FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 829.913
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: FIFA 15
Anchor Man kaže...

Pakleni silveri:

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=jhwV673tnLRGV:pc

I ovi su mi donijeli brdo igrača i jednu plavu karticu onog izraelca u ruskoj ligi...

Ovi su zaradili ove gore (za kolegu MaciStyle):

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=ecosSbS3nLRGY:pc

EDITOVANO

hehe brate fala ti :) rasturaju evo igrao 2 utakmice 2 pobijede stvarno je zabavno haha

13 godina
FIFA 15

Složio sam si ekipu "Chupavci" :)

Ima li još kakav čupavac da sam previdio, odnosno neki koji bi mi se bolje uklopio u ekipu jer mi je chemistry 76, ako se ne varam pa se često sudaraju ;)

Chupavci Chupavci
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo jednog koji će se bolje uklopit :) http://www.futhead.com/15/players/41786/wilfried-bony/

12 godina
neaktivan
FIFA 15

Ovog TOTS Dybalu naci na marketu je nemoguca misija.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Mic_zap kaže...

haha lakse ga u paketu naci 

10 godina
FIFA 15

Eo planiram radit team oko malo boljih igraca ali nemogu se odlucit oko koga pa eto da malo vi pomognete :)

0 Gareth Bale
1 Ibrahimovic
4 Luis Suarez
0 Robben
4 Hazard i Aguero

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozz,imam f310 gamepad ,skoro nov ,par mj.Sad je pocela da se zaglavljuje tipka A ?!Sinoc sam ga otvarao nema nista ,malo obrisao

sklopio i sad je bolje ali ipak ponekad malo zasteka ?!Ne znam sta mu je platio sam ga skoro 40 e!

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Imam i ja F510 i preporučio bi svima da ga zaobiđu u širokom luku....Kada sam ga otvorio imao sam šta za vidjet...Kontaktne gumice popucale nakon godinu dana. Radi on još i držim ga kao rezervu, ali ovaj XBOX je puno žilaviji, što više odličan...

Origin ID: AnchorMan86
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2015 9:07 (Anchor Man).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Evo nadjoh ovaj jeftino ali izgleda da nema sve tipke ?! :)

Saitek P880 ,zvanicno podrzan od strane EA !

Napred samo 2 tipke ?!Kako igrati sa ovim ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2015 9:07 (genius_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Anchor Man kaže...

Imam i ja F510 i preporučio bi svima da ga zaobiđu u širokom luku....Kada sam ga otvorio imao sam šta za vidit...Kontaktne gumice popucale nako godinu dana. Radi on još i držim ga kao rezervu, ali ovaj XBOX je puno žilaviji, što više odličan...

Nema u mom gradu XBOX ,inace bi njega uzeo !Mada me vise privlaci neki bez trigera ,da su obicna dugmad !Kod mene su dobre gumice ali kazem ,nesto mi zaglavljuje A ?!

11 godina
neaktivan
genius_ kaže...

Nema u mom gradu XBOX ,inace bi njega uzeo !Mada me vise privlaci neki bez trigera ,da su obicna dugmad !Kod mene su dobre gumice ali kazem ,nesto mi zaglavljuje A ?!

Imaš na piku...

15 godina
genius_ kaže...

Napred samo 2 tipke ?!

Wow zasto bi to uzeo  najbolje je ili xbox joystick ili od ps2 spojen na komp preko adaptera.. tako sam ja koristio dok sam igrao fifu na pc-u

PSN: Chov1ch
17 godina
neaktivan
Anchor Man kaže...
genius_ kaže...

Imaš na piku...

Ima ,75 km ! :) + dostava !

Da mi je naci saitek P2600 ,e taj mi pase ali ga nema novog,ne proizvodi se vise !

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2015 9:23 (genius_).
10 godina
FIFA 15

Evo osvojia ima 5 min oni gold turnir i nisam dobia ni pack ni nista koji k..?

0 0 hvala 0
17 godina
genius_ kaže...

Saitek P880 ,zvanicno podrzan od strane EA !

Napred samo 2 tipke ?!Kako igrati sa ovim ?

Ne znam zašto stalno nešto izmišljate i kad nešto takvo kupite onda tražite savjete kako normalno igrati fifu. S ovim nikako. Imaš nekoliko izbora. Gotovo svi su ovdje već nabrojani. Logitech, microsoft, PS2 i ja bih dodao po meni najbolju opciju, PS4 gamepad. Radi savršeno, robustan je, osjetno veći od prethodnika, kvalitetan i ono najvažnije, ko stvoren za fifu..Što god uzmeš od navedenog, nećeš pogriješiti. Samo treba izbjeći egzotiku koja je jeftina a neučinkovita u fifi..

12 godina
neaktivan
Chris Weidman kaže...
Mic_zap kaže...

haha lakse ga u paketu naci 

tocno to,ali necu otvarat te paketice nema sanse.

17 godina
FIFA 15

Evo zgotovio srebrne engleze.. nemam tu više kaj dodati..

http://gyazo.com/c87c67e25becf560e9a4f7c7b99e0845

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...

Evo zgotovio srebrne engleze.. nemam tu više kaj dodati..

http://gyazo.com/c87c67e25becf560e9a4f7c7b99e0845

Ja bi jos stavio tu Manea umjesto Hoiletta,ali uglavnom ta momcad je stvarno najbolje sto silver BPL nudi.

15 godina
FIFA 15

Danas bacim pogled kad ono :D http://prntscr.com/79kdu5

PSN: Chov1ch
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Sad sam igrao protiv ovih decaka !Jel to posteno pitam ja vas?2:0 za njih !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
genius_ kaže...

S ekipom koju imaš igraš potpuno ravnopravnu tekmu i ne vidim što je tu nepošteno? Pobijedit će bolji a ne onaj tko ima karticu ronalda..

15 godina
FIFA 15

Ma oce k, danas sam vidio castra sa svojom "castro" karticom ocjene sve na 99 sa +atributima zasprintas se nemoze te ni dragi bog stic, puca sa 40m ulazi sve... Ovo je cista tuga i zalost di mali igraci tj. oni koji ne namjeravaju potrosit ni lipe nakon kupnje igraju redovno bivaju jeb*** u dupe a oni sta trose stotine dobivaju sve blagodati igre i vise od toga...

Fut je nerealan do bola kad ti sa ekipom od 20k coinsa igras protiv tipa sa momcadi od 100m ... pa di je tu ravnopravnost ikakva.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
toninho kaže...

Ma oce k, danas sam vidio castra sa svojom "castro" karticom ocjene sve na 99 sa +atributima zasprintas se nemoze te ni dragi bog stic, puca sa 40m ulazi sve... Ovo je cista tuga i zalost di mali igraci tj. oni koji ne namjeravaju potrosit ni lipe nakon kupnje igraju redovno bivaju jeb*** u dupe a oni sta trose stotine dobivaju sve blagodati igre i vise od toga...

Fut je nerealan do bola kad ti sa ekipom od 20k coinsa igras protiv tipa sa momcadi od 100m ... pa di je tu ravnopravnost ikakva.

Samoa skill... samo skill... da vidis sa kakvom ja ekipom dobijem tu ekipu od ''milja'' coinsa... cudio bi se.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina

Uđem sad u 1. diviziju i trazim protivnika vec 20min ... , svi cheateri...

10 godina
The_K kaže...

Uđem sad u 1. diviziju i trazim protivnika vec 20min ... , svi cheateri...

Meni jos nije jasno sta oni imaju od toga kad se izbacu odma na pocetku game-a?

15 godina
neaktivan
FIFA 15

osvojio sad bronze single player i dobio jos 2 tots.. sada dobio robertoa gK i schneiderlina CDM.. doduše obojicu ne mogu iskoristiti nikako ... nadam se da ću u narednom dobiti gonalosa ili marceloa :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toninho kaže...

Gle, jučer sam igrao sa svojim srebrnim englezima a lik je imao ekipu od  bar 20 milja coinsa. Prvo poluvrijeme doslovno mi nije prešao centar. Kaj ti vrijedi takva ekipa ako ne znaš igrati? Ništa.. Dobar igrač me rastavi s ekipom od 10k coinsa. Zato uvijek kažem ne igraju kartice već igrači... prije ulaska u tekmu kad vidim protivničku  momčad u 90% slučajeva pogodim je li lik zna ili ne zna igrati.. nekako sam najmirniji kad vidim u ekipi 10 najboljih kartica u futu..

17 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

S ekipom koju imaš igraš potpuno ravnopravnu tekmu i ne vidim što je tu nepošteno? Pobijedit će bolji a ne onaj tko ima karticu ronalda..

Konacno malo pohvale sa tvoje strane ! Kako sam igrao bar sam mogao zabiti jedan gol ! :)

A sto se tice " Rolanda " taj igra sam,ne moras nista da radis ! :)

17 godina
genius_ kaže...

Konacno malo pohvale sa tvoje strane ! Kako sam igrao bar sam mogao zabiti jedan gol ! :)

A sto se tice " Rolanda " taj igra sam,ne moras nista da radis ! :)

Pa nije baš tako. Meni sasvim svejedno imam li ronalda reusa ili nekog trećeg. Skill mi je nula i ne mogu osim brzine i udarca nikako drukčije iskoristiti ronalda a za to imam puno jeftinije kartice koje imaju iste odlike dobrog udarca i brzine.. dakle, đaba ti ronaldo ako ga ne znaš iskoristiti..

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Maloprije igram sa likom koji ima kompletan Bayern, što više..., malo plavi, malo crni, malo obični...Interesantno je da mu se squad zove "better quit", ali je na kraju on quitao, jer je upoznao gnjev Bentekea. Mislim stvarno...Ja bi bio frajer do kraja...

Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice