imam pitanje pa bih molio ako tko zna odgovor dali je moguce izbrisati zadnji update za ps4 i vratiti na predzadnji update dali je to moguce i kako-naravno rijec je o fifi15
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako netko ima priliku gledati utakmicu New Castle - Arsenal;
26 je minuta i predobra tekma.
Giroud 0:1.
Ispravak netočnog navoda:
27.minuta Giroud 0:2
Ako netko ima priliku gledati utakmicu New Castle - Arsenal;
26 je minuta i predobra tekma.
Giroud 0:1.
Ispravak netočnog navoda:
27.minuta Giroud 0:2
I ja kao navijac Arsenala mogu to potvrditi,ali uvijek moram dobiti zivcani slom sa ovim zavrsnicama.
Pitanje za Pc igrače: Da li vama radi fut i seasons? Upalio sam jučer Fifu nakon price rangova i ne radi mi niti fut niti season.
Pitanje za Pc igrače: Da li vama radi fut i seasons? Upalio sam jučer Fifu nakon price rangova i ne radi mi niti fut niti season.
Meni radi sve normalno.
imam pitanje pa bih molio ako tko zna odgovor dali je moguce izbrisati zadnji update za ps4 i vratiti na predzadnji update dali je to moguce i kako-naravno rijec je o fifi15
Mislim da to nije moguće. To se moglo napraviti na PS3 a na PS4 nisam vidio da je to izvedivo.. nisam previše niti istraživao ali mislim da neće ići. Jedino ti preostaje brisanje igre pa ponovno instaliranje i onda da ne instaliraš zadnju nadogradnju. Samo onda nećeš imati niti jednu jer uvijek ti nudi samo zadnju u kojoj su sadržane sve prijašnje i najnovija..
A u čemu je problem ako nije tajna?
i ja sam to mislio da ne moze iako nisam istrazivao a razlog je da je zadnji update za ps4 malo ubrzao igru po dobrom starom obicaju ea.ima li movie kakvih najava i vijesti o fifi 16
i ja sam to mislio da ne moze iako nisam istrazivao a razlog je da je zadnji update za ps4 malo ubrzao igru po dobrom starom obicaju ea.ima li movie kakvih najava i vijesti o fifi 16
Za sada ništa. Još je rano. Obično prve glasine krenu mjesec dva prije E3 sajma..
edit: ne znam kaj je ovo ali lik je u 20 minuta u packovima dobio 100 milja coinsa?
Pitanje glasi:
Što ako i dobijemo pa preprodamo te igrače?
Hrpa coinsa na računu, ali kako to unovčiti za pravu lovu - kune, eure???
Naravno po novom sistemu kad se ne vidi prodavač kartice.
Vise nikako... hedino prodati account.

jel mozete vi igrati online sezonu udem na online season i pise mi problem sa vezom, idem na fut sve normalno ovi iz EA su zesci debili...
jel mozete vi igrati online sezonu udem na online season i pise mi problem sa vezom, idem na fut sve normalno ovi iz EA su zesci debili...
Često se i meni događa.
Izađem iz origina, ponovno se ulogiram i u igri odmah prvo sesonu, pa ide. Ako prvo pokrenem Fut, tada neće.
Često se i meni događa.
Izađem iz origina, ponovno se ulogiram i u igri odmah prvo sesonu, pa ide. Ako prvo pokrenem Fut, tada neće.
probao sam jucer nece probam danas nece... ma otisla igra u k
Često se i meni događa.
probao sam jucer nece probam danas nece... ma otisla igra u k
Imao isti problem, odi u (napamet govorim) costumise pa u profile te onda moraš otići pod delete squad i onda obrišeš online squad i izađeš te ponovno pokreneš fifu.
Za sada ništa. Još je rano. Obično prve glasine krenu mjesec dva prije E3 sajma..
edit: ne znam kaj je ovo ali lik je u 20 minuta u packovima dobio 100 milja coinsa?
Nije ti to jedan pack opening...to je on vise dana otvaro packove i dobio ove igrace inace potrosio je jako puno coinsa na packove ali je i dobio jako puno dobrih igraca....to je samo sve dobre "pack pull" sastavio u jedan video za vrijeme toty-a
Pozz,kupio sa, Logitech f310 gamepad,extra je sve full!Fifa 15 ga prepoznaje bez problema ono plug and play ,na fifa 14 nece da radi bez onog emulatora za x360 ali moze da se nastima !
Problem je sto su l2 i r2 trigeri i sad bi bilo logicno da na r2 bude sprint ali jbg ko ce se sad ponovo navikavati na to?!Kad ga utaknem default je r2 sprint a l2 promjena igraca !
jel iko ima problem kod ulaska na origin tj online(origin) je unavailable??
Pozz,kupio sa, Logitech f310 gamepad,extra je sve full!Fifa 15 ga prepoznaje bez problema ono plug and play ,na fifa 14 nece da radi bez onog emulatora za x360 ali moze da se nastima !
Problem je sto su l2 i r2 trigeri i sad bi bilo logicno da na r2 bude sprint ali jbg ko ce se sad ponovo navikavati na to?!Kad ga utaknem default je r2 sprint a l2 promjena igraca !
Odi u settings i promjeni si kako ti pase...
Odi u settings i promjeni si kako ti pase...
Problem je sto igram i fifu world i fifu 14 i 15 ( zaostao sam sa gradivom puno :) ) sada mi je r1 sprint a l1 promjeni igraca e sad ako promjenim komande onda ce biti svega ! :)
Ako ostavim kao do sada onda na trigere ide udvajanje igraca i jockey sto je glupo poprilicno ?!
Proklet neka je dan kad sam poceo da igram fifu !!!
Stvarno ga kompliciras na mjestima gdje je nepotrebno... iz FIFAe radis nukleranu fiziku...
Stvarno ga kompliciras na mjestima gdje je nepotrebno... iz FIFAe radis nukleranu fiziku...
u pravu si ,sta cu dosadno mi na poslu pa malo smaram ! :)
FUT turns 6 this week!
FREE untradeable pack every day at 6pm UK until Sun!
Kod nas od 19:00
FUT turns 6 this week!
znas mozda kakvi ce to biti pakovi tj koja vrijednost??
Nije ti to jedan pack opening...to je on vise dana otvaro packove i dobio ove igrace inace potrosio je jako puno coinsa na packove ali je i dobio jako puno dobrih igraca....to je samo sve dobre "pack pull" sastavio u jedan video za vrijeme toty-a
I ja sam potrošio jako puno coinsa i nisam dobio niti jednog toty igrača a on je neke dobio i po dva puta?
FUT turns 6 this week!
znas mozda kakvi ce to biti pakovi tj koja vrijednost??
sto god dobijes u free packu neces moci prodati, vrijedit ce ti 0 coinsa ;)
Moj k..... Je free.
15 000 coinsa moraš platiti.
Ne dam.
Glupani zeznuli,koliko sam uspio procitati nije dobio nitko na PC-u i PS ali su uvrijednosti 35k(mega packovi).
koa je to diskriminacija to nea nigdje stvarno mi nie jasno zasto mi nismo dobili jer fifa je fifa igrao ti na ps,pc ili xbox-u ,a nista preostaje nam se nadat da cemo ipak mozda dobit sta
O kakvoj diskriminaciji ti pricas lol
Greska je greska, ispravit ce
Ja cu zapalit PC sa ovom odvratonom igricom,idem igrat ovaj novi turnir i dobijem tri za redom,u finalu sam i disconecta me i izgubim sve.