FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 761.038
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 15
genius_ kaže...

Mozda je za tebe WC smijesna tezina ali za vecinu to je zid preko koga nema napred !A kako to ljudi igraju nepredvidivo?!Ili pace pa trci po bolu,ili l1+trougao ili Ronaldo pa trci sa centra do gola ako mozes !Ako sam nesto zaboravio izvini ! :)

Ako ikad budem tukao komp ladno na WC pocinjem da igram sa ljudima online  !

P.S. Isao bi ja u igraonice ali sam premator ! :)

ali cu morati da idem na obuku kod nekoga da me uputi u cake !

Imam ja sina koji igra online sa ljudima ima skor recimo 80 20 60 ali protiv kompa na proff nema sanse nikakve a na wc i ne pokusava jer bi primio bar 6-7 golova !

Pa ne znam što bih ti rekao ali kako kaže šime ako ti je wc težina izazov onda nemaš što tražiti online. Nije mi jasno kako nekome tko zna igrati comp na wc težini može dati 6/7 golova? Ja u div1 offline ne dobijem toliko golova u 10 tekmi a sve su na težini ultimate ili legendary. Smatram da sam prosjećan igrač. Ništa posebno. Pitaš kako ljudi igraju nepredvidivo. Ovo što ti navodiš je klasična igra ljudi koji ne znaju ili slabo igraju. No ekipa koja igra pokušava pas igrom. strpljenjem i traženjem tvojih slabosti izigrati te a s druge strane presingom ne dopušta tebi razvijanje igre. Neki ljudi strahovito čitaju igru i prije nego odigraš presjekli su ti loptu i eto problema. I to je zid preko kojeg nema naprijed. Uostalom, probaj pa javi dojmove.. evo probaj jednu odigrati sa šimom pa javi koliko si puta centar prešao. S druge strane ne vjerujem da bi šime imao nekih osobitih problema dobiti comp na bilo kojoj težini..

11 godina
neaktivan

Sigurno da komp igra bolje.  Ali nema kurvanjskih poteza kao kad igraš sa ljudima. I lakše se branit protiv kompa.

Počeo sam iz gušta igrat karijeru prošli tjedan na profesional,  jel mi fut uništio samopouzdanje. 

Odigrao 13 tekmi i sve pobijedio (nikakvi slideri). Ista formacija ista "custom tactics ". 

A u Futu dalje od pete ne ide da ga j....

11 godina

Komp je mala beba za mene na legendary,3 tekme u careeru odigrao tri pobjede s tim da mi nije ni prišao golu

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2015 20:18 (The_K).
17 godina
FIFA 15

Pitanje za one koji pobjeđuju na Legendary (ili kako god se ta težina zvala u prijašnjim Fifama): koliko vremena je prošlo (ili koliko izdanja Fife) da ste počeli u više od 50 % slučajeva pobjeđivati na Legendaryju? Meni je 15-ica prva Fifa (igrao sam i PES 2010, ali i na normalnoj težini omjer dobivenih i izgubljenih je 50:50) i čini mi se da bi trebalo proći još barem tri-četiri Fife (uz redovito igranje svake) da imam ikakve šanse na Legendaryju. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Baš gledam po EA forumu i to je sramota na što je FUT market spao, ljudi doslovno žicaju da se kupe njihovi igrači koju su na min price. Ispada da je market bio stabilniji i bolji kad su cheateri vladali :D 

Preskočio sam fifu 15, a sad cu stvarno dobro razmislit prije kupovine 16. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2015 3:00 (antiljano27).
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Sinoc sam poceo igrati online fifu 15,jednu me lik razbio 5-0,jednu sam ja pobijedio 1-0,nekoliko utakmica nerijeseno!div 9 jbg !

Onda probam wc i leg offline ,ja RM on Barsa ,izgubim 3-4 :0 ,uzmem ja RM on neki lijevi tim ocjena 70 ,0:0  na wc ,cak sam i imao sansi da dam gol !:)

Zadnju fifu sam igrao na PSX  ,fifa 2001 ,tu sam ladno na najtezem  nivou osvajao wc bez problema vise puta !Kupim fifu 14 ,tu zbog drugacijih komandi i inercije nisam mogao da se sastavim sa loptom !Sad sam se posle 4 mj navikao vec ,normalno mi sve ,inercija i sl. Kupim fifu 15 i picim sad ,igram i fifu world pomalo !Pratim jednog YT ,lik kaze da je odigrao 5000 utakmica od toga izgubio 4000 dok nije naucio da igra i to unazad 4-5 god !Za 4 mjeseca igranja mislim da sam napredovao solidno !Jednostavno ,nemam zelju da pobijedim ,ne grizem, vise se onako pimplam lagano !Sinoc igram ja Astonvilla on Menchengladbah ili tako nesto ,pimplamo lagano i on i ja ! :) 0-0 !

Treba puno truda uloziti u fifu da bi bio cak i prosjecan igrac ,postavlja se pitanje cemu ?!Sve igre igram na easy i sad me pojede sto u jebenoj fifi ne mogu da tucem komp na vecim tezinama !

Cudno je to bas !?Recimo ,FC 3 ,Alien Isolation sam prelazio na easy vise puta ,na pamet mi nije padalo da mjenjam nivo tezine a ovde ......

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MSX kaže...

Pitanje za one koji pobjeđuju na Legendary (ili kako god se ta težina zvala u prijašnjim Fifama): koliko vremena je prošlo (ili koliko izdanja Fife) da ste počeli u više od 50 % slučajeva pobjeđivati na Legendaryju? Meni je 15-ica prva Fifa (igrao sam i PES 2010, ali i na normalnoj težini omjer dobivenih i izgubljenih je 50:50) i čini mi se da bi trebalo proći još barem tri-četiri Fife (uz redovito igranje svake) da imam ikakve šanse na Legendaryju. 

Na jednom drugom forumu lik koji vazi za vrhunskog igraca kaze da se na WC ili Leg komp moze pobijediti samo ako ides na mane igre ,exploite i sl. !Moze se igrati ako ti uzmes vrhunski tim a rac. neki lijevi ,onda ima neke sanse ,ono RM vs Barsa ,nema sanse !Jednostavno ,racunar mulja dok ne zabije gol i jbg !Dok se ne odigra bar nekoliko stotina tekmi nema nista i to par godina za redom da se igra !Mora sve da postane toliko automatizovano da se zavalis u fotelju pricas sa zenom sta cete sutra jesti i deres masinu  na wc !I to ko ima talenta za fifu !

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2015 7:51 (genius_).
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Kad vrsim pritisak sa drugim igracem ,drzim R2 i to je ok,sad kako da upravljam igracem koga ja vodim?Da zatvaram prostor to je ok ali nekako mi se cini da nece da trzi dobro?!Da li to znaci da treba da drzim i R1 za sprint ili kako vec?Nekako mi nezgodno da drzim i R1 i+R2 !?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prcko_croatia kaže...

Sigurno da komp igra bolje.  Ali nema kurvanjskih poteza kao kad igraš sa ljudima. I lakše se branit protiv kompa.

Počeo sam iz gušta igrat karijeru prošli tjedan na profesional,  jel mi fut uništio samopouzdanje. 

Odigrao 13 tekmi i sve pobijedio (nikakvi slideri). Ista formacija ista "custom tactics ". 

A u Futu dalje od pete ne ide da ga j....

Ovde ljudi tvrde  da je proff .nivo pocetnicki nivo ?! :)Probaj na wc koju da bacis ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2015 8:33 (genius_).
17 godina
antiljano27 kaže...

Baš gledam po EA forumu i to je sramota na što je FUT market spao, ljudi doslovno žicaju da se kupe njihovi igrači koju su na min price. Ispada da je market bio stabilniji i bolji kad su cheateri vladali :D 

Preskočio sam fifu 15, a sad cu stvarno dobro razmislit prije kupovine 16. 

Pa sve je to sada problem. Ljudi nemaju coinsa a igrači su ostali na milijunskim cijenama. Do nedavno do coinsa se dolazilo lako i cijene na marketu su otišle u nerealne visine a ea bez očekivane zarade putem prodaje pointsa..  Kako netko tko sada ne može kupiti coinse da da recimo 15 milja za ronalda ili messia. Dobro, to su ekstra igrači. No kako da netko da 2.5 milja za sif costu. Prvo, utopija je da se to zaradi igrajući, nemoguće. Drugo nemoguće je to zaraditi na ovakvom marketu. Prvih dana moglo se zaraditi kupovinom svakakvog šrota od igrača pa jednostavno quicl sell. Danas je to malo teže jer svi istu foru traže.

Recimo ja sam u zadnjih par dana kupio nekih 40 perrina po nekih 7/8k coinsa i prodavao po 12k coinsa a ako ne bi brzo otišao quick sellao ga za 9.8k coinsa. No i to se provalilo pa ga je sada teško dobiti za ispod 10k coinsa. Ljudi se hvataju za slamčicu ne bi li zaradili na bilo koji način.

Koliko ja sada moram kenjaviti po marketu da bih nešto zaradio? Uspio sam prodati većinu if igrača dok ih je jeoš netko htio kupiti. Prodao sam prije par dana sif costu za 2.5 milja a sad ga nitko neće po poćetnoj cijeni od 1.6 milja? I dalje tvrdim da nisu smjeli odrediti početnu cijenu. Ako je ideja bila pošteniji i jeftiniji market koga briga ako ja stavim sif costu start 100k coinsa? No očito da ih nije vodila ideja poštenja nego osobne zarade putem fifa pointsa... ljudi su napaljeni a rezultate toga mogli bi osjetiti u 9 mjesecu na fifi16, posve zasluženo...

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2015 9:06 (movie).
15 godina
FIFA 15

Sve je to ziva istina, ja sam siguran da sad se dogodi reset svih timova(govorim hipotetski) i da svi krenu od nule sa ovim cijenama siguran sam da kroz mjesec dana u fifi bi ostalo mozda 10% igraca, realno bez mogucnosti nabavke coinsa nikad neces bit u mogucnosti kupit nikakvog vrijednijeg igraca. Ok da su pointsi jeftiniji(ima ih za 15 eur za 2200), recimo 2 eur za 2200 nebi bio bas toliki problem odvojit 4-5 eur svaki mjesec pa uzmes nesto paketica i nadas se, ali ovako kad ti 3 puta uzmes pointse a samim time jos si jednom platio igru pa ko tu koga. 

Ja se osobno nadam da do kraja ljeta vise nitko nece ni igrat ovo pa tek onda kad propadnu do kraja ce skuzit da im ta filozofija bas ne valja jer ovako dok god imaju must od nekog to ce i radit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Ja sam juce otvorio 2 packa ona sa djetelinom po 15 000 nisam nista dobio od vrijednih igraca osim ugovora i sl !

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2015 12:32 (genius_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
genius_ kaže...

Ja sam juce otvorio 2 packa ona sa djetelinom po 15 000 nisam nista dobio od vrijednih igraca osim ugovora i sl !

Shebali su trgovinu coinsa i prorijedili dobitak u packovima nadajući se da će porasti prodaja pointsa. Otkako su uveli ove novitete u fut potrošio sam nekih 500k na packovine i nisam dobio ništa vrijednog osim alvesa ako netko njega smatra vrijednim igračem.. ove packove od 15k pa naviše više ne otvaram... čista navlakuša u kojoj nisam do sada dobio ništa vrijednog. Sve kaj sam vrijednog dobio, dobio sam u 7.5k packovima..

17 godina
neaktivan
FIFA 15

Da li smijem kupiti cointse?Samo sam jednom do sada kupio i to kad sam kupio igru?Da me ne banuju slucajno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Nema bas sad neke logike ih kupovat... skupo je.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

pa nisu cointsi skupi ,skupi su fifa pointsi?!

13 godina
genius_ kaže...
SimeKZ kaže...

pa nisu cointsi skupi ,skupi su fifa pointsi?!

Nije skupo ? Sa danasnjim tecajem i sa cijenama koje su otisle gore... 1milja je preko 100kn. 

Isto tako, vidim da su stranice pocele prodavati i accountove... sta je smijesno, al ajde, valjda ima i onih koji to kupuju.

17 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozz,koliko treba godina igrati ovu fifu da se dodje do recimo 3-4 div.?Koliko hiljada utakmica treba odigrati da se pocne pobjedjivati online ? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Nije skupo ? Sa danasnjim tecajem i sa cijenama koje su otisle gore... 1milja je preko 100kn. 

Isto tako, vidim da su stranice pocele prodavati i accountove... sta je smijesno, al ajde, valjda ima i onih koji to kupuju.

A kako ćeš kupiti tu milju ako nemaš igrača vrijednog milju? Ako imaš igrača vrijednog milju onda ne trebaš kupovati milju coinsa.. i tako u krug..

edit: alaba CB.. novi totw

https://www.facebook.com/FIFAUltimateTeam/photos/a.10150356070489759.371415.76974959758/10153205572994759/?type=1&theater

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2015 16:05 (movie).
10 godina
neaktivan
FIFA 15

fut je smece igrajte seasons,kuca je izgorila bar stalu spasite

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Genius za tebe imam samo jedan savjet.

Počni igrat! Imaš milijun bespotrebnih pitanja, pa nije fifa kvantna fizika, uzmi joystick, igraj i sve ćeš skužit.

I always tell the truth.Even when I lie.
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Dal vam izgleda kao da su se golmani popravilI kada je u pitanju korner. Više ne "asistiraju" protivniku za gol.

Ili je to samo moj Diego Alves izvanredan?

0 0 hvala 0
13 godina
genius_ kaže...

Pozz,koliko treba godina igrati ovu fifu da se dodje do recimo 3-4 div.?Koliko hiljada utakmica treba odigrati da se pocne pobjedjivati online ? :)

Evo ja sam od prve tekme fife 13 krenuo online. Poceo si pretjerivat i to gadno...

10 godina
neaktivan
genius_ kaže...

Ja sam tek od ovogodišnje fife krenuo online i bez nekih većih problema došao do 1.divizije (nažalost nisam ju još osvojio). Stvarno radiš problem, tamo gdje nebi trebao biti.

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Ekipa ja prodao danas playstaion i fifi decku dao akaund(2 milje coinsa bilo gore) .iskreno neigra mi se to sranje od igre kojoj nista nije kak treba nek me sve zivcira.uzivajte!sretno

Hala Madrid
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
prcko_croatia kaže...

Dal vam izgleda kao da su se golmani popravilI kada je u pitanju korner. Više ne "asistiraju" protivniku za gol.

Ili je to samo moj Diego Alves izvanredan?

Moj neuer i dalje sam sebi zabija svakih par tekmi gol iz kornera... kad vidim kratki korner na prvu stativu uvijek se smrznem gdje će ta lopta završiti. Zar to nije žalosno? Ebali ih golmani i razvoj dvije godine da bi dobili ovu sprdnju.. Po meni, nije ništa popravljeno...samo si danas bio pod sretnom zvijezdom..

12 godina
neaktivan
FIFA 15

Zeli neko kupit IF Gibbsa,dobio ga u packu i mucim se cijeli dan prodavajuci,pa ako neko zeli kupit neka se javi.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Brisu imena klubova.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 15

Igra je od ovog marketa pa od svega potpuno unistena,nemozes ni igraca vise prodat.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice