hebes mi sve ako je ovo vise normalno, hebeni ibarbo (tko je uopce IBARBO???) i slicni klaunovi mi daju golove sa 30 metara glavom, *urcem i cim god stignu.
ispao iz druge i trece divizije za redom sa ukupno 2 ili 3 pobjede.
lagano uninstal smece prokleto.
Pa do jučer je i Harry Kane bio spermić pa eno ga, nije normalan, trpa neviđeno. Poanta ove rečenice je da i totalni anonimusi mogu postati Ronaldo i Messi na par trenutaka, kao u stvarnom životu, tako i na običnoj igrici.
Jesi li ti ikad igrao nogomet, pratio nogomet??
Kakav crni harry kane?? Mojne me batje.
Ja pricam o njihovom momentumu i skripti.
krivo mi je sto nisam snimao kako se Mangala i Cahill odbijaju od Coutinha kao od zida, kako taj isti patuljak nadskoci Silvu i da gol sa glavom, dva puta u dvije razlicite utakmice i slicne retardirane kerefeke koje su nam dostavili neki pajseri iz Kanade koji nogomet nisu vidjeli osim na televiziji.
Smijao sam se frendu kad je rekao "hebote svira mi nepostojece opsajde" dok i sam nisam svjedocio tome.
Moje misljenje nakon 3 fife za redom i 1000 plus sati provedene ispred tva, govno kad da odredi unapred dali ces izgubiti ili dobiti, prije nego li ti uopce krenes sa centra ;)
a movie, sto se tog crnje tice, i ja sam kao i ti isao gledat par tekmi da vidim zbog cega je on toliko dobar, isti zakljucak imamo ;)