FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 770.851
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
matić_žu kaže...
C3c1l kaže...

hebes mi sve ako je ovo vise normalno, hebeni ibarbo (tko je uopce IBARBO???) i slicni klaunovi mi daju golove sa 30 metara glavom, *urcem i cim god stignu.

ispao iz druge i trece divizije za redom sa ukupno 2 ili 3 pobjede.

lagano uninstal smece prokleto.

Pa do jučer je i Harry Kane bio spermić pa eno ga, nije normalan, trpa neviđeno. Poanta ove rečenice je da i totalni anonimusi mogu postati Ronaldo i Messi na par trenutaka, kao u stvarnom životu, tako i na običnoj igrici.

Jesi li ti ikad igrao nogomet, pratio nogomet??

Kakav crni harry kane?? Mojne me batje.

Ja pricam o njihovom momentumu i skripti. 

krivo mi je sto nisam snimao kako se Mangala i Cahill odbijaju od Coutinha kao od zida, kako taj isti patuljak nadskoci Silvu i da gol sa glavom, dva puta u dvije razlicite utakmice i slicne retardirane kerefeke koje su nam dostavili neki pajseri iz Kanade koji nogomet nisu vidjeli osim na televiziji.

Smijao sam se frendu kad je rekao "hebote svira mi nepostojece opsajde" dok i sam nisam svjedocio tome.

Moje misljenje nakon 3 fife za redom i 1000 plus sati provedene ispred tva, govno kad da odredi unapred dali ces izgubiti ili dobiti, prije nego li ti uopce krenes sa centra ;)

a movie, sto se tog crnje tice, i ja sam kao i ti isao gledat par tekmi da vidim zbog cega je on toliko dobar, isti zakljucak imamo ;)

[19xx]C3c1l
13 godina
C3c1l kaže...

a movie, sto se tog crnje tice, i ja sam kao i ti isao gledat par tekmi da vidim zbog cega je on toliko dobar, isti zakljucak imamo ;)

Cecko, nemoj se jezditi.

Dođi kod mene u 5 diviziju pa možda nekog pobijediš :P

Slične stvari se meni događaju svaki dan.

Evo jučer onaj pajser od Pepea - ide Van Persie na moj gol sam i ja sa Pepeom uletavam u njega, ne klizeći, ali pravo u njega i stisnem za izbijanje lopte - Pepe se odbije k'o od šponde jedno dva metra ulijevo od Persija, a lopta ovom na nozi ostala zalijepljena... i ništa dečko prođe solo do gola, uvali mi gol.

Ajde, nije van Persie mali i slbašan pa još to mogu shvatit, al kad mi se Pepe i panjevi od 2 metra odbijaju od Valbuene ili nekim malih picana, tu popizdim skroz.

Mada, i meni nekad upadne sjekira u med, ne smijem se žalit :)

Pred neki dan uletavam po lijevom boku u šesnaesterac i opalim na gol.

Lopta ide golmanu kroz noge (nisam siguran jel Čech bio ili Curtois - jedan od njih dvojice) i ovaj se nekako prelomi i uspije zaustavit loptu među nogama na samoj crti - ja popizdio.

Kad kurac, golman se ide ispravljat i kako se pomaknuo tako s petom lupi loptu i ona uđe u gol - jebeš mi sve, da ti tako primiš gol - ode kontroler u vječna lovišta ;)

Žao mi je što to nisam snimio pa da se svi skupa ovdje smijemo ;D

[19xx] 4ntraks
13 godina
Sad da ti igra odredi dal ces dobit ili izgubit je toliko debilno rec da je strasno.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
SimeKZ kaže...
Sad da ti igra odredi dal ces dobit ili izgubit je toliko debilno rec da je strasno.

Možda se nespretno izrazio ali neki put stvarno imaš osjećaj da neku tekmu ne možeš dobiti a vidiš da nisi gori. Jednostavno sve što napraviš nije dovoljno dobro a s druge strane sam si petom uguraš loptu u gol kako je netko   maloprije rekao..  Sinoć probijem stranu i aguero ko metak ide na gol kad vidim stiže me stoper koji sprinta kao flash. Pogledam dolje kad ono terry? Bio je iza mene dobrih 4/5 m ali to mu nije smetalo da me stigne i bez problema oduzme loptu. Razlika u paceu je i više nego dupla. To su neki momenti u ovoj igri koji te tjeraju na nevjerojatne konstrukcije pa mi je posve razumljivo da ljudi dolaze do ovakvih zaključaka..

Mislio sam u 9 mjesecu da je ova igra shranje godine, sad sam uvjeren da može konkurirati za shranje desetljeća..

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ti sa tim nemas problema, ti samo odaberes kad ces prekinuti tekmu tako da lagano odleprsaj 

[19xx]C3c1l
17 godina
FIFA 15

http://www.futhead.com/app/

Ako koga interesira..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Možda se nespretno izrazio ali neki put stvarno imaš osjećaj da neku tekmu ne možeš dobiti a vidiš da nisi gori. Jednostavno sve što napraviš nije dovoljno dobro a s druge strane sam si petom uguraš loptu u gol kako je netko   maloprije rekao..  Sinoć probijem stranu i aguero ko metak ide na gol kad vidim stiže me stoper koji sprinta kao flash. Pogledam dolje kad ono terry? Bio je iza mene dobrih 4/5 m ali to mu nije smetalo da me stigne i bez problema oduzme loptu. Razlika u paceu je i više nego dupla. To su neki momenti u ovoj igri koji te tjeraju na nevjerojatne konstrukcije pa mi je posve razumljivo da ljudi dolaze do ovakvih zaključaka..

Mislio sam u 9 mjesecu da je ova igra shranje godine, sad sam uvjeren da može konkurirati za shranje desetljeća..

istina,prije mjesec dana isto sam sa terryem uhvatio benzemu a bio iza njega 6 metara

15 godina
movie kaže...
Gremlin144 kaže...

Točno ista stvar i kod mene, igram s ekipom koja ima rating 81 i izgubim od lika koji ima rating oko 65. Pa di je to moguče?

Pa zašto ne bi bilo moguće ako lik igra bolje od tebe? Po tvojoj logici lik sa slabijom ekipom nikad te ne bi smio pobijediti?  Na stranu sad što je ovo šugava igra s hrpom problema ali ja ne vidim problem ako izgubim od lika sa slabijom ekipom ako igra bolje od mene. Na kraju krajeva ne igraju kartice nego ti s gamepadom.. Ne trebaš ići daleko jer imaš ovdje na forumu igrača koji bi te jednako našamarali sa sličnom ekipom ratinga 65 jer jednostavno ljudi igraju jako dobro..

Pa nije moguče jer na fifi world sam došao do 5 divizije, moj frend do 4. Na fifi 15 ne možemo niti 10 diviziju proći, pa di to ima smisla. Krenem igrat sa igračima koji su više brončani, a protivnik ima sve zlatne. Nema smisla igrat onilne tu fifu, zadnja kupljena fifa od mene definitivno.

http://www.youtube.com/user/Brzi559
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Kupio sam FIFU 15, al po običaju neki problem od EA.. Ne mogu kreirati Ultimate team (your security question couldn't be created). javio sam se na EA Chat i otvorili su case, čekam da mi se javi njihov "specijalac". On se ne javlja već 2 dana, niakakvog updajte.

Na koji način mogu ih pritisnuti, natjerati, zaprijetiti, šta već, da počnu nešto jebeno raditi na rješavanju problema.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

kakve instrukcije koristite na igracima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
desarun kaže...

Kupio sam FIFU 15, al po običaju neki problem od EA.. Ne mogu kreirati Ultimate team (your security question couldn't be created). javio sam se na EA Chat i otvorili su case, čekam da mi se javi njihov "specijalac". On se ne javlja već 2 dana, niakakvog updajte.

Na koji način mogu ih pritisnuti, natjerati, zaprijetiti, šta već, da počnu nešto jebeno raditi na rješavanju problema.

Javi se na njihov live support.

10 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
matić_žu kaže...
C3c1l kaže...

hebes mi sve ako je ovo vise normalno, hebeni ibarbo (tko je uopce IBARBO???) i slicni klaunovi mi daju golove sa 30 metara glavom, *urcem i cim god stignu.

ispao iz druge i trece divizije za redom sa ukupno 2 ili 3 pobjede.

lagano uninstal smece prokleto.

Pa do jučer je i Harry Kane bio spermić pa eno ga, nije normalan, trpa neviđeno. Poanta ove rečenice je da i totalni anonimusi mogu postati Ronaldo i Messi na par trenutaka, kao u stvarnom životu, tako i na običnoj igrici.

Jesi li ti ikad igrao nogomet, pratio nogomet??

Kakav crni harry kane?? Mojne me batje.

Ja pricam o njihovom momentumu i skripti. 

krivo mi je sto nisam snimao kako se Mangala i Cahill odbijaju od Coutinha kao od zida, kako taj isti patuljak nadskoci Silvu i da gol sa glavom, dva puta u dvije razlicite utakmice i slicne retardirane kerefeke koje su nam dostavili neki pajseri iz Kanade koji nogomet nisu vidjeli osim na televiziji.

Smijao sam se frendu kad je rekao "hebote svira mi nepostojece opsajde" dok i sam nisam svjedocio tome.

Moje misljenje nakon 3 fife za redom i 1000 plus sati provedene ispred tva, govno kad da odredi unapred dali ces izgubiti ili dobiti, prije nego li ti uopce krenes sa centra ;)

i ja sam se smijao prijatelju kad mi je reko da mu je sviran nepostojeci penal i ofsajd,kad sam vidio neki dan kako je mi je cahill napravio penal nisam mogo vjerovat,a cito sam u zadnje vrijeme oko tog skriptiranja,ja msm da nema skriptiranja u kick off kad igras npr ja protiv prijatelja tj. u 2 dzojsteka

15 godina
SimeKZ kaže...
Bas i nije tako... ima stamina samo sta nije prikazana.

Znam da ima li kod igraca takvog tipa ja osobno ne primjecujem preveliku razliku u sprintu i brzini do neke 60-70 min.

13 godina
Cecil mali si nervozan nesto ? Zamijenio si me sa nekim... mogu ti rec... odigramo tekmu kad god hoces. POteebe za tvojim kurcenjem nema, samo lagano i dalje krivi igru zbog gubitka tekme.
17 godina
neaktivan

@The_K Da, već sam to i uradio, kažem otvorili su poseban slučaj.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 17:07 (desarun).
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Ma fifa je sama po sebi skriptirana. U ovom izadnju je bitan pace, tako da Ibarbo je zvijezda.

No ljudi iz EA nisu govna zbog glupog gameplaya, nego su nam odgodili izlazak upgradesa, trebalo je izaći sutra, ali izlazi u idući petak. 20.02.2015.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ma taj ea sve radi osim dobar poso... Fifa 14 je bila odlicna igra i zabavna, fifa 15 nije nista od toga.
15 godina
matić_žu kaže...

Ma fifa je sama po sebi skriptirana. U ovom izadnju je bitan pace, tako da Ibarbo je zvijezda.

No ljudi iz EA nisu govna zbog glupog gameplaya, nego su nam odgodili izlazak upgradesa, trebalo je izaći sutra, ali izlazi u idući petak. 20.02.2015.

U ovoj fifi manje pace igra ulogu nego prosle godine.. nakon svih patcheva meni je igrica dosta dobra.. u obrani mi cahill i terry i neam nikakvih problem protiv pace ekipa.. jedino ak je netko jako dobar i pace mu radi dodatni bonus.. trenutno sa cahillom imam oko 400 tekmi a terryem 280.. super su mi

PSN: Chov1ch
13 godina
Oni su odlicni zbog svojeg strenghta.
17 godina
Encyanix kaže...

U ovoj fifi manje pace igra ulogu nego prosle godine.. nakon svih patcheva meni je igrica dosta dobra.. u obrani mi cahill i terry i neam nikakvih problem protiv pace ekipa.. jedino ak je netko jako dobar i pace mu radi dodatni bonus.. trenutno sa cahillom imam oko 400 tekmi a terryem 280.. super su mi

Najbolja je fora kaj sam probao terrya nakon što sam vidio da ga ti koristiš i lik je sasvim ok. Dobro se postavlja, uvijek u pravom trenutku na pravom mjestu. Odličan kod kornera. I kako vidim bez beda hvata puno brže igrače od sebe... što ti treba više? No kako tradicionalno igram s uvijek istim igračima cahill i kompany su mi prva opcija. Ne znam jeste li probali sakho-a? Lik je isto jeben. Odličan stoper. Sve ima..

11 godina
desarun kaže...

Ja sam imao isti problem,javio sam se na njihov support, pitali su me za email,sifru i SQ na originu i popravili su to u minuti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 17:57 (The_K).
13 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

Kako znaš?

I always tell the truth.Even when I lie.
10 godina
neaktivan
movie kaže...
Encyanix kaže...

Najbolja je fora kaj sam probao terrya nakon što sam vidio da ga ti koristiš i lik je sasvim ok. Dobro se postavlja, uvijek u pravom trenutku na pravom mjestu. Odličan kod kornera. I kako vidim bez beda hvata puno brže igrače od sebe... što ti treba više? No kako tradicionalno igram s uvijek istim igračima cahill i kompany su mi prva opcija. Ne znam jeste li probali sakho-a? Lik je isto jeben. Odličan stoper. Sve ima..

igro na 14ci cahill sahko i odlican je sakho bio dok nisam kompanya doveo,tako na 15ci cahill i kompany dok nisam if ashley williamsa doveo i prodo cahilla,sad cu namjestiti na stoperima hummels boateng i na golu weidenfeller imat cu 10 chem i na ostalim igracima takoder 10 chem 

17 godina
hanteed kaže...

igro na 14ci cahill sahko i odlican je sakho bio dok nisam kompanya doveo,tako na 15ci cahill i kompany dok nisam if ashley williamsa doveo i prodo cahilla,sad cu namjestiti na stoperima hummels boateng i na golu weidenfeller imat cu 10 chem i na ostalim igracima takoder 10 chem 

Bolji ti IF Williams od Cahilla? Imam ga ali ga nisam probao. Bio jeftilen pa mi bilo glupo preskočiti... možda mu cijena poraste pa na market. Uzeo sam ga za 13k. Inače, nekako se klonim niskih stopera..navika.. probaj martineza iz bayerna na CB. Nije pace igrač ali top tri stopera njemačke lige. Ima apsolutno sve. Oduševio me..

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 18:24 (movie).
13 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...
matić_žu kaže...

Kako znaš?

http://www.fifagamenews.com/fifa-15-calendar/

13 godina
neaktivan
matić_žu kaže...
Bruno_K!ng kaže...
matić_žu kaže...

Kako znaš?

A šta bi trebalo bit onda sutra?

I always tell the truth.Even when I lie.
17 godina
neaktivan
The_K kaže...
desarun kaže...

Ja sam imao isti problem,javio sam se na njihov support, pitali su me za email,sifru i SQ na originu i popravili su to u minuti.

a jbgo ih čača jesu nesposobni, kak meni ne mogu odmah

10 godina
neaktivan
movie kaže...
hanteed kaže...

Bolji ti IF Williams od Cahilla? Imam ga ali ga nisam probao. Bio jeftilen pa mi bilo glupo preskočiti... možda mu cijena poraste pa na market. Uzeo sam ga za 13k. Inače, nekako se klonim niskih stopera..navika.. probaj martineza iz bayerna na CB. Nije pace igrač ali top tri stopera njemačke lige. Ima apsolutno sve. Oduševio me..

martinez je sjajan ali ne bih njega umjesto hummelsa,williams je bolji na skoku od cahilla i jaci je i u obrani je sjajan, samo je malo sporiji,u 20 utakmica sto sam odigrao sa njim zadovoljan sam a istaknut cu da je protiv skillera odlican

13 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...
matić_žu kaže...
Bruno_K!ng kaže...
matić_žu kaže...

Kako znaš?

A šta bi trebalo bit onda sutra?

TOTT iliti team of the tournament. Najboljih 11 afričkog kupa nacija

14 godina
FIFA 15
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
6 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka: