Mozda je za tebe WC smijesna tezina ali za vecinu to je zid preko koga nema napred !A kako to ljudi igraju nepredvidivo?!Ili pace pa trci po bolu,ili l1+trougao ili Ronaldo pa trci sa centra do gola ako mozes !Ako sam nesto zaboravio izvini ! :)
Ako ikad budem tukao komp ladno na WC pocinjem da igram sa ljudima online !
P.S. Isao bi ja u igraonice ali sam premator ! :)
ali cu morati da idem na obuku kod nekoga da me uputi u cake !
Imam ja sina koji igra online sa ljudima ima skor recimo 80 20 60 ali protiv kompa na proff nema sanse nikakve a na wc i ne pokusava jer bi primio bar 6-7 golova !
Pa ne znam što bih ti rekao ali kako kaže šime ako ti je wc težina izazov onda nemaš što tražiti online. Nije mi jasno kako nekome tko zna igrati comp na wc težini može dati 6/7 golova? Ja u div1 offline ne dobijem toliko golova u 10 tekmi a sve su na težini ultimate ili legendary. Smatram da sam prosjećan igrač. Ništa posebno. Pitaš kako ljudi igraju nepredvidivo. Ovo što ti navodiš je klasična igra ljudi koji ne znaju ili slabo igraju. No ekipa koja igra pokušava pas igrom. strpljenjem i traženjem tvojih slabosti izigrati te a s druge strane presingom ne dopušta tebi razvijanje igre. Neki ljudi strahovito čitaju igru i prije nego odigraš presjekli su ti loptu i eto problema. I to je zid preko kojeg nema naprijed. Uostalom, probaj pa javi dojmove.. evo probaj jednu odigrati sa šimom pa javi koliko si puta centar prešao. S druge strane ne vjerujem da bi šime imao nekih osobitih problema dobiti comp na bilo kojoj težini..