FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 750.851
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FIFA 15

otvorio  free pack najjaci igrac reina ahahaha, ako nista dobro ce doci fitnesi

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2015 21:44 (Trnjan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 15

Ma nista od toga, evo osvojio online 50k pack i nista u njemu, kao i 35k packu.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Ja sam se prebacio na season... i tamo je stvarno melem za oci gledat kako ekipa igra. Za sada imam 13-0-0 i lagani kruz do DIV 1

Skuzio sam da igra uopce, ali ono, uopce nije optimizirana. Stavim na FHD rezu lagano zna zastucat, stavim na 1366 rezu isti jarac... ne vjerujem jednostavno.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 15

kod mene Podolski, katastrofa

[19xx]C3c1l
17 godina
FIFA 15

U besplatnom packu IF Benteke i boateng

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

A kod mene neki non rare 77 rated igrac u free packu :O

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Meni je na FIFU dosao neki update od 180 MB,zna li netko o cemu se radi ?

0 0 hvala 0
12 godina

UPDATE 3/23/2015

A new PC-only title update is now available for FIFA 15.

This is a small update that addresses stability issues in FIFA Ultimate Team discovered after the previous title update.

Our commitment to improve the FIFA 15 experience is ongoing, and regular feedback from our fans helps us prioritize and identify future improvements. Thanks again for your continuous feedback on Twitter, Facebook, and the EA Forums.

We’ll continue to provide you with information through those channels as and when it becomes available.

Thanks, The FIFA Team

15 godina
FIFA 15

Evo mogu vam rec da ovaj Online novi turnir je pun hendikepa doslovce mislim one divizije se nemogu mjerit s ovim nezelim vas spamat sta se sve promasilo i izdogadjalo u 4 pokusaja osvajanja ovog turnira doslovce ni jedna tekma u ovom turniru nije postena.. kazem i za one sto sma izgubio i za one sto sam pobijedio ni jednu nisam mogao rec e ovo ej bila dobra tekma.. al eto da dodam.. doso u finale  jednom od ta 4 pokusaja i boom diskonekt.. ahh.. nisam se ovako iznerviro u zadjih par mjeseci fife.. 

PSN: Chov1ch
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Mic_zap kaže...

Ja cu zapalit PC sa ovom odvratonom igricom,idem igrat ovaj novi turnir i dobijem tri za redom,u finalu sam i disconecta me i izgubim sve.

ajde neka nisam jedini

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Tko je tu lud?

Uspio sam kupiti Neymara 86. Ok ima asistencija, ali golovi su rijetki kod njega.

Flair šut je sačuvaju te Bože, ja ga ne bi želio branit.

Al Šta vrijedi kada uvijek pogodi prečku ili golmana.

Finessa jad i bijeda.

Skill ubija.

Ali Šta sve vrijedi kad sam ja imao više koristi od ovog silvera

http://www.futhead.com/15/players/23088/rafael-martins/

I golova i asistencija. 

Nek mi kaže neko nešto pametno.

I da stvar bude bolja stavim ga u drugi tim, isto, Vela (Rw) pika uvijek, a Neymara ni ne vidim.

0 1 hvala 0
15 godina
prcko_croatia kaže...

Tko je tu lud?

Uspio sam kupiti Neymara 86. Ok ima asistencija, ali golovi su rijetki kod njega.

Flair šut je sačuvaju te Bože, ja ga ne bi želio branit.

Al Šta vrijedi kada uvijek pogodi prečku ili golmana.

Finessa jad i bijeda.

Skill ubija.

Ali Šta sve vrijedi kad sam ja imao više koristi od ovog silvera

http://www.futhead.com/15/players/23088/rafael-martins/

I golova i asistencija. 

Nek mi kaže neko nešto pametno.

I da stvar bude bolja stavim ga u drugi tim, isto, Vela (Rw) pika uvijek, a Neymara ni ne vidim.

Meni je Neymar najdrazi i najbolji LW u fifi.. brz, jedan od najboljih driblera u igri, odlican finishing, solidan udarac izvan 16m (nista spektakularno kao i vecina slicnih igraca njemu).. Okvirno nemozes bas igraca sudit po koliko golova ima nego koliko je koristan za team.. npr SIF Muller mi je u top 3 najdraza napadaca i sad kako ga imam u drugoj formaciji nezabija previse al toliko radi za team ima ga svugdje kad treba proc tu je kad treba zabit tu je kad treba napravit napad tu je.. nije sve u golovima.. Sto se jos tice neymara moras se naviknut na njega tj ak nisi najbolji pri driblingu i skilanju on nije bas neki igrac za tebe.. i da jos preporuka ak slucajno nisi namjestio u instructions stavi mu ovako osjetit ces ogromnu razliku: Stay foward, Cut inside, Get behind 

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2015 20:53 (Encyanix).
12 godina
neaktivan
hanteed kaže...
Mic_zap kaže...

Ja cu zapalit PC sa ovom odvratonom igricom,idem igrat ovaj novi turnir i dobijem tri za redom,u finalu sam i disconecta me i izgubim sve.

ajde neka nisam jedini

A citav dan se mucim da dobijem taj 50 k pack i poldio i rekao ajde idem na singleplayer i dobijem sve do finala,tamo MAN U i igram i oni povedu 1:0 iz jedinog udarca,ja pogodio stativu,precku,de gea skinuo zicera i moji igraci dva puta sa 11 metara fulaju gol,a tezina world class koju dok nije UT u pitanju tamburam po 5:0 bez problema,pa neka meni netko dokaze da tu nema hendikepa ili momentuma ili kako vec zovu to smece.

15 godina
Mic_zap kaže...
hanteed kaže...
Mic_zap kaže...

ajde neka nisam jedini

A citav dan se mucim da dobijem taj 50 k pack i poldio i rekao ajde idem na singleplayer i dobijem sve do finala,tamo MAN U i igram i oni povedu 1:0 iz jedinog udarca,ja pogodio stativu,precku,de gea skinuo zicera i moji igraci dva puta sa 11 metara fulaju gol,a tezina world class koju dok nije UT u pitanju tamburam po 5:0 bez problema,pa neka meni netko dokaze da tu nema hendikepa ili momentuma ili kako vec zovu to smece.

Samo da ti napomenem to mi danas frend reko (tako je na ps4 mozda i na pc) ako npr sad gubis protiv kompa na ps4 samo close-as igricu i kad se vratis opet mozes igrat tu utakmicu.. mozda na pc funkcionira isto tako samo da je ugasis sa alt+f4 ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2015 0:26 (Encyanix).
13 godina
FIFA 15

Sad vec ima hendikepa i u SP FUTu... hebo te led :D :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

sta se dobije 50k pack??

Btw. igram offline, pobijedim Chelsea, Romu i igram polufinale protiv juvea, imam dva penala koja puknem u raslje ali Buffon nekim cudom skida...

i standard Tevez pukne i gol... izgubim 1-0

Krenem   online jer je ocigledno lakse doci do finala, i igram protiv lika sto ima full Bayern ekipu, u 45. vec imam dva igraca manje.

Odigram valjda najbolju utakmicu u fifi15 i sve super do 120. kad sam primio gol glavom. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Sinoc igram fut ,nikako ne mogu da se sastavim tip ima Doumbiu i tog je nemoguce zaustaviti,njegovi igraci su svugdje mojih nema nigdje,stavim all off attack i opet nista ?!cem .mi je 100 imam Juventus skoro sav 4-4-2 formacija !Kad onaj Doumbia primi loptu tu je kraj ,ni udvajanje nista ne pomaze jednostavno protrci i jbg !Ako idem na park the bus kako onda dati gol ?Odbranu ocigledno ne znam  da igram !Nikako da rastavim igrace da onaj koji radi team contain ide svojim putem i napada onog sto vodi loptu  a da ja sa onim kojim upravljam zatvaram prostor?!Ako drzim X onda on napada onog sa loptom,ako ne drzim X onda se sporo krece ?!Ispada da treba drzati LS + sprint ?!Znaci R1 + R2?Ako ne drzim sprrint vec samo upravljam sa LS onda se sporo krece ?!

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2015 7:57 (genius_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mic_zap kaže...

Ja do sada koliko sam odigrao tih offline turnira toliko sam i tekmi dobio. U većini slučajeva mi ne uspiju niti puknuti po golu. Istina, igrao sam jako puno offline pa sam valjda pohvatao sve konce igre compa. Jučer u prvom pokušaju do finala mi niti gol nisu zabili a u finalu mi zabili ali i popili 4/5 komada. Ne sjećam se točno. U drugom pokušaju prve dvije tekme opet bez problema i nakon toga mi se više nije dalo..

Istina, odvratno je što sve fulam ali  na kraju uvijek uspijem nekako zabiti. I kad se otvore zadnjih desetak minuta samo curi..

Slažem se da igra ebe i da sve ide u stativu ili pored no kad ih načneš stvari nekako postaju normalnije..

I dalje ostajem pri tvrdnji da je ova igra žešće smeće..

10 godina
FIFA 15

Evo uspia sam trejdom skupit neke pare i kupia si neymara za 157 000 coinsa ali nikako da s njin postignem oni maximun i iskoristim taj 5 skill moves pa ako mi moze neko objasnit stil igre s neymarom koji ima iskustva s njin itd 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Pa objasni mi kako ja mogu na world class u career modu natamburat bilo koga sa west hamom ali na futu nema sanse. Kako kada odem igrat online seasons u svakoj FIFI dođem do div 1 i osvojim ju a kroz citavo vrijeme izgubim 5 puta?
Tvrdis da nema hendikepa u FUTu a imas negdje post od EA gdje ga spominju,ali ajde ako ga nisi nikada osjetio budi sretan i uzivaj u UT-u 0-24 jer vecina nema tu mogucnost.

17 godina
FIFA 15

Danas u besplatnom packu... nije nešto ali veseli...

http://gyazo.com/e8f4bf62f099c576b758e6da6e3ff756

Pa ovo nije normalno. Od 19h od kad je krenuo novi totw stalno me izbacuje iz futa na PS4 zbog preopterećenosti servera? Pa kaj to mene briga. Ja sam kupio igru da bih igrao a ne čitao poruku da navratim kasnije jer je sada priljev igrača prevelik za njihov mizerni lijevak..to nije normalno..imao sam bidanje na pet moutinha i prije isteka aukcije sve sam držao pod kontrolom i izbaci me i više ne mogu unutra. I sad ti znaj kako je to sve završilo..

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2015 20:48 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

@Maci

Stavi u instructions na neymaru cut inside i get in behind, sutiraj s njim sto cesce kad si u 16 iz svih pozicija jer ima odlican finishing i 5*weak foot... A za skills, koristim dosta spin, mcgeady i onaj ball roll flick, vidi na youtubeu kako se izvode i to ti je to sa neymarom...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Danas odlučim sa frendom igrati ovo govno coop seasons, zadnje tri utakmice mi samo ea može objasniti, u te dvije smo smlavili protivnike, vodimo i naravno dođe lopta na 20m i tako ju slabo pukne da je jedva išla, izodbijala se jedno 150 puta dok nije ušla u gol, od tog gola igrači kao da su pomrli na terenu, a ova zadnja, CHELSEA - CHELSEA, čitaj ponovo, svaki igrač je jači i brži od našeg, sve što oni rade, nama to ne prolazi, courtois brani čudesa, a naš govnar prima svaki udarac u gol, naš remy ne može pretrčati Matića, a njihov se šeta kroz sredinu i obranu, pa ovo govno skriptirano, sere mi se od ovoga više.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Igram na world class protiv kompa Chelsea  vs Arsenal ,jednu izgubim 0-2 ,druga 0-0,poluvrijeme 6 min,seassons gubim 5-6: 1 protiv ljudi,FUT jos gore prolazim ,jbg ,ispada da ovi online igraju bolje nego AI na wc ?!Nekako su ljudi mnogo agresivniji od kompa ?Ne prestaju sa onim Teammate Contain!

P.S.

Pozz,sinoc sam probao da zamjenim tipke R1 ( udvajanje igraca) sa X samo u ODBRANI ?!Cini mi se da ima smisla jer sad kad drzim X kompjuter napada onog sa loptom a ja mogu sa LS da navodim onog mog gdje hocu?Ovo sam uradio da bi mogao nesmetano da koristim sprint jer mi je nezgodno da drizim 2 prsta na R1 i R2 !Ima li neko komentar ili predlog ili sta vec ?
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2015 7:50 (genius_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Cao ljudi, da li imate neke linkove za besplatni download fife 15....ili neki forum gde mogu skinuti igricu

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Nema... kupi, nije skupo sad..

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
genius_ kaže...

Igram na world class protiv kompa Chelsea  vs Arsenal ,jednu izgubim 0-2 ,druga 0-0,poluvrijeme 6 min,seassons gubim 5-6: 1 protiv ljudi,FUT jos gore prolazim ,jbg ,ispada da ovi online igraju bolje nego AI na wc ?!Nekako su ljudi mnogo agresivniji od kompa ?Ne prestaju sa onim Teammate Contain!

Pa bilo bi sramota da ekipa igra gore od compa na wc no uopće je to glupo uspoređivati. Kako smo već rekli ljudi igraju drukčije i nepredvidljivije te svaki sa svojim stilom dok comp igra uvijek isto, predvidljivo. Podižući težinu igre comp i dalje igra isto samo sada su mu dodavanja preciznija. Manje griješe i u šansama više pogađaju a manje promašuju. Inače što više koristiš teammate contain to će te pravi protivnik bolje natovariti.. u obrani probaj čekati i ne iskakati iz formacije a napadače stišći sa svojim veznim igračima. Čim izletiš na protivničkog napadača svaki igrač će ti loptu poslati u prazan prostor iza tog igrača i jednostavno si izvisio.. To je moje viđenje igre, možda će ti netko bolji sugerirati nešto drugo. Ipak sam ja prosjećan online igrač i dobar offline igrač. No to i nije neki problem jer kako comp igra naučiš za dva tjedna...

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2015 10:24 (movie).
17 godina
neaktivan

Nekako mi online odmah nametnu tu svoju brzu igru i onda propast!Puno ljudi kaze da ne koristi nikako teammate contain?!Znaci samo sa LS prate igraca rucno ,bez da drze X ( contain) i onda uzmu loptu na kocku ili L2 jockey ?!Da mi je da vise zauzmem stav po pitanju tog teammate-a i da vise pocnem igrati na jedan nacin ?!Da li vi ekipa drzite X ili rucno pratite igraca sa LS ?!

16 godina
genius_ kaže...

Nekako mi online odmah nametnu tu svoju brzu igru i onda propast!Puno ljudi kaze da ne koristi nikako teammate contain?!Znaci samo sa LS prate igraca rucno ,bez da drze X ( contain) i onda uzmu loptu na kocku ili L2 jockey ?!Da mi je da vise zauzmem stav po pitanju tog teammate-a i da vise pocnem igrati na jedan nacin ?!Da li vi ekipa drzite X ili rucno pratite igraca sa LS ?!

Oduvijek rađe solo pratim igrača, rađe ću sebe krivit kad me prođe neko da psujem majku kompjuterskom asistiranju.  

12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Da odgovorim drugi put,jelda nema ga uopce,da jucer ili prekjucer(vec sam zaboravio kada je bilo) u finalu nemrem nista protiv Uniteda i "slucajno" pogodim sve osim unutarnje strane mreze a danas u finalu osramotim Bayerna i prvih 5 suteva zabim 5 golova,ali ne,nema ga ni slucajno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice