokut ,jbg,nemam neke ideje u napada tako da meni brzina i nije presudna !

Ni sa Sturriidge-om nesto ne trcim previse !Mogao bi tu i Jovetic da prodje ali kad vec imam Remy-a onda cu njega ostaviti ?!Mozda probam Benteke-a

posto je jeftin !Uglavnom,vise se baziram na odbranu ,u kontre ne idem ,mrzi me ,trcanje po boku isto me mrzi pa se cudim kako uopste i pobijedim ponekog ?! :)

Sad igram 4-2-2 i to na balanced,samo sam 4 zadnja ostavio nazad a svi ostali go forward !Treba uciti da se branis sa minimalnim snagama.

Cesce gubim ali nije bitno ,bitno je da se igra !Kod  Nijemaca  recimo na ST su mi Immobile i Ramos !

13 godina
FIFA 15

Ovo što rade s cijenama nije normalno.

Rušili cijene jučer svim igračima.

Ja pred par dana uzeo kao Schweinsteigera i 3x De Geu - reko, pričekat da prođe ludilo pa da se naplatim dobro.

Kad imam što vidjeti.... za duplo svima srušena cijena... jedva nešto zaradio - hvala Bogu kupovao za siću.

I što se sad događa?

Nema više igrača nikakvih za kupit.

Pratio sam ove popularne: Reus, Lewandowski, Schweinie, Alaba, De Gea, Cuadrado pa kad uleti neki jeftino uzmem i zaradim nešto sitno.

Jučer niti jednog jedinog na marketu od boldanih nije bilo.

Pa normalno kad su im spustili max cijenu do jaja - tko je lud da proda dobrog igrača ispod cijene?!

Mislim da sve gore navedene već možete nabaviti po 11.000 coinsa.

Naravno, ukoliko imate sreće pa neki naivac bude prodavao u času kad vi stisnete search :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Ja pred par dana uzeo kao Schweinsteigera i 3x De Geu - reko, pričekat da prođe ludilo pa da se naplatim dobro.

Kad imam što vidjeti.... za duplo svima srušena cijena... jedva nešto zaradio - hvala Bogu kupovao za siću.

I što se sad događa?

Pratio sam ove popularne: Reus, Lewandowski, Schweinie, Alaba, De Gea, Cuadrado pa kad uleti neki jeftino uzmem i zaradim nešto sitno.

Pa normalno kad su im spustili max cijenu do jaja - tko je lud da proda dobrog igrača ispod cijene?!

Naravno, ukoliko imate sreće pa neki naivac bude prodavao u času kad vi stisnete search :)

na PC je market u buli odavno malo pokusavam da trejdam ali slabo ,na Van Persiu sam nesto mogao da zaradim

ali i to jedva ! :)

Kad se neko zezne pa stavi pocetnu cijenu 150 onda mozda izbidas nesto ako imas srece ! :)

If Teveza sam patio 200 000 ,sad ne mogu dobiti vise od 130 000 mada i to tesko !To mi je najveca glupost sto sam napravio ! :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 9:09 (genius_).
13 godina
genius_ kaže...

na PC je market u buli odavno malo pokusavam da trejdam ali slabo ,na Van Persiu sam nesto mogao da zaradim

Kad se neko zezne pa stavi pocetnu cijenu 150 onda mozda izbidas nesto ako imas srece ! :)

Ma to bidanje za kikiriki me ne zanima uopće

2-3.000 minimum gledam da mi je zarada, a sve više od toga je bonus.

Jedino na dresovima sam zadovoljan s 1.000 zarade.

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
genius_ kaže...

Ma to bidanje za kikiriki me ne zanima uopće

2-3.000 minimum gledam da mi je zarada, a sve više od toga je bonus.

Jedino na dresovima sam zadovoljan s 1.000 zarade.

Skoro u par navrata sam, na Sturrige-u i Van Persiu zaradjivao po 2-3000 coinsa!

Stave ljudi ponekad za igraca koji vrijedi 8-9 k pocetnu cijenu 150 coinsa !? :)

I meni se desavala da mahinalno kliknem na pogresnu tipku ! :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 9:13 (genius_).
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Sinoc igram ,lik ima neki tim 49 % cem. Musa i jos neki ne znam koji su sve crvene linije !Samo trci kao lud

i 2:2 ,90 min . i dam sam sebi gol golmanom namjerno ,da skratim muke ,mrzilo me da igram produzetke !Friendly !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15

http://gyazo.com/279427bfb4284bffcf352c3b7068c0ac

sutra prve službene vijesti o fifi16

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
nadam se najboljem, i da su skontali koje su greske pravili u prethodnom serijalu.
14 godina
genius_ kaže...

Sad sam igrao protiv ovih decaka !Jel to posteno pitam ja vas?2:0 za njih !

I ja sam naletio na njega malo prije tebe, al se diskonektao odmah na početku, šteta, baš sam htio igrat protiv njega jer sam imao full Real team sa Barceloninim bekovima

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
FIFA 15

Nisam siguran ni sam šta želim, dal da izbace taj price ranges ili ne.

Kad gledam, sada si mozes za 200-300k slozit postenu ekipicu. Jedino sto nema igraca bas na marketu.

Recimo  ovakva ekipa koju ja sad koristim. Košta oko 200k a stvarno je močna. Mislim da je to i realna cijena, a ne ono kakve su cijene bile prije Božića. 

....Neymar Aguero Sanchez

........Kroos Ozil Ramires

Alba Mangala Kompany Walker

...............Lloris

Jedino što se mora malo kempat na marketu da se naleti na Aguera i Neymara, ali ja sam danas vec vidio par komada, tak da nije problem.

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

prvo ide kako zaraditi sto vise novca pa onda ide sto bi se igracima svidjelo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

I što se sad događa?

Uzeh malo da trejdam Reus, Lewandowski,, Alaba ,nijednog nema na ,marketu za PC !Do jaja !

12 godina
neaktivan
FIFA 15

znaci sada igram protiv lika koji ima chem oko 70,ali zato walcott i doumbia u napadu,biabiany i amrabat krilo,cim udem u utakmicu napravim dva dodavanja,vidim moji igraci traljavi kao da su oni na 70 chem i 20 fitnesu,dobro igram i povedem,20 minuta kasnije,on zabija 2 gola,moja dva stopera se zabijaju jedan u drugog i padaju kao da su uratu medusobno,rekao dobro,bolji sam mogu naprijed nesto napraviti,pogodim prvu stativu,drugu stativu,pa precku,pa trecu stativu i napokon 2:2 zabijam,on uvodi svjezu krv(ibarba,callejona i sturridgea),povedem ja 3:2,89 minuta ide ubacaj,chiellini i barzagli opet skoce(protiv njegovog walcotta) popada i jedan i drugi,on puca moj golman obrani,stisnem X da izbi loptu,kad ono lopta stoji pred evrom i on odluci rađe uklizat i uleti sa dve noge,prvo izbi loptu koja je bila pred njim i srusi sturridgea i on zabija za 3:3,ja sam poceo plakat od smijeha,to jos u zivotu stvarno nisam vidio.

1 0 hvala 0
10 godina
FIFA 15

bili danas trebao izaci TOTS BPL?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Kupio sam sad Aguera za 50 000 buy now !Konacno !

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Kupio Neuera za min price i za pol minute prodao za max price,najlakse zarađenih 15 k od price rangesa :)

0 0 hvala 0
13 godina
nul-3 kaže...

Nisam siguran ni sam šta želim, dal da izbace taj price ranges ili ne.

Kad gledam, sada si mozes za 200-300k slozit postenu ekipicu. Jedino sto nema igraca bas na marketu.

Sve je to super na papiru, ali u praksi ne funkcionira baš kako su zamislili.

Tko je lud da prodaje odlične igrače za kikiriki?!

Zato ih sad možeš naći na kapaljku.

Do sada je bilo problema s nekim igračima, a tek sad kad su im cijene totalno srozane, nema šanse da, prvo - kupiš nekoga ako imaš love, drugo - preprodajom zaradiš.

Prije su cijene bile prenapuhane, slažem se, ali se uvijek, ako si bio strpljiv, moglo naletiti na nekog jeftinog pa, ili ga staviti u tim, ili ga prodati i zaraditi.

Prije sam u par dana mogao natuć para koliko mi treba.

Najveća zarada mi je bila 100.000 u jednom tradeu.

Kupio narančastog Bonyja za 200.000 i prodao ga za 300.000 u par minuta.

BTW jučer sam tog istog Bonyja kupio za 15.000 :)

Aj ti sad zaradi 100.000 u par dana... možda je i moguće, al ja za to nemam niti vremena niti volje.

Za par stotina coinsa zarade mi se uopće ne da zajebavat s trgovanjem više.

Još jedna super fora... EA na svoju ruku odlučuje kad će korigirati cijene i to rade mučki da nitko ne zna.

Prodam ja pred neki dan crnog Ćorluku za nekih 35.000 mislim da je bila cijena i par dana nakon toga naletim na Ćorluku za 15.000.

Kupim bez razmišljanja, mrtav-hladan.

Reko, evo 20.000 zarade u šutu.

Idem ga stavit na prodaju, a njemu max price 15.000 - WTF

Rekao bi da je bilo tih kartica na tone pa da su mu zato smanjivali cijenu, ali crnog Ćorluke nije bilo danima na marketu i oni svejedno ruše cijenu.

Ruše cijenu kartici koje uopće nema na merketu ili je ima u tragovima.

Po kojem oni to principu rade, nemam pojma?

Nešto mi nije logičan taj princip?!

Samim time, oni koji imaju crnog Ćorluku ga više neće prodavati jer je to bezobrazno niska cijena.

Barem ga ja ne bi prodavao da ga još imam.

Još mi nešto padne na pamet... razmišljao sam nedavno da prodam Balea ili Robbena pa da si kupim Ibru ili nekog drugog igrača kojeg nisam do sad probao.

I onda gledam što rade s cijenama - ma nema šanse.

Svim tim igračima cijena pada besramno.

Radije ću ja imat njih kod sebe pa svako malo igrat s njima, nego tramakat i na kraju ostat bez ičega.

[19xx] 4ntraks
17 godina
FIFA 15
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 18:00 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Uspio sam u ovim zadnjim satima lukavo maznuti i gold cup sa ovom ekipom: https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=iz51RMV0nLRKs:pc

Naletio u polufinalu na nekog bosanski_hulk sa IF Džekom...hebote čovjek zapeo iz petnih žila, stisnuo max. i doveo me u situaciju da nemogu preci polovicu..., valjda kada je vidio ono moje NK, pa da se pokaže...Poveo je 1-0, ali sam se na kraju preokretom uspio ugurat u finale.

S druge strane Finale je prošlo glat...Trljam zadovoljno ruke i idem po plijen pun rare igrača u nadi da ću ugledati neku plavu ili nekog BPL kapitalca, kad na kraju frula...Mene bi bilo sramota onako nešto staviti u pack, onako lijepog omota.

Origin ID: AnchorMan86
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 18:07 (Anchor Man).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Cilj im je smanjti količinu coinsa u opticaju. Stalnim rušenjem cijena ruše ekonomiju igre. Kupim po jednoj cijeni, prodam po znatno manjoj, pa opet kupim po još manjoj i onda prodam u bescjenje. Na kraju niti igrača niti coinsa...

Imam coinsa ali nemam ih na što potrošiti. Htio sam piknuti totw tourea i tots matića ali cijena im stalno pada pa mi glupo trošiti coinse.

Ovo s totsima je debakl malo žešći. Pratim danima i nitko ništa ne kupuje. Što ti vrijedi da dobiješ totw tourea koji je vrijedio u startu preko dvije milje a sad milju i dvijesto tisuća coinsa kad ga nitko ne kupuje? Svi kalkuliraju, kupim i sigurno gubim.

Prije mjesec dana zaradio sam u tjedan dana preko dvije milje samo na ibri i baleu. Sada gledam i nemam na čemu zaraditi. Svaka kupovina je rizična kad se ništa više ne prodaje niti po početnoj cijeni... izlaze totsi a broj transakcija na marketu svakodnevno pada. To nešto govori.. inače govorim o PS4 marketu koji je prije ovih ea kombinacija imao stabilnih 2 milje transakcije da bi sada u vrijeme totsa to palo na 600/700 tisuća.... pa ti vidi kuda igra ide..evo ovog trena 706 233 000 transakcije..

igra im se razvija u smjeru kao da je vode hr ekonomisti...

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 18:42 (movie).
17 godina
neaktivan
movie kaže...
Skilledžija kaže...

Cilj im je smanjti količinu coinsa u opticaju. Stalnim rušenjem cijena ruše ekonomiju igre. Kupim po jednoj cijeni, prodam po znatno manjoj, pa opet kupim po još manjoj i onda prodam u bescjenje. Na kraju niti igrača niti coinsa...

Imam coinsa ali nemam ih na što potrošiti. Htio sam piknuti totw tourea i tots matića ali cijena im stalno pada pa mi glupo trošiti coinse.

Ovo s totsima je debakl malo žešći. Pratim danima i nitko ništa ne kupuje. Što ti vrijedi da dobiješ totw tourea koji je vrijedio u startu preko dvije milje a sad milju i dvijesto tisuća coinsa kad ga nitko ne kupuje? Svi kalkuliraju, kupim i sigurno gubim.

Prije mjesec dana zaradio sam u tjedan dana preko dvije milje samo na ibri i baleu. Sada gledam i nemam na čemu zaraditi. Svaka kupovina je rizična kad se ništa više ne prodaje niti po početnoj cijeni... izlaze totsi a broj transakcija na marketu svakodnevno pada. To nešto govori.. inače govorim o PS4 marketu koji je prije ovih ea kombinacija imao stabilnih 2 milje transakcije da bi sada u vrijeme totsa to palo na 600/700 tisuća.... pa ti vidi kuda igra ide..evo ovog trena 706 233 000 transakcije..

igra im se razvija u smjeru kao da je vode hr ekonomisti...

Sta mislis hoce li se oporaviti market u dogledno vrijeme ?Da cuvam vrednije igrace ?

17 godina
genius_ kaže...

Sta mislis hoce li se oporaviti market u dogledno vrijeme ?Da cuvam vrednije igrace ?

Tko to može znati? Mislim da će fiksirati cijene sada ili nakon totsa i da će tako ostati jer za koji mjesec izlazi nova igra i neće se više ovom opterećivati. Za fifu16 najavljuju velike promjene u futu. Kakve? vidjet ćemo uskoro, možda već sutra...

Da sam na njihovom mjestu, ukinio bih fifa pointse i prodavao coinse, uveo wager match, stavio gornju cijenu za svakog igrača, dopustio razmjenu igrača bez coinsa, uveo bogatije nagrade za kupove i divizije...

10 godina
neaktivan
FIFA 15

austin samo 80 to je sramota,84 je trebalo biti ili cak vise

bolasie zvijer zasluzeno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mic_zap kaže...

znaci sada igram protiv lika koji ima chem oko 70,ali zato walcott i doumbia u napadu,biabiany i amrabat krilo,cim udem u utakmicu napravim dva dodavanja,vidim moji igraci traljavi kao da su oni na 70 chem i 20 fitnesu,dobro igram i povedem,20 minuta kasnije,on zabija 2 gola,moja dva stopera se zabijaju jedan u drugog i padaju kao da su uratu medusobno,rekao dobro,bolji sam mogu naprijed nesto napraviti,pogodim prvu stativu,drugu stativu,pa precku,pa trecu stativu i napokon 2:2 zabijam,on uvodi svjezu krv(ibarba,callejona i sturridgea),povedem ja 3:2,89 minuta ide ubacaj,chiellini i barzagli opet skoce(protiv njegovog walcotta) popada i jedan i drugi,on puca moj golman obrani,stisnem X da izbi loptu,kad ono lopta stoji pred evrom i on odluci rađe uklizat i uleti sa dve noge,prvo izbi loptu koja je bila pred njim i srusi sturridgea i on zabija za 3:3,ja sam poceo plakat od smijeha,to jos u zivotu stvarno nisam vidio.

Koliko sam ja skontao treba svako malo brisati squad i praviti novi sa novom formacijom !?Kad je " frizak "  squad igraju bolje ,brzi su i agilniji !

17 godina
FIFA 15

Opet su napravili diletantske cijene za BPL TOTS

http://gyazo.com/df994c03a7133e1b1d9b1a2616e79225

kako ga uhvatiti po ovoj cijeni?

http://gyazo.com/7a35685faa96220dc2ecd5818df6c6dd

tko će za njega dati duplo više nego za sancheza?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...

Opet su napravili diletantske cijene za BPL TOTS

http://gyazo.com/df994c03a7133e1b1d9b1a2616e79225

kako ga uhvatiti po ovoj cijeni?

http://gyazo.com/7a35685faa96220dc2ecd5818df6c6dd

tko će za njega dati duplo više nego za sancheza?

Cijene su totalno realne hahahahahah

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 20:36 (Mic_zap).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice